Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@eviitka no kym je to malicke maximalne na teba odkazane, tak sa fakt nenudis.. ale moj maly ma o mesiac tri roky a to je uz ine... zabava sa da najst vzdy, o tom niet pochyb, ale komunikacia s dospelym clovekom je o niecom inom.. a tiez s vlastnym manzelom... ja som strasne spolocensky typ cloveka a aj moja praca bola spojena s ludmi, vyhladavam spolocnost uz len podvedome.. obcas mam aj ja rada chvilku pre seba a sukromie, no nie cele tyzdne 😒
@erika12345 ahoj..vitaj a dufam, ze ti to tentokrat vyjde a bude vsetko v poriadku 🙂 drzim palce 🙂
@jankaslamka dakujem, verim, ze uz to vyjde, zistilo sa, kde bol problem a toto tehu je uplne ine.
@erika12345 tak to je super sprava..hlavne, ze na to prisli a vedeli na co davat pozor 🙂
@jankaslamka ja som tiez rada, keby sa na nic neprislo, uz by som nemala odvahu otehotniet, neverila som tomu... Ale do 13tt som sa s babatkom nikdy predtym nedostala, vzdy som na ultrazvuku videla len vacok s malym plodikom a potom bol koniec... a vcera tam bol uz cloviecik, krasne si tam plaval, hybal ruckou a zlatucko kopal nozickou. A v tehu predtym mi nebyvalo zle a teraz mavam nevolnosti a aj ine priznaky, tak snad je to dobre znamenie. Akurat, co mi trosku prekaza, ze mi je velmi vidno brusko, pritom nie som extra stihla , taky normal, tymi tehu predtym som pribrala a nezhodila vsetko spat...a neviem, ci je to bruko take velke tak skoro preto, ze uz som bola tehotna. Takze je vidno, ze som tehu, tak sa to snazim este maskovat, lebo nechcem o tom este hovorit znamym. Mam strach po tom vsetkom a ani si nejako extra zatial tehu nevychutnavam, aj ked sa, samozrejme, velmi tesim.
ahojte, tak ja som mala taky super predlzeny vikedn a som uplne oddychnuta... 🙂
inak vitam nove mamicky... kolko je nas uz vela, ze? super 😎
ja mam dnes tak trosku upratovaci den, ved je sviatok, tak treba robit, nie? hehe... ale som bez maleho, tak mam trochu casu....
v piatok idem na meranie, uz sa tak tesiim!! mam taku knizku, ze tehotenstvo tyzden po tyzdni a tam je pisane, ze pomaly zacnem rozmyslat nad teho oblecenim... haha... uz ho nosim vyse mesiaca 😀
@erika12345 pri druhom a viac tehotenstve je brusko vidiet ovela skor... a tiez ti drzim palce, aby bolo vsetko v poriadku a v maji si sa s nami tesila... inak jedna sestricka raz povedala: "co je grckane, to nie je tratne",,,, vraj ked su nevolnosti tak su tie hormony take silne, ze je velmi mala sanca, ze sa nieco stane 😉
@kakajka ale ja som myslela, ze ked tehotenstva predtym trvali tak kratko, ze sa tak brusko nezvacsi, ale neva. Tiez tomu verim, ze to vyjde, uz aby bol maj. Inak ja riesim akurat nohavice, lebo zatial mam nejake volnejsie tricka a svetriky, tak sa to da. Len neviem, kde kupim nejake tehu rifle, mam pocit, ze predtym som ich videla skoro vsade a teraz skoro nikde nie su.
@erika12345 len si to brusko uzivaj 🙂 nevadi, ze ho je uz vidno 🙂 hlavne, ze v nom cosi je, no nie? 🙂 a babatku nech sa dari 🙂 Mne vybehlo brusko len teraz tyzden dozadu cca..a to som ho uz tuzobne ocakavala 🙂
@jankaslamka dakujem, i tvojmu babatku nech sa dari. 😉
@erika12345 ved o tyzden sa ma ochladi, tak to zatial zakryjes zimnou bundou.. je mi jasne, ze to este moc nechces zverejnovat... uz mas len par tyzdnov do prvych pohybov, vraj vtedy si uz za vodou... a kde byvas? u nas tiez nie je vela obchodov s tehu oblecenim a mne sa to zda aj dost drahe... na to, ze to vyuzijes pat mesiacov... ja natrafila na znackove a pekne tehu gate v sekaci, su fakt super.. ale teraz si chcem kupit nieco elegantne, lebo aj take treba mat v zasobe 🙂 v obchodou s detskym obleckom maju niekedy aj tehotenske, ale da sa zohnat aj cez internet
Uz sa strasne tesim, ked tu budem s vami riesit kociky a vybavicku. 😉 Ja som strasne nerozhodny typ, kocik budem vyberat priserne dlho. Vy uz nieco nakupujete? Ja chcem pockat po vianociach, v januari sa do toho po 20tt pustim, to uz by som mala vediet pohlavie. 😉
@kakajka aha, vidis, to ma nenapadlo, pozriet v obchode s detskym oblecenim. 😉 u nas je len jeden obchod a tam su riadne palky a nechce sa mi do toho investovat kv. par mesiacom, rifle budu asi to jedine, co si kupim. Ale asi dvoje, lebo sa mi pacia aj rifliky na traky, tie kupim neskor. Pod taku prechodnu vetrovku to uz skryvam teraz a nosim volne veci a tie som nosila i predtym, tak sa to zatial da. Ja verim, ze uz mam najhorsie za sebou a na pohyby sa strasne moc tesim, aj tie by mohli prist tak skor. 😉
u nas byva obcas aj burza detskeho a tehotenskeho osatenia, tam sa da super nakupit, tym veciam vobec nic nie je.. a minule som bola v bratislave v avione a tie detske vecicky! nadhera.. ja som si nechcela dat povedat pohlavie, ale ked som videla tie dievcenske veci, tak som si to rozmyslela... prveho mame chlapca a na chalanov nie je tolko peknych veci ako na dievcata.. no som zvedava co to bude.. ale jasne, ze budem stastna aj ked to bude chlapec, len nech je zdravy... inak ja som pri prvom tehu citila prvy pohyb asi tak v sedemnastom tyzdni a potom aj zo tri tyzdne nic, ale doktor mi na sone povedal, ze je male uz dole hlavickou a ja som citila asi prave to prevratenie, lebo dovtedy bol hore... bolo to uzasne... 😵
Ahojte môžem sa pridať? Som tu dnes po prvý krát ani neviem ako to tu chodí. Mám termín 4 mája. Som vydatá a žijem v Irsku. Čakám svoje druhé dieťatko.
@emucka ahoj..jasne 🙂 vitaj medzi nami 🙂 chodi to tak, ze my piseme a kecame o vsetkom co nas trapi, zaujima, tesi 🙂
@jankaslamka Jani ďakujem som rada, že som vás našla aspoň budem mat s kým pokecat
@emucka vitaj 🙂 ja zijem v UK uz 7 rokov a tiez cakam druhe dietatko 🙂 ako pises-zdravotna starostlivost sa neda so slovenskou porovnat 🙂 aj ked ja kvoli mojej ''history'' mam podobnu strarostivost ako na SVK(teda bez palpacnych vysetreni 🙂 ) ja mam termin podla sona 3.5....ale uz mam naplanovanu sekciu na 21.4.2011 🙂
ahojte kocky, tak ja som dnes cely den robila a bolo toho celkom dost, zavidim vsetykm co mali dnes volno 😉 dufam ze ste si uzili volno 🙂
inak ja kazdy vecer ked pridem domov tak pocuvam ci nahodou nezacitim babo, zatial sice nic neciitm ale dufam ze snad skoro 😉 citila uz niektora z vas prvorodiciek pohyby?
@jankaslamka ahojky prave citam ,ze takisto ti teraz len tyzden do zadu vybehlo brusko tak ja som na tom tak isto, aj priberat som zacala az teraz nakolko som chuda, zacinala som len so 41kg a teraz mam nieco cez 43kg a je to super 🙂 dufam, ze to pojde hore cim viac. Bala som sa toho, ze ani nepriberiem a,ze ani brusko nenarastie. v ktorom si presne tyzdni? ukazuje ti konik dobre?
@henika81 ahoj 🙂 boze ty si chudunkaa 🙂) ja som od zacitaku tehu doteraz schudla 4 kila a zatial nic nepribrala..ale myslim si, ze sa to zmeni ked uz bude aj babo rast a priberat 🙂 A neboj zachvilku budes mat riadne brusko..podla mna na Vianoce uz budeme mat pupky take, ze sa nebudu dat skryt 🙂
Ja som dnes 16tt+4 cize 17ty tyzden.. takze ukazuje mi dobre si myslim 🙂
Ahojte, ale vás tu už je 🙂 Hádam sa zmestím ešte aj ja... 😉
@jankaslamka no to sa tesim na vianoce s bruskom 🙂 pocuvaj sa ta este chcem opytat vies ake to je ked tvrdne brucho? ja neviem a mam z toho vselijake pocity, ci to spoznam ak mi tvrdne alebo uz tvrdlo, neviem. ☹ no teda dufam ze ani nebude.
@montana13 ahojky vitaj medzi nami tehulkami 🙂
@henika81 no este som to nezazila, ale to tvrdnutie je asi az vo vyssom stadiu tehotenstva..teraz ked mas pocit ze mas tvrdsie brusko, tak to tje normane..lebo doteraz si mala take klasika, ale tak teraz ho mas vyplnene 🙂 teraz mame skor tie boelsti v podbrusku a tak..ale to si treba vylozit nohy...oddychnut a prinajhorsom si dat magnezium

@duracelko to akoze ked mamoj doktor v ordinacii 3D ultrazvuk,tak aby ho vobec pouzil,bude odo mna lakat peniaze???ci len ked budem xciet tlacit fotku? no ved 2.12. sa dozvieme