Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
vlastne uz 13. tyzden 🙂
@montana13 ahoj, vitaj, je nás tu hojne, ale miesto sa vždy nájde
@henika81 mne koník pridáva jeden týždeň tehotenstva, ja som dnes začala 13 a píše mi že som v 14. Jeden týždeň hore dole.
caute kocky, 🙂 vitam nove tehulky 😵, citte sa tu ako doma 😉 a prajem bezproblemove tehotenstvo. 🙂
inak ja dost veci uz viac ako 3 roky nakupujem cez net, aj co sa tyka detskeho oblecenia, zatial som nemala zle skusenosti, nakupujem od takych predavajucich co maju pozitiv hodnotenia a predsa tie mimi veci sa tolko neznicia.
a teraz najnovsie objednavam uz aj tehu veci, 😉 pomerala som si napr. rifle ktore nosim teraz a pokial ma nejake oblecko zaujalo napisala som predavajucej o dodatocne premeranie a nebol problem sa dohodnut aj na vrateni tovaru na moje naklady s postovnym. 😉
ja tak bezne nakupujem na MMB a MMA alebo na MK aj hracky a potom sa tesim na balik viac ako moj drobec a spolu vybalujeme. 😀
@lenkatomo tak to je super, ja idem na poradnu zajtra a uz sa neviem dockat, vcera som ukazovala foto z minuleho sona svokruse a nic tam nevidela 😅 , hehe... snad mi teraz urobi fotku, kde je to uplne jasne 🙂 inak ja mam zatial termin 26.5., tak som zvedava co mi zajtra povie... u vas robia sono aj cez sviatky?
TEHULKY KTORE ESTE NIE STE PRIDANE V TABULKE, hedka17 UROBILA TABULKU, NAPISTE JEJ DO IP DOPLNUJUCE UDAJE, ako vas nick, vek, mesto, termin porodu, miesto porodnice, tip pohlavia, meno ocakavaneho dietatka, meno deticiek ktore cakaju na noveho surodenca a ich vek. 😉
tu su nase tabulky, do jednej sa to nezmestilo, tak su rozdelene podla datumu porodu. 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/hedka17/albu...
A KOCKY KTORE ESTE NEMATE PRISTUP DO SUKROMNEJ TEMY, TAKTIEZ NAPISTE hedke17 DO IP NECH VAS PRIDA DO SUKROMKY, predsa len je lepsie ked sa niektore citlive a intimne zalezitosti ohladne tehu riesia trochu sukromnejsie. 😉
tu je link na sukromnu temu, do tejto piseme. 😉
a v sukromke mame aj rozne "podtemy", zoznam vsetkych je tu: 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/sukromna-skupin...
PS: Aby vam sukromne temy zobrazilo musite najskor poziadat hedku17 o pristup do sukromnej temy, potom si staci temu pridat k oblubenym a temy potom nemusite pracne hladat. 😉
@kakajka, ja som zatial pre druhe mimi este nic nekupovala, dost veci mi zostalo po prvom drobcovi a ostatne si nechavam az po januari, zatial nemam odvahu, aj ked prve tehu som mala kocik kupeny uz v 4-tom mesiaci 😅 a zatial ani nic nekupujem, lebo este stale tajne dufam ze by to mohla byt bambulka, tak vtedy mi toho treba kupit viac, ale to sa dozviem najskor o mesiac. 😉
a to uz budem dokupovat zvacsa nove veci, hlavne dupacky, nejake kabatiky a pod... kedze teraz aspon viem co vsetko sme vyuzili a co nie. 😉
inak u nas v NR je super sekac, maju tam fakt kvalitne veci z UK a je tam kopa veci este uplne novych s visackami, tam chodim kupovat dost casto, dokonca poznam kocky co do neho chodia z BA nakupovat.
je sice u nas viac sekacov ale ani jeden sa tomuto nevyrovna, tam mi stacilo vstupit a otocit sa na pate 😝 a okrem toho v tom sekaci sa da tovar vziat do 3 dni spat. 😉
@majulienka27 no mne tiez lietaju dni, som zvedava kolko mi teraz povie dr., ked pojdem na poradnu, ale tak v tom 16tt by som mala byt. 🙂 mozem sa ta opytat , zze kedy si citila prve pohyby pri prvom dietati? a tebe netvrdlo brusko pri prvom? ja neviem aky to je pocit, a mam take stavy ako keby mi islo prasknut niekedy.
no ahojky babulky maminky tak po dlhšej odmlke som konečne tu už som sa bala že sa sem ani nevratim. Od vikendu mi byvalo stale zle od nedelu v noci som zvracala neustale spala som na vecku racať až krv išla zo mna nato tvrdnutie bruška, vytoky tak sme utekali k lekarovi ked sa mi ulavilo v utorok a sestrička mi ešteaj povedala že som mala isť na infekčne a ja že ale ja chcem vedieť či je babo v poriadku a ona že ved na buduci tyžden mam poradnu ☹ akoro ma tam roztrhalo od zlosti, brucho ma bolelo že som ani chodiť nemohla tak som jej povedala že mam nato narok aby ma lekar prezrel tak ma vzala až po troch hodinach stravenych v čakarni, a taka som bola na nu nahnevana že som to lekarovi povedala že čo to ma sestričku tak jej to hned povedal že ked mam problem prečo sa tak sprava ale to je vedlajšie, chvala bohu maličke už prijma tekutiny a už aj niečo zjem take suche a babo je v poriadku tak sa tešim a opäť sa sem pridavam 😀
@majulienka27 ahojky...ja som sa presne pýtala lekára na to počítanie týždňov...keď som bola v 14tt3d tak mi dávalo 15tt. to preto lebo 14tt si už ukončila a ráta sa to ako 15.tt, takže koník dobre počíta... 😉
nie povedal sestričke nech sa kontroluje že prečo ma nechcela vziať a ta pozerala na mna že jaka streserka 😠 no ako doktor povedal radšej pridite o dva tri krat navyše a všetko je v poriadku ako raz neskôr a neskoro, tak sa od teraz budem tak riadiť ale dufam že sa to už nezopakuje ☹ večer hodim foto zo 16teho tyždna🙂
@klba mozem potvrdit kvalitne a lacne veci v UK...ja by som kazdej mamicke dopriala moznost nakupit si vybavicku v Anglicku....mne sa na Slovensku akurat zdvihne tlak z tych cien-tu(v UK) naprikld balenie 7ks bodyniek(namixovane farby a vzory) za 5libier(cca 6EUR)...a to su ceny z normalneho obchodu...a to nehovorim,ze za 2-3 libry nakupim rozne tricka,teplaciky,riflicky su drahsie..aj 5libier 😎
@simonka99 to mi ani nehovor..ma slaktrafi 🙂
@jankaslamka @mia_m 🙂 tak uz som ticho 🙂
ahojte co si myslite prvy trimester sa mi konci v pondelok ale lieky na prvy trimester som uz dobrala a kupila som si dnes na druhy trimister je to ok?
nebudu chybat babatku nejake vitaminy co by malo este dostat?
asi sa smejete z mojej otazky ale nechcem nic zanedbat
@simonka99 v pohode 🙂 ti zavidim, ze si mozes pokupit vecicky ake chces a nemusis pozerat na cenu.. samoozrejme v dobrom 🙂
@aaddeell kludne ich mozes zacat brat...ja som tiez zacala brat tyzden pred koncom druheho trimestra 🙂 neboj babu nic chybat nebude
@jankaslamka 😉 dakujem
baby ktore mate kyselinu co je na nu ucinne
mne nie je nic cely den ale ako pride 18 hodina idem umriet pali ma zaha a strasnu tazobu mam na zaludku ako keby som zjedla kamen
@henika81
@jankaslamka
baby aj mne az teraz vyslo brusko do teraz nic cely den nic a ako sa blizi vecer sa zacina ukazovat , ja som najprv schudla dve kila a teraz ich mam spat, stale nosim tie iste nohavice
@aaddeell neboj zachvilku bude vidno aj pocas celeho dna..ja tiez ked sa rano zobudim tak brusko nikde 🙂 a potom postupne k veceru rastie a rastie 🙂))) je to sranda
Mna tiez obcas pali zaha..mne pomaha bud v lekarni kupis na to take cumlacie cukriky (ale pytaj pre tehotne) alebo ja si dam do deci vody na stipku malej lyzicky sodu bikarbonu a vypijem to..zachvilku mi nic nie je
ahojte
takže my sme po krvičke a po srkíningovom UTZ.. a ako to všetko bolo vám skopírujem. som sa nasmiala vám poviem
😀
Takže dnešná poradňa vyzerala následovne...
Malinké spalo.. ani po štuchancoch a búchancoch sa neprebralo
Maminka sa musela po pol hodine ísť poprechádzať po nemocnici. Tak sme šlapalai do po schodoch a potom hore po schodoch na 3 poschodie a dúfali sme, že bábatko sa zobudí. a ono?
sa zobudilo ale taak sa zasa roztancovalo, že zasa sa nedalo pomerať
No nakoniec po dohováraní to vzdalo a nechalo sa pomerať
Všetko je v Poriadku!
@monika0001 tak parada 🙂 gratulujem 🙂 prijemna poradna, no nie? este si si aj zasportovala 🙂
@jankaslamka - veru veru 😀
Babenky co vam pomaha na nocne krce v lytkach???na zahu mi pomahal ciastocne acix,ale skoncilo to az porodom 😝 ,a uz je to tu zas!

velmi velmivelmi sa tesiiiiiiiim, dnes sme boli na sone v 12. tyzdni, dietatko je zdravucke, uz teraz je krasne, mame krasnu fotku 🙂 termin mame 27.5.
zelam vsetkym maminkam hlavne zdravicko pre drobcekov 🙂
dam si vineu dnes ako pripitok 🙂