icon

Najkrajšie detičky na svete, marec 2009

bershka
21. aug 2009

baby, už sme za 10000 príspevkami tak šup sem, nech sa orientujeme lepšie 😉

mgk111
13. okt 2009

pasoa - oki doki, no vidis ze normalny chlapec 🙂 potom popis sme zvedave 🙂

lubi22
13. okt 2009

Pasoi hlavne, ze zaver lekarky je pozitivny 😉 Som rada, ze Matusko je v poriadku.

Iron, ak zistis, ako naucit dieta na flasu, daj vediet, budem vdacna. Ja som taky problem so Samkom vobec nemala, on pil bez problemov aj z prsnika aj z flase. Ale Filipko je moj maly zavislacik, dnes som vyskusala prvy krat kasu namiesto poobedneho kojenia, lebo zatial mame nahradeny iba obedik, no a ked som ho zobrala a posadila do stolicky, tak taky plac spustil a krokodilie slzy, ze on nechce nic, co sa jedava v stolicke 😅 Par lyziciek spapal a potom uz robil iba brrrrr, beeee a mama ham a velavravne na mna zmurkal 😀

potulka
13. okt 2009

pasoa, takyto sumar znie dost povzbudivo, napriek tomu, ze ste sa asi rozpravali o vselicom. ak budes mat chut, napis viac.

mame fusak! 🙂 hned sme ho aj otestovali. matej mal body, nohavice na traky, ponozky, "papucky", svetrik, ciapku a fleecovu bundu. myslim, ze to stacilo. na svetri ma take dlhe rukavy, ze mu posluzili ako rukavicky. ked este prituhne, dame hrubsiu bundu, pancusky a oteplovacky a snad sa dockame jari v zdravi. 😉

egyptanka
13. okt 2009

zly, zly den dnes ... narocny ☹

egyptanka
13. okt 2009

baby my nosievame niektore veci 62-68. Co myslite mam kupit overal (este nemame) 68 alebo radsej 74???

potulka
13. okt 2009

mam dve otazky:

pre lubi: akosa prosim vola ten krem proti chladu, co pouzivate?

pre egy: na zapisanie do pasu treba rodny list dietata a 3€ kolok? nic viac? urobia to na pockanie? sorry, ak sa pytam to, co tu uz odznelo, skleroooza. 😉

potulka
13. okt 2009

egy, podla mna vacsi.

egyptanka
13. okt 2009

potulka, original rodneho listu dietata, 3 € kolok, tvoj pas a tvoj obciansky a spravia to na pockanie 🙂
pasoa, v podstate celkom pozitivne vyjadrenie ...
kucina, ja viem, ze sa s Tomaskom Natalka nemoze porovnavat ... to len Natalkina mamina mala velke ocakavanie.
vladka, prajem skore uzdravenie.

aaluska
13. okt 2009

Potulka, trvá to cca 15 minút. Mrkni ale na toto: http://www.beabausa.com/babycook.cfm

lubi22
13. okt 2009

Potulka - ja pouzivam od Biodermy ABC pre kojencov a male deticky - neviem presne teraz nazov, asi je tam Cold cream, ale ak daco ine zajtra rano pozriem a napisem. Teraz tam kde je kremik buva Filipko 🙂

mgk111
13. okt 2009

potulka - ja mam panthenol zimny z lekarne - vrelo odporucany... a som spokojna zatial... a nebol ani tak drahy...

egy - kup radsej vacsi - ved pod nim bude oblecena a radsej nech ma "volu" ako byt natesno... a preco narocny den?

pasoa
13. okt 2009

všetkým - dr. povedala tak, že tá správa nie je pozitívna. len záver, na moju otázku, čo máme robiť, bol ten, čo som napísala vyššie... v podstate nič, všetko tak, ako doteraz, lebo s tým sa vlastne nič robíť nedá...

egyptanka
13. okt 2009

mgk, uplne rozhadzany ... mala bola v case spanku u lekara a tak bola nevrla.

egyptanka
13. okt 2009

... a potom sa to s nou vlieklo cely den, lebo nevedela dobre zaspat.

denkolc
13. okt 2009

Pasojka, tak ale keby sa niečo vážne dialo, by Ti povedala dokyna, nie...takže je to v podstate oukej a maličký bude v poriadku...ale neviem, do akej miery to súvisí s tým, že genetika je abstraktná veda...xi...ak má Matúšenko dobré testy a vidíš, že pekne papká, komunikuje s okolím, tak sa máš z čoho tešiť....veď je taaaakýý chutný.... 🙂

Egy, s tým overalom - to musíš opáčiť Ty....lebo nie je číslo ako číslo....ja mám dva 74 a každý iný....ale je rozdiel aj v tom, či má nohy zavreté a či otvorené a ako hrubý je, čo budeš pod neho ešte obliekať, či je s kožušinkou a či len šuštiak....Takže pokukaj a podľa toho sa rozhodneš, neee? 😎

K tomu baklažánu - tak soliť, či nesoliť?

A k nášmu režimu: my nemáme žiaden režim...proste sa ráno zobudíme, hráme sa, pak dakedy sa papá, spí, hrá, papá, spí a tak prejde celý deň....absolútne nečítam zloženie tých fľašiek od príkrmov, dávam tie, čo sú od 4. mesiaca...Tak akože ich vyrobili a nie sú pre deti vhodné? To čo je??? A ovocíčko dostane Tánička aj na desiatu aj na olovrant a ešte nemala vajíčko...tak jej dám zajtra....to jak ste varili? Len tak vo vode???

Potulka - drsný zážitok...

Vlalu - absolútne nezávidím a fakt len poriadne ležkajte a liečte sa, nech to prejde...apropo - Ty tak krásne píšeš o detičkách, že podľa toho by som si Ťa predstavovala tak, že si na tej svojej dcére absolútne závislá...preto si ma prekvapkala minule, že dávaš dieťa na pár dní k rodine a ideš upratovať na dom....to si nedokážem predstaviť, mne sa zatiaľ nepodarilo ani odporúčanie mojej doktorky, dať Táňu na noc niekomu..napr. manželovi...ufff....poraď ako na to... 😀

Jaaaj a díky baby, Egy za tie recepty na pštrosa...to zas bude zábava...heh....Som si išla otvoriť ten súbor, čo ste večer poslali (a mnohým ako čítam, nešiel otvoriť) a padol mi celý comp..tak bol ende.... 😖

aaluska
13. okt 2009

nesoliť

egyptanka
13. okt 2009

denka, a jaaaa som ho chcela poriesit cez nejaky e-bazar ... hmmm.

egyptanka
13. okt 2009

a nesoliť.

egyptanka
13. okt 2009

skapal pes?

denkolc
13. okt 2009

Egy, tak ak cez e-bazar, tak radšik väčší....to je jasné jak lepenec cez ucho... 😉 A nech Ti vymerajú dĺžky a pozvažuješ... 🙂

Nesolila som, ale ani nechutnala....aby to nebolo fakt horké....dám jej zajtra.... 😉

egyptanka
13. okt 2009

denka, dobry napad s tym pomeranim 😉

mgk111
13. okt 2009

egy - zajtra bude lepsie neboj... u nas je cas spanku relativnym pojmom, takze dnes mi zaspal na rukach ked som precosi isla a kuknem ze on zavrel ocka... inokedy je to boj a pritom riadny krik...

denka - uvaris vajko a vyberies zltok, ten das potom s prikromom rozmixovany... resp. popuceny... my nemozeme na svacinku mat ovocie bo nezje potom zeleninovy obed 🙂

potulka
13. okt 2009

dakujem za info k vareniu v pare a k cestovnym dokladom. este mi napadla jedna vec, egy - ak chceme mat mateja v pase aj muz aj ja, kolky treba zrejme dva, vsak? a moze muz zobrat na pasove aj moj pas? nevyplna sa tam osobne nejaka ziadost?

ajka82
13. okt 2009

denka vajce natvrdo a potom vybrat pre malu len zltok... a rozpucit ho do jedla

mgk...no takato modrina je prva 😀 ... ale ani nerevala...

egyptanka
13. okt 2009

potulka, hej dva kolky a musis tam byt osobne, lebo podpisujes tu ziadost, ktora je zaroven aj potvrdenim o zapisani ... ☹
potulka, kolko vas vysiel fusak a aky ste kupili?

potulka
13. okt 2009

a tiez dakujem za tie kremiky. popytam sa u nas v lekarni na oba.

denka, uvaris vajce natvrdo, zltok supnes tanicke do zeleniny a bielok zhltnes cela stastna, ze si do seba konecne stihla dat nejake jedlo. 😀

potulka
13. okt 2009

egy, fusak stal bez par centov 50 €. je to tento:
http://www.babymarket.sk/index.php?page=view&co...

denkolc
13. okt 2009

Kuuuurnik, to budem cpať do seba tie bielka? Fuuuha....som myslela, že tie si nechám na sneh.. 😀 😀 😀

egyptanka
13. okt 2009

potulka, jak ja som dnes dorazila malej zemiak ... co na tom, ze v nom bolo moje MM ... trocha som dosolila a obed ako vysity 🙂