icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

monika0001
14. nov 2010

@jankaslamka - neskúšala som ale po dnešnom dni zvažujem jeho kúpu. mne sa totiž nejako nepáči to ako sa užíva... bleee.. ale po dnešnom dni... asi zajtra kúpim...

jankaslamka
14. nov 2010

@monika0001 no je to dost neprijemne..tak ale fakt to pomaha..mne velmi pomohol..urcit to skus..aj pre babo bude lepsie ak do seba dostanes nejake jedlo a ostane tam

monika0001
14. nov 2010

@jankaslamka - veď preto malinké som sa rozhodla, že to skúsim... toto bolo ozaj strašne

jankaslamka
14. nov 2010

@monika0001 sak toto..ale teda dufam, ze ti bude uz len lepsie..ved uz si na prelome trimestrov takze uz by sa ti to malo zlepsovat 🙂

monika0001
14. nov 2010

@jankaslamka - no moja uvidíme. Ale Ďakujem veľmi peknučko 🙂
Moje sestra toto mala do 7 mesiaca... 🙄

jankaslamka
14. nov 2010

@monika0001 neni zac 🙂 a neboj nebudes ako tvoja sestra 🙂 u nas zas moja mamina mala tieto problemy od 4.mesiaca do porodu a ja som zatial v pohode..mna to uz preslo praveze..tak dufam, ze sa to nevrati 🙂

monika0001
14. nov 2010

@jankaslamka - uvidíme.. 🙂
ako vydržala by som to kvôli tomu krpcovi malinkému 😝

jankaslamka
14. nov 2010

@monika0001 tak v zivote este kvoli nemu vydrzime ovela viac 😵 ale mohlo by ti babo troska pomoct 🙂 ale urcite sa to zlepsi uvidis 🙂 ja som si myslela, ze mi to tiez asi neprejde a potom sa to zacalo zlepsovat prave vdaka torecanu a teraz je to take, ze obcas mi pride zle, ale dokazem to nejako zvladnut bez vracania

monika0001
14. nov 2010

@jankaslamka - zajtra idem do lekárne 😉
Ďakujem 🙂
idem teraz pred telku.... dakujem vemi peknučko a prajem krásne sníčky 🙂

zabkatt
15. nov 2010

ahojky vítam nove maminky medzi nami, ja som mala zase blbe svoje dva dni tak som tu len sem tam nakukla ale inak preležala v postely mala som hrozne krče a stale som sa objímala s misou, už som myslela že to mam všetko za sebou ale asi mi niečo nesadlo☹
no mne doki do knižky napisal termin 29. aprila, ale určite to prenesem až do maja tak som tu radšej s vami ako s aprilovkami a potom trpnuť že ja stale nič🙂

eviitka
15. nov 2010

ja som si na zaklade vysledkov krvneho obrazu zistila,ze mam zmensene cervene krvinky,tak idem hltat zelezo,aspon kazdy druhy den,inak vsetko v norme,negativne a skupina 0 Rh+

mmmarta
15. nov 2010

@zabkatt Ja som na tom rovnako, prvy termin som mala 28.4., potom sa to posunulo na 1.5. vraj ak to nie je tyzden tak sa to neopravuje, ale tiez ked som si to citala ako su tie baby daleko tak som si povedala, radsej sa supnem sem, myslim ze sme to tak urobili viacere.
Ja som celkom vdacna ze mi nebolo zle, ale vraj je to lepsie ak ti zle je, ale toto asi nebolo z tehotenstva....co?

hedka17
15. nov 2010

AHOJTE NAKOLKO NECHODIM DO TEJTO SKUPINY A NEMAM PREHLAD,KTORA Z VAZ JE NOVA PROSIM NAPISTE DO IP TIE,KTORE NIE STE V TABULKE . odkaz na tabulku
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/hedka17/albu...

eviitka
15. nov 2010

@hedka17 pisala som ti dve spravy,aby si ma pridala do sukromky,uz sa stalo?

hedka17
15. nov 2010

@eviitka ahoj uz som ta pridala

irenea
15. nov 2010

@l.lara na aku genetiku ides? ja mam vysledky AFP dnes o 11.00, som riadne nervozna, ale na amnio velmi nechcem ist, mam z toho strach, klekarka povedala ze je to len na mne, no a moj manzel povedal,aby som tam nesla, ved to babo uz teraz lubime...ja neviem co urobit, v 20 tt idem znovu do Martina na podrobne utz ku Grochalovi, tak nejako sa utesujem, ze ked bolo vsetko v poriadku v 13tt, tak uz bude aj teraz...musim tomu verit, inak by som zosalela...

irenea
15. nov 2010

@kakajka tak toto poznam, moj manzel chodi z domu o piatej rano a prichadza vecer o pol deviatej, nejaky rozhovor ani neprichadza do uvahy, to len rano si vymenime par slov a inak si telefonujeme....je to na nervy takze ta chapem, a este niekedy robi aj v sobotu...

paula1234
15. nov 2010

@irenea jasne ze bude, vela stastia) 😉

zabka
15. nov 2010

@klaudiab ahojky prepac ze az teraz odpovedam na tvoju otazku ale nejak nestiham a pri malej sa mi vobec neda, ta ma ani k PC nechce pustit... 😵
No k tej amnio ja som ju podstupila a potom o nejake 3 tyzdne som absolvovala ten 4D ultrazvuk a tam mi ten doktor povedal ze genetici predsa musia z niecoho zit, tak vedia pekne vystrasit, ze na tom ultrazvuku je vsetko krasne vidiet keby malo byt dieta s DS ale nejakym rastepom krasne sa to da zistit z toho aj mi ukazoval na malej tie rozdiely a kde vsade by to bolo vidiet, a ze vacsie riziko je ze potratime ako ze sa nam narodi dieta s DS. Tak som si povedala ze radsej si zaplatim ten ultrazvuk a keby na nom boli zle vysledky potom by som isla na amnio. Ale inak nie, zvlast teraz ked som mala problemy tak je fakt vacsie riziko ze by som mohla o babo prist...Tak prreto 🙂

monika0001
15. nov 2010

ahojte

Tak vám rýchlo píšem .. kým mmm napíše sms a pichne mi injekciu stíham..
od včera rána až doteraz som strašne vracala. musela som sa zobrať a utekať k dr už teraz ráno. Chcela som si kúpiť čipky na tie nevolnosti ale su iba na predpis.
Dr mi dal recept a povedal, že ma nebude ani pozerať, že mám prísť vo štvrtok ako sme boli dohodnutí. Teraz som si dala čípok a ak mi to do večera neprejde tak musím ísť na infuzku. Tak čakám..
mám sucháre a pomaly si ich mám namáčať do dovy a pomaly jesť...
tak som zvedavá čot o urobí....

irenea
15. nov 2010

@l.lara ahooj tak AFP mam 46,3, vraj len mierne zvysene, amnio som odmietla a objednala som sa na podrobne sono v 19tt, vraj sa nemusim bat, ze to nic neznamena, tak som uz kludna....na tom podrobnom utz mi vraj vsetko skontroluje, no snad sa uz dnes v noci vyspim...a ako sa mas ty??

jankaslamka
15. nov 2010

@monika0001 drzim palce nech ti to zaberie 😵

paula1234
15. nov 2010

@zabka ahoj, suhlasim s tebou, smiem vediet ktory dr.ti to povedal?) 😉

paula1234
15. nov 2010

@irenea super a to ti hned povedali vysledok?

l.lara
15. nov 2010

@irenea jeeej, ahoooj... tesim sa, ze to ok.. 🙂 ak povedal lekar, ze sa nemusis bat, malo by to byt v poriadku. tam to cislo trosku vyskoci, pretoze sa to preratava s vekom..aspon tak mi to vraveli.. urcite to bude ok a drzim pasticky na ultrazvuk 🙂

l.lara
15. nov 2010

@mipolka @erika1305 @elllla vitajte maminky, dufam, ze som na ziadnu nezabudla.. 🙂

@monika0001 juuj, moje zlate drzkaj sa, nech nemusis ist do nemocky..myslim na vas.. 🙂

elllla
15. nov 2010

ahojte babulky
@monika0001 ja som dnes prvykrat vracala rano.... dost ma to zaskocilo, kedze som myslela, ze tehu vracanie je tak do 12-teho tyzdna a az do dnes to bolo uplne bezproblemov... tak uvidime, ci to bude aj zajtra alebo ci to bol len jednodnovy vykyv.. dufam, ze tej infuzke sa vyhnes...

mia_m
15. nov 2010

ahojte, ja sa vytesujem, v piatok som dostala prvy "kopanec" a v sobotu tiez 😵

mmmarta
15. nov 2010

@irenea v ktorom si tyzdni?Ja by som sa mala dozvediet vysledky az buduci tyzden teda v 18 TT. Doktor mi povedal,ze zavola ak nebude O.K. nakolko vola on nie sestricka, trochu sa obavam, ze zabudne alebo pehliadne....ale pevne verim ze budu O.K.
Ono to budes mat fakt tym vekom mierne zvysene, neboj bude v pohode, na UTZ by videli nejaky problem. Drzim palce.

mathildica168
15. nov 2010

ahote baby, mozem sa ku vam pridat? termin mam 21.5., teda to bol povodny, potom mi povedali 24.5. ale vraj to moze byt aj 28.5. tak teraz neviem, mam viac terminov, ale kedze presne viem kedy sme ten maly zazrak vytvorili, myslim ze to bude toho 21.5. No ale nechame sa prekvapit... inak ranne objimanie misy sa mi uz zredukovalo na minimum, dufam ze to uz boli posledne dozvuky. Jedine podla coho momentalne viem ze som tehotna je to, ze staaaale spim. Kdekolvek lahnem v momente spim... aj v praci by som spala, keby som mohla 🙄