Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@ingeborgnicol
@slady tu som vám to odfotila, že naozaj také existujú 🙂 a mimochodom ja som po pôrode na kontrole ešte nebola, tiež ma asi v zuboch roztrhne 😀
@ingeborgnicol jakí sú zlatučkí, krásni 🙂
@ingeborgnicol ja dam malu spinkat tak ako ty vravis o 8 ona sice skoro zaspi ale spi iba pol hodinu..neviem preco nevie potiahnut dlhsie...a celkovo nespi take dlhe intervaly jedine ze ju budem kocikovat a cez obed sa dari pospat aspon dve hodiny nie vzdy ale aj to sa prebere a musim davat cumel neviem ci to nie je kvoli cumliku take rozbite spanie
Ahojte, ked som bola minulý týžden s malým na poradni mal 6840g ...a pribral maličko tak povedala aby som došli o týžden čiže dnes a dneska sme mali 6865 g .... prečo mi tak maličko priberá ? :( bojím sa že strácam mliečko alebo čo :( a nechcem ešte prestať dojčiť ... máte niektorá rovnaký problém ?
@ingeborgnicol @tinasc @slady ja som sa najprv liecila na hypo a potom tesne pred otehotnenim sa mi to uplne prevratilo a ze hyper G/B...a tak teraz neviem co je lepsie 🙂 Cele tehotenstvo som brala propycil...samozrejme, ze som sa velmi bala, aby bolo babatko ok. Posledny trimester sa mi vysledky zlepsili... a od porodu som uz nemusela brat nic...a teraz to znova nejak poskakalo.
...dievcata, nasa bude mat zajtra 4 mesiace....povie mi niekto, ako ze to tak rychlo ubehlo? 😀 😀 😀 😀
@mata884 a ako ti spinka v noci uz uplne dobre? to na kolku ho davas vecer spat a do ktorej rana ti vydrzi ako ho obliekas a kolko mate stupnov ja uz potieram gencianom malej tak jej dam dnes aj tie kvapky no ale noci mame take vselijake...este som nemala taku noc co by sa iba raz zobudila
@evamarcel poobede sa zobudi okolo piatej, siestej napapa sa a hrajeme sa a chodime po byte a tak podobne. Druhy den praktizujeme kupanie vo velkej vani s tatkom 😀 co sa mu velmi paci. Potom ho obleciem a pri papani zaspava. Je to tak okolo 21,00 a zobudi sa okolo tretej, napapa sa a spi do siestej. Obliekam mu body s dlhym rukavom, take tensie , tenke pyzamkove nohavice, ponozky a este tenke tricko s dlhym rukavom ( predtym som mu tricko nedavala, ale dost sa uz odkopuje, tak radsej). A prikryjem paplonikom do pol tela. Ani radiator tam nemame zapnuty, ale je tam tak okolo 19 stupnov. Ten vitamin davaj az pokial nedoberies celu flasku a kazdy den. 🙂 , co mi pripomenulo, ze som este dnes nedala 😀
@sssiska propycil ani nepoznam, ja ked som mala hyper tak som brala carbimazol, a teraz pri hypo klasiku ten eutyrox, no tiez mi vravela ze teraz to bude pravdepodobne skakat hore dole a ze ak by som sa citila zle mam dobehnut, ale tak ja sa necitim zle ani teraz ked mi vravi ze mam katastrofalne vsledky, si mysli ze sa idem teraz pozorovat ci co? joj neznasam tychto doktorov lebo nahovoria ludom chujoviny a hned sa clovek citi choro! do kelu aj s nimi, keby som tam nesla nic mi nie je 😀
@tinasc podobne som si uzila aj ja, ale pri prvom babatku( uz ma 14 r.) , ale aspon cez den pospal, ale v noci veeeeelmi casto bol hore. Nepomahalo nic a najviac ma rozculovalo, ako kazdy hovoril : ked bude mat tri mesiace tak sa to zlepsi, ked bude mat polrok, rok atd. a nakoniec spal az ked mal tri roky celu noc a to som pri nom presedela a kontrolovala ci dycha, lebo som nechapala co sa deje 😀

@ivinka77 Jeeeeeeeeeeeeje okana malaicka! krasna je! my sme tiez ranko lozili dnes uz, ale moc sa jej neccelo ao prevalovani ani nehovorim cakam kedy sa zacne prevalovat, ale ona ani svatemu lezi jak knedlik 🙂)))