icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

slady
23. mar 2013

inak zravka dnes prekonala lenivost a mam v trube makovy zavin, ale robila som prvy krat take ine kysnute cesto a dake je take mastnejsie a iba so zltkami a zda sa mi strasne huste a podla mna vobec nenakysne v tej trube bo aj pred pecenim mi nakyslo minimalne a nebude sa to dat jest...

slady
23. mar 2013

a este jeden na zasmiatie - takto vyzera naspeedovana mater a dieta ktore ma v pazi - vsimajte ze zorka uz zacina znakovat a dost jasne dava najavo co si mysli:

tinasc
23. mar 2013

@slady ja z teba nemôžem, tie komentáre, vždy sa dobre pobavím... kočky ste 🙂 a áno, Zorka jasne dáva najavo, čo si o tom celom myslí 😀

mirkov
23. mar 2013

@slady super som sa pobavila. Perfektna dvojka!
😀

alyze
autor
23. mar 2013

@slady ste uplne bohovske 🙂

mata884
23. mar 2013

@slady mala zlatucka. Ty si na kazdej fotke uplne ina 😀. Ani by som ta nespoznala na ulici 🙂

alyze
autor
23. mar 2013

Baby vobec vas nestiham citat☹ dnes zasa dve nastevy za sebou 😖 uz nas to nejako nebavy s manzelom uz ani nevieme oddychovat a to nehovorim o inom...
Kedy sa tento kolotoc skonci 😒

mata884
23. mar 2013

@alyze tak kto tolko chodi ku Vam? zatvor dvere, vypni telefon a tvar sa,ze nie si doma 😀

alyze
autor
23. mar 2013

@mata884 to je tak ze byvame zo svokrov, sice nie spolu, ale oddelene:-/ no a ona ma 4 surodencov, ktory maju deti a ty maju deti a to este nehovorim o mojich rodicoch a sestre zo svagrom a len sa to tu tak strieda 🙂 ja ich mam vsetkych rada, ale co je vela to je ...😀

slady
23. mar 2013

Hehe, dakujeme za komplimenty, @mata884 to preto ze som taka marha fotogenicka takze sa vsade dako retardovane tvarim... 😀

slady
23. mar 2013

@alyze no tiez som dohanala teraz dva dni, vo stvrtok som tu mala 4 deti miesto dvoch, v piatok celodenny vylet sme som si dala s deckami a dnes sme boli na zdravotnej prechadzke pol dna a zvysneho pol dna sme to predychavali 😀 a ked budem odcestovana tak to uz vobec nebudem stihat, tu pridem po dvoch tyzdnoch, diskusia uz bude na strane 400 a budem uplne out 😀 ale na tie ocumovacky sa netesim ani ja, @adel22 celkom chapem ze sa uz tesis na svaty pokoj od vsetkych 🙂 aj ked isto je fajn ked ma kto popestovat 🙂

ingeborgnicol
23. mar 2013

@slady zaklad znakovej reci zachovaly, mala ma vlastny nazor od narodenia, paci sa mi. a bud rada vyzeras velmi dobre taka chuda ja posobim ako krizenec vystreleneho luka a bravcovej konzervy a tych 20 ki lco mam naviac nemam sancu schudnut kym nemam, kym beriem lieky, a kedze sa chystam kojit 4 roky, tak bude veselo este si tu budem s vami bravčovieť presne 4 roky alebo kym stratim mlieko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ingeborgnicol
23. mar 2013

@slady no pockaj a ako dodrzis rerzim, ked si pol dna so zorkou vonku? a to sa vobec da?

tinasc
23. mar 2013

@ingeborgnicol chystáš sa kojiť 4 roky?

mirkov
23. mar 2013

@alyze daj malu navsteve a povedz:dakujem idem si pospat, tam je prachovka a hentam vysavac. Vidime sa za hodinku... A tak skoro nepridu... 😀

petuska55
23. mar 2013

slady - ty si herečka, krásna fotka, obe ste podarené, vidno že učíš malú najprv tie najdôležitejšie znaky do života 🙂 Doma všetci spia, aj manžel - niečo nanho lezie aj v piatok ostal robit z domu, tak sa štupe paralenom, dufam že to je len únava.
Inak mi sme včerajšiu noc vstávali o jeden krát viac a aj cez den sa mi zdal nejaký nenažratý 😀 , neviem či máme rastový skok či čo, uvidím čo bude dnes v noci.

jgiovanna504
23. mar 2013

@ingeborgnicol no na ten rezim som zvedava aj u nas.lebo bude to okolo deviatej,a ona okolo deviatej spi 😀 http://www.sonytamusic.sk/programy.html tu je ta stranka,mozno nieco podobne najdes aj u vas. ale to moze mat vselijake nazvy,takze treba pohladat a pospekulovat. ja sa na to tesim,lebo tiez jej rada spievam 😎 a aspon sa priucime nieco nove,nie? 😉 zaciname az o dva tyzdne,takze potom budem referovat 🙂

slady
23. mar 2013

@ingeborgnicol na nedodrzim 😀 ked spi tak som rada a ked nespi tak je hore 😀 ale nie, my ho mame taky bars jaky aj ked sme doma, no a ked sme vonku tak pospi trochu viac ako ked sme doma ale tiez vie byt aj hore, takze ona si ten rezim robi sama, doma ho mame taky, ze ked vyzera unavene dam ju do postele spat a bud ma ten dlhy spanok este ten uplne prvy, a potom dva kratucke, alebo ma prvy kratky, druhy dlhy a treti kratky, alebo sa na mna vykasle a ma vsetky tri kratke. a ked sme vonku tak ich ma drochu dlhsie. ale na nocnom sa jej to neodraza takze pohodka. v piatok som bola u kamosky, takze to sa dalo, len som ju tam uspala na posteli a bolo, ale dlho nepospala, no a dnes spala cely cas v manduce, uprostred vyletu sa trochu mrvila a protestovala asi 15 minut ale potom to vzdala a zase zaspala 😀 pol dna sme neboli, ale bolo to dost slho, ked sme sa vratili bola hladna jak spisovatel chuda 😀 a ja tiez. a kolac nakysol a teraz idem kysnut ja 🙂
a ze 4 roky, tak vela zdaru prajem 😀 ja som sa tot nedavno kukla na Wilka a vravim si - neexistuje aby som ja 3 roky kojila! si to neviem predstavit takeho mamuta velkeho mat na cecuchu priveseneho, joooooj velmi divne by mi to bolo... tak do tych 2 si to viem realne predstavit ale to mi bude asi stacit a Zorke bude tiez musiet 🙂

slady
23. mar 2013

@jgiovanna504 na sonytu chodim aj ja s drobcom tym starsim a je to supis! wilko to ma strasne rad, sa bavi riadne 🙂

slady
23. mar 2013

@jgiovanna504 a zorka sa zatial kuka z vajca ale tiez sa jej pacia pesnicky 🙂 sleduje starsie deticky tak hadam sa aj dacomu priuci 😀 zatial sa mi da chodit takto s dvoma, horsie bude ked uz bude Zorka starsia a nebude sa jej chciet len sediet a sledovat, to uz asi neuhram... 😝

alyze
autor
24. mar 2013

Dobre ranko 😉 dnes zasa budicek o 05:15 s bonusom 🙂 som sa cudovala, ze to plienka zvladla 😀

tinasc
24. mar 2013

@alyze a nebudili ste sa? spinkala celú noc?

tinasc
24. mar 2013

my sme dnes zvládli noc zase bez kŕmenia ale drobec sa zobudil už o 2.00 a potom bol iba nekľudný, neplakal, len bol nespokojný a tak sme to potiahli do 5.40 ale ja som komplet rozbitá ☹

jgiovanna504
24. mar 2013

@slady super,a co tam presne robite? lebo ja len odhadujem,co sa tam asi robi 😀 no a ZOrka potom uz je akokeby clenom nie? 🙂 tak uz zapadne aj do tej starsej skupiny 😉 a kam chodis?

evamarcel
24. mar 2013

@slady no musim povedat ze si hotova kraska a ta Zorka bude zrejme po mamicke, to tie kratke spanky su akoze ako dlhe a dlhe spanky su ake dlhe?

@ingeborgnicol no neviem ci sa mi moze z tej kase budit castejsie uz teraz sme kazdu hodinu hore a davam raz cumel raz kojim...uz som z toho nocneho spania rezignovana 😀 a uz aj cez den jaksi len 40minutovky taha

@tinasc a co robil ze bol nespokojny, ako spal len sa mrvil ci si stale davala cumel? Nase rana tak vyzeraju zhruba od tej 3,30 zacina sa mrvit kazdu pol hodinu a musim stale davat cumel a potom rano tolko prdiky a kakanie a vobec mi nechce rano jest ked vstane

evamarcel
24. mar 2013

@slady inac ja stale davam overal na noc ale pomohlo zhruba dva noci o trosicku lepsi spanok ale inac stale budenie caste, ty si dala spacacik s dlhym rukavom pomohlo? inac vy mate cumel?

tinasc
24. mar 2013

@evamarcel no takto nejako, že síce on spal, ale stále sa mrvil, mrnčal, sem tam zaplakal, tak som si ho občas zobrala na ruky, občas pritisla k sebe, hladkala ho, dávala cumel... a takto sme sa pretĺkli až do rána 😀

evamarcel
24. mar 2013

@tinasc vlastne kedy naposledy ti papa a potom kedy davas znovu inac po kolko ml ti pije mliecko?

tinasc
24. mar 2013

@evamarcel dávam o 20,00 150ml mlieka zahusteného s kašičkou, teraz poslené dva dni som dala až ráno o 5,30 -5,45.. inak sa mi budil na jedenie o 2,00 a o 5,00, ráno vypil niečo menej ako 120...

ingeborgnicol
24. mar 2013

Dobre ranko tak my sme pekne potiahli oproti inymnociam Iba 3x sme vstavali a prve buednie bolo o 24:00 presne 🙂 dalo sa zvladnut dufam ze zase dojdeme k cislu 1 🙂))

EVAMARCEL ano budia sa deti skvor po kasicke, lebo zaludok je prepracovany po kasicke tazsie ho travi, potrebuje mlieckom odlahcit a babatinka su smedne. takze s apo kasicke budia skvor.