Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
čaute baby tak my sme dnes v noci kapitulovali, jednoducho krpec nás dostal... po dvoch hodinách plaču sa muž nasr.. a išiel mu urobiť fľašu... ja už nevládzem, asi je ešte malý alebo čo a ja na to nemám... nielenže som sa už 4,5 mesiaca poriadne nevyspala, ale posledné tri noci som naspala akurát tak ničovaté nič... nemám silu... nebudem ho trápiť a ani seba... však jeho to raz prejde...
@tinasc do teraz ste boli vylucne kojeni? a spokojna maminka je zaklad aj pre mliecko aj pre drobca, ale hlavne sama na seba tak si len nic nevycitaj!
,y idee plavat dufam ze nas po ceste neodfukne, len este tahame nas predpoludnajsi spanocek...
@tinasc my sme nasadili UM uz po troch dnoch trapenia, takze si nic nevycitaj a to ze si bola nevyspata je mozno aj pricina, ze maly bol nespokojny. UM si mohla uz aj skor nasadit, aspon na noc. Ja som to tiez tak robila kojila cez den vzdy ked si pytal a na noc nasadila flasku a kojenie 😉
@ingeborgnicol
@binka79 my sme boli aj doteraz na fľaši, len som mliečko odsávala plus dávala UM, len som teraz chcela skúsiť či v noci naozaj potrebuje papať alebo vydrží... no nevydrží... a aj keď dostáva v noci papať aj tak je hore... tak neviem...
my tiež spíme doobedňajším spánkom...
@ingeborgnicol no tak ja to teda este ray skusim....a uvidime....mam pocit, ze ked si to rucne stlacim, tak mi ide viac ako ked napojim odsavacku... mozno to robim zle...bohvie...
inak hlasim dnesny aktualny stav 74,9 kg uff :(
heh, tak ja nejdem písať aktuálny stav ale tiež si dávam do konca mája na moju ideálnu váhu/tvar brucha 😀 práve som urobila 30 polobrušákov a skoro som sa znovu stretla s totým makovníkom čo som mala na raňajky 😀 troskaaa! 😠
@slady supis,,,,dikes....sak prave to, ze ja mam pocit, ze to ked skusim brusak, tak akoby mi tahalo nieco vo vnutri, taky silny tlak...az do bolesti to ide...tak neviem, ci to riskovat... pytala som sa na to aj gyndosa, ten mi povedal, ze cim viac rezane, tym horsie a ze klude to moze byt aj rok, km sa to uplne vytrati...lenze ak budem cakat do roka, tak mam obavu, ze ma coskoro uvidite v telke v tej show Extremne premeny - druha sanca na zivot !!! kuaaa 🙂 🙂 🙂
On do polnoci super, a potom sa vkuse hemzi 🙂. Ale papa okolo 19.00 potom 23,40 a 4,30...
Ale radsej by som vstavala castejsie a kojila keby to slo ☹
ja som vcera zas skusila fintu s kocikom a zas spala jak zarezana od 20 - 03 a potom do rana tiez uz len tak na pol oka...
@ingeborgnicol v KE take nic nie je? to sa mi nechce verit.mozno len nieco podobne sa najde.no vidis,tak nebud leniva a vytiahni tu aparaturu 😉 ja keby som mala,tak tiez jej do toho spievam,len neviem co by na to povedali susedia 😀 akurat ze v kuse tu n iekto vyhrava na klaviri,tak by som sa mozno pridala.. 😀
@slady no vsak aj ja si myslim,ci to nie je skoro,ze 4 mesiace 😀 ved to sa budem bavit tak akurat ja,nie ona.ale tak vyskusame,uvidime.