Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@ingeborgnicol co to presne znamena? nejake stretnutia alebo co?
No jasne stretnutia, ale viac ti zisti, teraz neviem presne dnes, alebo zajtra sa opyta, lebo sa za nou chystam.
No prepichnut uska treba si myslim co najskvor a z hladiska hygieny by som dala ja osobne prepichnut v zdravotnickom zariadeni u lekarky, kora ma prax a nie niekde v latnictve, alebo salone, kde nemaju ani zakladne hyg. vybavenie
musim sa pochvalit...trhli sme dnes ''balkonovy'' rekord... od 10.20 do 14.40 hod. 🙂)) ja nechapem, na com to decko fici ??? 😉
gratulujem, my sme zase trhly ceckovy rekord, spala mi na nej doteraz he
@ingeborgnicol no ide to celkom dobre...len ma stve, ze to davam do umyvadla...tak som dnes objednala akysi nocnik a bude to snad jednoduchsie a ekologickejsie, ci ako to nazvat🙂 s kakou problem nie je, skorej tie ciky...ved to dieta cura kazdu pol hodku, len ked spi tak nemoci🙂 a ked sa zobudi, hned sme nad umyvadlom.🙂 Dnes v noci mala jednu plienku, to sa mi este nestalo- rano bola este sucha🙂 Ma to daco do seba!
@ivka228 ahoj,vies co uz sme skusali cokolvek...no a mame toptovrdnee od lekarov ze to je ekzem ☹
@lucinda310 nejedla som nic alergenne, teda apson sa snazim...aj kojim aj umele davame...dcerka to ma na celom telicku, dost sa trapi ☹
@slady nasej dcerke zistili atopicky ekzem...momentalne ho ma po celom tele, mame roznu kozmetiku co odporucila kozna.,,,aj pomoze ale stale sa to vrati...podla mna treba prist na pricinu...
@maruskamolny juj chudatko, tak to fakt len pricinu zistit... ockovana asi este nebola, ktovie z coho to moze byt...
@ingeborgnicol inak som zistila, ze asi ten spanok cez den bude fakt tymi rukami a fusakom... dnes spala na balkone 4 a pol hodky a potom zas v kociku dalsie 4 , ale ked ju polozim do postielky, tak ani bohovi...v noci no problem, ale cez den je po 5 minutach hore... nechapem... asi jej zacnem tie ruky lepit k telu 🙂 lebo zo zavinovacky si ich lahko vyberie...
@alyze nebooooooj ja som starsej davala hned ako mesacnej a bola to sekunda.. ani kvapka krvy a rev tiez ziadny... ak mas take tie novorodenecke nausnicky, tak oni to robia takou speci ihlou, jednym tahom zozadu prepichnu , vprdu navlecu nausnicku a tahom spat uz je tam nauska...takze fakt supis !
@dorka21 swaddle me mame aj my ale mala v nej akosi nechce byt, iba ked je fest unavena tak sa necha ukecat inak jej to vadi... ae je to zlatunke ked je v nej zavinuta, fakt jak husenica...
ja nausnicky nedavam, necham to na nu, nech si da sama prepichnut ked bude starsia ak bude chciet 🙂
@ingeborgnicol popytaj sa a potom napis detaily. mozno by som sa pridala aj ja.

@tinasc my si mozme podla nasho nastavit cas. spi presne pol hodinu. aj teraz cakam este 5 minut.