Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
@mkado jasne ze to utecie ako voda 🙂 len som zvedava, ci je vsetko O.K. Lebo aj ja som prcka videla minule az na pohotovosti a vtedy som okrem silnych bolesti nic nemala. Ja inac k dr. pojdem tiez len po druhy krat. Prvy krat som bola po potrate a teraz pojdem tehu 🙂 Inac rozmyslam co s velkou nocou. Posledne 2 roky som zostala chora, lebo raz som skoncila v bazene a minuly rok som schytala vedro studenej vody z 3 stran. Neviem ako im povedat,ze teraz by mohli byt jemnejsi a nevykecat preco.
môžem poprosiť o chvíľku vášho času s vyplnením dotazníka, venujúcemu sa téme alternatívnych spôsobov vedenia pôrodu, pre potreby bakalárskej práce? http://www.survio.com/survey/d/D8N6R2U6X5E1X4L0A .....ďakujem vopred 🙂
@mkado prepac,možno sa mýlím,no si v skupine o mulatkach? Či sa mi Mari ? 🙂 len,či budeš aj ty mat cokoladku,bo já tretiu 🙂
@timinka1984 asi si ma s niekym pleties. Hoci cokoladku by som brala 😉
Babulky jak sa mate ? Ja som dnes na rozdiel od mojho leniveho tyzdna cely den behala.Chystam si veceru dnes mam zas "žrací" den 😂 stale nieco chrumem a potom mam vecer brucho jak balon 😊 dnes mi priatel povedal ze vyzeram uz ako v 4mesiaci ale vsimla som si ze vecer mi vzdy nejak vyskoci brusko a cez den pohodka,mate to niektore aj vy ?
@janedoe moja kamoska si vymyslela na velku noc "zapal mocaku" - pomohlo to vysvetlit, ze nepila alkohol, vyzerala, ze jej nic nie je, ale aj tak na nu vsetci brali ohlady 🙂 bolo to lepsie ako vytrubit ze je tehotna 🙂
@baska29 ano, mam 😀
my sme dnes boli doobeda nakupovat a mna parkrat riadne naplo, ze som musela predychavat 😀 v aute mi manzel otvaral okienko, hihi. Zatial ma to celkom tesi, pocas tyzdna a v praci som nic take nevnimala, tak asi dnes preto lebo som mala "cas" sa pozorovat 😎
ja sa na jednej strane strasne bojim nech je vsetko v poriadku, ale trolilinku sa potichucku tesim ze by to naozaj mohlo vyjst 😵
@mkado tak prapac,sa mi zdál nick povedomy...🙂 dajake cokoladky novembrove?? 🙂
@timinka1984 u nas nie... iba ak by na IVF nieco poplietli, to by bolo riadne prekvapko 😀 😀
@timinka1984 já som vařila doo eds,a poobede v práci,před chvilou som došla a dala si paprikas s haluskami 🙂 a mně nic nie je,až sa bojím,že to nie je moznee :D
Tak už aj same sebe písem :D
@baska29 tak ja to tak mam...rano nic a k veceru uplne nafuknute 🙂 Ja som vcelku ok..len ma pobolieva podbrusko..niekedy celkom dost..ale potom to prejde. Snad je to v pohode.
@timinka1984 ja nebudem mat cokoladku ale take tmavsie babetko 😄 tatinko je Portugalcan
@karkulka2014 no ja presne to iste ,vecer mam brucho velke a tvrde ale inak mi je fajn a nejem nic co by sme nemali tak neviem si vysvetlit z coho to je
@saxxxana
@mkado ja by som sa rada tvarila, ze nie sme doma, alebo niekam odisli. Manzel ma velku rodinu a velmi drzia spolu, takze mam smolu 😉 A mame v rodine7 krpcov, co sa z polievacky vytesuju a im som slubila, ze ma mozu prist poliat 🙂 Krpci su fajn, len sa bojim oteckov 😀 Ale aj tak mam pocit, ze maju radar, lebo aj teraz v lete vytusili, ze som tehu uz v 6 tt 🙂 Ale
@lauri ma dobry napad, to si budem moct aj mrnkat, ze ma boli podbrusko a necitim sa dobre 🙂
@baska29 ja to mam tiez tak. Niekedy jem za cely den len suchy chleba, alebo mrkvu a inokedy zujem sko hrom. A s unavou rovnako, raz sa citim ako zbity pes a inokedy ako superman. A s bruskom tiez podobne. Od leta som trosku pribrala a rano sa super navleciem do rifli a vecer rozopinam gombik 😀
@baska29 jeeej, 🙂 moj je z ghany 🙂
Tak babuľky ja sa s vami lúčim. Dnes v noci došla po týždni meškania ms a odniesla so sebou aj duchov na teste, už sú snehobieli. Novembrovčiatko sa nekoná ☹ Prajem vám všetkým pohodové tehuľkovanie a zdravé bábätká. Držte sa!
Ahojte pripajam sa necakane do tejto temy.uz mame 2 synov tretie sme vobec neplanovali a nakoniec som ostala tehu aj s ochranou dost dlho sme rozmyslali ci si to vobec nechame je to dost sa starat o 3 deti v takom malom vekovom rozdielu ale nakoniec sme sa rozhodli ze nahavame .
@petuska123 ahoj,vitaj a určitě to je to najlepsie rozhodnutie 🙂
@ajulcca ☹ jaaj, no mrzi ma to! 😢 to niiic, nevesaj hlavu
@petuska123 ahoj aj u nas to bude 3 prirastok tiez neplanovany 🙂 😒
@maru1453 a tiez kukam ze mate 2 chalanou lahke bolo rozhodovanie?
@petuska123 drzim palce, urcite to zvladnete, a mozno pribudne dievcatko k bracekom 😀 moja byvala kolegyna ostala s tretou dcerkou tehotna ked prostredna mala asi tri mesiace (maju tusim 14 mesiacov rozdiel) a zvladli to...sice jej dost pomahala mamina ale myslim ze cesta sa vzdy najde 🙂
Ahojte, tak aj ja sa K vám pridávam, zatiaľ len na základe testu. Žijem V UK ale začiatkom mája odchádzame na Sk tak K lekárovi idem prvý krát až V tom máji. To je večnosť čakať. Tiež mám doma 18 mesačného drobca, a toto druhé bábo bolo plánované 🙂 akurát včera ma malý nechtiac kopol do bruška A dnes som mala trochu krvavý výtok tak snáď bude všetko ok

@vlasta80 aj ja chcem ist v pondelok