Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@slady Gratulujem, my este nic, ale zato ked sme na bruchu zaciname lozit stvornozkovat aj ked je to zatial take smiesne plazenie sa. mozno sa nebudeme pretacat ale rovno odkracame hehehe
@aliatko nasa nielenze drzi hlavu uz asi od 2 mesaica, ale dokonca uz sama stoji...ale to nesmies porovnavat... kazde dietatko je ine, mimochodom chlapci su ovela vacsi lenivci 🙂 takze podla mna to neries... mne sa napriklad pri 1. dcerke stalo, ze len sedela a nechcela vobec lozit po styroch , ostatne deti uz davno lozili a ja som stresovala, ze preco nasa nie...a potom zrazu koncom siedmeho mesiaca sedela pri skrinke, hop sup sa prichytila a stala...a chodila s pomocou...takze proste jednoducho to lezenie peskocila... takze myslim, ze nemusis mat stres...
@cenculinka noo to je pravda :D.. pozornost to je jeho.. ste len sa idem vykandurit a uz v obyvacke.. mamam maaa mama :D smiesno mi z neho . stale cosi.. ked ho ponosim.. ticho je.. ked sa rozpravam, smeje sa.. ale ked dam lahnut.. tak ide do sedu.. taha sa sialene :D. fakt su tie deti peckove.. strasna sranda je s nim :D . aj ked sa napriklad zlosti ako teraz. dostal do ruky hryzadlo :D.. a ma z toho nervy , lebo sa to neda zjest :D
No my uz druhy den sabotujeme treti spanok a neviem co s tym asi ho budem nosit a tak bude spat.v postielke nezaspala tristvrte hodiny,voi vaku hned a ked som ju ulozila konecna.takze treti spanok sa budeme iba nosit.dnes aj obedny spanok bol strasny. Chceli sme dat vyzivku ac strasny po 4lyzickach no des,kasicka tiez nula bodov,tusim sabotuje vsetko dnes,nejaka kriza.ivka vecer stiahnem fotky.
boooze ako ma bolia nohy.... kocikovanie sa po sidlisku terasa 3,5 hodiny da zabrat. Uz nech je teplesie, aby sme si mohli aj posediet na lavicke, ked babatka spia. 🙂
@ingeborgnicol ako bolo na stretnuti? co si sa nove dozvedela? 🙂
@slady no pekne tvrdo si spala, ked babatko sa zrazu objavilo pri tebe v posteli 😀
@mata884 juj dobre bolo 🙂)))))) velmi dobre ale kratko :- Aj Ivka bola super 🙂 Videla som nejake nove viazania satiek, pozreli sme moje slavne kojenie ale akurat krpana mala papala ukazkovo ako naschval samorejme 🙂 aj v manduce sme sa ponosili aj Ivkin Filipko si manducu vyskusal a celko sa mu pacilo. a dozvedeli sme sa co to o kranyosakralnej terapii, ale my s Ivkou velmi nie, lebo Ivka kojila a ja som sa snaila nasukat do noveho ergo nosica 🙂)))
Juj a to si fakt 3 a pol hodky chodila? a malicka chcela spat? ci ty mas synceka ze? no ja som dnes mala tiez strasny den, rozbila osm jej obedny spanok tak sme sice spali 2 hodiny ale s milion dvesto prestavkami miestami s dlhokanskym placom.
predvecerny tiez nula bodov tak teraz zalahla ako zabita, nemrncala ani 10 sekund, hotova bola, som sa bala ze od unavy nezaspi. Ale ja s aobavam ze jej sa uz nikdy nebude chciet samej zaspat ani v kociku podvecer. ale od 14.30 nemoze byt hore do 19tej....tiez netusim ako to poriesit, jedine ze ju budem od 16 do 17tej nosit ako doteraz....a vtedy spi jak zabita....
@sssiska a ja zas eutyrox 75 😎 😠
@sssiska a ja zas eutyrox 75 😎 😠
Baby lozia Vase deti? nasu ked dam na brsko tak sa tak smiesne plazi. Chodi ako keby stvornozkuje, ale neolamuje az do praveho uhlu kolena. ale dost sa tak presuva a aj dost tak prejde kurnik, asi mi skoncili zlate casy. ale nevie sa este prevalovat tak ju davam na chrbatik lahnut a na brusko sa nevie dostat.
@ingeborgnicol lozenie ? :D haha ha :D nasmu ide jazyk na spacirku.. ale atlet z neho nebude :D , my este lozenie ani v myslienkach :D
@danielaaa212 obavam sa ze hej. no co sa tyka kecania my sme bodovali s gi a ge, ja som Gi a vsetko ostatne bolo ge 🙂)))) a teraz uz iba ja som ostala GI a nic ine nepomenuvava...sa nejak zabrzdila, ale cim neskvor tym lepsie 🙂
@ingeborgnicol Matej este nelozi(ale mi sme skoro o mesiac mladsi 🙂 ), len sa prevaluje a nohy do ust ma rad 🙂 . To fakt som tolko chodila. Ja ked ho dam do kociku a vyjdeme pred branu, tak hned zaspi a spi take tri hodinky aj dlhsie. A ja sa uchodim :( . Co uz. Hlavne nech sa dobre vyspi. Ale dnes som tak asi 10 min. sedela na lavicke.
@ingeborgnicol nasa zatial nelozi...zda sa mi, zeby to bolo aj priskoro. Pretaca sa, viac jej to ide do jednej stany a potom sa na brusku obcas smiesne meta, ako keby sa chcela posunut...dnes som jej dala ruku za nozicky, aby sa mala od coho odpichnut a mala z toho radost 😉
@ingeborgnicol je mi luto, ze aj ty sa trapis so SZ 😠 boze, keby to slo bez toho....Ja mam strach, aby to malej neuskodilo. Musim sa este povypytovat na endokrinologii. V pribalovom letaku sa pise, ze kojit sa moze, ale dieta ma byt monitorovane.
@sssiska ja som pribalovy ani necitala. ja to beriem uz dlhodobo od umeleho oplodnenia a brala som ho aj pocas celeho tehu
@ingeborgnicol presne aj u nás, akonáhle vojdem do izby, že idem spať, tak sa začína mrviť, vždy sa bojím, že sa zobudí, asi mu vadíme alebo ho vyrušujeme, ale nemáme ho kde dať 🙂
@ingeborgnicol ja beriem euthyrox 88 😉
@tinasc taky euthyrox je? ja som brala 50 a teraz 75, ale skoro rok som nebola na kontrole. kolko som sa nachodila ked sme chceli babo a potom nic. ked teraz poviem lekarke ze dobry den dlho som tu nebola a mimochodom mam skoro polrocne dieta ma zabije 🙂))))
Pocuvajte uplne som zomrela od strachu. Uplne. Jednu vysielacku mame v detskej a druhu tu v obyvke. a sedime si so synatorom tu a pozerame telku a zrazu miesanica muzskych zvukov vo vysielacke, okamzite sme to vypli a obaja sme sa bali a triasli od strachu cely biely. Je logicke ze sme niekomu odchytili frekvenciu, ale strasne sme sa zlakli a za ruky sme isli do detskej po spickach co sa dialo a jasne ze nic....strasne nieco tieto vysielacky, normalne sme umreli obaja od strachu na celu obyvacku sa nam ozyvali tie muzske hlasy. Keby som bola sama doma asi sa za sekundu zblaznim a osediviem, kym mi dojde ze su to vysielacky
@ingeborgnicol ty si ho nebrala v tehu? no je aj 88, lebo ja som brala 75 a keď som otehotnela, tak som bola v prvom trimestri na kontrole, tak mi to zdvihla tak, že som z tej 75 mala brať od pondelka do piatku jednu tabletku a v sobotu a v nedeľu jeden a pol tabletky... takže to v priemere vychádzalo na deň 88 tak mi predpísala tie, tie som brala počas tehu a áno sú, lebo vyrábajú aj také dávkovanie 🙂
@ingeborgnicol fuha a to si sa musela dobre zľaknúť, si si asi myslela, že je niekto v detskej? no veru aj my máme vysielačky a tiež občas niečo zachytia...
@ingeborgnicol no mne predpisala 50ku, pred tym som mala udrziavaciu 25ku ale nebrala som to, lebo mne od toho busi srcco a nemam to rada, ale tak teraz sa tvarila ze zomieram a okamzite musim zase zacat brat tak teda idem 😀 och!
@ingeborgnicol ma tiez skoro zabila ze som dosla az po 4 mesiacoch btw 😀
@ingeborgnicol ti tu odpisujem po castiach ale to tak ako citam 😀 ja by som si cvrkla nacisto asi, fuuj hned by mi duchovia napadli ja som taky posero 😀 este ze som v tom posratom byte a nemam vysielacky 😀 joj! az sa mi chlpy postavili z teba vsetky tie co si nestiham z noh vytrhat uz asi mesiac 😀 inak ja som tak dnes nechala zorku nahatu na posteli a utekala som wilka kontrolovat do vane (ich zvyknem kupat spolu a Wilka tam necham dlhsie kym Zorku okiepim) lebo sa mi zdalo ze niekto vosiel do bytu (som pocula take zvuky ale asi to bolo len dola od suseda) a WIlko zacal kricat ze Mamiiiiiiii tak som dobehla tiez srdco v hrudi ze kto sa nam vlamal do kupelne... soky mi robi ten moj syn!
@tinasc tiez som nevedela ze je aj 88, ja teraz mam prechod medzi 25 a 50 a som sa bavila za tom ze beriem 37,5ku, 88 znie uplne srandovne 😀 pri Wilkovi som to inak uplne odignorovala, videla som na sebe ze casi sa mi deje ale nesla som k doktorke az asi rok po porode a to uz bolo zase vsetko naspet v normale, vysledky super, takze ja to az tak tragicky neberiem, to len dokina na mna pozerala ako keby som jej tam mala exnut 😀 "A VY SA CITITE NORMALNE???" (rozumej a vy ste normalna??? 😀 😀 😀)
@slady mala si jej vsvetlit ze niektore kategorie ludi sunormalne aj ked si to iny o nich nemyslia 😀 😎 😎 😎 😎 😎 😎
no o tych duchoch mi hovor, ja som taky posera ze y som umrela keby mi toto syn urobil. a ten moj vcera? mu hovorim pod ideme sa pozret do detskej. a on ze nejde, sa boji, ne nozabijes ho? ta mu hovorim ze sa chytime za ruky a tak sme isli spolu jasne ze tam nikto nebol... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@tinasc no aj to mi napadlo a potom este aj duchovia to skvor ja osm pokakana tiez z duchov

@tinasc fiiiiiiiiha riadna chlapina !!! gratulujeme