icon

Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice

mima1708
18. dec 2009

Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...

mima1708
autor
23. máj 2010

corasone,ja som tam tak strasne chcela ist,ale boli sme na dome malovat a porobit nejake veci,tak sme nestihli... 😢 ale zase uz sme namalovali adriankovi dnes izbicku... teda JA som namalovala !!! 😀 ma ju taku krasnu nebickovo modru... ved ked budeme mat vsetko hotove,dam sem fotky,aby som sa trosku pochvalila ako som si to tam zariadila,lebo muz ma na starosti technicke veci a ja esteticke 😉 😀

silvuskaa
23. máj 2010

ahojte...my sme boli dnes pozriet v Pn na tych remeselnikov a bolo tam uplne super...este aj pocasie vyslo.
corasone dakujem 🙂 Zasa o rok starsia 🙂 len ma strasne nas tatino sklamal ze nevedel ze je 23 a az ked mi volala svokra a gratulovala tak hovori ze dnes je 23? Asi som nejaka lutostiva ale naladu mam cely den o nicom.

Heni Samko je krasny...tie modre teplaciky mame aj my a aj taku cervenu hupacku, len ju nemame este odskusanu ale klakson je dobryyy 😀

Co sa tyka predkozky moja dr mi uz davno hovorila ze mu ju mam obcas stahovat. Snazim sa kazdy den, ale niekedy na to pozabudnem. Troska to ide ale hlavne to tam treba aj vycistit, z toho ze cika ma na pipikovi take biele a to cistim.

kati MAximko aky bojovnik, pekne sa snazi 😉 Na tej prvej foto ako keby vidim pred par tyzdnami Davidka...tiez tak dava nozicky 😀

Najlepsie je ked sa rano zobudi a natahuje sa, napne nozicky a roztiahne prsty...take to je zlate, jak mala zabka 😀

kattarinkaa
24. máj 2010

Ahojky,...aj my sme vcera boli na kupelnom ostrove, bolo to super..malinky spinkal, ani ruch mu nevadil. A potom, ked sa vyspinkal...sa sam pritiahol (chytil sa kraju kocika) a posadkal sa. Cize dnes sme dali sportak a boli sme na nakupe...uz ako "dospelaci". 😀

Silvi, tak dodatocne aj my zelame vsetko len to najlepsie...hlavne zdravicko, lebo toho nie je nikdy dost, potom lasku od tvojich najdrahsich a ..no jednoducho vsetko len to naj naj naj. 😝

Mima, ..aj my staviame, teda uz finisujeme, ale ja som sa rozhodla zatial vsetko vymalovat na bielo..dokym sa vsetko nedorobi a dokym drobec trochu nedorastie. Lebo, uz teraz vydim kolko skrabancov a oderkov sa narobilo, a to sme tam prestahovali len zopar veci. Ale daj fotecky, velmi rada sa necham ispirovat, lebo ja som skor technicky typ, ako umelecky, esteticky...ja som na toto drevo. Skoda.

mima1708
autor
24. máj 2010

kati ja sa zas v takom tom cackani domu vyzivam... spalnu som si dala na fialovo - jednu stenu uplne tmavu a dve levandulkove, dnes som to domalovala, pracovnu mame nadherne zltu a uplne v nej mam lepsiu naladu aj ked bola dnes burka bolo mi v nej veselsie a adrianko ma nebickovo modru izbicku... dnes som makala ako frdka, malemu som domalovala izbu na hotovo, pracovnu a spalnu prvy krat,zajtra vybehnem vymalovat druhy a 3 izby vymalovane na hotovo... normalne som na seba hrda 😀

kattarinkaa
25. máj 2010

Dievcence...prosim rychlo dajte info, ake mate detske stolicky a ako ste spokojne...nejaku surne uz potrebujeme.
Zatial nas malinky sedkaval v lehatku, alebo vo vajicku, ale ako sa snazi posadit a natahuje sa a storcuje, tak vcera, ked sa mrvil sa skoro cely prevrhol aj s lehatkom na zem, ledva som ho zachytila. Je to maly nezbednik..az som mu pricvikla nozicku, co som ho zdrapla... 😖 Ja som z neho zufala.

Prosim poradte...nechce sa mi hladat vase starsie diskusie...dakujem

mima1708
autor
25. máj 2010

kati my mame tuto a ja som s nou velmi spokojna http://www.tomsta.sk/product/baby-design-pepe-0..., splni svoj ucel, je pevna a stabilna... ale tie stolicky mas aj tak na jedno kopyto, tam uz sa ceny lisia len podla toho ci mas potah umyvatelny alebo je calunena, ci mas pridavny hraci pultik okrem jedalenskeho alebo nie a taketo drobnosti...

silvuskaa
25. máj 2010

My mame http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa... a je perfektna, ma aj vnutornu latkovu vypln aby sa maly nepotil na chrbatiku. Ma ju aj Hena len v inej farbe. Ale ako pise mima....je podobna ako Pepe....vsetky sa lisia len drobnostami 🙂

corasone
25. máj 2010

my mame tuto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=3751560 len ina potlac a som s nou spokojna.

henaha
25. máj 2010

kati, tie stolicky su fakt na jedno kopyto, ja som s nou max spokojna, mame tu ako silvi Babypoint Fabula 😉 ale ked pozeram tu miminu, tak funkcie ma tie iste 😉
inac, som sa bola dnes u tej tvojej kadernicky strihat a dopadlo to celkom fajn 😀 nie uplne podla mojich predstav, ale moze byt, hlavne, ze som osttihana 😀 dakujem za kontakt, platila som iba 8€ 😝 😝

mima, si sikulka, ked stihas pri malom este aj malovat 🙂 tak sa uz asi neviete dockat, kedy sa budete stahovat...budes si to cele vychutnavat, ked budete sami 🙂

corasone
25. máj 2010

heni ja som vedela preco kruzim s maly okolo Vas, sakra zabudla som na to strihanie xixixi aaaale ved sa znovu volajaka nadcha na mna nalepila tak chodim znovu s ruskom na xichte a maly ma so mna srandu 😀 😀 😀

henaha
25. máj 2010

maji, zajtra sa asi zasa nestretneme na prechadzke, lebo ideme na plavanie-nahradzame si piatok...ideme totizto na vikend na chatu do Kuneradu (pri Rajeckych Tepliciach) iba ja so Samkom 🙂 a dve moje kamosky zo skoly s deturencami -dvojrocnymi chalanmi 😝 som zvedava ako zvlaneme damsku jazdu s detickami 😀 😀
dufam, ze pocasie bude lepsie a pojdeme, lebo inac to asi rusime ☹

corasone
25. máj 2010

jasnacka Heni, ja ta uz nejako vymaknem s novym ucesom xixi

mima1708
autor
25. máj 2010

heni no ja to mam vymyslene tak,ze kym je pekne som s malym vonku,ale napr. vcera a dnes bola tu v hc riadna burka a kedze ma svokra rannu mohla my zavarovat maleho na tu chvilu a ja som nemusela sediet zbytocne doma na zadku ked prsi,ale isla som robit na dom... ved hrat sa aj tak hra s mojou 7 rocnou svagrinou stale,takze na nich treba len dozerat... 😉 ale veru uz sa neviem dockat ked budeme sami,sice zo zaciatku to bude tazke nahodit novy rezim,zvyky, hospodarenie s peniazkami a tak,ale zvladneme to...

inak baby nestahovali ste sa niektora teraz niekedy ked mate drobcov? ja mam totalnu paniku z toho ako to maly zvladne prve noci v novom,ci bude vediet vobec zaspat a cez den sa hrat... ci nebude nervozny kym si najde svoj "kutik" a nahodime v dome nas "rodinny smrad" ktory pozna... a este jedna otazka, co si myslite, ked uz si bude maly zvykat na nove prostredie,mam ho ucit uz spinkat vo vlastnej izbicke sameho alebo si ho mam nechat este s nami v spalni? s tymto mam strasnu dilemu a neviem sa rozhodnut... 😒

jumca
26. máj 2010

jaj mima to su take mile starosti, ze rezim v novom dome.... 🙂 ja by som to velmi rada riesila... bohuzial sme stale v podnajme, a hypoteka nam tento rok nevysla ( len vdaka tomu ze som na materskej s malym...) ale hlavne ze je maly zdravy!!!
takze tak.... rada by som riesila tvoje problemi... 😉 no ja na tvojom mieste uz by som maleho dala sameho do izbycky, ved daleko nebudes a ked ti tak super spinka v noci, tak nemas problem... 😉 to je ine ked ja napr. tuto noc som stavala k malemu asi milion krat, lebo zle sponkal...ale tebe ked Adko prespinka celu noc tak pohoda podla mna.... 🙂 a das mu baby vysielacku a o vsetkom budes vediet, aj keby ta potreboval... 😎

silvuskaa
26. máj 2010

jumci ja som sa este stale neobjednala k tej pedikerke...stale zabudam, ale tento tyzden uz urcite zavolam...ty ako?
mima ja by som si maleho nechala este spinkavat v spalni, neviem si predstavit ze je vo vedlajsej izbe, aj ked je dobre naucit dieta skor spinkavat same v svojej izbe, ale mne sa to zda este skoro.

baby a mame uz konecne sportiak...tada golfac...dala som si poradit Heni a corasone....pozrite http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa..., dufam ze bude dobry 🙂

A zasa prsia paradna burka je ☹ Kedy to uz prestane?
Maly sa rano zobudil a stale si zmolil ocka, tak som ho prebalila, napapal sa a dala som ho do postielky ze sa idem umyt, pridem do spalne a on s vystrcenou ritkou zaspal, asi to pocasie ho unavuje 😀

kattarinkaa
26. máj 2010

DObre ranko,..
Silvi aspon niektore deturence to unavuje. Nas malinky je od 5.30 hore a este nespal...nejak sa mu nechce, ani hrat sa mu nechce...len by sa na rukach nosil. Takze je u nas tolko kriku. 😀 Mama ho nechce zobrat na ruky. 😝
A krasny si si vybrala, odlozim si stranku, pre inspiraciu, ked budeme my kupovat.

Heni, to ma mrzi, ze nie si spokojna...mozno nabuduce. 😖

A nadherne je dnes vonku...neviem, co budeme cely den robit doma.

silvuskaa
26. máj 2010

kati dakujem, dufam ze bude aj dobry a kvalitny....uz ste vybrali stolicku pre Maximka? To nosenie na rukach poznam a a vsetko by rad skumal...ukaze rucickou ze chce hento a toto a najradsej ma magnetky na chladnicky, ked ho drzim na rukach a on ich odlepi a hadze na zem 😀
No a nadcha premohla aj mna...aj hrdlo ma pobolieva, musim sa niecim nadopovat aby to nechytil maly.

mima1708
autor
26. máj 2010

jaaaaaaaaj baby vy ste mi pomohli teda 😀 ale dakujem za nazory... a presne toto sa deje vo mne,jedna cast mna mi hovori to co jumca a druha zas to co silvuska,preto mam taku strasnu dilemu co urobit...

ja tiez idem kupovat malemu golfac,ale v polsku,lebo tu je to aj tak vsetko dovezene z polska a tam to maju o polovicu lacnejsie... ideme tam teraz niekedy objednat kuchynu,kupelnovy nabytok a predsien, zaroven aj na nakupy,tak mu pozriem tam nejaky...

jumca
26. máj 2010

mima veru mas pravdu...skoro vsetko je dovoz bud z polska alebo made in china ☹ ...
silvi pekny ste vybrali. no k pedikerke som volala a ze ona robi len cisto pedikuru a nic ine, tak som sa nakoniec objednala do hotela Máj na pedikuru aj na kozmetiku... dala som si to vsetko na 18.6, lebo o den neskor ma dedko 70tku, tak aspon budem uz mat spravene aj nohy aj tvar... 😉

zopar novyx foto vymyselnika, dnes uz 9 mesacneho 😎

corasone
26. máj 2010

jumca no nadhera malinky, je to velky fesak. uz ked sa ukludni pocko tak sa stretneme aj s babami. teraz len tak okolo domu chodim pre pripad ze sa rozleje.
silvuska super golfac, inac Hena ma tusim podobnu farbu. ja by som mala ist kupit v piatok tak potom vam tu dam fotecku.
inac Silvus aj ja mam nadchu skolila ma aj napriek tomu ze som sa jej snazila vyhnut, ale co uz.

henaha
26. máj 2010

silvi, ten golfac som pozerala aj ja a ten moj je v podstate taky isty, ma presne taky kos aj tu clonu proti slnku a aj farbu podobnu 😉 budes urcite spokojna a nehovorim o rychlom skladani do auta, uz sa ti nebude ani chciet vlacit sportiak 😝
jumci, maly je zlatulinky...ake ma krasne modre ocka, len mu svietia z kazdej fotky 🙂
kati, ale ja som spokojna 🙂 🙂 , dakujem za ciselko, urcite pojdem aj nabuduce, je lacna a to je hlavne 😉
mima, to je fakt dilema, ja sa chystam dat Samka do svojej izbicky od pol roka a presli dva mesiace a stale je s nami v spalni 😉 na tvojom mieste by som asi skusila jeho izbicku, ked budete v novom, nech si to spaja so svojou izbickou a bude to asi lahsie...neviem, treba sa asi len prekonat a vyskusat 😉

silvuskaa
26. máj 2010

jumci na tej 4foto Ivko nema chybu...cisty vymyselnik 🙂 Ale krasny je na vsetkych modroocko male...

Zatial mame len papucky na behanie take pevne a von nosime este capacky, neviete poradit kde maju dobry vyber topanociek? Bola som na teplickej a zdaju sa mi tam dost drahe...ze 23eur...nenajdem niekde lacnejsie?

corasone
26. máj 2010

silvuska ja mam take super z nextu stali ma ani nie 7 eur, no v BA hm...rozmyslam kde??? asi v Avione.

henaha
26. máj 2010

silvi, my zatial nosime len capacky a tie s davam kupovat do Anglicka do Nextu 😝 a chces uz pevne topanocky?

mima1708
autor
26. máj 2010

heni dakujem za nazor,asi mas pravdu,lebo dost ma brzdi hlavne to,ze si neviem predstavit,ze ho nebudem mat v noci pri sebe a pod kontrolou... prve noci asi ani poriadne spat nebudem a na kazdy hlasnejsi suchot budem utekat k nemu do izbicky... a chystam sa dat namiesto vypinaca klasickeho take to kolecko ktorym sa da stmievat a pridavat svetlo podla toho ako ti to vyhovuje,aby som nemusela vzdy hned zazinat velke svetlo,lebo zastrcky su az na opacnej strane izby,takze by som si nemala kde dat malu lampu na zazatie...

silvi ja som malemu kupila v deichamnne take dost pevne topanocky za 19 eur... su skoro ako sandalky,ale spicku maju zavretu takze mu nebude vybiehat nozicka von... a kamaratka kupila malej nike tenisky za 20 eur... ja som sa tiez tak oklamala,isla som mu strasne kupovat do ortopedickej predajne,vyhodila som za ne 17 eur a nemozem mu ich ani obut lebo su cele zavrete a aj ked ich mal par krat na nozkach strasne sa mu v nich spotili a potom mu smrdeli od tej koze,tak odvtedy mu ich davam len sem tam... a su cele biele,takze spicky uz ma kompletne zodrate a vyzeraju ako by boli do 5 - tich detoch...

darina60
27. máj 2010

Dievčatá, prepáčte, že sa Vám tu mocem, ale náhodou som sa tu dočítala, že ste pred niekoľkými dňami tu spomínali dobrú pedikérku v Kriváni, oproti Edenu. Mohla by som poprosiť o ip. na ňu číslo. Zháňala som ju cez net, ale nenašla som. Díky moc 🙂

jumca
27. máj 2010

silvi Ivuškovi davam na doma pevne papučky do behaku aj ked xodi s tracikmi a na von mame zatial este capacky, ale uz mu muz doniesol z rakuska tenisky pumy s pevnou podrazkou. su bohove a boli za par supov a ni drahe ako tu....
ale poviem ti ja ssom malemu teraz kupovala vacsie papucky na doma hore v kocke v tej malej obuvi a mali aj pekny vyber, aj zdravotne dobre pre tieto nase deticky...stali 8€, som mu kupila take uz ze ix moze aj v lete von nosit...teraz ix ma na doma a v lete budu na von...

dakujem za poxvalenie nasho fesaciska 🙂

mima hod sem nejake foto Adka som ho uz daaaavno nevidela...sikulku malu 🙂 😉

mima1708
autor
27. máj 2010

jumci aj by som sem dala foto,len neviem ako sa to pridava na plochu tak ako to davas ty a do albumu sa mi to nechce lebo to dlho trva... 😉 nemam cas studovat to tu ako sa to pridava... 😀

silvuskaa
27. máj 2010

heni maly by uz len chodil s mojom podperou 😀 tak mu chcem kupit uz pevne nejake topanocky lebo capacky lahko vyzuje a nie su take stabilne.
Dakujem za rady.......dnes som bola v tej kocke a mam vybrane take hnede lahke topanocky za 11,50eura. Predavacka mi hovorila ze tie tazke su neni vhodne pre deti ktore este len zacinaju behat.

Tiez som si dala kamoske kupit topanky v anglicku ale myslim ze som jej kazala az velkost 21 a to by mu bolo teraz este velke. ma mi ich preniest buduci tyzden tak som zvedava 🙂

jumca
28. máj 2010

mima uplne jednoduxo, ked napises text ktory sem bezne davas, tak hned pod tym romikom do ktoreho pises je spinka a napisane pridaj fotky v prispevku... na to kliknes a uz len vyberas s pc fotky a vkladas ix sem...ked to mas, das odoslat odpoved. a je to hotove 🙂
som zvedava na adka urcite uz velmi vyrastol a je to dobry spekulant a sikulka 😉 🙂

silvi aj ja malemu ked kupujem na sk topanocky tak v kocke. maju aj pekny vyber aj celkom dobre ceny. a ty predavacka co tam je vzdy oxotne poradi 😉 silvi uz si sa objednala???
ako tak citam tak tie nase ratolesti sa uz nejak zberaju po vlastnyx... 😀 ale to je dobre 🙂

no dnes to pocasie je celkom o.k., tak konecne sa pojde von na dlhsiu prexadzku, jux jux jux 😎