icon

Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice

mima1708
18. dec 2009

Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...

silvuskaa
24. feb 2010

je corasone peknu vahu mate...to je super 🙂
My sme dnes boli na prechadzke a uz je kraaaasne teplucko...uplne som z toho stastna. Veru mima aj ja sa chystam uz cvicit lebo stale mi ostalo bruchu a aj ked obleciem uz niektore veci ...este stale mi brucho vytrca 😝
dnes som bola v Taku, mala som tie kupony na zlavu a musim povedat ze nakupit sa tam dalo, aj malemu som vybrala jarnu bundicku a mali tam naaadherne rifle pre nasich chlapcekov...takze som sa musela zasa miernit 😀

henaha
24. feb 2010

Silvus, tak si si urobila nakupmi radost 🙂) Hej, v Taku maju celkom pekne detske vecicky, este som tam sice nic nekupila, ale minule som obzerala....a kupila si aj tie riflicky?Dnes bolo fakt nadherne 😀 my sme boli na prechadzke az dva krat, nedalo mi to a isla som este o stvrtej, dala som Samka do polosedu nech sa pozera na svet 😀 a pacilo sa mu... 😝

mima1708
autor
24. feb 2010

silvuska ja mam taky isty problem,preto som si kupila 3 tricka kym cvicenie nezaberie aby somn nechodila na hambu sveta s pupkom von... 😀 ja som malemu kupovala uz veci v taku a su kvalitne... ani farba sa nevyprala a su to aj prijemne materialy... aj riflicky som mu tam kupila,na lavej nozicke je taky levik pekny... a dobre sa obliekaju aj sa da nastavit pas,je tam taka ta gumicka s dierkami a gombik... a zapinaju sa len na covk vpredu...

silvuskaa
24. feb 2010

heni nekupila som rifle, teraz ma par nohavic a ked je zima aj tak je vo fusaku a vacsinou mu necham to co ma oblecene aj doma a to znamena ze ma na sebe teplaciky, takze riflicky vynosi aj tak az na jar a to mu pojdem az potom kupit. Zobrala som mu len taku bundicku na jar.
mima ja tiez mam take tricka volnejsie a v ktorych sa citim dobre...uz som vyradila take tie obtiahnute a kratke 😀 Ved teraz maju pekny vyber takych vseljakych volnejsich triciek a brusko sa schova 😝

silvuskaa
24. feb 2010

heni inak zabudla som ti napisat ze ta stolicka sa urcite oplati objednat z CR...aj s postovnym vyjde lacnejsie 😉

corasone
24. feb 2010

silvuska citala si moj prispevok na 22 strane? daj volajake info.
no a my dnes mame za sebou prvu mrkvicku 😀 chutila nam velmi velmi a poobede som mu dala 3 lyzicky malinke bananik mnam ale sa oblizoval 🙂
dnes bolo naozaj nadherne, mali sme super prechadzku do mesta a naspat. Samko pekne buval sak som bola rada lebo ma tu nedchu a len spankom bude OK. baby dnes som si pozerala fotecky ked sa narodil a postupne kazdy mesiac normalne mi vysli slzy aky bol drobunky a ako rastie ono ten cas naozaj velmi rychlo bezi a ani sa nenazdame a nam poodchadzaju s frajerkami ako uz jumca pisala 😨

jumca
25. feb 2010

jaj veru corasone s toho mam aj ja obavu uz teraz, ako mi maly raz odide....my s muzom uz deti nexceme, tak sa uz bojim kedy odide ☹ ☹ ☹ ale musim si ho uzit pokial je malinky a xce sa mojkat 😉 🙂
aj ja mam tie zlavove kupony a xystam sa do TAKKA v piatok alebo sobotu. ja som tam uz pred zimou malemu kupila ryflicky zateplene, koselu ako velkemu xlapovi 😉 a teraz xcem zase na jar popozerat veci nejake...sice ma toho plnu skrinu no ja nikdy neviem odolat... ☹
ale to pocasie sa uplne ze luuubi 🙂 🙂 🙂 😎

corasone
25. feb 2010

baby zabudla som sa pochvalit vcera ze Samko sa mi zacal sam pretacat s chrbatika na brusko 😉 prvy x som to prepasla, umyvam si schody co mi zaberie 1-2 minuty a prihovaram sa mu, dojdem dole a on na brusku a ked som isla hore bol na chrbatiku, potom este tatinovi to ukazal vecer na deke a maminke teraz rano na posteli tak sa vytesujem xixixi

mima1708
autor
25. feb 2010

corasone,super,gratulujeme k privim vyvrtkam... adrianko je uz tak zivi a vrtky,ze ked potrebujem ist do kuchyne mu urobit papat musim do vzdy dat na zem na moju perinu,lebo ked ho necham na posteli behom 2 min. sa dokaze presunut s jedneho konca na druhy... minule som dobehla v poslednej chvili,tak odvtedy ho nechavam len na zemi... a uz zacina aj "liezt" ked je na brusku da sa na kolienka a s hlavou lezi na posteli a tak sa posuva a prelezie celu postel... uz mi skoncili pokojne casy,ze si odbehnem nieco urobit a necham ho s kludom na posteli hrat sa... teraz ho musim mat sale na ociach... vcera ked bol v bezke tak porobil svokre poriadky s kabelkami co ma na skrinke a s topankami... po celej chodbe bolo vsetko porozdahzovane a maly uprostred toho bordelu si spokojne zuzlal obuvak... 😀 taky bol zlaty,skoda,ze som nemala fotak akurat doma... ☹

baby neviem ci sledujete hokej na ZOH,ale ideme bojovat o medailu!!!!!!!!!! dnes rano sme zdolali svedov a postupili sme do stvrtfinale... taaaaaak sa z toho tesim... 😉 ale hrame s kanadou,tak som zvedava kolki skoncia so zraneniami a predpokladam ze na strane kanady bude koooooooopec vylucenych,hlavne pri konci ked budu prehravat... 😀

corasone
25. feb 2010

no ja len dufam ze budu hrat nasi naozaj hokej, posledne dva zapasy mali mat uz v prvych tretinach vyhrane aoni si nechali nastrielat goly a potom sa trapili. ja som velky hokejovy fanda, isla by som na taky finalovy zapas musi to byt super ako v NHL tam je fantasticky zazitok z hokeja.
a dnes vyzera ze bude tiez peknucko vonku tak sa tesim na prechadzku.

jumca
25. feb 2010

moj maly buva na balkone a potom pojdeme von na prexadzku...sa uz vytesujem ze je konecne teplejsie!!!! 🙂 🙂 🙂
a ZOH nesledujem, akosi ma to nebavi...

henaha
25. feb 2010

ja ZOH sledujem tak sporadicky, staci mi vediet vysledok, aby som bola v obraze, nemusim to cele sledovat 🙂 corasone, no super, tak uz musis nanho davat vacsi pozor...ja uz Samka poriadne ani na zemi nenechavam sameho, lebo sa posuva dozadu a co ma hraciu decku, vylezie z nej za par sekund... 😉 no nam sa uz zacal dvihat poleziacky na nozky, zadkom hore a rukami na dlaniach, akokeby chcel lozit..a tak srandovne podskoci, rehoceme sa na nom 😀 😀
Cez vikend zacneme uz aj my s mrkvickou, som sa rozhodla 🙂
Silvus, daj potom vediet aku stolicku ste nakoniec vybrali 😉 ozaj, dnes som volala s Vierkou, jej mala uz ma 2 zubky 😝

corasone
25. feb 2010

presne Heni ako pises, odbehla som na WC a Samko bol v postielke s tym ze ide spat, vratim sa a on na brusku a velice komunikoval s medvedikom xixixixixixixiiii je to uzasne

jumca
25. feb 2010

jaaaaj veru maminy uz to bude len veselsie... 🙂 dnes bol uplne super den, pocasie nadherne....som bola s malym od pol 1 vonku do pol 4 a o 4 ho zase brala von babina... 🙂 no maly je dnes prakticky od nejakej 9tej vonku... dufam ze spat bude super a bude unaveny s toho vzduxu... 😉 ozaj baby ako casto kupete???? ja kupem kazdy druhy den a myslim ze to staci. v lete ked budu horucavy ho osprsim kazdy den, ale teraz myslim ze staci nie??? od natodenia sa tak kupeme...krsna mi hovorila ze ona jej malu kupe len v stredu a sobotu a to ma 2 roky!!! no to sa mi zda malo, na 2rocne dieta...a v lete xuda upotene...

silvuskaa
25. feb 2010

corasone to je parada ked sa tak pekne pretaca, aj David sa uz prevaluje z chrbatika na brusko. ja ZOH sledujem len vecer ked to pozera manzelik, najviac ma bavi asi biatlon, aco sa tyka hokeja tak ako pise Hena, staci mi vediet vysledok🙂
Dnes sme boli tiez vonku dlho ale maly mal skoro celu dobu otvorene oci, spal dohromady ale 1,5 hodiny, takze nic moc 😒
jumci my tiez kupeme kazdy druhy den a podla mna to zatial v pohode staci...v lete ked bude spoteny tak budeme kupat kazdy den.

corasone
25. feb 2010

tak a mame po teple teraz povedala ze zajtra bude silny narazovy vietor fuuuuj, nemam rada vietor ale uz to nejako pretrpime tusim este buduci tyzden a bude to OK.
my kupeme 3x do tyzdna a Dr vravela ze to uplne staci, tak zatial tak a v lete predpokladam ze budeme castejsie.

henaha
25. feb 2010

Jumca, my kupeme kazdy druhy den, niekedy ked sa mi chce aj kazdy, ale viac je pravidlom, ze kazdy druhy 🙂 v lete myslim, ze budeme kazdy den, ked uz bude horuco a urcite uz aj rucicky bude mat viac zapatlane 😉
Silvuska, Samko tiez zacal menej spavat cez obed 😉 asi si uz zasa meni rezim ☹
Dnes bolo fakt krasne, vybehli sme este podvecer na rychlu prechadzku v klokanke a pacilo sa mu 😎

mima1708
autor
25. feb 2010

moj maly viac ako 1,5 hodiny poobede na prechadzke nespava... ked potiahne 2 hodiny som prekvapena... a s tym kupanim,ja kupem adka kazdy den... az na par vynimiek ako napr. dnes... aj to som ho nekupala len preto,ze nemozem a manzelicek prisiel z prace az po 20 a maly sa uz ukladal spinkat... totalne mi stuhol krk a preslo mi to az do svalov na ramenach... nevydrzim maleho drzat viac ako 5 min. a aj to mam ukrutne bolesti... musi mi to drahy rozmasirovat ked sa naveceria a osprchuje... ja som zvyknuta spat na ortopedickom vankusi a vcera som zaspala na malinkom,ktory som si zmochlala pod hlavu aby som videla dobre na telku vecer,ale bola som taka unavena,ze ani neviem kedy sa manzel vratil zo sprchy,on ma poklad moj nechal spinkat,ze ma nebude budit a ani nevedel ako strasne zle mi tym urobi... zobudila som sa od pol 10 az rano o pol 6 na to,ze ma chytil totalny krc na pravej strane krku a odvtedy to mam cele stvrdnute a otacam sa cely den ako robot... ani sa poriadne zasmiat nemozem co ma to boli.... ☹ ☹ ☹ ☹

jumca
26. feb 2010

no pekne mima, aj ja to obcas mavam ked si zle zalezim krk.. 😒 poznam tu bolest... ☹ veru dnes nex sa pomahla muzicek domov z prace a rozmasiruje ti to. mne vcera muz masiroval krk a krize totalne ma bolia, maly uz je tazky a on sa xce len nosit... 😒 tak ked zabuval nastupil muz s masazou 😎 ale neni to ona m usim niekedy nexat maleho muzickovi a ja behnem na masaz 😎
inak dnes sa nam dobre rozfukalo 😠 😠 cely vikend ma prsat a od pondelka studena vlna!!!§ 😖 😖 😖 😠 😠 😠
aj my kupeme kazdy druhy den ale ked bude maly uz sam sedkat xcem zacat kupat kazdy den.

mima1708
autor
26. feb 2010

veru jum,je uplne otrasne pocasie... tych par dni som mala konecne uplne super,naladu samy usmev som bola a zas mam otrasnu naladu ☹ je chcem uz take dni ake boli predtymto staaaaaaaale 😠

silvuskaa
26. feb 2010

je hnusne pocasie 😒 ale musim vam povedat ze ked bolo predchadzajuce 2dni tak pekne a vonku svietilo slniecko maly mi nejako nechcel v kociku spat, asi bol zvedavy na prirodu okolo....no a dnes ked prsalo tak si pekne pospal poobede 🙂 No aspon nejaku vyhodu ma pre mna toto skarede pocasie.

mima1708
autor
27. feb 2010

no tak a prehrali sme, finale sa nekona... ale aj tak to bol vynikajuci zapas,len keby nebol demitra slepy a trafil prazdnu branku,ze ano... ale nic nieje stratene,bronz je nas.... 😉 vsak corasone? 😀

jumca
27. feb 2010

baby vcera som bola v takku mala som tie zlavove kupony a sebe som ako vzdy nic nekupila ale vsetky som pouzila na vecicky pre maleho... 🙂 kokos nadherne vecicky mali pre xlapcekov... 😉 som mu kupila koselu na leto, ryflovu bundicku, teplacky, a bundicku na jesen, jar, taku prexodnu. uplne uzasne veci mali... 🙂 😎

henaha
27. feb 2010

Jumca, no paradne si nakupila 🙂...ja radsej ani nejdem pozriet, lebo mam dost veci, co som kupila skor aj podostavala a nestiha ich ani nosit ☹ ale na leto tam urcite nieco pojdem mrknut...dnes bolo zasa krasne, boli sme na prechadzke v meste.. my uz viac fakt nespime, dnes opat 1,5hod a potom este hodinku pozeral a hral sa...uz asi po nasledujucom chladnom tyzdni zmontujeme sportak 😎
Ozaj, zacali sme s mrkvickou a netvaril sa moc nedsene 😝 bola to sranda 😀

silvuskaa
27. feb 2010

heni my tak isto s tym spankom.....ako sa oteplilo tak nespinkame cez den vela 😒
My sme uz presli aj na bananik a jablko...mrkvicka mu tiez nejako postupne prestava chutit...., normalne ho obcas napne....ved ani necudo ked skusil sladke ovocie 😀
jumca na tu riflovu bundicku som tiez pozerala 😵 nakoniec som zobrala tu kockovanu modru.

corasone
28. feb 2010

baby volajako sa mi neadlo sem dojst vcera, sme boli na prechadzke, stale volaco a bol vecer a mne sa uz nechcelo startovat PC.
Mima 😢 z brondzu nic, ale sak mozu si zato sami. nevadi mozno inokedy xixixi
aj ja som bola vcera v takko ale len pozriet ked som cakala na nasho tatina naozaj tam maju pekne vecicky na chalanov, som bola prekvapena, v tescu absolutne nic. ja som tiez nic nekupovala mozno v lete lebo som vela nadostavala tak nic nepotrebujem. boli sme vcera prvy x v tescu s malym, ja som si myslela ze sak spinka tak je super, ahahah len co sme presli cez dvere do tesca uz bol hore takze cely cas bol hore, potom som s nim sla von tak zaspal. no moj Samulik uz dost dlho nespava ze 3 hodky to uz ja nepoznam, minula co mal nadchu tak potiahol dva dni a uz sme v normale tak hodka a pol najviac xixixi ale spi 5x na den. uvidime dokedy.
no Samkovi zatial mrkvicka chutna, ja mu zatial nedavam varenu ale Hippku, tie su asi "sladsie" aj ked su bez cukru zrejme vyberaju sladsie mrkvicky, tie varene niekedy nemusia byt dost sladke preto babenka ich nechcu. no a bananik s jablckom to ma velmi rad.

mima1708
autor
28. feb 2010

corasone,aj tak sa pekne umiestnili, aj krumpla je dobra 😉
my ideme dnes do takka,tak som zvedava,ci nieco kupim... my sme este ovocie neskusali, zatial len zeleninku a masko... ovocne mu davam iba stavicky namiesto cajika, striedam mu to, 2 dni cajik, 2 dni riedena stavicka... kedze mi nejako zle zacal papat este nechcem davat ovocie... uvidime,ci sa nam to popravi...

jumca
28. feb 2010

baby maly mi zacal cez den spinkavat len ze hodinku doobeda a hodinku poobede, a potom navecer tak okolo 17tej si este na pol hodku podriemka a potom zaspava na noc okolo 20tej...aj vasi tak malo buvavaju????
a este sa xcem opatat, presli sme na pokracovacie mliecko, uz nemame to zaciatocne a je ovela hustejsie a maly mi zacal z neho dost priberat, myslite ze je to o.k.???? nexcem aby bol z neho tucko alebo nejake vypasene dieta....teraz je tak akurat ale zda sa mi ze zacal z neho moc priberat...mam sa poradit s detskou dr????

jumca
28. feb 2010

silvus aj na tu modru co si kupila ty som pozera sa mi velmi pacila, ale maji uz len male cislo, tak som mu zobrala tu ryflovu 😉

corasone
28. feb 2010

jumca inac mas pravdu, odkedy som zacala Samulkovi mliecko zahustovat zacal aj on dost priberat, inac bol stale pozadu za Heninim Samkom. ale ved cakam kedy jedno mliecko vyradime a bude uz len zeleninka s maskom, uvidime. aj my asi prejdeme na to mliecko co ty ked pojdeme na ockovanie. a kolko ma tvoj malinky kg teraz?