icon

Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice

mima1708
18. dec 2009

Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...

henaha
8. jún 2010

mima, uz sme ok, vcera sme boli na kontrole, este mame dobrat ATB 🙂 od soboty aj chodime na prechadzky, aj ked teraz tie tepla su otrasne ☹

jumca, kati, drzime prsty, nech to je len podozrenie, nech sa vyhnete alergiam....klop, klop 😒 dufam, ze nas to nestretne, aj ked teraz je strasne vela alergii...

mima1708
autor
8. jún 2010

mna tiez tie komare dost stvu... musim sa spytat v lekarni nie je nejaky repelent aj pre takychto drobcov,lebo predsa len komare si liahnu vo vode a teraz je ta voda strasne infikovana vsetkym moznym z tych zaplav a lekari vsade pred tym varuju,tak mam obavy aby sa nedajboze na maleho nieco neprenieslo... ja si nastriekam na seba repelent a je mam po probleme,ale okolo maleho som len mavala rukami ako na prveho maja 😀 😠

jumca
9. jún 2010

mima ako hovoris, musim aj ja behnut do lekarne kupit fenistil aj sebe aj malemu, a repelent...podla mna by stacilo nastriekat kocik co myslite???? asi by tam potom uz nesli....

mima1708
autor
9. jún 2010

jumci neviem lebo tie repelenty su vacsinou zalozene na tom,ze sa vstrebu do tela a ked sa clovek poti tak vychadza ta latka co odpudzuje komare von a preto na teba nejdu,kedze komare najviac pritahuje vona potu... taze neviem ci by to pomohlo,ale skus a potom daj vediet ;) ale vraj sa od pondelka ma celoplosne zacat striekat proti komarom,lebo sa po povodniach strasne rozmnozili... slovenska vlada sa "buchla po vacku" a nakupila postreky pre cele slovensko...

jumca
10. jún 2010

jaaaaj mima bar by si mala pravdu s tym postrekovanim.....lebo je ix fakt straaaaaasne vela... ☹ no skusim to s tym repelentom a dam vediet... 😉

inak dobre ranko 😀

henaha
10. jún 2010

musim poklopat.....ja tu zatial nebadam moc komare, aspon nie cez den 😉 vecer to je uz nieco ine 😒
len nech ich pekne vystriekaju, svine jedny, nemaju nas co otravovat 🙂

ale mame teplucko, co baby? ja uz mam take spalene plecia a pehy na tvari, ze dnes som sa len skryvala pred slnkom... Samko ma opalene nozky podla ponoziek, mozem ho natierat, schovavat a slniecko si ho vzdy najde 😉
konecne sa da aj doma trosku dychat...pekny vecer maminam aj drobcekom prajeme 🙂 🙂

jumca
11. jún 2010

dobre ranko... 🙂
prisli sme s poradne, mame 8,9kg. dr povedala ze je vsetko o.k. tak som rada. dala nam uz aj termin na rocne ockovanie 😒 😒 ale snad to dobre zvladneme.... 😅
no dnes vidim ze opat hic 😎 ozaj inak ako xodite von ked su taketo horucavy??? ja xodim teraz s malym az okolo tej 16-17tej, ked je uz trosku menej teplo.

henaha
11. jún 2010

jumci, a ako u kadernicky?

my chodime posledne dni rano pred 9, lebo doma mi nechce zaspat, ale to je len taka kratka prechadzka, i tak potom spi len pol hodku 🙂 🙂 potom sme v tieni pred domom na trave, v kamienkoch...ideme aj cez obed do kocika, len sa snazim, aby nebol na priamom slniecku....a v podstate sme takmer cely den na vzduchu, len sa snazime byt v tieni 😉 😉 doma nam je dlho a priserne teplo ☹

mima1708
autor
11. jún 2010

heni my sme na tom podobne,len s tym rozdielom,ze ja najprv u svokrovcov porobim co treba take ze riad,na rychlo nieco uvarit a tak,popripade svoje zalezitosti a potom ideme von,vychadza mi to vacsinou okolo tej 11 - 12 a tiez sme vzdy v tieni a ked nie sediet v zahrade,ale ideme na prechadzku tak samozrejme ciapka, slnecnik na kocik a ide sa 😉 a vzdy 50 faktor... my uz sme sa vcera aj prvy krat kupali v bazeniku v zahrade... ked budem mat trosku viacej casu tak dam aj foto... nanosila som mu teplucku vodicku z hora a tak sa tam cvachtal,vyse hodiny... potom ho to zmohlo,vypytal sa von a len co sme sa osusili,prezliekli a dali plienku uz aj zaspal drobec moj...

corasone
12. jún 2010

caute baby, no ako, boli ste volit? 😀 my sme boli skoro cely den vonku, doma mame "peklo" tak musime byt von na vzduchu, aspon nejaky ten vanok. v spalni mame 30 C proste katastrofa.
ja malemu tiez davam 50 faktor ale aj tak ho opalilo aj ked sa snazim ho priamemu slniecku nevystavovat ale stale to proste nejde, to slniecko si najde svoju cestu.
ako vam spinkaju drobci kedze je tak horuco? moj je dost nekludny.

henaha
12. jún 2010

ahojte baby, my sme dnes uz tiez vytiahli bazen, aj ked pozemok este nie je upraveny, supli sme ho tam a kupkali sa 🙂 🙂 no je to uz parada, ked sa vie takto zahrat 😉 bavilo ho to a mali sme na nejaky cas o zabavu postarane 😝

mima1708
autor
12. jún 2010

corasone jasneeeee boli sme volit,ved mame toho volneho casu neurekom,no nie? 😀 moj maly tiez spi strasne nekludne ked je takto teplo a co ma stve najviac hlavne ovela menej... rano mi vstava okolo pol 6 - 6,potom okolo 8 na hodinku zaspi,poobede mi ide spat az okolo 15, to si pospi pol hodinku,max. hodinku a hotovo,potom zaspi az vecer okolo 21... a stale sa mrvi, prehadzuje, mrnci... no otras... mam rada leto a teplo,ale nie az taketo extremy... 😒

heni no nadherny ste v tom bazene... a aky ho mate krasny... teeeeeda... a ta fotka pri tej kvetinke je chutna... ty ho nechavas normalne liezt po dlazbe vonku? lebo ja som tiez rozmyslala,ze dam malemu do zahrady na travicku deku nech si lozi,lenze viem ze dlhsie ako 10 min. by som ho tam neudrzala a aj ked si svokrovci travnik udrziavaju,aj tak mam strach aby sa neporanil a nieco ho neustiplo,no a o kliestoch ani nehovorim...

kattarinkaa
13. jún 2010

Ahojte...konecne sme doma. Dnes si davame pokoj, ziadna stavba...sme tam cele dni. Heni, a vy mate kde domcek? Inak malinky je super..a ma perfektny bazenik.

Nas malinky nespava velmi dobre. Zaspi okolo osmej, pol deviatej vecer. Potom okolo jednej papame a potom uz sme od 5.30-6.00 hore. Pocas celej noci sa len prehadzuje, ale dali sme si ventilator do izby, tak sa tam aspon toci vzduch a da sa celkom dobre spat. Cez den spinka 2xpo polhodinke doobeda a potom poobede asi 2 hodky v kociku a to je vsetko. Skoda...nic nestiham. 😀 Stale ma chce mat pri sebe, aj hrat sa musime spolu, ked odidem uz ho to nebavi...mozno casom.

Maji, odvolene mame,...ale nejak to nedopadlo velmi dobre...a ucast bola len 59% co nie je velmi vela.

Ale...uz pride konecne trosku lepsie pocasie..tesime sa, aj ked budeme cele dni vonku, nebude to taky hic. Sme uz obidvaja pekne opaleni...ale len podla oblecenia 😝

Heni, budete chodit na plavanie aj pocas leta?

romaroma
13. jún 2010

jáj heni, aký fajn bazén, normálne samkovi závidím (a jak tam má tú nôžku na fotkách pokrčenú hehe), my s fedorom sme ešte vonku vo vode neboli! aspoň ho čľapkám tu v jeho vaničke, keď už nemôžme vonku. dnes ale aspoň nebude také strašné teplo a dusno. včera sa strhla taká búrka, že som sa normálne bála (a to pritom búrky z tepla sa mi veľmi rátajú).

teším sa z volebných výsledkov, škoda ešte tých pár hlasov za sns, ale aj tak dobre. kati, prečo máš nedobrý pocit? ináč účasť stále otras vlastne, ja som aj tu na koníku čítala kadečo, akože nó nám sa nechce voliť. to ja nikdy nepochopím, hlavne, že potom budú aj tak nadávať.
fedorkovi už vidno prerezávajúce sa zuby horné, teda pokiaľ nie som slepá a nevidím to, čo chcem vidieť. aj spí dosť blbo, celý čas sa pohupuje na kolienkach v postieľke a to aby som ho priklincovala k matracu alebo čo, väčšinou zaspí už od úplnej únavy, takže nejaké načasované uspávanie ako kedysi je už v zabudnutí 😠

je to možné, aby moje dieťa nemalo až tak rado akékoľvek ovocie??

henaha
13. jún 2010

mima, ja ho davam liezt hocikde, nech si zvyka na nerovny teren, nema s tym problem...ked ho dam na travu, i tak je hned na dlazbe, v kamienkoch a v hline, to ho bavi najviac 😉 🙂 na tej fotke je zrovna bosy, ale davam mu ponozky a topanocky, aby si neodral nozky 🙂
kati, v lete na plavanie chodit nebudeme, urcite pojdeme pozriet na nejake kupaliska a piatok mi vyhovovat nebude, tak leto vynechame 😉 ako ste pokrocili, Maximkovi sa stale paci?
roma, vy uz budete poriadne zubcekovy 😀

henaha
13. jún 2010

jaaaj, kati, byvame na Lodenici (aj corasone) 🙂 🙂

corasone
13. jún 2010

Heni super nova fotecka a Samulko je super v tom bazeniku, som ho aj videla dnes pri prechadzke ten bazenik, mali sme ho vcera v ruke chceli sme ho kupit no nakoniec sme nekupili lebo ma doma bazenik kacicku, je to sice mensie ale je v tom super.
inac aj nam uz co nevidiet pride novy zubcek horny, ale ani nie lopatka ale ten vedla.

kattarinkaa
14. jún 2010

Ahojky,..trochu nam sprchlo,..aspon je konecne lepsi vzduch a da sa zas konecne v noci spat.

Roma, ...co sa tyka volieb, mala som obavy, aby sa nahodou smer s niekym nedohodol...ale uvidime, ako sa to nakoniec skonci a co budu podnikat vo vlade dalej...v prospech nas vsetkych, a nie seba. 😀 Nechame sa prekvapit, ako sa to tam trochu pomeni.

Heni, my na plavanie asi budeme este chodit..tatinko velmi chce, a zatial sa u nas na stavbe neda nejako roztiahnut bazen, ..mozno ked doriesime terasu. A Maximko si vodicku uziva, uz vie chytit aj velku loptu do ruciek a dava ju do kosika a naucil sa aj tapkat po vode a cele hodiny si spliecha sam do ociek ...je super. A to sa mate s Majkou super...na lodenici sme boli pozerat domy a su tam krasne, nadherne (zavidim 😀 ).

Roma a Maji...gratulujeme k dalsim zubkom, ...uz vam malinky budu vsetko kusat. 😝

silvuskaa
14. jún 2010

ahojte🙂 davnejsie som tu nebola ale nejako nebol cas, Davidko si vyzaduje velmi vela pozornosti kedze uz vobec nechce sediet len by sa staval a chodil 🙂
My mame tiez uz bazenik vonku, neskor pridam fotecky.
Presne ako pise Heni aj ja davam maleho lozit vsade, na deku do travicky aj na dlazbu, vsade kde sa da 🙂
Dnes je konecne troska rozumnejsie pocasie, teda aspon na chvilku nech sa nam ochladi, lebo maly tiez zle v noci spinkava, mame spalnu na juh a je tam strasne teplo.
corasone aj nam vysiel uz horny zubok ale predny -jednotka a teraz sa tlaci vedlajsi, cize uz bude mat 5ty zubcek 😀
Jasnacka ze sme boli aj my volit ale je mi luto ze to nedopadlo tak ako malo. Slovenska strana by mala byt v poradi za Smerom no nie?

henaha
14. jún 2010

silvi, my mame presne to iste, cez den sa absolutne k pc nedostanem ☹
Samko sa tiez vsade stavia, natahuje, vsetko opravuje, posedi chvilu a uz je hned uplne inde 😀 je to teraz narocne, kym nezacnu poriadne chodit....a vyzaduje si stale moju pritomnost...dolezie hocikedy, trha ma a taha sa, aby som ho vzala na ruky 😉 😉
vy ste uz vsetci zubati a my stale nic 😝 😝

mima1708
autor
15. jún 2010

to su asi vsetci drobci teraz taky,ze stale len vymyslaju... ja mam vsade same zabrany v izbe a zatarasy,vyzera to tu u nas ako na prekazkovej drahe 😀 heni a z tych zubkov si nic nerob, mne vysli az v 10 mesiacoch prve a malemu od kedy vysli tie dva spodne absolutne nic... utlm... takze ma len dva spodne zubky a prazdno... vam aspon vyjdu potom vsetky naraz a odtrpite si to jednorazovo,nie postupne ako my... ☹

corasone
16. jún 2010

silvuska, my este stale mame len dva spodne zubocky, nam sa tlaci vrchny ale nie "lopatka" ten vedla na lavej strane, ja nepoznam tie cisla 😀 😀 😀
dnes mame super pocasie, dlho nam neprsalo 😒 😒 ale aspon je super vzduch.

silvuskaa
16. jún 2010

corasone to bude asi vrchna dvojecka 🙂 A ako to zvlada Samko?
Dnes nam prsi ale mne to ani moc nevadi, len nech je to takto iba dnes.....zajtra by mohlo vykuknut slniecko a teplota byt okolo 27stupnov. Neni som narocna ze? 😀 Keby sa tak da pocasiu rozkazovat 😝

Tu je par foteciek z letnych radovanok🙂

mima1708
autor
16. jún 2010

silvuska, ty sa daj na drahu rosnicky 😀 zajtra ma byt polooblacno a 28 stupnov 😀 ale fakt vazne bez srandy teraz,tak hlasili vcera v pocasi ...

henaha
16. jún 2010

silvi, Davidko je zlatunky 🙂 ako sa mu vo vodicke paci....Samko by mal partaka v lozeni, keby sme ich vypustili na travu, mohli by sa nahanat 😀 😀
to je radost byt na vzduchu, ked je pekne pocasie, ale dobre, ze sa trosku ochladilo...a ani ten dazd mi dnes nevadi, aspon nemusime vecer polievat 🙂

henaha
16. jún 2010

musim vam pripnut jednu fotku, akeho sofera mame doma ...a ta radost 🙂 🙂 🙂

corasone
16. jún 2010

no baby ale krasnych a sikovnych chalanov mate, paradicka 😵
Heni presne ako pises aspon nemusime polievat, no zajtra nech sa vycasi, lebo doma byt cela den s malym baby je dost narocne.

mima1708
autor
16. jún 2010

heni no parada, za chvilku vam zacne kradnut kluce a bude sa vozit po ulici 😀

inak baby ja som sa aj zabudla pochvalit MY UZ CHODIME!!!! asi pred tyzdnom to boli prve tri krociky a odvtedy skusa stale... celu postielku zo strany na stranu prejde, dnes mi presiel po posteli a uplne prvy krat u maminy mojej, drzal sa gauca a len sa pustil,ze idem... a on naozaj isiel... 😀 sice to boli tri tarbave krociky, ale boli!!!

kattarinkaa
17. jún 2010

Ahojky,

...no Mima, gratulujeme, ale skor nie tebe, ale malemu Adriankovi, velkemu sikulkovi. Super, ze uz beha, zachvilku ho budes nahanat po celom novom dome. 😝 Ja uz sa na to tiez strasne tesim, ale je neskutocne ako ten cas leti...ja uz si Maximka nepamatam aky bol, ked bol male babatko. Esteze mam asi 5tisic fotiek. My doma sme vsetko fotili, aj jeho prve "tvrde" hovienko mame odfotene...no jednoducho vsetko. 😀

A vlastne aj my sa mozme pochvalit. Maximko sa uz asi treti den sam posadka. Jednoducho prevracia sa po posteli (na brusko a naspat) a sa podopre a sadka si, potom sa vyvali a zas skusa nanovo. Vacsinou sa vsak este zvali na bok, ked sa nevladze podopierat...ale je to super, ked ho tak sledujem. Uz sme si stihli aj odrat cielko na koberci. 😝 Aj taku malu hrcku sme tam mali...ale to sa stava.
No, ale este skor ako sa zacal sadkat, zacal stvornozky zdolavat nasu velku postel. polozim ho na jednej strane, prevrati sa na styri a ja mu dam na druhy koniec postele nejaku hracku (...aj ked najviac ho puta Ipod s repracikmi - pustam mu z nich uspavanky na dobru noc) a Maximko sa sam dostane az za nimi...trochu ho natriasa (ritka sa mu klepe z jednej strany na druhu), ale rucky a nozky uz pekne spolupracuju. Nie je to este velke lozenie, ale je to fantasticky zaciatok. Mamina ho strasne lubi.

henaha
18. jún 2010

mima, aj my gratulujeme, Adrianko je velky sikovnicek, tak zachvilu vam bude behat po dvore jedna radost 🙂 🙂

kati, Maximko je zlatunky a tiez je velmi sikovny, ked uz robi take pokroky, to je super, ked si sam sada, od toho zacina lozenie, vstavanie, statie...aspon u nas to tak nasledovalo 😉 je podareny aj na plavani ako pekne klaci na pontone...ako velke babo 😉
ako ste sa mali dnes?
my uplne perfektne, Samko sa ponara jedna radost, dnes robil same saskoviny, kazdemu bol na smiech a ja som bola samozrejme hned prva mokra a mala oci vystipane 😀 😀
nabuduce nam tocia video a robia foto pod vodou, tak sa uz tesim 🙂