icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

blumka
6. júl 2010

@olifcek ano

garonka
6. júl 2010

@olifcek ja sem tam ak nezabudnem ale včera bolo take slnko pod mrakom natrela som Tobiho seba ne a spieklo ma 😠

blumka
6. júl 2010

@garonka jaaaaj..dveee? 😕 ..... 😀 😀
starsie olovrantuje a Juli je pri nej v autosedacke a prdi ...aaaale kombinacia 😀

dorotka2
6. júl 2010

@garonka js budem jednoznacne kupovat tiez tuto, maju ju dve kamosky a inu ani nechcu, aj ked teraz sa do popredia dostavaju drevene polohovatelne napr. od stokke, tu moze mat dieta az do dospelosti

olifcek
6. júl 2010

ja ked ideme v manduce a je takto, nenatieram , tak zacnem 😵

garonka
6. júl 2010

@blumka 😀 😀 😀 😀 😀 to bolo dobreeeee 😀 😀 😀 😀

čo fajne mate na olovrantik? ja som zas hladna 🙄

garonka
6. júl 2010

@dorotka2 inač moja teta ma taku drevenu stoličku čo sme na nej pradavno sedeli a da sa zložiť ale to je predsa 28 ročna stolička ale nepožičia ju nikomu 😅

blumka
6. júl 2010

@garonka cestovinky som zapiekla so zeleninou a klobasku som tam prihodila, lebo by mi Terezka povedala ze " a de je meskoooo?" a jasne ze syr navrch 😉

blumka
6. júl 2010

inac tie stare veci su asi najkvalitnejsie...ked sme u nasich spava Terezka v postielke co sme my s brachom este mali (ona ma 32 rokof) a okrem nas dvoch tam spali asi vsetky mamine netere a synovci a teraz Tete 😀

blumka
6. júl 2010

@garonka takto nejako to vyzeralo pred 5 min

dorotka2
6. júl 2010

teraz ako som zbadala tu autosedanu, ja som minuly tyzden kupila tu letnu vlozku a je to super vec, Viki sa v nej tak nepoti, teda bolo to viditelne lepsie a ved viete ako bolo cez vikend strasne teplo 🙂

lenica81
6. júl 2010

joj, som si dobre zdriemla... taku hodku... 😀

garon, mnam, hned by som si dala... tu tvoju sladku mnamku obedovu, ja robim akurat cestovinky s cukinou na parad. pretlaku... este minutka a hodujem...

martula, gratulujem... a nech barz nehryze... 😉 😀

blumi, a to tt chuti potom... 😀

lenica81
6. júl 2010

@garonka inak, odkedy som bola tehu a ty si ma tu nainfikovala pudingom, normalne aj moj muz sa nakazil a v nedelu si vyziadal davku... 😀 a hovoril Vilkovi, ze puding je mnam a ze ho bude papat... teda raz...

@blumka este dotaz k prikrmom... ked budem davat napr. cukinu, tekvicu, uhorku a tak, tak vybrat vnutro, teda semiacka... ze... 😉

lenica81
6. júl 2010

tu minimalne 4x prsi dnes...

olifcek
6. júl 2010

a uz nazad...boli sme v lekarni, v detskom obchode, kde sme jednu supravicku vzali...ale len za 3 euraaa, noooo....potom obchodik a dom...

blumka
6. júl 2010

@lenica81 ano
baby, uspech...terezka mala az hodinu zakryte ocko..ale teda stalo ma to poriadne vela usilia..som jej slubila babiku ak si to necha..este ju idem prehovarat..

olifcek
6. júl 2010

@blumka super

blumka
6. júl 2010

@olifcek dufam, ze si na to zvykne a bude to nosit aby sa jej to ocko posunulo

olifcek
6. júl 2010

@blumka bolo by mozno fajn, keby jej to kazdy chvalil... 😵

lenica81
6. júl 2010

@blumka a neskusala si jej tam dat nej nalepku navrch... 😕

svetlankat
6. júl 2010

@blumka super to je skvely uspech, uvidis bude sa to len zlepsovat

blumka
6. júl 2010

@lenica81 joooj, vies co vsetko sme uz skusali...lepku nechce, to rovno dava prec lebo je jej horuco pod tym, teraz ma taky navlek na okuliaroch, mamina usila z nasivky..taka macicka..tak som jej nakecala ze to je zazracna macicka co vylieci ocko a ked to bude mat, tak jasne ze odmena 😉 este to maaa

lenica81
6. júl 2010

@blumka to bude ale vela hraciek za odmenu... 😕 😅

svetlankat
6. júl 2010

caute baby, nasa Miska zacala od vcera nervacit, nie je to plac ale take vrcanie, nervacenie. Neviem ako na to, vcera s tym zacala a dnes pokracuje. Asi len vydrzat co?

lenica81
6. júl 2010

@svetlankat to robi aj moj, az ked to prejde do vyssieho stadia s placom, je to vazne... tak si vrci a akonahle sa priblizim, tak sa usmeje... odidem a vrci a tak dookola... vydrzat... 😀

blumka
6. júl 2010

@lenica81 zatial vsetko co sme riesili takto, ze odmeny, trvalo par dni s odmenami a potom to uz bola automatika bez odmien 😉

svetlankat
6. júl 2010

@lenica81 diky, presne takto to funguje, ale s pokrocilim casom uz to prechadza aj do placu a ani pritulit sa nechce, och joj.

olifcek
6. júl 2010

@svetlankat vrci, ked sa cosi nepaci...aspon oliv to tak robi...i ked uz dlhsie to nerobila, hehe

blumka
6. júl 2010

@olifcek jj chvalime o dusu... 😉 len vies, ked som s nou sama doma tak mozem tak maximalne ja chvalit 😅

olifcek
6. júl 2010

@blumka jj, poznaaam