icon

Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice

mima1708
18. dec 2009

Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...

henaha
4. mar 2010

ja som este tie premium nemala, len tie klasika modre a som s nimi spokojna 🙂 tak musim vyskusat 😉
no to mas pravdu, ze tu prevonal vsetko 😀

silvuskaa
4. mar 2010

ja som tie premium a tiez sa mi zdaju nejlepsie, ale su aj najdrahsie. Ja som spokojna aj s DMkovymi 😉

mecunka
4. mar 2010

ahojte maminy 🙂
ako ste boli spokojne s piestanskou porodnicou? Ja sa tam chystam koncom juna, kedze som sa sem pristahovala, tak asi pojdem sem....

romaroma
4. mar 2010

ja som bola spokojna, pekne sa o mna starali

mecunka
4. mar 2010

a kedy si rodila? Mala si niekoho zaplateneho? Ja neviem, ci to mam nechat na nahodu, alebo si dohodnut konkretneho doktora.

mecunka
4. mar 2010

o.k. dakujem

henaha
4. mar 2010

mecunka, ja som bola spokojna, nie je to hotel, ale tych par dni sa vydrzat da 🙂 zenske sestry su super, detske trosku pomenej, ale su v poho 😉 ja som nikoho zaplateneho nemala a ani by som do buducna neplatila, vsetci lekari v PN su dobri 🙂 🙂 a v podstate cely porod riadi sestra a lekar pride az na zaver 😅 😅

jumca
4. mar 2010

ahojte dievcence, no dnes sme boli u detskej...maleho popocuvala, pozrela do hrdielka pricom sa maly rozplakal 😒
no kaslisko ma maly teda poriadny, ale nastastie taky vlhky a vykasliavaci. mame sirup s materinou duskou a brectanom, pekne ho papa. uzivame ho 3x za den. napisala nam na recept aj antibiotika, keby sa mu to nedajboze zhorsilo alebo mal teplotu, tak mame ix ist hned vybrat...aby sme nemuseli ist na pohotovost 😒 snad nebude treba... 😒 no ale klop klop klop na drevo, maly sa hra, smeje , jasi aj papa pekne, takze zatial pohoda az na ten kasel...aj von ze mozme xodit pokial nema teplotu 😉 ze sa mu aspon lepsie dyxa vonku, ale keby moc fukalo nemam s nim xodit von...no a to som nevedela a v pondelok ked tak moc fukalo som sa vybrala na 3hod prexadzku a tu mam vysledok... ☹ ☹ ☹ no muuudra som opat bola 😠 reku sa prejdeme maly si aspon pospinka , no a tu je vysledok!!!! som to teda vobec nedomyslela 😠 😠 😠 sa hnevam sama na seba!!!! 😠

silvus ma mrzi ze ste to ockovanie tak zle znasali, ale nastastie ze uz je davidko o.k.
corasone kedy idete vy na pixanec???
mimi veru aj ja davam malemu kazdy den infants...myslim ze je to velmi dobra vec 😉

mima1708
autor
4. mar 2010

jumci to vam vazne napisala detska sirup s vytazkom brectanu?!? 😨 pre boha,sak co ja viem,to je najsilnejsi alergen pre taketo deticky... myslim,ze do 3 rokov by sa nemalo podavat absolutne nic co sa tyka vytazkov z brectanu...

corasone
5. mar 2010

jumca ideme buduci stvrtok ☹ takze sa mam naco tesit 😨 😨 no dufam ze to prejde bez reakcie.
silvuska ako Davidko?

henaha
5. mar 2010

my sme tiez na vzduchu kazdy den, ci prsi, snezi, fuci...inac mi cez obed nezaspi ☹ ale snazim sa zakryvat ho proti vetru, lebo sameho ho to rusi, ked mu fukne do kocika 😉 tak hadam neochorieme ...a dnes sa nam opat rozfukalo 😒
mima, uz mate autosedacku?

silvuskaa
5. mar 2010

My sme z prechadzky uz doma, hroooozne fuka....boli sme len 40minut.
corasone maly je uz celkom v poriadku...aj ked vcera cez den bol umrncany a stale by sa len nosil na rukach. Nozicku uz nema zapalenu ale este ma pri vpichu take stvrdnute ☹
aj my davame este zatial kazdy den infants.

silvuskaa
5. mar 2010

heni prsnik je uz ok?

mecunka
5. mar 2010

henaha, dakujem za reakciu 🙂

jumca
5. mar 2010

mima co ja viem...ja to takto neberiem ze tam je alergen a toto nemoze lebo bude alergicky...postupne mu vsetko zaradujem pomaly do jedalnicka, aby si postupne zvykal. jasne ze okrem vyprazaneho a podobne tazkeho jedla...
a samozrejme ze vsetko primerane veku...ja som s touto dr maximalne spokojna, ved aj ja som k nej xodila a som tu 🙂
a je to na baze homeopatik, takze nemam strax... a zase toho brectanu tam nieje tak strasne vela aby mu to uskodili a maly ma len 1,1ml 3x denne, takze ma ozaj slabulinku a najmensiu davku... niesom zastanca vsetkyx tyx BIO somarin a BIO veci...skor by som povedala ze mam k tomu odpor...lebo moja krsna vyxovala jej malu na BIO veciax a jedlax a vidim aka je mala... totalne xuda( ba az vyxrtla ), a prieberciva v jedle az to pekne neni...to decko nic nezje, vsetko len porype, vypluva...no hruza sa na to pozerat.... 😒

henaha
6. mar 2010

Silvuska, dakujem za opytanie...hej, musim poklopat, som sa dala do poriadku aj bez antibiotik 🙂 , prikladanie tvarohu a bieleho vina zabralo, no a samozrejme moja nejlepsia odsavacka-Samko 😀 ale po tyzdni mi vybehli z teploty herpesy na perach a mam ich este stale, ale uz hadam koncia 😝 😝
Nejako som nepostrehla na co je dobry Infants... su to nejake probiotika?
Jumca, mas pravdu, detom treba davat postupne vsetko, nech nie su moc precitlivene a priebercive 😉

mima1708
autor
6. mar 2010

heni hej,autosedacku uz mame vyse tyzdna a minulu nedelu sme v nej mali premieru... tak cucal a pozeral cez okno,ze co sa to tam deje,preco to vsetko ide tak rychlo... 😀 ale pacilo sa mu tam... a ja som s nou maximalne spokojna,resp. uplne nadsena !!! je uplne perfektna,pohodlna,makucka a fakt kvalitna... za tych 116 Eur je to vyborna kupa...

jumci,ja zase netvrdim,ze vychovavat BIO dieta... tiez davam adriankovi vsetko, teda ako ty pises primerane veku,ale vyhybam sa najvacsim alergenom ako su citrusy, exoticke ovocie, jahody a pod. nechcem s tym zbytocne riskovat,ved sa toho este za zivot tolko napapa 😉

jumca
7. mar 2010

mimi xapem... moj maly papal uz aj jahodky, ananas, mango, pomaranc, cucoriedky, spenat...jasnacka ze vsetko od HIPP vo vyzivax. a poviem ti klop klop vsetko krasne znasa a vobec sa mi z nicoho nevyhadzal 😉 a nastastie kaslik malemu uz prexadza, tak som rada ze sirupcek zabera a netreba malemu antibiotika 😉 zato ja som akasi nakapata, hrdlo ma boji,kohrnam soplim....no des!!! ale to toto pocasie sproste!!! raz tepicko a na druhy den otrasna zima!! uz aby to konecne skoncilo....a prisla jar 🙂 🙂 🙂
heni fajn ze si uz o.k. 😎 corasone drzime palce na ockovanie 🙂 😉

silvuskaa
7. mar 2010

to je parada Heni ze si uz v poriadku...teda az na tie herpesy, ale aj to prejde 🙂
Infants dophilus su probiotika, dobre na imunitu, travenie...vyprazdnovanie .......
Maly je dnes a aj vcera nejaky umrncany a strasne slinta, vsetko zuzle....no neviem ci sa hlasia zubky.

mima1708
autor
7. mar 2010

jumci ale zas vies ako to je u nas... ja som alergicka a aj malemu uz 2 dr nezavisle na sebe povedali,ze pravdepodobne bude alergik,takze ja sa radsej drzim od takychto veci na mile daleko... a z ovocia sme papali akurat jablcko zatial... potom sme pili iba stavicky,malinove,slivkove,jablkove, jablokovo - matove a tak...

henaha
8. mar 2010

Baby, Samko nam uz stoji na styroch a srandovne sa hupe dopredu a dozadu 🙂 ...a dnes spinkal na brusku so vztycenym zadkom hore, tak mu bolo najlepsie 😉 😉
Kolkokrat do tyzdna davate drobcom masko?

romaroma
8. mar 2010

ahojte, kedy sa vam drobci pretočili? moj najradsej byva cele dni na brušku, nauci sa najprv z chrbatika na brusko alebo naopak?

romaroma
8. mar 2010

heni blahozelam 😀 to musi byt uplne zlate, nas niekedy spi tak ze ma nozky pod sebou a ritku vystrcenu dohora, to sa vzdy zasmejem.
dnes som mu pustala rozpravky z youtube, až sa triasol. škoda, že nemáme telku a celé to bebe tv, zaujímalo ho to pomerne.aspoň na chvíľu teda.

mima1708
autor
8. mar 2010

heni tak to je super... o chvilu mozes cakat,ze ti bude lozit po celom byte, zacni ho davat na zem,tak ak si to este neurobila... my sme lezenie preskocili a zo sedenia a gulania sa sme hned zacali lietat v bezke...

roma moj maly sa naucil najprv z chrbatika na brusko az veeeeelmi potom opacne...

romaroma
8. mar 2010

tak by som ho mala asi viacej davat na chrbatik, nech ma aspon prilezitost alebo co. ale ked on tak nie je velmi rad...

jumca
8. mar 2010

heni ja davam malemu na obed uz len vyzivku a mliecko uz nie...na desiatu ma bud stavy, alebo jablcko, mrkvu, pastrnak, banan a na obed vyzivu kde je bud ryza, zemiaky a masko je jedno ake spapa vsetko, + vsetka mozna zelenina, ci karfiol,brokolica, mrkva, petrzlen,...a to papa na obedy... cize da sa povedat ze moj maly papa masko skoro kazdy den. akurat teraz vikend mal na obedy zemiak, kukurica, karfiol, brokojica a mrkva na masle. obcas mu spravim vegetariansky vikend, ale inak pohoda. masko mu striedam, zajacie, morcacie, kuracie, hovadzie 🙂

henaha
8. mar 2010

Jumci, vdaka, ved som si aj myslela, ze tak 5-6 krat do tyzdna 🙂 Varis mu, ci kupujes Hippky? Ja to zatial striedam, ale kupovane mam pocit, ze mu chutia viac 🙂
Roma, nas Samko sa prevratil najprv z bruska na chrbatik, ked mal 3,5 mesiaca, potom zacal opacne, asi v 5 mesiacoch sa zacal z chrbatika a odvtedy to ide jedna basen, aktivny je az az 😎 ...mima, ja ho uz davno davam na zem, lebo on je strasne aktivny 😉 uz aj na zemi musim pri nom byt, lebo lozi dozadu a hned je mimo deky 🙂
Baby, nahlasili sme sa na plavanie do TT, v piatok vecer zaciname 😀 😀 Uz sa tesiiiiim...

romaroma
8. mar 2010

http://www.livestream.com/bebetv oddnes to má veľký úspech 😵

náš sa už párkrát prevrátil aj z brucha aj zo chrbatika, ale asi to bolo len omylom

henaha
8. mar 2010

Roma, to sa ti uz bude pretacat viac a viac, to nebol omyl, ved je akurat v takom veku 😉 ...pustim to aj Samkovi, co na to povie 😉