icon

Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice

mima1708
18. dec 2009

Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...

corasone
12. máj 2010

nie nie, sona nema v edene salon, tusim ma to v perku a tam na Waltariho. v edene to ma Marika-vlasy a Andrea kozmetika. aby sme sa dobre chapali. potom vam napisem kolko ma stal makeup a tiez uces.

silvuskaa
12. máj 2010

no Sona je dost draha, ale pekne vie ucesat, strihat sa k nej vsak nechodim lebo s farbenim som sa skoro nedoplatila. Ale v Edeni Andrejka lici perfektne. corasone daj vediet co ta to vyslo a aj foto pridaj, som zvedava 🙂
roma Tana robi so Sonou munk ale neviem ci myslime presne tu istu Tanu lebo oni robia na Waltariho ul.
kati a ta tvoja kadernicka je tam kde je aj kozmetika? lebo na juhu poznam len toto, tusim sa to vola Nikol?????
Len tie saty nemozem nikde zohnat 😒 nechcem si poziciavat z pozicovne lebo sa mi zda ze vyjdu drahsie ako keby nejake kupim.

corasone
12. máj 2010

silvuska ja som si saty pozicala od kamosky ale aj som si kupila. uvidim ake bude pocasie lebo to vypada na dazd. aj Andrejka ale aj Marika su super a aj cenovo sa to da zvladnut. pokial ja viem Tana robi pre Sonu v hotel Park a Sona na Waltariho ale mohlo sa to zmenit, neviem.

henaha
12. máj 2010

baby, dobre, ze pisete o kadernickach, ja sa uz chystam hodnu chvilu sa ist ostrihat a neviem ku komu ist ☹
kati, nehodis mi do IP kontakt na tu tvoju, ked nie je draha a je dobra?uz sa mi ziada zmeny a nieco potrebujem so sebou urobit 😉
puzzle som kupila od sestrinej kamosky, uz pouzite, ale su v 100% stave akokeby sa ani nepouzivali, je ich 70ks, tak mame celkom peknu plochu na hranie a Samko ma co vyberat -pismenka, cisla, zvieratka 😀 😀
v plavani pokracujeme v piatok o 18.30 😉 foto zatial nemame, lebo ked sme sa mali fotit (na 6. hodine), tak anm hodinu zrusili a potom sme ju nahradzali s inym kurzom, ale v tomto dalsom je video, tak nas pri tom aj nafotia pod vodou 😉 uz sa tesiiiim 😉
kati, my sme sa tiez tak hrali ako roma, na hracej decke mal hracky a stale bol na brusku alebo sa este vyhral chvilami v lehatku 😉
stretko by sme uz mohli dat, ale tento tyzden je pocasie o nicom, hadam sa buduci uz vylepsi 😉
jumci, blahozelame Ivuskovi aky je silak, ze si uz cupka 😉

henaha
12. máj 2010

maji, aj ja som zvedava ako ta v sobotu nalici a urobi uces 😉

ja som bola v PN na kozmetike len raz, u tej Andrejky ako pise Majka v Edene a nebola som vobec spokojna, na mna je moc drsna a tvrda 😉 ale make-upy asi robi dobre....mala som svoju dobru kozmeticku v ZA a ked som daleko, nemam kedy za nou zajst ☹
asi si vypytam, Kati kontakt aj na kozmeticku 😀 😀

henaha
12. máj 2010

ozaj, jumca, nad chrumkou sa tvaril tak vselijako, ale mal s nou aspon nachvilu zabavu a paci sa mi, ze sa aspon uci papat rukou...davam mu kazdy den bud v kociku alebo v stolicke aspon jednu 😉

silvuskaa
12. máj 2010

heni davas mu tych cervickov penovych, alebo uz obycajne chrumky? Lebo chrumky by sa takto skoro este namali.
Juuuj baby ja som na kozmetike nebola uz taaak davno, tusim naposledy pred mojou svadbou. Ale chystam sa na pedikuru, musim sa objednat. Mam toho vela, kadernicka, pedikura a este aj kamosky svadba. Je to financne narocne a aj casovo.
Tie puzle su super, my ich este nemame ale urcite ich musim kupit, dobra hracka a aj posluzia na zemi ako deka 😀

romaroma
12. máj 2010

sona munk mala kedysi salon v delfine, neskor sa to asi podelilo, ja neviem ani kde je waltariho ulica, ale tam teda je asi sona a tana, co s nou robila v delfine robi pre nu v hoteli park. a mna moja mama strasne dlho objednavala k tani, tak aj dodnes sa davam strihat v piestanoch u tani, lebo tu v bratislave ma rovnaka (ak nie horsia) praca stoji omnoho viac. a vzdy mi vyjde v ustrety s terminom, co som vdacna.

myslite, ze uz aj my mozeme skusit dat tie cervy? ja som kupila kekse, ale tie su od ukonceneho siedmeho, takze cakame 🙂

inak baby neskusali ste drobcom dat sladky zemiak? ja som to tu niekde na konikovi zazrela, ze je to chutne, nikdy som to nejedla, kupila som ich v tescu a kedze som dostala do daru mixer, hned som uvarila fedorovi a velmi mu chutilo a mne tiez. 🙂 potom som sa docitala, ake su vlastne zdrave..

kattarinkaa
12. máj 2010

Heni, ked mozem, ..ciselko na kadernicku 0905 816 663, 0903 827 576 - Daniela Hetesova (DH studio), je to na Bratislavskej - teda v baraku, na prizemi hned pri hlavnej ceste - no teda, oproti ordinacii alergologa, imunologa dok. Potanko...ked by si tam chcela ist, tak vysvetlim neskor. My sme s nou velmi spokojni, uz je to taka rodinna kadernicka..mozno aj pre to nas uz vsetkych pozna a mozno nas aj robi lacnejsie..ale mozno budes aj ty spokojna, ked pojdes (ja sa davam strihat, farbit a melir...a platievam okolo 15 az 20eur).
V praci, ale bude az od 17.5, lebo je v spanielsku na nejakej vlasovej sutazi..ci skoleni, alebo nieco take. Fotky mam, ale som nenasla este vsetky...hladam. Tento som mala na sestrinej svadbe, uz som bola tehotna...tak ma spravila za 30 min a platila som 5eur, pierka mi dala ona a potom som jej ich vratila.
A kozmeticka je Monika - 0902 058 726 - studio M - oproti PT univerzal na trajane, je hotel "Piestany" a ona ma vchod zozadu. Neviem, ake su ceny inde...ale bola som spokojna, myslim, ze robi aj manikuru a aj francuzsku manikuru na nohach. Je sikovna, trochu blazniva, ukecana...ale maluje fakt super...

Dievcence, keby ste nahodou niektora objednavali...alebo kupovali nieco na hrajko.sk dostala som kod na zlavu. Tak, mozno by sa vam hodilo aspon nieco.

jumca
13. máj 2010

ahojte, ja xodim Denise Miskechovej... som s nou spokojna...a nieje ani taka draha 🙂 za farbenie, strihanie, umytie a fukanie som vcera dala 25€...Sona Munková je dobra ale dost draha 😒 ale sak kazdy podla seba... 😎
ozaj ked je tu rec o skraslovani, neviete mi prosim niektora doporucit, popripade poslat cislo na nejaku dobru pedikuru a kozmeticku...??? bola by som straaaasne rada...po zime mi to uz treba ako sol, a blizi sa leto tak nex mam nohy ako nasi drobci hladunke do slapiek a sandalov 🙂 dakujeeem

corasone
13. máj 2010

jumca no ja chodim na kozmetiku do edenu k Andrejke ale ak chces cistenie tak je dost bolave, Hena by ti vedela o tom porozpravat, ale zas na druhej strane to mas asi na dlhsi cas, neviem, ja na cistenia nechodim. ak by si to predsa chcela skusit daj vediet poslem ti cisielko.

silvuskaa
13. máj 2010

jumci ja tiez na cistenie nechodim, teda nebola som uz 2roky 😀 Na pedikuru sa chystam oproti nemocnici do tej budovy kde je aj lekaren a lekari. Pocula som ze je vraj dobra. Ak by si chcela poslem cislo 🙂

henaha
13. máj 2010

silvi, chrumky som skusala tie obycajne kukuricne, nic ine neobsahuju, su bez soli 😉 takze asi tych cervikov, co pises...hej maju vzhlad cervikov 😀 klasicke by som mu urcite nedala 😉 😉 ja som dost opatrna a prisna co sa tyka zavadzania jedal, nechcem robit na Samkovi pokusy, riadim sa tym, co pisu 😉

Kati, vdaka za ciselka, urcite sa objednam a pojdem sa dat ostrihat 😝 a asi aj kozmetiku vyskusam, ved to tu mam blizko 😀 potom dam vediet 😉

roma, ja som sladky zemiak este nejedla, iba ak po zime, ak ich omrazi 😀 😀 a veru, ze mi chutia viac ako obycajne 😝
ale dobry napad, treba vyskusat..

jumca
13. máj 2010

no pravdu povediac bolo by mi treba uz asi aj cistenie... 😒 nebola som na cisteni od svadby ☹ ☹ ( a to su 3 roky.. ) 😒
maji posli mi cisielko prosim , ked je dobra. ( napis mi do IP prosim aj orientacnu cenu asi kolko ma cenu aj za cistenie )
silvus mozes mi prosim poslat cislo, musim sa uz niekam objednat, mam hrozne nohy po zime... ☹ dakujeeeeem moc vsetkym 😎

heni aj ja davam malemu tie xrumky uz asi tyzden. pekne si ju zoberie a papka...sice je cely vzdy spinavy, ale s tym deti rastu 😀 😀 😀 a pekne sa uz naucil prehltat malinke kusky...lebo dovtedy ked som mu dala ze nie uplne rozmixovane, tak ho napinalo a teraz sa na tyxto xrumkax pekne naucil 😉 🙂

henaha
13. máj 2010

jumci, ja mam ten isty pocit z chrumiek, ze sa nauci aspon prehltat kusky 😉 ale su strasne lepive, vzdy je cely dolepeny aj vsetko okolo, ale je aspon sranda 😝

kattarinkaa
13. máj 2010

Tak, zajtra ideme prvykrat plavat...a nas tatinko chce ist s Maximkom do vody...tak neviem, ci ho nechat alebo nie...ocino sa na to asi viac tesi ako malinky. Neviem sa rozhodnut. 😝

Tak idem radsej spat. Dobru noc. 😅

corasone
13. máj 2010

jumca poslem ti cisielko SMS lebo momentalne neviem kde mam telefon.
kattarinka tak nech mate super zazitok a hlavne nech sa to drobcekovi paci.
ale bola dobra burka ze? juuuuuj

kattarinkaa
14. máj 2010

Tak, mame to za sebou...a bolo SUPER, nasa mala zabka to zvladla ukazkovo. Uz sa tesime na buduce. 😎

Maji, burka bola fakt strasna, akurat sme boli u nas na dome (na stavbe), ale vdaka bohu, ze uz je spojazdnene osvetlenie a mali sme tam aj drevo do krbu..inak nic moc, malinkeho som odnasala pod prziplastom do auta a mala som len zabky a teplaky vyhrnute az po kolena, co tam bolo tolko vody a blata...ako na poli. 😝

henaha
14. máj 2010

Maximko je zlaticko vo vode, to je super, ze sa vam pacilo 🙂 aj my sme mali dnes paradnu hodinu, Samko bol viac pod vodou ako nad nou, sa mi zda 😉 😉 ...chodite k tej istej instruktorke ako my 😀
Kati, kde staviate?

mima1708
autor
15. máj 2010

ahojte dievcence.... tak opat sa zapojim po dlhsej dobe,kedze mam cas,lebo som znovu chora,ale tentokrat je to poriadna ngina,lebo som cez tu burku co ste spominali paradne zmokla a takto sa to na mne odzrkadlilo,takze lezim v posteli,liecim sa a tatinko je s malinkym... musim sa pochvalit baby,vcera adrianko uplne sam stal a to hned 2x za poobedie... postavil sa o skrinu a potom sa pustil,ja na neho pozeram,ze to sa mi snad sniva, v prvom momente ma ovladol strach,ze ked nahodou spadne rozbije si usta,ale ani neviem preco (mozno kvoli tomu ze to cele trvalo cca 15 sek.) som nezasiahla a on sa sam pekne posadil na zadok... hned som ho tak vyobijmala a vypusinkovala sikulku moju malinku...
katka pozeram,ze aj vy ste sa pridali do klubu plavcov a nakoniec si dovolila absolvovat prvu hodinu s drobcom v bazene tatinkovi.... a myslim si,ze si urobila dobre,ved ty s nim budes v bazene ovela viacej ako tatinko... sice uz to nebude prva hodina,ale zase ich to o nieco viacej spojilo ako tata a syna 😉

kattarinkaa
15. máj 2010

Ahojte dievcence,...akurat sme dorazili z prechadzky, dnes ale bola poriadna zima...teda aspon mne, Maximko sa poriadne obliekol 😀 .

Dakujem maminky, kupanie bolo fakt super. Heni, chodime Zuzke Matusovej, je to tatinova kolegyna este z cias kupaliska Eva, ..tak sa poznali a preto sme sa dali k nej. A bola uplne super, ...ako jednoducho vsetko. Mima..no neviem, skonci to asi tak, ze ja uz sa do bazena nedostanem nikdy...ocino je vo vode ako doma a povedal, 'uz aby bol piatok, pojdeme zase s Maximkom plavat', takze ja zas skoncim, len ako fotogram na brehu.

Heni, ...a to ste sa na tom prvom kurze na plavani naucili potapat? Caka to aj nas? Ako sa to ucili, alebo to Samko uz vedel? ...a aby som nezabudla, staviame na zaciatku Velkeho Orvista, v tej novej stvrti, pri hlavnej ceste...teda, ono je to uz postavene, v nutri skoro dozariadovane, (chyba mi len kuchyna..este sa vyraba), a najvacsi problem je uprava terenu okolo domu a pripojenenie na vodu a kanalizaciu (plyn a elektrika je uz funkcna). Tak dufam, ze sa skoro nastahujeme..nech uz doma vsetkych neotravujem a nech mame aj my konecne sukromie.

Mima a gratulujeme malinkemu "bezcovi", teda len k postaveniu sa, ale aj to je super...malinky je sikulka.

jumca
16. máj 2010

ahojte dievcence a maly xlapcekovia 🙂
dnes mame ale hnusne a xladne pocasie.... 😒
ako sa mate, co nove???
kati vidim ze plavate o 106 🙂 zabiak maly.... 😀 mima skore uzdravenie zelame... 😉 no ten nas maly sa posledne 2 dni rozhodol ze nexce nic papat, asi nam idu dalsie zubky... 😖 ale vcera som donho co to maleho dostala....
zopar novyx fotiek ivka

mima1708
autor
16. máj 2010

jumca dakujem... inak presne taku istu kacickovu navlecku aku ma ivko na fotkach ma aj moj adrianko este po mne... to mi sila moja maminka ked som bola mala 🙂 jumci nechcem strasit,ale je vo vzduchu nejaky crevny virus a maly mi nechcel tiez 2 dni nic jest,ale este nemal zidne priznaky crevnej chripky,tak som si myslela,ze to je zubkami a natlacila som do neho aspon po troskach jedlo a to som urobila najhorsie co som mohla,spustila som mu tym totizto vracanie... aj doktor mi potom povedal,ze ked nechce dieta jest,nenutit ho nasilu,hlavne aby mal vela tekutin, on si vypyta ked bude hladny a bude mu chutit... dufam,ze to budete mat naozaj len tymi zubkami a nebudete sa trapit vracanim a hnackami ako my.... 😒

jumca
16. máj 2010

ahoj mima,
no mas pravdu aj ivuško ma tie kacickove navlecky este po mne 🙂 🙂 🙂 mne ix sila moja babinka, ked som bola mala 😉
nastastie uz dnes papal skoro vsetko, a hnacku ani vracanie nic. ( xvalabozku ) 😵

kattarinkaa
17. máj 2010

Ahojte dievcence...akosi ste sa mnohe odmlcali, asi sa viac venujete svojim malinkym, ako konikujete 😀 .

Nas malinky je uz asi tri dni strasne mrzuty, len place, nic ho nebavi...no hruza, a ked mu dam kefocku na zubky, tak si ju da do pusinky a tak "drasticky" sa mrvi v ustockach, az sa na to neda pozerat...tak neviem, mozu to byt dalsie zuby? Ved tie prve dva, uz ma krasne vonku a uz s nimi pekne hryzka maminu bradavku. 😝

mima1708
autor
17. máj 2010

katka moze to byt kludne aj zubkami,ale aj tymto hnusnym pocasim... adrianko je tiez posledne dva dni taky strasne nesvoj a tiez len mrnci stale,nic ho nebavi,uz aby aspon prestal fukat ten hnusny silny vietor a mohli sme ist von... lebo neviem ako u vas v pn,ale tu u nas v hc uz od nedele fuci taky strasny vetrisko,ze stromy ohyba pomaly az k zemi... a to si netrufnem ist s malym von aby mi neochorel a k tomu este aj 11 stupnov a dazd... parada... 😠

henaha
17. máj 2010

mima, tu tiez hrozne fuci a vonku je iba 8 stupnov, nech sa uz zlepsi to hnusne pocasie, lebo doma uz neviem co mam vymyslat ☹ dnes sme uz tiez vysli na prechadzku, ked trosku prestalo prsat, ale i tak sme sa vracali v dazdi....aspon Samko pospinkal na cerstvom vzduchu, aj ked pod plastenkou 😉
zajtra ideme na poradnu, tak sa aj tesim, ze budeme mat nejaky program 😉

Kati, my sme sa v podstate naucili potapat na prvom kurze, aj ked to bol druhy 🙂 zacali sme chodit do druheho, lebo v prvom uz nemali volne miesta, takze teraz sme uz "tretiaci"....ale my sme taky zvlastny kurz, my sme preskocili prvy a take dvojicky, co chodia s nami zasa polovicu druheho kurzu boli chori ☹
neboj, vsetko sa Maximko nauci, je dobre ked sa ide na deticky pomaly, nech si zvyknu na pesnicky, riekanky a signaliky...ma to svoj vyznam 🙂 Samko uz pekne reaguje na signal, zatvara ocka, ked ide pod vodu a pozna pesnicky....najviac sa mu paci Ide, ide vlacik...to sa smeje od ucha k uchu 😀

kattarinkaa
17. máj 2010

Mima, mas pravdu...to pocasie je "super" a ten vietor je aj tu hrozny...Hoci my sme boli vonku, mali sme kryt na kociku proti dazdu, tak mu tam az tak velmi nefucalo, ale pre mna to bolo hrozne. Uz aby to skoncilo a konecne zas bolo teplo, tak ako pred tyzdnom.

kattarinkaa
17. máj 2010

Heni, tak to je super...tesime sa, teda viacej Maximko a najviac s tesi tatino..ten ma v piatok opat nepusti do vody. 😀

kattarinkaa
18. máj 2010

Dorazili sme z poradne. Maximko je preockovany, tak cakam, co pride. Zvladol to ale uasne, zaplakal iba pri druhom pichanci a to az vtedy, ked mu vyberala sestricka injekciu. Trosku sme poplakali, ale uz sme doma a pekne spinkame v postielke. Inak Maximko vazi 6980g a meria 65cm. A pani doktorka povedala, ze uz mame zacat prikrmovat. Mame zacat so zeleninkou (zemiacik a mrkvicku -- par lyziciek, par dni) a potom mame pridavat zeleninku a neskor aj masko. Stavicky mame davat az neskor.
Musim si prestudovat vasu komunikaciu ohladom papania...neviem, ako a co urobit...musim sa nechat inspirovat.

A vlastne sa nam to aj hodi...cez vikend, ked bolo skarede pocasie, sme chodili von. A ja som sa samozrejme neobliekla velmi teplo, trosku som zacala kaslat, bolo mi stale zima...nejak mi nebolo celkovo dobre a asi sa to odrazilo na kvalite a mnozstve mojho mliecka...Maximko sa napapa z oboch a place, stale sa pritahuje k prsniku, a tam uz nic. V noci sme boli za posledne dva dni hore kazde dve hodinky a stale papal...uz som rozmyslala, ze mu pojdem nieco kupit. Ale, snad sa to este rozbehne, pijem aj 4l vody denne, len aby som ho mohla kojit. Som to ja ale koza...

Heni, a vy ako? Samko kolko vazi a meria?
Jumca, malinky si uz zvykol na popruhy?