icon

Maminy z Martina a okolia, 3. časť

terqa
13. feb 2009

tak dalsie pokracovanie...

no ja chodim do ZA a som spokojna, ale sla na MD a ta co ju zastupuje, nechce zobrat muzicka, tak nieco zhaname...

ellab
10. sep 2009

Ako bolo v Katke? ja som už potom nestíhala, tak som si nebola istá, či prídete... ale zajtra so mnou rátajte 😀 😀
práve prežívame s Adamom krízu pri písaní úloh 😝 😝 😝 minulý rok bol v pohode a teraz mu vlas do chuti padol 😠 😠

abetka
10. sep 2009

ellab- ja som tiez robila s malou ulohy. No nebolo to take strasne, ale zase ani krasne to nema 😝

ellab
10. sep 2009

abetka - no už sme to dokončili, a vyzerá to hrozne 😒 😒

lenkamt
10. sep 2009

ahojte.

v Katke len my a Nina s rodinou, dobre bolo 🙂

zajtra teda okolo 21.00 niekde 😀 ja navrhujem dve alternatívy ak nás bude viac z "martina" tak jakub ak viac z vrútok tak kriváň. takže zahajujem súťaž o väčší počet zučastnených 😀

naše úlohy vyzerajú tiež hrozne, ale nám už ide hlavne o správnosť 😅

ellab
10. sep 2009

Vrútočanky - pridajte sa 😀 😀 😀

lenkamt
10. sep 2009

asi to vyzerá takto:

martin - lenka, nina, adiku, zuzu? abetka?
vrútky - ellab, lucxy?

takže buď 3:1 alebo 5:2 😀

idem napísať bibinke 😉

lenkamt
10. sep 2009

apropo, keby bolo na mne tak idem do kriváňa, neviem prečo ale tam sa mi veľmi páči, asi že ma tam nik nepozná 😀

adiku
10. sep 2009

leni ty si super najprv vyhlasis sutaz a potom napises ze radsej by si sla do krivana ved to ty organizujes nie??? takze ty si hlavny velic rozhodovac atd....

saskarisko
10. sep 2009

Ahojte,
vsetkym maminam skolopovinnych deti 😀
predavam stvrtkove husle, a polkovu gitaru. takze, ak by ste ich niektora potrebovala pre svoju ratolest do kruzku, tak sa ozvite. 😉

zuzu13
10. sep 2009

dobry vecer...
konecne som dorazila z prace...
vidim, ze sa organizuje...ale ja pridem zajtra z prace okolo 21,15...a do prace idem o 6,15...takze uz nebudem schopna nicoho...len hodit sprchu, lahnut a spat...a to neviem ci cez vikend netaham 12-tky 😝
takze ja na 90 percen nie...ale ak nahodou...tak volam... 😉
apropo skolka...Lucka bola pochvalena od p. ucitelky, ze je velmi dobra...vie sa sama obliect a pomahala aj inym detom ....aby isli cim skor von 😀 ...zo skolky sa jej nechcelo, tak musel mm na nu cakat, kym sa dohra 😀 ...o 19-tej uz bola okupana a v posteli...
to je zivot...pridem domov, deti naporiadku,poriadene...v chladnicke pre mamicku orosene pivecko... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bocmanka
10. sep 2009

😵 aj ja by som sa možno pridala, ale v jakubovi ma poznajú, patrí našim kamošom, čo s nami ich syn lyžuje 😀
vypýtam si priepustku..???

lucxy
11. sep 2009

dobre ranko,,,tak idem s malou na kontrolu do mesta na chirurgiu,,,tak vas zdravim hned z rana 😵

lenkamt
11. sep 2009

ahojte 🙂

Adiku, ibaže podľa mňa je spravodlivé ísť tam odkiaľ je väčšina, fakt by bolo divné aby sa 5vrútočanok trepalo do martina k 3martinčakám alebo naopak.

Bibinka nestíha, na stretko pôjde iba ak bude vo vrútkach 🤐

Zuzu, vyzerá že na stretko pôjde iba ak bude v martine 🤐

tak akože ja fatk neviem 😅 😀

ellab
11. sep 2009

Tak spravme jedno stretko vo Vrútkach a jedno v Martine a kto bude chcieť a môcť, zúčastní sa oboch 😀 😀 😀 😀

pepies
11. sep 2009

ahojte stretkarky,

vikend vyzera zasa hrozny - co sa pocasia tyka ............ tak si dajte aspon dnes vecer do tela - aj za mna 😉 😉

Ella, July - tesim sa do tej Besenovej 😉

ellab
11. sep 2009

pepies - práve som pozerala tatralandiu 😀 😀 😀
My na sobotu plánujeme firemnú akciu pri rybníkoch, čo si ulovíme, to nám ugrilujú a my zjeme, poniektorí ostanú hladní 😀 😀 😀

pepies
11. sep 2009

daju nam 4 listky do Tatralandie - to je super, ze to tak maju zariadene 🙂

lenkamt
11. sep 2009

ešte napíšte niekto prosím ukane, a podvečer to rozhodneme 😅 fakt som v koncoch 😀

ukana
11. sep 2009

tu som........ 😉 ja urco nejdem, leni, MM je vecer v praci, mama je chora 😖, druha babka je v praci, 😖 ani nemam naladu 😔......zabavte sa 🙂

lenkamt
11. sep 2009

ach jo ☹

tak vrútky: Ellab, Bibinka, Lucxy
martin: ja, Nicol, Adiku, Zuzu???? Abetka???

takže ak pôjde Zuzu a Abetka tak jakub ak nie tak čo?????

končím, so s nervami v koncoch 😀 😀 😀

proste chystajte sa na 20.30 niekde 😀 asi sa dohodneme večer telefonicky 😀 😝

ellab
11. sep 2009

Jasné, večer sa dohodneme 😉

abetka
11. sep 2009

ja idemmmm , ale napiste kde ideme. Ja chcem JAkuba 😀

nicolmt
11. sep 2009

ja som za Jakuba 🙂 ale jasne ze sa prisposobim vacsine 😉

ellab
11. sep 2009

A Jakub je kde 😀 😀
teoreticky by som nemusela piť a zobrala by som autom bibinku a lucxy do MT, čo vy na to????????

nicolmt
11. sep 2009

ella ty si genialna 😅 ale neviem ci od teba mozme ziadat taku obetu 😉

ellab
11. sep 2009

😀 😀 😀 😀 nicol - myslím, že to zvládnem 😀
vonku prší- - a ja mám vyvesené prádlo 😒 😒 😒

pepies
11. sep 2009

ellab tak to by som ani nesla na oslavu, aby som nemohla pit, to si myslela asi zo srandy? 😀 😀

Jakub je tusim tam pri cintorine, taka krcmicka...... 😉

lenkamt
11. sep 2009

😀 ja už som bola ochotná zaplatiť taxík, akože v rámci mojích narodiek 😀 to by mi bolo ľúto aby si Ellab s nami ani nepripila 😖
tak teraz už vôbec neviem, asi sa stretneme ľadovčanky 20.30 pod hodinami a zavoláme vrútočankám čo s načatým večerom 😀

julyb
11. sep 2009

čaute,
dávajú Flashdance, nacvičte si na večer kreácie 😀
idem teda aj ja kuknúť tú Tatralandiu čo ma čaká a neminie 😉

lenkamt
11. sep 2009

a vy čo máte za kúpaciu akciu? 😕 aj my chceme 😉