Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@tinuska1112 jeeej krásne sú, to je super, že ti ju má kto na chvíľku aspoň zabaviť, čo by som ja za to dala 😀
inak kritická noc bola aj u nás akonáhle som išla spať o 23,30 ani som nepoložila hlavu na vankúš, tak bol hore... dostal čajík musela som si ho zobrať k sebe a bol hore do 00,30 pritúlený ku mne, potom o 2,00 to už spustil rev, že som išla zarobiť fľašu...no a potom nekľud ako hrom, ráno som nie ako mátoha vyzerala ale ako zombie... išla som k našim, decko som im dala do opatery a zaliezla som spať na 3 hodiny... už sa nedalo... a mama že spal len hodinku a aj to bol 4x hore... tak neviem čo s tým spaním ☹
baby chvíľku tu nie som a koľko popíšete hrozné... 😉
@alyze
@slady
@ingeborgnicol ja za chvíľku budem holohlavá, čo mi tak vlasy padajú, hlavne keď ich má už aj krpec všade 🙂
@tinasc to je moja vina soráč, ja mám občas písaciu hnačku a neviem sa zastaviť, to keď som spoločensky nevybúrená a v tomto počasí trčím doma tak sa musím aspoň tu na fóre vykecať 😀 ja som dnes "uvarila" slíže, prisipala maku zo sáčku a navarené bolo 😀 tak ale ja dnes idem večer, tak to aby som si veľmi kuchyňu nezasvinila.
Ahoj ciciny a neciciny, ja so tu mala sestricku s babatinkom a hned som si uvedomila ako nam to rychle usypa....pred chvilkou boli take drobciatka a teraz su uz take velke....segryn ma mesiac a nasa je oproti nemu uz taka velkacka....za chvilku budu v skolke a nebudeme vediet kedy vyrastli.........teraz tu riesime papanie, kakanie a nespanie a potom aj zabudneme ze to bolo a budeme riesit uplne ine veci 🙂 ja som sa tak vlastne zamyslela nad tym ze preco tak tvrdohlavo stojim na kojieni ked si neni som 5 mesiacov skoro ista ci moja dcerka je najedena....des a hruza....
@slady ja o tej spolocenskej nevyburenosti nieco svoje viem, som maximalne spolocenska osoa a ked som ochorela pred 4ma rokmi a ostala som priputana k posteli a voziku, ostal mi len PC. ledva som z toho ako tak vyliezla a som v podobnej situacii 🙂 kym odbehnem od plienok k hrnco a zehlicke zistim ze sa mi uz nechce ani ucesat a nieto este niekam vybrat 🙂
akurat ze ja velmi rada varim, dnes prisla sestra a viem ze ona nie, tak som jej hned uvarila kare na mrkvicke a cestoviny...
co sa tyka podobnosti ja sa stale rehocem . svokra najde stale podobnost v celej svojej rodine ani ju nenapadne ze mala nieco moze mat aj po mne. Napriklad mala ma tave huste vlasy aj ked jemne. a ona hned "to ma cisto ako stryko Pavol" nevadi ze ja sedim meter od nej s identickymi vlasmi a podobne, ale ja sa len pousmejem a je mi smiesno ako v nej vidi vsetkych ich strykoch, babky, prababky, netere a synovcov a mala je pomalicky ako moja kopia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 strasne sa na tom udrbavam, ale spokojne jej prikivnem, lebo ked vidim potom jej blazeny ksich tak nemam srdce jej odolat..........
Už som spomínala, že moja má noc akonáhle je tma, resp. šero 😉 . Takže dnes mi opäť zaspala o 17.3O a ešte sa neprebrala 😉 😉 Ale do 17,30 dala možno dokopy 2 a pol hod od rána
Čo sa týka podoby tak pri synovi platilo"otec známy, matka neznáma" a pri malej sa ma manžel opýtal, či som nebola na výlete v číne, bo malá mala spočiatku dosť "šikmé oči" 😒
inak baby, aj mne tak brutálne padajú vlasy, začínam konkurovať psovi ... už nevysávam len psie blonďavé, ale aj moje tmavé. Nechcela som sa dať ostrihať, inak to nepojde 😒
Ja si na tie vlasy už idem dať nejaké tbl..zistím, ktoré sú pre nás vhodné.
@ingeborgnicol tie svokry hľadajú vždy podobnosť po celej rodine, lenže nevedia, že deti sa vždy podobajú na otca a na mamu 😉
inak co sa podobnosti tyka, tak ja musim dobrovolne priznat, ze nasa je naozaj uplne celaaaaaa svokra 😉
Ahojte koceny...tak sa opat hlasim /este stale zo Sr/ 🙂
Musim sa pochvalit.....mala sa nam uz sama pritiahne do sedu, staci jej len prsteky podat a ona drzi a celou silou sa vytiahne horeee- takze pokrok a to este nema ani 4mes🙂
No a uz dve noci som nekojila, resp. len nadranom o 5hod🙂 normalne nechapem....ja som stale hore a pozeram ci zije a nechce papat a ona nechce....dokonca celu noc ani necurne...spi v suchom🙂 sranda tie deti....skoro ako dospelaci🙂
A je tu niektora taka, co planuje prikrmovat az ked to bude max. nevyhnutne? Lebo ja by som tak rada...myslim, ze nic lepsie ako mliecko nemozem dat babatinku..samozrejme, ze ked stacit nebude...tak pristupim na tie labuznicke delikatesy mixovane🙂🙂🙂
@adel22 ja som tu taka, ale neviem ci Michellke bude stacit mliecko, uz som prestala uplne dokrmovat ale teraz mliecko mame ale do kedy to bude to u nas nie je jasne.
BAby ja som uz asi prisla na to preco sa tak budi. Ked som mala chlapa doma nezrala som sladke! a pred tym uz vobec nie lebo niekto mi povedat ze sa nesmie. a vtedy sa budila iba raz o 4tej rano , potom som mierne sladkosti pridala a budila sa aj skvor, ale tereaz som sa sladkostami prezierala a ona sa budila non stop. Cize dnes pokusne nezerem sladkosti a uvidime. a mam zavezok ich prestat jest kvoli diete. a snad sa uz ani budit nebude.
Evamarcela ostatne co jete sladkosti Vam deti nevstavaju casto? Okrem Ivinky, ona je kyselina bez nasledkov! Ta sa nepocita ani v spanku ani v jedeni 😀 😀 😀 😀
@adel22 a my sme uz znova vzali na milost nocnicek , ale uz nie tak ako pred tym, nevratila sa k signalo, teraz sa triafam casovo kurnik co ma dost mrzi, nesignalizuje mi vobec, ta pauza bola osudna, ale ked tak vrestala na tom nocnicku...nemalo vyznam
@ingeborgnicol kyselina sa hlasi... 2 mila rezy aktualne posli... 🙂

@salome123 som sa fajne zasmiala z tej "podoby" 😀 😀 😀