Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
a tak nie, spala presne 5 minut 😀
@janulka_s aka krasna vlasata,zlatucka je.
Slady ta ty si ina sikovnica gratulujem ti k super zvladnutym povinnostiam sikulka si.
Evi s detmi samozrejme to je stretnutie mamiciek kojacich s detmi a laktacnou poradkynou o to ide,aspon sa jej mozes opytat na svoje otazky.
Juj moja malicka dnes mi dala zabrat nebola som vo svojej kozi kedze nam otec isiel prec tak mliecko ziadna slava....a tak plakala po ulozeni do postielky, som bola presvedcena, ze mala malo mliecka na veceru, tak chce, nechces, zasady, nezasady, som vybrala z mrazaku odsate, flasku a sla jej zohriat. A kym som vosla do izbicky s mlieckom uz spinkala klasicky s palcekom v puske moja zlatucka....a nenavidi tychto psov niekto prejde po ulici a stekaju ako nepricetne ako keby hrali sutaz: "kto prvy zobudi moju dceru"!
@janulka_s pocuj a Vam nevypadavaju vlasky? rozkosna je ako maly trpaslicek
@ingeborgnicol no a kde to najdem lebo nebolo tam nic len ze 20.3. a o 10tej
@ingeborgnicol dikes dikes, tak sa opatrujte bez tatina, musi to byt fuska, ja som si dnes tie tri hodky "volna" celkom uzila, inak som tiez zvyknuta ze Zorka je 24 hodin denne len moja, ale aspon cez vikend obcas tatusik pidrzi, takze predsa len nieco, celkom bez to budes mat asi o zabavu postarane, ale aspon mas slusne vychovanu dceru a vie kedy sa chodi spinkat 🙂
@evamarcel normalne inak mozno to stoji za pokus, ja mam taky chlpatkovy, nie sustavy a ked je v nom napchata tak ma dost obmedzeny pohyb, ale zaroven moze hybat ruckami, ale len trochu lebo je v nom taka tucna, tak mozno preto, alebo ze ma kapucku cez hlavku a je jej teplucko, neviem fakt ale fakt v nom lepsie spi, este som ju do pasa aj prikryla paplonikom a do rana sme boli obe tuhe.
@evamarcel ved toto, ze aj moja ich ma v spacaku moc na volno a ma ich obcas v noci aj studene, bo mam len taky "bezruky" spacacik, a v tom overale jej bolo teplo ale nespotila sa vobec, a este kapucna cez hlavu, musim jej uz aj novu capicu kuknuc co bude mat cez oci, bo ta co mala uz jej je okurat a nepada jej na oko 😀
@evamarcel hej, ja som uz tak zlenivela ze uz si to ani predstavit nechcem ze este vstavat k nej a ked si spomeniem ako som malemu musela mlieko zarabat - teraz sa len prevalim, ked spinka so mnou, supnem prso a konec, niekedy som leniva aj prehodit si ju na druhe prso tak nakojim aj dva tri krat len z jedneho a potom rano mam druhe take tvrde ze by som s nim mohla flase otvarat 😀
@evamarcel je to v modraku na Furci v pizzerii Rodinka 🙂 som zabudla....mai sma zatial len jedno stretnutie, je to mile, kazdy si pokvaka ake ma problem a laktacka poradi a hlavne ked si vypocujes ake maju problemy ini, tak sa ti hlava toci a tvoje ti pridu banalne. Minule bola maminka, ktora sa postazovala, ze jej babo ma 6 mesiacov tusim a cele noci je prisate na amke, maximalne jej od diddky ide na hodinu a zas. a fakt na celom stretnuti bola prisata na mamke, clovece ako nase ked boli babatinka....
No ja som mala kludne tehu, ved so lezala v nemocke alebo doma a mala sa narodila ako tisic certikov, ale uz je dobre....iste nie je nenarocne dietatko 🙂 tak ja neviem ci to funguje. ale v globale je velmi veli kludna a mila. 😀
@evamarcel presne ako pise slady... ja mam taky isty...chlapty hunaty a presne o to ide, ze ked ju tam narvem, tak nemoze moc sibrinkovat rukami...tak preto asi tak kludne spi... ale je divne, ze v noci spi len v pyzamku a vo vaku a tiez spi v postielke jak zarezana....tak to nechapem, preco nie cez den... inak mrkni, tu je ten overal... zvonku je ako deka a zvnutra podsity... https://lh4.googleusercontent.com/-EpC3-BiUmAM/...
@ivinka77 krasneeeeeeeeeeeeeeee
to jaka nuda je ked som sama...tie slobodne matky to nemaju az take zle ked nemusia skakat muzom kolo riti 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@ingeborgnicol joj to mi hovor, tu štekajú psy ostošesť ešte chodia aj tí so železom no vyhukuje tu kde kto...

inak prave som si tu za odmenu zozrala celu skatulku tofife, hehe. a idem prekladkat kusok teraz pre zmenu, zaba konecne zaspala.