Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@tinasc ved to pisem Slady je vychrtla mrcha provokaterska!!!!!!!!!!!!!! ze sa nehanbi!
A vobec ja vyhlasujem aspon sama sebe uz od zajtra dietu! Moj pociatony stav: 87 kil, kto sa pridava od zajtra? kazdy podla toho ako sa citi 🙂 Dajte mena a vahu a budeme si kazdy tyzden raz kontrolovat, a velka noc sa nerata ta obideme vazenie 🙂 kazdy nech sa preziera kolko sa da ved sa mozno posledny rok budeme tvarit "ja kojim" (okrem mna, ja chcem kojit 4 roky 🙂))) No a ja chcem kojit "do prirodzeneho odstavenia, pretoze moja laktacka to skusala a nasilim ho musela, teda svojho syna odstavit ako 4 a 3/4 rocneho lebo brala tazke lieky 😀 😀 😀 😀 😀 inak by kojila doteraz a chlapcek ma 5.
@ivinka77 to si ty myslis, ked das odsavacku ono ti nieco vycuca, aku mas? ja ma elektricku ta je najlepsia, pricucnem kukam film a caha 🙂))))))
prave som zozrala banan a pomaranc ze idem chudnut. a tak som vyhladla, ze som zozrala dva puncove rezy dva sacharove a teraz zujem zemlu so salamou a idem odsavat s nou v ruke 😀 😀 😀
no a krpec spí 🙂
@ingeborgnicol ja som si práve vytiahla keksík 😀 a pohár kofoly na stole 😀 😀 😀
@ingeborgnicol sak som si pozicala odsavacku a nic...akurat som ju zagebrila asi 2 kvapkami....nic viac... :( mam eletricku.. nejaka MEDELA
sak poslite kludne, ja sa obzieram kolacmi a akurat co mi je zle z toho, to je tak vsetko 😀 tak ale teraz ked som na pirulach stitnozlazovych tak hadam sa uclovecim uz aj ja 😀 a svokra ma bude vykrmovat tak ja podam hlasenie po dovolenke 😀 teda ak ma dovtedy neumlatite hlavkovym salatom... budem vam drzat palec tak drzte aj vy mne hej?
@ingeborgnicol ja sa hlasim....stav kg zahlasim zajtra rano... a inak kojit do 4 ? co si pipi ? 🙂 🙂 🙂
@ingeborgnicol inak ja ked prave kukam na tu plnu chladnicku kolacikov od svokry, tak neviem neviem....nie som si ista, ci som schopna od zajtra s niecim zacinat 🙂
@ivinka77 aj ja som taka ked neberiem lieky, tiez zerem ako kyselina bez nasledkov......a hej chcem ju tak dlho kojit ved to jej len pomoze tak co 🙂))))))) bude prdel, ale asi to neustojim....
a moj lavy cecok evidentne odchadza...z praveho 50ml a z laveho 15 napriek vsetkym mesacnym opatreniam kurnik 😎
@tinasc pripajam sa k smutku nad nespravodlivostou...so zemlou dalsou salamovou v ruke, dnes som ako Rex 🙂)))))))))
@ingeborgnicol haaa strasne sa smejem, som si ta predstavila ako skocis a chnapnes zemlu do celusti ako rex 😀 sa tu stim pred compom tentoraz ja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 fuj idem aj ja este daco schramstit a potom do postele, zajtra a pozajtra bude upratovacie peklo a potom sami zacne fajront.
@ivinka77 no ved nikto ti nehoori,ze nesmies nic dobre zjest ved kojis, len aspon roska nieco v niecom obmedzit 🙂
Vidím, že rozbiehate akciu s názvom chudnutie, no ja som si povedala že obmedzím sladké od začiatku marca, no priznám nevišlo mi to celkom 😅 , ale zas začínam od 1 apríla. Ja síce cvičím dvakrát do týždna, raz na steperi 40 min + posilnovanie a raz to video čo som sem vešala, no ale ak neprestanem žrať hovadiny tak ništ z toho. Mám síce už 58 kg /z nemocnice som prišla s 65/ ale chcela by som na 56 dať, tie posledné 2 kilá to je hrúza. Musím všetku čokoládu vyhodiť z domu, teším sa že sa už oteplí, vtedy mi sladké moc nechutí.
@ingeborgnicol no tak som od kamosky fitnesky pozistovala ze nemame cvicit nic take pri com sa velmi spotime ale take ako pilates a kalanetika mozme 🙂
@ingeborgnicol ahaa obmedzit...takze na ranajky ne 5 rozkov ale len 3 ??? 🙂 🙂 🙂 tak si to myslela ???
slady- kurna, tak to aby som prestala s cvičením, ked ja ked sa nespotím tak ma to nebaví. ☹
Inak mne dosť stačí obmedziť pečivo a je to hned lepšie, z pečiva hrozne priberám
@ingeborgnicol ja z teba nemôžem že ako Rex 😀
@petuska55 mna to nebavi nijakovsky, ja som spolocensky tvor a doma pred telkou cvicit alebo len tak sama pre seba to je muka, ja by som si radsej isla daco zahrat s niekym, alebo s niekym zabehat alebo s niekym zaturistikovat alebo zalyzovat alebo daco zabavneho robit a ne sama v kuchyni drepovat ale co uz, asi si este pockam chvilku na take.
No akurát som čítala že cvičenie sposobuje kyslé mliečko a vraj ani svalovica by vobec nemala byť, môže to sposobovať odmietanie dietatka a aj koliky. Kurna.
Ved to, ze mna samu tiez nebavi, ale uz som si zvykla a mam rada silne cvicenie ako aerobic, alebo taebo, alebo zumba najlepsie...nieco kde je tanec je uplne ze super....a presne to neozeme, take to lekvarove pilates ma uspi akurat....ale po tej chorobe cvicit aj tak velmi nemozem, cize ja musm menej zrat.....
Ivinka ja som podobne na tom ako ty. Prisla som 75 kilova a mam 87....a otehotnela som 75 kilova, a to som bola tenucka fakt aj s tou vahou ja mam kosti jak svinka....cize minimalne musim ist dole na 70. a uvazujem viete nad cim? ja som vynikajuco chudla z 90dnovej rozlisovacej kury rada poslem vsetkym c o treba, poslite emajly. Nejak to upravit aby abatinka mali vsetky ziviny co treba.........ze tak by sa najlepsie chudlo...aspon teda mne, v minulosti som s tym schudla uz raz 11 kil a potom aj viac ked bolo treba. na mna to vynikajuco zabera. ale ja beriem tie lieky, predpokladam ze ziadnu dietu nebudem vediet dodrzat..........
@ivinka77 pocuj ta odsavacka je super tu mam aj ja a teraz pisem a odsavam,nema chybu.a to ja teda som na tom blede s mliekom ale aj tak dokopy odsajem aspon 50..a ty musis tiez mat asspon tolko. A okrem toho,to je jedno kolko odsajes tu ide o to,aby si odsavala,lebo tym sa tvori dalsie a za chvilku ti uplne bude stacit neboj
Mam dva objavy.lavy cecok uz nula bodov.obe odsavania z neho 15a z laveho 70,cize neporovnatelne.a rpozdiel je velmi ocividny uz aj.aj ked citim ze sa nalieva tak iba pravy sa nalieva.mate niekto prakticku radu?teoriu ovladam,ale nefunguje.dalsi objav je,ze deti sa nebudia v noci hladom.prave som doodsavala cize ceciky skoro prazdne.a mala sa zobudila.tak som ju riskla aj tak prilozit a didala cely cas asi 5minut kym som ju na dide ukolisala,zaspala.keby som ju cez den dala na przdnu didu,hladom by ma zjedla a stropila cirkus jak hovado.cize tu o jedlo neslo a to sa mi stalo niekolkokrat.cize ani teoria.ze dohanaju co nezjedli cez den je kravina.
@ivinka77 krasna fotka, z dnes mi ju ukazalo na C vcera som bola na mobile

@ingeborgnicol ja tak ficim od zaciatku a doteraz pohoda, stacilo... ale zrazu akosi nestaci...a inak co mam odsat, ked mi nejde ani kvapka ??? 🙂 🙂 🙂