icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

petuska55
27. mar 2013

mata884 - aká šikovnica, no ja nepečiem, spravím len bábovkového kohúta a koláč z kyslého mlieka s lekvárom a čokoládov, u nás sa moc koláče nepapkajú, skôr šalátik, masko a syr 🙂 ale hádam budúci rok sa polepším a napečiem.

katkaela
27. mar 2013

kuknem dnes ráno z okna.... sneh, všetko krásne biele, kuknem na MK a tu sa pečú vanilkove rožky, medvedie tlapky...VIANOCE tu máme za chvílu 🙂
PS: náš dnešný zimný výlet 🙂

mata884
27. mar 2013

@petuska55 no ver mi, ze som v polovicke pecenia olutovala, ze som sa na to dala. Keby aspon riad mal kto umyvat. 😀 a chrbat ma riadne boli. Neviem co ma to napadlo. Drblo mi v bedni. Ja stale poviem, ze sa na celu velku noc mozem vybodnut, ale potom mi to neda a takto to dopadne 😀

mata884
27. mar 2013

@katkaela to ja stale aj na vianoce aj na velku noc peciem toto... a mame do coho chodit 🙂 . Ale mala som sa na to vybodnut 😀

ivinka77
27. mar 2013

@katkaela u nas vytok nie je, len take akoby hustejsie slzicky, ale priesvitne.... tak neviem...asi pockam este a ak sa to nezmeni, tak pojdem k Dr., ja som jej to cistila materskym mlieckom, ako mi tu niekto poradil a pomohlo to...ale asi po tyzdni sa to znovu objavilo... tak neviem... :(

ivinka77
27. mar 2013

@slady to iste robi viki...kolena ku brade a zrazu sedi.. .a inak stastnyyyyyyyy let !!! a uzi si tooooooooooo !!!

ivinka77
27. mar 2013

baby riesili ste uz pas pre babenka ? ja chcem ist dnes... musi byt hore na fotke, ci moze aj chrniet? neviete, ako ? mne na rukach ju odfotia , ci jak ?

alyze
autor
27. mar 2013

@ivinka77 netusim, nerozmyslala som nad tym, ale asi budes mat problem, ak bude musiet mat otvorene oci 😀 😀 😀

ivinka77
27. mar 2013

@alyze no sak toto...ze jej to chcem nejak tak nastelovat pomedzi spanky.... chceme ist na dovcu, tak cim skor to vybavit, tym lepsie...lebo o chvilu uz bude sialenstvo...

mirkov
27. mar 2013

@ivinka77 musi byt hore a budes ju ty drzat. Ja sa tiez chystam, lebo castejsie chodime do rakuska a aj tam zevraj musi mat maly pas 🙂

ingeborgnicol
27. mar 2013

Ja som sa tu skoro poskladala jedine co trapi nasu Ivinku ci sa pri foteni na pas mozu chrapat dalej alebo musia byt hore 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale verim ze pre Vas je to prblem, ja so dnes sestre hovorila o tvojej dcerke resp. oboch tak mi neverila 🙂

@mata884 Ja som doteraz ako porucha kazdy rok 7 druhov piekla aj na Velku noc aj na Vianoce a toho roku starky nie je doma a ja mam malicku a synatora som povedala ze odignruje velku noc, v inkriminovany den pojdeme k rodine a inak sa budeme tvarit ze velka noc nie je, ziadne svietenie ani jedenie ja nutne musim schudnut a synator ruky nepolame aby mi pomahal lebo je chory tak tak sme sa dohodli ze nic nerobime, ale zavidim pecenie 🙂

@katkaela pekne fotto, vidno ze ste si to uzili, ,aj ja by som hned sla 🙂

ingeborgnicol
27. mar 2013

@slady Krasnu dovolenku zelam!

@alyze Dobru si kupila aj ja poslem fotto

Dnes uz ziadna sladkooooooooooooost!

ingeborgnicol
27. mar 2013

JO a zabudla som, dnes som po dlhej dobe vytiahla jablkovy dzus a cely samozrejme vypila a hned bola kakanica ako hrom! pre vsetky co nekakaju co maju 🙂

Dava z Vas niekto fenyklovy cajik? pride mi to lepsie ako espulmisan kvapky, len ma ta flaska rozcaruvava.......

komarekmik
27. mar 2013

@ivinka77 cauko,my sme robili pas hned po narodeni,mala musela byt hore.budes ju mat na rukach,daju na teba taky biely plast. Drzim palce,aby sa sipkova ruzenka na tu chvilu zobudila 😉

ivinka77
27. mar 2013

@ingeborgnicol ja davam fenyklovy, ale sebe 🙂 a inak my sme nekakali uz 10 dni, ale vraj je to ok...

@komarekmik
@mirkov
@alyze tak pas uspesne spraveny, ruzenka sa zobudila, hodila zvodny usmev a zas zaspala...takze sme to stihli 🙂 tak sa tesim 🙂 mozme letieeeeeeeet 🙂

zabka29
27. mar 2013

Ja som tiež myslela na to, že musím vybaviť ten pas skôr ako príde cigánske šialenstvo....počkám na lepšie počko a dáme výlet do mesta.....Ináč nie je nič lepšie ako keď vám babka zoberie staršie dieťa na pár dní. Ja mám chvalabohu mladých rodičov a synátor je na nich od malička zvyknutý, tak z času na čas si urobí u nich prázdniny. Prajem to každému mať babičky a dedkov, ktorí sú po ruke. Ja sviatky tiež veľmi nariešim. Babka popri vnukovi ešte stihne aj nám dačo nachystať, tak sa v sobotu pôjdeme "nabaliť".

ingeborgnicol
27. mar 2013

@ivinka77 moja bezne nekaka tak dlho nic si z toho nerob ak dam vela jablk, alebo jablkovy 100%dzus tak ide 🙂 alebo ked sme davali dokrmy ale teraz uz nie 🙂 gratulujem k pasu a kam lezete?

ingeborgnicol
27. mar 2013

Ako dlho ma platnost teraz detsky pas?

zabka29
27. mar 2013

Ten prvý myslím 2 alebo 3 roky. Od 5 rokov je to na viac. Aj tak je to nezmysel ako traky. S Brunom som išla iba po dovršení 5 rokov a na chvíľu to stačí, ale to s tými dojčatami je choré... ☹

zabka29
27. mar 2013

Ináč u nás na stolicu pomáha, keď si dám acidko 🙂

ingeborgnicol
27. mar 2013

@zabka29 aj u nas kedysy, ale poto malej zistili intoleranciu laktozy a nevedia co moje alebo jej kedze kojim

binka79
27. mar 2013

babenky, odbocim vam od temy, poradte, ako zistim ze je mamicka online, alebo nie .. a prepacte, ze prerusujem vasu krasnu temu. Mne sa syncek narodil v novembri 2012 🙂

ingeborgnicol
27. mar 2013

@zabka29 tak malej nedam robit kym na bomby niekam pojdeme. zabka ty si z Ke tiez? a odkial ak mozem?

zabka29
27. mar 2013

Jo, z jazera...už sme riešili, že sme trochu ďaleko od vás, ale na prechádzku vás veľmi rady uvítame. My "šlapeme" takmer denne 😉 kilometre okolo jazera

ivinka77
27. mar 2013

@ingeborgnicol ten babatkovsky ma platnost tusim 2 roky...ale aj tak je to psycho... sak podla mna uz o take 3-4 mesiace bude vyzerat uplne inak a nebude sa na seba podobat, nie to este v 2 rokoch... a co sa kakania tyka, nasla som tu forum, tak vraj je to ok, ze kojene kludne aj 20 nekakaju a v pohode.... zatial sa netvari, ze by jej to vadilo, ani brusko nema tvrde, tak snad pohodicka....no a pas sme davali oli dovolenke, chceme v lete niekam ist...este neviem presne kam.. mozno spanielsko, turecko alebo bulharsko...uvidim, podla ponuky

zabka29
27. mar 2013

Ani ja som nechcela ten pas síliť, ale už xkrát som chcela zbehnúť do Maďarska alebo reku budem v Tatrách a skočíme na Morské oko na poľskej strane...a vtedy si uvedomím, že sa to len tak jednoducho už nedá.

ingeborgnicol
27. mar 2013

@zabka29 aha uz mi to napadlo, ja osm so sestrou rozpravala ze ona je v krasnej nahadzem do auta malu aj kociar a budeme chodit okolo jazera 🙂

zabka29
27. mar 2013

U nás ani nevieš ako a máš 3 hodiny prechádzky za sebou. Skoro stále niekoho stretneš a vykecáš sa. Ja to mám k vode "kameňom dohodíš..." a niekedy ani nechápem ako sa nám podarilo dostať sa k tak super bývaniu 😀 🙂 A moje deti ...

zabka29
27. mar 2013

A ešte náš krásny panelák

zabka29
27. mar 2013