Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@eviitka na NT mi krv mi nebrali, ale to vysetrenie na utz mi robil skoro hodinu a vsetko sme s manzelom videli a opisoval nam to, stalo nas to 20 eur, ale stalo to za to, potvrdil pritomnost nosovej dutiny, cim vylucil downov syndrom, potom chlopnu, mechur, brusnu dutinu, sledoval ci nie je unik plodovej vody, kontroloval koncatiny a premeriaval hlavicku, takze to dost trvalo
tieto testy na dawnov syndrom a pod sa robia od 12teho tyždna, ja ich mam tiež už za sebou a na tvojom mieste by som tiež zmenila lekara. Ja chodim tiež do TT do gyn centra drl eliaš a viem že ten vedla neho ešte berie nove pacientky lebo kamoška sa tam bola nahlasiť ale zabudla som ako sa vola ale na nete určite najdeš a je velmi dobry a hlavne mily oproti tomu čo ho maš teraz, ale ja budem mať vysledky až na poradni čo je o dva tyždne, 😠 a skôr mi sestrička nechcela povedať vysledky ☹
@zabkatt ved tieto vysetrenie z ultzv su na dwonov syndrom,kedy sa meria sija-je to NT,a neberie sa na to krv...musi to merat predo mnou,ked tomu aj tak nerozumiem?asi si to nahral do sona a odmeria si to sam...ja mam vysetrenia az 2.12.Neviem,aky je rozdiel medzi poradnou a neporadnou,ja beriem za poradnu kazde stretnutie,ci?
Dobré ránko...
Baby včera sa mi stala taká vec. Boli sme na nákupe a jedna "pani" do mňa skoro celou silou vrazila nákupný vozík tak, že som myslela, že mám v krížoch dieru. Potom keď som prišla domov našla som si slabulinko ružový výtok. To ma vystrašilo. Už som špinila dva krát počas tohto tehu, ale vždy to bolo také tmavo hnedé a doki povedal, že to mi praskla nejaká cievka, vraj sa to stáva ženám čo si pichajú Fraxiparine (injekcie na riedenie krvi). Ale toto bolo ružové.. myslíte, že to môže niečo znamenať? Bojím sa ☹
@l.lara - no niekedy až moc... ale sú dni (no tých je veľmi málo) keď nevraciam vôbec..
@monika0001 moni hlavne sa pozoruj, ako sa citis.. ak by ti bolo nejak divne, tak chod na pohotovost, aj ked ta poslu naspat domov, ale mimco za to stoji... boze, ja nechapem tych ludi v tych obchodoch a autobusoch, to aby si kazda tehoska na celo napisala, pozor, som tehotna!!! a ako sa citis? neboli ta nieco?
@monika0001 bud tebou by som isla na pohotovost.Ja som spinila len jeden den a to taky bledo uplne bledo hnedy vytok.A mne moja dr povedala,ze aky to bolo svetlo ruzove alebo cervene,nemam cakat a ist na pohotovost....
no manžel mi práve odišiel preč a príde až o obede. baby ja mám strašný strach. neprežila by som to už keby sa niečo stalo...
😔
@kakajka - zatial ma nič nebolí... aj v noci som dobre spala čo sa mi inak nestáva...
@monika0001 ako sa teraz cítíš? ešte máš ten výtok? Ja sa inak tiež bojím v buse alebo kde je viac ľudí že mi buchnú do brucha...nechápem niektorých zákazníkov, idú jak slepí...
@mandy29 - nie mala som ho iba včera dva krát ale úplne malilinké to bolo...
Môj doki mi vravel, že teraz už keby sa niečo stalo tak vraj začnem krvácať vo veľkom.. no neviem. mám strašný strach... ale cítim sa relatívne dobre. Od rána prosím malinkého aby bol v poriadku..
@monika0001 ja si myslím že to bude už fajn, ale keby ti nebolo dobre tak nečakaj a utekaj na pohotovosť...radšej ísť a všetko bude ok ako si potom vyčítať že si nebola ☹
@mandy29 - sestrička od gynekologa mi odporučila navštíviť pohotovosť. Hneď ako príde mmm domov ideme.. lenže to bude možno okolo 15-tej. ja mám strašný strach...
@eviitka no však jasné...myslím že tvoj lekár nič nezanedbá...na druhej strane, moja švagriná chodila k jednému lekároviu a ten ju neposielal ani na NT merania ani na morfologiu, je mi to divné, ale zrejme asi stačilo čo on videl na svojom sone...a to nemal ani tlačiareň že by jej vytlačil foto...takže každý robí podľa svojho...
@monika0001 tak sa držkaj a neboj všetko bude ok a ty budeš kľudnejšia 😉
@mandy29 - Ďakujem..
mmm ide domov tak ideme na pohotovosť . hned ako sa vrátim píšem vám...
@monika0001 budem čakať... 😉
@monika0001 dufam ze budes mat vsetko ok, ale dobre ze si sla, ja by som takisto sla, drzim prsteky. 🙂 Ti ludia su fakt niektory strasny na nic neberu ohlad. No a cez sviatky baby radsej ani nechodte na nakupy lebo to budu vsade rady a dost riskujete, ak uz tak radsej o polnoci do nonstoptesca prinajhorsom. Ja asi nebudem chodit nikde, fest sa bojim ze do mna niekto drgne a moze byt po vsetkom, nie kazda zena ma take silne telo ,ze znesie naraz do chrbta alebo brucha. drz sa monika0001
@monika0001 ahoj babulka, prave som si precitala tvoj prispevok. dufam, ze ste v poriadku..
ahojte,
@monika0001 ahoj zlatko verim ze budes ok,na pohotovosť chod urcite,mna vzdy lekar upozornuje prist k nemu pri akejkolvek zmene,mimo ordinacných hodín potom na gynekologiu na pohotovosť...

@monika0001 ajoj, som nevedela, ze ti byva este tak zle.. ☹
@anet2212 Gratulujem!!! 🙂 🙂 🙂