Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@ingeborgnicol do Ba by asi osobne nedosla, co ??? 🙂
Ivinka neviem, dam ti jej cislo? 🙂)))))
Slady dakujem, chodi s aperfektne ma velikanske kolesa, ani neviem, ze prejdem obrubnik 🙂)) fakt perfektne. oproti Stokke co mame ten druhy sa neda porovnat.
Ahojte baby, nám sa už konečne začínajú upravovať bolesti bruška, už sa aj vykakáme som rada, dúfam že to tak pôjde aj ďalej 😉
Ahojte dievcata, este som sem nepisala, ale pravidelne citam 🙂 Chcem sa spytat ako casto strihate svojim detickam nechtiky... Lebo mojej princeznej musim aj kazdy druhy den. Napr. strihala som jej predvcerom vecer a dnes rano uz ma zase skrabanec. Stale meta ruckami po hlavicke a ked ma len nejaky mikro-nechtik, uz vyzera akoby sme doma chovali 4 macky 😒 Snazim sa ich strihat uplne na doraz kolko sa da, no neviem ci jej tak rychlo rastu alebo je to normalne...
ja striham tiez casto, podla potreby a nosime preventivne este stale tenucke rukavicky pocas spanku, lebo vtedy trepe rukammi najviac... takze skrabancom sa uspesne vyhybame zatial...
caute baby aky kocik kupujete na leto? ja neviem ci mam kupit sportovy alebo len buginu...ale zasa v zime budem potrebovat sportovy tak ci tak...co je lepsie na spanie a manipulaciu ...neviem...a ked bude horuce leto jak to minule...juj som z toho jelen...neviete poradit nejjaku znacku co by bol aj spratny do akuta aj lahky a hlavne nech nema dvojite kolesa...dakujem za kazdu radu 😉
@bridgetjonesova ja som mala espiro magic 4, ten bol aj spratny aj lahky a nemal dvojite kolesa ale predala som ho, lebo rucka sa nedala nastavovat podla vysky a bola dost nizko - bolieval ma z toho chrbat a moj chlap ho vobec nemohol tlacit, to sa hrbil ako quasimodo pri nom... takze ak si vysoka tak ten nie 😀
ahojte sme po ockovani strasne. Mame uz 6225 kg a 63 cm.
@emmka9 ahoj to vas uz ockovali? v 2 mesiacoch?
@slady dakujem za tip...no ja som mala takze to by nevadilo 😉
@bridgetjonesova tak potom odporucam, bol velmi sikovny 🙂
ano do kazdej nozicky. Boze to bol plac.
baby a co ohradky...kupujete nieco take? ja by som chcela nieco na cestovanie a teda zaroven na spanie ale aj na hranie...teda aby to dieta udrzalo aj ked sa tam bude hrat pripadne ked uz bude stat...su take? ja tu na bazari citam ze cestovna postielka a druhe ze ohradka no a neviem ci je aj kombinacia tak aby to bolo fakt aj na spanie aj na hranie...poradte ak nieco take mate a mete skusenost? dakujem
@emmka9 a to preco uz v 2 mesiacoch?
baby aj vam uz ockuju deti?
@bridgetjonesova mne nie 🙂 a co sa tyka ohradky - ja som kupila cestovnu postielku synovi v jisku - taky shit - ale splnila ucel, maly v nej spal ked sme chodili k babke ale velmi sa mu v nej vlastne nepacilo, lebo sustala pri kazdom pohybe a budilo ho to - bolo to z takeho sustaveho materialu, takze v nej spal len obcas a obcas nam vliezol do postele 🙂 a ked ho prisla kuknut sesternica tak sa schoval do tej postielky a hral sa tam a bolo to celkom bezpecne - prevrhnutia odolne. ja som na doma ohradku neriesila a u babky sa vyhral v tej cestovnej postielke 🙂
@bridgetjonesova my ideme do poradne 30.1 a ockovani este nevravela, tak myslim, ze az potom niekedy v 3 mesiacoch...
@ivinka77 ani nam nic nevravela ved sa ckuje az od 3 mesiaca a tu emmka9 pise ze uz su ockovani? tak som sa cudovala.
dnes nas ockovali 12 mame 3 mesiace.
@bridgetjonesova ja už mám po malej cestovnú postieľku, takže nad ohrádkou neuvažujem, myslím, že tá postieľka poslúži rovnakému účelu, aj tak v nej nebude chcieť byť 🙂
ved to vas nemusia varovat o poradnu skor, dojdem, pichnem, dovi. aspon mna pri prvom nevarovala nasa doktorka, len rovno ihlu na nas vybalila.
@slady vsak toho sa bojim ked tu citam ako uz 2 mesacneockuju ...co im sibe
@bridgetjonesova sibe. estr pred rokom ockovali aj stvordnove tak si urob nazor...
@slady no o TBC ani nevrav, na SK sme este dobre pozadu vo vsetkom...zrusene to malo byt davno...zaujimave je ze v cesku su v tomto vzdy popredu...

@ingeborgnicol som rada ze uz pekne spinkate. pekny kocik, ako sa ti chodi s trokolkou? nie je problém pri vychádzani na obrubník?