icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ingeborgnicol
21. mar 2013

@ivinka77 Jeeeeeeeeeeeeje okana malaicka! krasna je! my sme tiez ranko lozili dnes uz, ale moc sa jej neccelo ao prevalovani ani nehovorim cakam kedy sa zacne prevalovat, ale ona ani svatemu lezi jak knedlik 🙂)))

ingeborgnicol
21. mar 2013

Takto sme si vegetili vcera toto je Ivkin Filipko a nasa Michelle.

evamarcel
21. mar 2013

@mirkov budi sa mi s placom ked sa hemzi cakam ze co bude robit ale vacsinou vzdy potom place

tinasc
21. mar 2013

@ivinka77 kráááásna babulka, juj nádherná...
inak kočky ak by ste chceli kuknúť moje fotky, tak na facebooku (napíšte mi do IP), na fórum fotky nebudem dávať 🙂

tinasc
21. mar 2013

@ingeborgnicol
@slady tu som vám to odfotila, že naozaj také existujú 🙂 a mimochodom ja som po pôrode na kontrole ešte nebola, tiež ma asi v zuboch roztrhne 😀

tinasc
21. mar 2013

@slady mňa pri každom zvuku tiež napadá všeličo, keď mi niekto rozpráva o duchoch tiež sa bojím, raz som niečo čítala len a spala som pri rozsvietenej lampe 🙂

tinasc
21. mar 2013

@ingeborgnicol jakí sú zlatučkí, krásni 🙂

evamarcel
21. mar 2013

@ingeborgnicol ja dam malu spinkat tak ako ty vravis o 8 ona sice skoro zaspi ale spi iba pol hodinu..neviem preco nevie potiahnut dlhsie...a celkovo nespi take dlhe intervaly jedine ze ju budem kocikovat a cez obed sa dari pospat aspon dve hodiny nie vzdy ale aj to sa prebere a musim davat cumel neviem ci to nie je kvoli cumliku take rozbite spanie

siposova
21. mar 2013

Ahojte, ked som bola minulý týžden s malým na poradni mal 6840g ...a pribral maličko tak povedala aby som došli o týžden čiže dnes a dneska sme mali 6865 g .... prečo mi tak maličko priberá ? :( bojím sa že strácam mliečko alebo čo :( a nechcem ešte prestať dojčiť ... máte niektorá rovnaký problém ?

evamarcel
21. mar 2013

@mata884 inac na tom pribalovom letaku pise ze to mozu deti az od 3rokov tie b komplex to ti tak kazala lekarka si jej nevravela ze tak pise

mata884
21. mar 2013

@evamarcel povedala mi, ze mozu aj male deti, ze to mam davat, ale len 5 kvapiek

sssiska
21. mar 2013

@ingeborgnicol @tinasc @slady ja som sa najprv liecila na hypo a potom tesne pred otehotnenim sa mi to uplne prevratilo a ze hyper G/B...a tak teraz neviem co je lepsie 🙂 Cele tehotenstvo som brala propycil...samozrejme, ze som sa velmi bala, aby bolo babatko ok. Posledny trimester sa mi vysledky zlepsili... a od porodu som uz nemusela brat nic...a teraz to znova nejak poskakalo.

sssiska
21. mar 2013

@ivinka77 krasna ako z reklamy 🙂

tinasc
21. mar 2013

@sssiska no mne po prvom pôrode sa to pokazilo, musela som brať vyššiu dávku a teraz ešte vyššiu... som zvedavá po kontrole ako sa mi hormóny rozhádzali...

sssiska
21. mar 2013

@tinasc budem drzat palec, aby bola kontrola ok. 😉

sssiska
21. mar 2013

...dievcata, nasa bude mat zajtra 4 mesiace....povie mi niekto, ako ze to tak rychlo ubehlo? 😀 😀 😀 😀

evamarcel
21. mar 2013

@mata884 a ako ti spinka v noci uz uplne dobre? to na kolku ho davas vecer spat a do ktorej rana ti vydrzi ako ho obliekas a kolko mate stupnov ja uz potieram gencianom malej tak jej dam dnes aj tie kvapky no ale noci mame take vselijake...este som nemala taku noc co by sa iba raz zobudila

alyze
autor
21. mar 2013

@evamarcel ani ja neboj 😀 a dnes to bolo obzvlast super, bola v noci hore kazdu hodinu ☹
To mi vobec nepridalo, kedze som seknuta v krku a este k tomu chora, tak len cakam, kedy to odomna dostane a to bude este len hruuuuza 😲

tinasc
21. mar 2013

@sssiska ďakujem 🙂

tinasc
21. mar 2013

@alyze mne drobec bol hore už o polnoci a nechcel zaspať, ale nakoniec zaspal a zobudil sa definitívne o 5.00 😀

alyze
autor
21. mar 2013

Pridavame aj my jednu aktualnu 😀

alyze
autor
21. mar 2013

@tinasc no teda, takze niesme jedine 😀 uz som si myslela, ze vsetkym spinkaju babatka tak spokojne ako Ivke 😝

mirkov
21. mar 2013

@evamarcel aj mne ked ho dlho neriesim zacne plakat, celkovo je v noci nekludny...

tinasc
21. mar 2013

@alyze kdeže, každé ráno som ako zbitý pes, v noci si držím hlavu v dlaniach a dobreže nenariekam 🙂 😉

alyze
autor
21. mar 2013

@tinasc hned sa citim lepsie, ze nie som jedina 😀 ale nie lutujem vas 😉

tinasc
21. mar 2013

@alyze ale uvidíš príde polrok možno trošku neskôr a budú spinkať aj tí naši 🙂

mata884
21. mar 2013

@evamarcel poobede sa zobudi okolo piatej, siestej napapa sa a hrajeme sa a chodime po byte a tak podobne. Druhy den praktizujeme kupanie vo velkej vani s tatkom 😀 co sa mu velmi paci. Potom ho obleciem a pri papani zaspava. Je to tak okolo 21,00 a zobudi sa okolo tretej, napapa sa a spi do siestej. Obliekam mu body s dlhym rukavom, take tensie , tenke pyzamkove nohavice, ponozky a este tenke tricko s dlhym rukavom ( predtym som mu tricko nedavala, ale dost sa uz odkopuje, tak radsej). A prikryjem paplonikom do pol tela. Ani radiator tam nemame zapnuty, ale je tam tak okolo 19 stupnov. Ten vitamin davaj az pokial nedoberies celu flasku a kazdy den. 🙂 , co mi pripomenulo, ze som este dnes nedala 😀

slady
21. mar 2013

@sssiska propycil ani nepoznam, ja ked som mala hyper tak som brala carbimazol, a teraz pri hypo klasiku ten eutyrox, no tiez mi vravela ze teraz to bude pravdepodobne skakat hore dole a ze ak by som sa citila zle mam dobehnut, ale tak ja sa necitim zle ani teraz ked mi vravi ze mam katastrofalne vsledky, si mysli ze sa idem teraz pozorovat ci co? joj neznasam tychto doktorov lebo nahovoria ludom chujoviny a hned sa clovek citi choro! do kelu aj s nimi, keby som tam nesla nic mi nie je 😀

mata884
21. mar 2013

@tinasc podobne som si uzila aj ja, ale pri prvom babatku( uz ma 14 r.) , ale aspon cez den pospal, ale v noci veeeeelmi casto bol hore. Nepomahalo nic a najviac ma rozculovalo, ako kazdy hovoril : ked bude mat tri mesiace tak sa to zlepsi, ked bude mat polrok, rok atd. a nakoniec spal az ked mal tri roky celu noc a to som pri nom presedela a kontrolovala ci dycha, lebo som nechapala co sa deje 😀

slady
21. mar 2013

@alyze krasna babulka a perfektne teplaciky 🙂 a ivkina viki uz standardne modelka, ta bude taka zvyknuta pozovat 😀

a co tie zubky, este nikto nema? bo ja kontrolujem uz kazdy den, sa mi zdaju uz na spadnutie 😀