icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

tinasc
27. mar 2013

@mata884 och aj vy máte nočné... uffff....

tinasc
27. mar 2013

@alyze ha a my sme mali svadbu pred viac ako 10 rokmi a aká som ja bola kočkáááááááá 🙂 😉

mata884
27. mar 2013

@zabka29 jeeej,to viem kde je..tak si velmi blizko pri Jazere. To mas velmi dobre na prechadzku. 🙂

alyze
autor
27. mar 2013

@ivinka77 Ivi a co to stalo ? ten pas myslím 😉 a aku ma platnost ?

mata884
27. mar 2013

@tinasc ta vidis. Ja neviem preco sa tak skoro zobudi, ale vyzera vyspaty. Asi fakt vela cukru do seba pcham a potom ma vela energie. 🙂

tinasc
27. mar 2013

@ivinka77 my keď sme dali malej robiť pas tak som ju mala na kolenách a odfotili ju a je tam vidieť kus mňa 😉 ale teraz je neplatný a ešte nad pasmi neuvažujem 🙂 pôjdete na dovču k moru?

tinasc
27. mar 2013

@ivinka77 otázku beriem späť už som dočítala 😉

zabka29
27. mar 2013

@mata884 To áno. Je to pre mňa vždy taká provokácia...dám pohľad z okna a núti ma to ísť von. Má to však aj svoje nevýhody....keď je extrémne pekne a ešte ktomu víkend, tak pomaly pri dome nezaparkujeme. Ty si tiež z jazera?

mata884
27. mar 2013

@zabka29 ja nie.Som z Terasy. 🙂

jgiovanna504
27. mar 2013

Takze,maminky. po dnesnej ako takej prebdenej noci som rano vyskusala pomocku na zaspanie.plienku,ktoru som jej dala do ruky. trosku pouzivanu, aby bolo citit moju vonu.no a po chvilke tulenia sa s nou zaspala.teraz vecer som to skusila znovu a zatial spinka. skusali ste to aj vy alebo robite to niektore aj vy takto??

tinasc
27. mar 2013

@jgiovanna504 a ako si na tú plienku dala tvoju vôňu?

ivkasendy
27. mar 2013

takze dnes bola poradna, mame 7390g 😎 vysku neviem, lebo nasa dr.nemeria, no bude to cca 65 cm... a mame za sebou 2.ockovanie - minule som drzala malu ja a pozerala jej do oci, dnes manzel tak som si lepsie vsimla ake su tie ihly obrovskeee 😖 no hruza... a doma po par hodinach teplota ☹ po prvom ock. sme mali len mierne zvysenu do 38, no teraz uz viac... tak sme prvykrat dnes davali nurofen - ked jej manzel dal tu trubicku do ust a vytlacil trochu sirupceku, povrackala sa a vygrcla aj mliecko co spapala pred polhodkou ☹ neskor som jej vytlacila ten zbytok nurofenu, takze dostala iba ledva polovicnu davku... no ked som na teplomeri uvidela 39,2 az mi slzy vyhrkli 😢 neviem ci ja som mala niekedy taku vysoku teplotu (ale je to udaj z cielka, tak dufam ze v skutocnosti je nizsia no aj tak je to vela). teraz spinka chrobacik moj malicky, uz ma "len" 38, tak verim ze jej telicko si zo vsetkym statocne poradi a do rana uz budeme v poriadku...

jgiovanna504
27. mar 2013

@tinasc 🙂 no nie len moja vona,proste taka pouzivana,ked si utries mliecko,ako kojis,ked sa hrate s ttou plienku,utries slinky, hoci ako vyuzivana,(nie spinava 😀 )proste nie je taka napachnuta pracim praskom,ako ked je cista, ale mnou a nou..

ivka228
27. mar 2013

@ivkasendy juj malej prajem, aby teplota cim skor zliezla dole. Inak po Velkej noci v utorok aj my ideme na 2. ockovanie, tak som trosku v strese.

jgiovanna504
27. mar 2013

@ivkasendy chutadko,tak nech jej to rychlo prejde. ked sme sa ockovali my 1x,tak sme teploty nemali.snazila som sa ju v kuse kojit aj cez den,aj v noci som ju kojila v spanku,aby mala stale dostatok tekutin.som zvedava ako to zvladneme 2x....vela stastia.

tinasc
27. mar 2013

@ivkasendy nurofen je hnusný mne z neho malá vždy vracala my používame sirup Brufen... ten je aj proti bolesti aj proti teplote... uf má riadnu teplotu, tak nech jej rýchlo klesne... my sme po očkovaní nemali...

ingeborgnicol
28. mar 2013

Ivkasendy velmi drzim prsteky aby klesla teplota.musi to byt strasny pocit bezmocnosti.drzte sa.

zabka29
28. mar 2013

Dnes máme 4 mesiace a pred nami poradňa, tak som zvedavá, či malá predbehne svojho brata...ale asi nie 🙂 My sme prvú dávku zvládli celkom dobre, len trochu teplota a hnačky, ale tie skôr z toho Nurofenu.....aj keď tiež polku vypľula. Ja som veľmi proti očkovaniu...aj som zatiaľ zrušila prevenar, lebo dve vakcíny naraz sa mi zdá prehnané. Potom človek nevie, na ktorú dieťa zareagovalo. Ináč som uvažovala, či to nie je aj úmysel, lebo reakcia na vakcíny je tam skoro vždy a takto sa aspoň doktori vyhovoria. Aj keď som z brandže, myslím si, že je to čisto len zisk pre farmaceutický priemysel. Keď sa popýtate okolo seba, tak zistíte, že už žiadna choroba neprebieha tak ako sme si na ňu zvykli a tie vakcíny myslím nemajú šancu vyhubiť tie mutanty, Jasné, že sú veci ako hepatitída alebo kliešte, na ktoré by som očkovala, ale v období zvýšeného rizika a nie ako 3 mesačné bábo. Ale je to len môj názor 🙂 Pekný deň. P.s. V Košiciach cca 5 cm snehu 😎

mata884
28. mar 2013

@zabka29 asi som mala upiect aj medovniky, ved vonku ciste vianoce..postavit stromcek a je to. 😀

zabka29
28. mar 2013

@mata884 Teším sa na tie haldy snehu na Hlavnej. Idem kuknúť kolegyne a trochu sa dať do poriadku, bo ma kozmetička už nespozná. Vďaka Bohu za tie poradne...ináč by som bola celý čas doma a vôbec by mi to nevadilo 🙂

mirkov
28. mar 2013

@ivkasendy juj, to ma mrzi. Dufam, ze uz nemate teplotu a noc bola dora. To je hrozne, pri tom babatku sa vsetko preziva ohodne tazsie... Drzim palce.

mirkov
28. mar 2013

Tak som sa v noci nasmiala🙂. Moje dieta je citlive na spln. Do jednej spal ako zarezany, potom sa napapal, ked som sa vratila z wc tak kukam, decko sa prevalilo na brusko, hlava hore, ocka sa lesknu a usmev od ucha k uchu. Potom sa prevalil na chrbat, a zas naspat az docestoval ku mne kedze mam spojenu postielku s postelou. Mrska mala! Cez den sa prevalovat nechce a v noci to robil presne hodinu a pol... 😀

ingeborgnicol
28. mar 2013

@mirkov to muselo byt velmi zlate 🙂)))

@zabka29 mas krasne deturence fakt a super byvanie ja by som hned brala, my mame zse dost blizko Anicku ale s Jazerom sa neda porovnat 🙂))) a s tymi vychadzkami fakt ja som si dnes vsimla e idem na plavanie ako stara rozkysnuta matrona bez makeupu a bez ucesu lebo tam to je zbytocne, no skoro som utiekla od zrkadla.

Hlasim vysledok 2 dnovek akoze diety ale bez sladkosti, malicka zase vstala "len" 3x a nie 5? cize sladke bolo na vine jednoznacne......a nepribrala som uz ani gram cize huraaaaaaaaa, ozno aj schudneme toho roku

slady
28. mar 2013

@ivinka77 ti daju taku zasteru aby mala sive pozadie a daju ti ju na kolena a musi byt hore 😀 takze vela stastia 😀 moja ma na fotke dudel otlaceny okolo celej pusy bo chrnela s dudlom tesne pred tym 😀

ivinka77
28. mar 2013

@tinasc hej hej,,,,chystame sa k moru... tak som to chcela poriesit cim skor, kym prepukne sialenstvo 🙂 aj tak to robia az za 30 dni...

slady
28. mar 2013

inak dorazili sme vcera o 8 vecer miestneho casu, total mrtvi vsetci, decka len preliezli do postele 🙂 nekonecna cesta ale obaja boli super aj v lietadle aj 5 hodin v aute potom 🙂 paradicka, ziadny plac 🙂 ked bolo zle vytiehle som mobil a zorka sa hrala s virtualnou hrkalkou uplne zhypnotizovana 😀 odporucam na dlhe cesty!

ivinka77
28. mar 2013

@slady aky bol let ? v poodicke ste zmakli ? uz vegetis ? 🙂 uzivaj... najviac ako sa da ! a pocko tam mate ake ?

slady
28. mar 2013

@ivinka77 ja som si dala do 30 dni a mali to hotove za 5, zjavne sa tam nudia jak fras 😀 aspon v BB.

tinasc
28. mar 2013

@ivinka77 hej veru v lete budú chcieť všetci cestovať a budú všetko vybavovať na poslednú chvíľu 🙂

slady
28. mar 2013

@ivinka77 no vegetim riadne, mala teraz zaspala bo je hore od 5tej, pocko krasne aj ked aj tu je sneh, no dnes je slniecko a vcerajsia cesta autom bola kraasna sice sme sli cez vselijake metelice ale vidiet tie srandovne skotske bezlesite kopce cele zasnezene bolo krasne, ovce na snehu a tak 😀 chudence 😀 zima je tu jak fras tak ale co som cakala ze, a teraz idem prat bo zorka sa mi v noci presrala cez dvojo pyzam - na dva krat az na moju postelnu plachtu lebo som ju mala pri sebe v posteli takze radoooost idem na to, caute!