Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
Ahojte
@mirm - mám ho doma ten magnezium ale neužívala som ho. nechcela som zbytočne ďalšie tabletky aj keď sú to iba vitaními. No mám toho o´dosť aj bez toho. tak sa zajtra poradím s mojim dokim či si to mám dať alebo nie. 🙂
@l.lara - hej v Ružinove. Pôvodne som tam chcela ísť rodiť ale tiež poslednú dobu nepočúvam pozitíva na nich. Meno lekárky Ti napíšem do IP. Mám ho lebo v správe je napísané. 😉
@mandy29 - Ďakujeme 🙂
No kľudnejšia budem až zajtra keď ma vyšetrí môj doki 🙂
@monika0001 mozes ho napisat aj mne? to meno? ja tam rodit pojdem a chcem vediet na koho si dat pozor 🙂
ahojte.....ja mam termin 3.5.2011 už sa neviem dočkat....... všetkym držim palčeky 🙂
ahojte, tak som sa rozhodla, ze sa pridam sem k vam, lebo inde tie majovky nejako viaznu 🙂
TP mam okolo 7.-9.maja, najblizsiu poradnu mam 24.11.
ahojte, aj ja sa k vam pridavam, TP mam okolo 8.maja, som v 15 tyzdni 🙂
@jankaslamka chodila som na rozne fora, este ked som cakala Misku a ked som sa potom znova pridala k snazilkam, takze trosku som sa rozhliadla.. ci uz slovenske, ceske alebo US fora 🙂 ale pri tehulkovani je to ine, lebo mame nas zdravotny a socialny system, tak to clovek chce prebrat s ludmi, ktori vedia, ako sa zije 🙂
@jankaslamka dakujem aj ja vam gratulujem, budu to dietatka maju lasky cas 🙂
@elllla tak to absolutne suhlasim 🙂 je fajn si precitat ako to prezivaju baby, ktore su v priblizne rovnakom tyzdni tehu 🙂 a teda aj ake maju problemy a ake vysetrenia a tak 🙂
@ihlicka tak to teda ano 🙂 aspon dfuam ze u mna to vyjde a nenarodi sa skor ako mame termin, kedze ho mam zatial 1. maja 🙂
@jankaslamka neboj sa, narodi sa to kedy sa to ma,ja som mala 1 termin 11.maja a na kontrole mi povedal ze 8 maja a ja cakam ze to bude asi v aprili 🙂 teraz idem 29 novembra na kotrolu tak som zvedava ako to zasa vyjde
@ihlicka stale sa to meni co? ale tak okolo toho 20tt by uz mali vediet presne ze kedy je ten termin, no nie? 🙂
@jankaslamka mas pravdu, nech uz mame stale TP 🙂 ach , nech uz je maj a mame to za sebou 🙂
kočky ja mám strašnú chuť na zrnkovú kávu... ☹ čo mám robiť? viem že káva by sa nemala...a k tomu všetkému mám problém aj so stolicou a viem že káva mi pomôže...ako ste na tom vy s nejakými zakázanými chuťami?
@ihlicka no hlavne ten maj by som uz brala 🙂 aj ked tearz si to este mozme uzivat 🙂 neskor to uz bude horsie s tymi brusiskami 🙂
@mandy29 daj si troska..neboj to ti neublizi..su tu baby co piju kavu denne.. aj mne moja dr. odporucila salku kavy denne ked ma trapi nizky tlak
teraz mi je ok, nie je mi konecne zle a citim sa lepsie, aj ja si davam kavu ked ju potrebujem,
@jankaslamka no ja tlak mám nízky jak des...ale to som mala aj predtým...už ju pijem...poviem ti že to lepšie jak... 😝
ako máš? čo si dnes porábala?
@mandy29 🙂 ja sa citim celkom fajn, podarilo sa mi prezit bez vracania, aj ked zle mi byva dodnes (zacalo to okolo 9-10tt), vzdy poobede od takej pol druhej... a este stale byvam dost unavena, najhorsie je to vydrzat cely den v praci.. ale, uz pred tyzdnom som sa uspesne vratila k rannej kave, co mi z nej nie je tak zle, hehe... inak, 1-2 slabe kavy denne su OK, najma ak si pila kavu pred tehotenstvom... pri Miske som prestala hned s kavou, ako som zitsila, ze som tehu a mala som problemy s tlakom a migrenami, tak lekar hned povedal, ze ked si telo pyta, tak max 3 kavy denne.. teraz to bolo ine, z kavy mi zacalo byt rano zle a tak som ju vymenila za kakao.. ale teraz je to uz OK,..
ozaj, mame tu aj nejaku tabulku majoviek?
tiez som sa chcela opytat, ako sa citite, ci uz mate bruska, ci sa zmestite do nohavic alebo ci uz mate tehu gate a ci uz mate nieco kupene pre babo...
@elllla kukni do profilu hedka 17 🙂 a napis jej IP a ona ta tam doplni 🙂
ja som dlho cestovala za pracou, pracovala som v jednej nemenovanej firme ☹ bola som dost vycerpana
babulky koncim, som velmi hladna tak sa idem napapat, maj te sa zatial dobre papa 🙂
baby ja som dnes prevracala celý deň. /plne všetko čo som zjedla. Od rána do večera a dnes mi nepomohla ani tá cola... bolí ma žalúdok ako keby som preflámovala celú noc... bleee.....
to meno vám píšem do Ip teraz 😉
@monika0001 ani torecan nezabera?

@monika0001 tak to je fajn že ste s bábom v poriadku...teším sa s tebou 😉