icon

Mamičky novembrových bábätiek 2008 III. Pridajte sa

bezaz
20. máj 2009

aaaa pokracujeme 😀

talinka
29. máj 2009

mon, no asi aj ja si budem musiet zvyknut 😝 alebo zas skoncim na mojom PC 😀 a dik,ze mi nelezies do kapusty ako rozborarke 😀

deni_v22
29. máj 2009

zazrak minulej noci sa neopakuje...
uz som bola uspat 6x (od 20,00), nastastie staci pohladkat, pritulit a do minutky spi dalej..asi ma zle sny...
takze, mont, vaz si, ze sa vyspis 😉

montana13
29. máj 2009

tal, to by som si nedovolila... 😀 Inak, dnešné kako správy: taká riedka žltá zmeska 😅 - včera sme mali karfiol 😉

martina, ahoj 😉 . Neboj, u maminy si oddýchneš, bude celá rada, že si ho môže popestovať, net ti neujde... a nás si dočítaš 😉 . Kam cestujete? Ďaleko? Tak si to užite a nech malý cestou poslúcha!!! 😵 😵 😵

montana13
29. máj 2009

deni, asi by som si mala začať vážiť spánku, ale keď ja som blbá, včera som bola do 2 na nete 😅 a malý bol už o 5 hore, tak som tomu moc nedala 😒

talinka
29. máj 2009

mon, ja som tiez krava,miesto toho,aby som teraz spala s malym, trcim tu 😉

talinka
29. máj 2009

a vsetky vas moc pozdravuje lius a posiela cmuuuuqy 🙂

montana13
29. máj 2009

to poznám 😉

ďakujeme 😵 , ako sa majú? A čo malé slečny? Zvykli si? Kedy sa vrátia, nevieš?

montana13
29. máj 2009

No teda, tu to ale žije... 😀 Baby, nespite!!!! ... lebo zaspím aj ja 🙄 a ešte chcem počkať tatina, kým sa dovleče z Blavy... ide mu to ako v lete na saniach 😀

talinka
29. máj 2009

mon, oni su uz daaaavno doma...boli na zaciatku maja v tom pekingu a bolo im neskutocne na facebooku maju nadherne fotky 😉

rominka
29. máj 2009

ahojte dneska vas snad nestihnu ani docist ted dodelavam obed na zitra vytahla jsem testo na knedle z pekarny tak do pulnoci mam co delat jinak dneska mam kriticky den nic se mi nedari rano to zacalo ze nesla cele dopoledne elektrika pak vymena nazoru s tchyni pak me zacala bolet hlava a pak konec nic se mi nedarilo muj jak me videl rikal hmm ty dneska nic nedelej 😉 tak jeste ty knedle se nemuseji povest a bude to vsechno malou jsem taky uspavala na 100krat a cekam kdy se vrati muj rozvazi dneska lidi z vecirku .....

prsky
29. máj 2009

montana...ze aj 3x...nasa je hore aj 5x, ale nastastie spi so mnou, takze len prehodim stranu, strcim didu a spim 😉

tal...liah nech nepozdravuje ale nech sa zastavi...sak kedysi tu vysela v jednom kuse, teraz je furt len na fb

lamia..ahoooj...som nedavno na teba myslela, ze ako sa asi mavate 😉

rominka
29. máj 2009

tak mam dovareno a muzu jit akorat tak chrapat tara-sabci z te zavinovacky trcijou nohy ven jen ju tak zapnu tim suchym zipem dobre se mi v tom koji a od vcerejska zkousim spaci pytel a dobry cekala jsem ze se bude rozcilovat ¨byla zvykla furt kopat nohama ale v pohode preji vsem dobrou noc

sisa.b
29. máj 2009

rominka, ze zavinovacka 😨 to uz si ani nepamatam 😝 a v spacom vaku by sa mi mala zblaznila, lebo by si v tom drzku nabila, keby nemohla lozit 😅 ten som pouzila len dvakrat a uz som ho vyradila. este stastie, ze som sa neulakomila na dalsi vo vypredaji. no ale ako stale hovorim, kazdemu vyhovuje nieco ine 😎 😉
dobru noc

mojkamirka
30. máj 2009

bré ráno, my sme hore už od 5.18 ☹ , mrunčal, pišťal mi do ucha do pol siedmej pokým nenaložil 😒 . Skúšali ste už niekto špenát? ja idem dnes vyskúšať, už vidím jeho ksicht ako sa bude tváriť. Asi takto 😖 , kto vie možno mu konečne čosi zachutí. Chcela som dať na dnes karfiol ale na desiatu bude hruška s jablkom tak aby ho moc nenafúklo od jedného aj od druhého. Včera som varila jablkovo hruškovú výživu, je to tak desne sladké a to som tam nedala ani gram cukru.

a sponzora chcem aj ja

tara2
30. máj 2009

Dobre rano 🙂
zuzz - kludne dojdi okrem utorka a stvrtka to mame plavanie 😉

mojka - mozno mu bude spenat chutit, ja osobne spenat zboznujem mnam 🙂. A ako sa malemu paci masko?

Ozaj baby da sa pastrnak kupit aj volne alebo len vo flasiach zmiesany s niecim? Som ho nikde nevidela

mojkamirka
30. máj 2009

tara, myslíš vo fľaštičkách tak to neviem, ale surový isto 🙂 , no dobrý nápad urobím nejakú polievočku drobcovi a zavarím. Nejak ma chytlo zaváranie. 🙂 Tento týždeň som zavárala už dvakrát. Mäsko sme skúšali tri týždne do zadu, urobila som mu akože polievočku mrkvičku a kuracinku, a zvládol asi dve vypľuté lyžičky. Čokoľvek čo mu dám na obed mi vypľuje, ale stále skúšam, raz sa na čosi chytí, snáď. Ale čítala som práve v téme príkrmy, že k zeleninke môžem šupnúť aj jablkové pyré a deťom to chutí. Tak najbližšie asi oskúšam. čosi na neho zaberie. Jedno je isté jablko mu chutí na 100%. A špenát mne nechutí, ala MM áno, tak snáď bude po ňom. 😅

tara2
30. máj 2009

mojka - praveze cerstvy pastrnak som nikde nevidela. Kukala som vcera v Tescu a nemali ale niekedy som ho tam tusim videla...ale to uz bolo davno. Ked ho uvidis v nejako obchode tak napis a pojdem kuknut tu v BA 😉 . Mojka a skusala si dat malemu trosku vody ked ho krmis? Mozno sa mu to jedlo zda prilis suche a preto ho vypluva...
Ja idem dat malemu masko dnes 1x tak som zvedava co nan povie...

tara2
30. máj 2009

lamia - aj ja som na teba myslela ze ako sa vam dari 🙂

mojkamirka
30. máj 2009

tara včera som tak dávala aj vodu s príkrmom, vodu vypil a príkrm ee, ale za jablkom sa išiel zblázniť. Inak ja všetko mixujem s troškou vody, že je to ako výživka konzistenciou. Paštrnák som tuším videla včera v bile

mojkamirka
30. máj 2009

a keď robíte ryžu tak ju predtým zomeliete na mlynčeku? ja ked som ju uvarila tak mi ostali hrubšie zrniečka

lamia
30. máj 2009

Jéé,to je hezké,že jste si taky vzpoměly 🙂 🙂 Já momentálně šílím,Anička si dojde na nočník a než se stihnu otočit už je u něj Johanka a lije to na zem,grrrrrrrrrrrr 🙄 🙄 zcela pravidelně.....nějak si nemůžu zvyknout,že mám kojence najednou prakticky kdekoliv v bytě,ale ohrádku prostě už sem nenarveme,to bychom se o ni pořád přeráželi. Jinak vůbec se mi nechce Johanka napít čehokoliv z lahve,tak asi půjdu koupit hrnek a rovnou to zkusíme z něj,protože jinak se furt kojí,plus teda na sváču přesnídávka z ovoce,na oběd maso-zeleninové jídlo a na véču kaše,ale prostě tekutiny mi nechce.....už jsem jí zkoušela dávat pít z Andulky hrnku a to se jí líbilo,jenže Anča se málem zbláznila,že je to její....dává vůbec ségře pěknej výcvik, Johanku už vůbec nepřekvapí,když Aně vezme hračku,že jí to Aňa vyrve a profackuje jí,tak Johanka si prostě jen odleze pro jinou hračku a vůbec to neřeší....chudák mrňavej,ale co nadělám? 😉

mojkamirka
30. máj 2009

lamia, to máte teda doma moc veselé. nenudíš sa teda, ako ti papá, dobre?

tara2
30. máj 2009

mojka - zbehnem teda aj do Billy kuknut tu mam hned pri dome, ale nepamatam ze by som ho tam videla, ale na druhej strane som ho ani nehladala 😀 😀 😀 . Ja prikrmy roztlacam vydlickou a tiez dam troska vody, ale je to o dost hustejsie ako tie kupovane prikrmy, malemu nic nevadi ani supka z hrachu a ani vacsie kusky tak ja jedlo trocha roztlacim a viac to neriesim 🙂. Ale skus tam dat to jablko mozno to pomoze alebo zdenus niekedy davno tusim pisala ze pridavala Eliske broskynu do prikrmov...skus co to spravi.A ryzu som este nevarila...

lamia - mala dostava tvrdu vychovu od segry 😀. My tiez pijeme z hrnceka, flasu som mu ani nedavala. Maly pitie z hrnceka zboznuje a najradsej by si drzal sam ale kedze mame ten kvapkaci tak mu tam dam len troska vody. A to vies, ze sme si na teba vzpomenuli uz dlho si tu nebola viem ze nemas vela casu ale obcas aspon napis ako sa vam dari 😉

lamia
30. máj 2009

Mirko papá celkem dobře,přesnídávku si dá 150g a vcelku jakoukoliv jí dám, oběd taky tak těch 150-200g, večer kaši taky tak těch 200g,plus se kojí kdykoliv chce,takže jedlík je fakt dobrý....jen zatím nechce vůbec kousky,všechno musí být namixované do hladka,jen rozmačkané s trochou vody mi prská,ale bude si muset zvyknout,už mě to mixování nebaví 😀 😀 Fakt se nenudíme,to máš pravdu 😉

Taro já dávám taky z normálně kapajícího hrnku,Aně jsem kdysi koupila Avent a bylo to naprd,stejně jsem z něj nakonec vyndala tu membránu a používáme ho jako normálně kapající-tekoucí hrnek 😀 Já zkoušela nejdřív lahev,ale vůbec to z ní nechce,tak zkusíme hrnek,ten jí baví a napije se,je ale otázka jestli to nebude jen po tu dobu,co bude pití z hrnku novinka a neokoukané 😠 Vcelku obstojně se napije i z normální skleničky,ale chci jí naučit na ten dětský hrnek ať si to pak může pít sama. S časem je to fakt bída,holčičky jsou časově fakt náročné a pokud tu nechceme zhynout ve špíně a hlady,tak už mi na net moc času nezbývá 😀

tara2
30. máj 2009

lamia - tak to ti pekne papa 🙂 a s tym casom to ti verim, dve deticky uz daju zabrat

montana13
30. máj 2009

Ahojte 🙂

lamia, si tu ozaj dlho nebola... pozerala som si fotky, baby sú podarené, ozaj ako z katalógu 😀

mojka, ja som špenát už skúšala, z pohára a bolo to asi prvé jedlo, ktoré mu chutilo 😉

montana13
30. máj 2009

ahoj tara 🙂 aj ja sa chystám najbližšie na paštrnák....

tara2
30. máj 2009

mon - ahoj 🙂 a budes davat ten kupovany v pohari alebo uvaris doma?

lamia
30. máj 2009

Montana dík za pochvalu,musím někde najít nějaké aktuálnější fotky,už jsou tam vcelku staré a ženské zas vyrostly....

...holky teď mi manžel vytuhnul na gauči,šíleně chrápe a Jája klečí vedle gauče už asi 5 minut a naprosto fascinovaně ho pozoruje s otevřenou pusou a kapou jí sliny až na zem 😀 😀 😀 Jinak docela čučím,už si asi 2 hodiny hraje sama,je v tomhle samostatnější než ta starší 😀

tara2
30. máj 2009

lamia - fakt pekne kocky ste 😉 krasne fotky 🙂