icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

zoska
4. jún 2010

@olif učet ti treba zablokovat 😀
ozaj kedysi ste zhanali leginy...v tescu som bola 2 tyzdne dozadu a mali krasne leginy cherokee za super ceny 😉

@mmaarrttiinnaa no skusala som aj to, ale este vyskusam nekedy, ked bude mat lepsiu naladu...dakujem za tip

olifcek
4. jún 2010

@zoska no, ja uz som nakupila z nextu leginy x;o) dokopy 7ks...kusok drahsie vyslo, le co uz x;o))

ja uz nic nekupujem, ved od 02.07. koncim s MD a zacinam s RD, bleeee....to bude hodne menej...

blumka
4. jún 2010

cavte zeny...hlasim sa z auta...sme niekde pred Liptovskym Mikulasom, no poviem vam, vidiet povodne v spravach a ist cez zatopenu cestu to je teda 100 a jedna...vsade su pozosuvane cesty, voda sa leje z jednej strany na druhu, zalieva Presov...Branisko uzavreli tesne po tom ako sme nim presli my...ale uz neprsi, teda aspon tu....je to strasne..

blumka
4. jún 2010

jo gari, k nasim ideme...ale teda ked som videla ten presov chcela som sa vratit

zoska
4. jún 2010

ahoj blum,
kamoska studuje v KE medinu a vcera sla vlakom domov do MT a vravela ze videla zatopene domy, ze jeto hrozne 😖
je mi strasne luto tych ludi, neviem si ani predstavit ze by sa mi take nieco stalo ☹

blumka
4. jún 2010

zosi, je to hrozne. sli sme po dialnici z KE do Presova a po oboch stranach voda...ak bude prsat este par dni tak zaleje aj dialnice...nieco hrozne...v Presove to je priamo v meste. Maly a Velky Saris, zosunuta poda, spadnuty strom na ceste....chvalabohu nas to obchadza...zatial mame dobru cestu..uz sme v Ruzomberku a tu je uz suchsie

zoska
4. jún 2010

juj boze strasne 😖
cez vikend ma byt ale vraj pekne, tak snad sa uz pocasie umudri
stastnu cestu blumi...za ruzomberkom odbocujete hore na kubin vsak? tam by uz malo byt lepsie 😉

zoska
4. jún 2010

tak ma napadlo ze matka331 je kdesi od presova, nie? 😕
ktovie ako je to u nich, dlhsie nebola, snad niesu vytopení 😔

janielah
4. jún 2010

ahojte babky.

zosi gratulujem, ako kolegyna??? 😀 😀 hned sa da lahsie dychat, vsak? 😉

uspat babtko same sa da ZEVRAJ naucit postupne tak, ze ho davas do postielky uplne unavena, ale este nie spacie, aby registrovalo, ze uz ide spinkat same a zaspi....no neviem, u nas nastastie to ide nejak samo, ale asi zalezi aku ma Krpka aj naladu 😀
teraz ma poobednu siestu a u nas zacalo slniecko vykukat....konecne, uz sme tyzden vonku neboli... 😖

zoska
4. jún 2010

jani ahoj 🙂
výborne sa mam kolegynka 😀 super pocit, ze ked mala spinka tak mozem pustit pc, navarit, upratat..a nemusim ku kniham utekat 😉

no mala uz zase zacina hucat...lahla som si k nej hladkala potichucku sme boli ale asi ju musim ist do koca ponadhadzovat 😅

a baby aj vase deticky si prilahuju usi? nasa to robi od 😅 narodenia,a uz jej aj celkom odtavaju 😅 ked lezi tak to nevidiet, ale ked ju zdvihnem na ruky tak to vidiet sdost 😅

olifcek
4. jún 2010

jaaaaaj, Lenke vsetko krasne k menminkaaaaaaaaaaaaaaaaam

olifcek
4. jún 2010

@zoska a nie je z humenneho?

olifcek
4. jún 2010
olifcek
4. jún 2010

baby , nemate niektora skusenost so stahovacimi gatusmi? kolko to stiahne? uvazujem nad niecim takym, nech sa zmestim do nohavic, aspon tych vacsich, co mam, nechcem dalsie kupovat x;o((((((((

janielah
4. jún 2010

oli? a to nemoze sediet to dieta? ved ked je popredu, preco nie? ci? Krpka by tiez uz najradsej sedela a vlastne aj behala, aby vsetko videla 😀

a ja mam aj stahovacie gatky, su celkom fajn, a veru na statnice, ked som musela ist do nohavic mi pomohli 😉 ale zas ked ich das dolu 😒 to ee

ja som hned po porode nosila aj taky ten stahovaci pas, ten bol super 😉

olifcek
4. jún 2010

@janielah janka, moja oliv uz cez mesiac chce sediet...par tyzdnov uz aj lozit....len ako jedna lekarka povedala...treba to aj vediet, nielen chciet....do sedu sa babo taha, ale sediet v 4 mesiacoch isto nebude same

mmaarrttiinnaa
4. jún 2010

@zoska @blumka ja som od presova a poviem vam u nas tie povodne narobili a este stale prsi ☹

katina2209
4. jún 2010

dievcata kolko dieta vypije na jednu davku mliecka? ja som si odsala mam odsate 130 ci to bude stacit 😒

olifcek
4. jún 2010

@janielah takze kupit stahovacie nohavice? 😅

olifcek
4. jún 2010

@katina2209 fuha, netusiiiiiim, ale snad jooo

katina2209
4. jún 2010

no olifcek bojim sa,
ze to bude malo

olifcek
4. jún 2010

@katina2209 verim, ze nie...a ved mozno vydrzi, tato nech sa hraaaaa s drobcekom a bude dobre

garonka
4. jún 2010

@olifcek haaaaaaiiiiiiiii ja už tu len sme mali dnes navštevu, boli detičky s mojou maminkou a tak prišiel mm stryko i svokra
juj pri nej maly reval ja už normalne žiarlim ak ho ona vezme na ruky a ako plačkal lebo chcel hajať ta mi ho ani nedala, ]-

garonka
4. jún 2010

bože tie povodne katastrofa, v Nižnej Myšli je to niečo hrozne, ľudia su z domov preč pre zosuv pôdy, i mm kamarat bol 3 roky vonku zarobil na dom postavil ho a aha už ho ani nema, na Ta3 ho ukazovali plakala som to je fakt niečo neskutočne, ja ďakujem panu bohu že mame kde byvať 😔

zucana
4. jún 2010

kati malo by to stacit ja mja tolko vypije a je starsia 😉
a ked nie tak vydrzi 😵

katina2209
4. jún 2010

Dakujem ti Zuci tak dufajme aspon dve hodinky vydrzi,lebo baby chcu ist so mnou po kine sadnut na drink dam si jednu pina coladu dufam,ze mozem.... 🙂

olifcek
4. jún 2010

@garonka som nevidela, idem kuk na youtube nizna mysla, snad tm uvidim cosi...

katina2209
4. jún 2010

@zucana tebe mala v pohode pila z flasky? Neodmietala ju?