icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

emmka9
30. jan 2013

moj ma 6225kg a 63 cm.

slady
30. jan 2013

ja neviem 😀 bude to nieco vyse 5 kg, poradna az okolo 15teho. dlha uz bude okolo 60cm bo jej 56 uz nestaci 🙂 a one, baby, zacala som cvicit!!! na youtube rodney yee - polonahy indian cvici power yogu - paradicka, vsetko ma boli a to som sa nedostala ani do polovice 25 minutoveho treningu 😀

tinasc
30. jan 2013

@ivka228 my máme asi podobný režim spánku v noci, tiež sa tak nejako budí... a ráno si po nočnom spaní tiež potiahne tú svoju pol hodinku akoby sa išiel dospať, nespí ani minútu navyše 🙂 až potom za nejaké 2,5 hodiny je unavený a vonku v kočíku spí tiež najlepšie... ale teraz tu už dva dni prší...

tinasc
30. jan 2013

@ingeborgnicol tak to teda fakt klobúk dole, ani to že nedospávaš... ja síce tiež nie, ale ja zase nemám také nočné ako ty... a v porovnaní s týmto mi spí krásne, aj keď po prvom kŕmení v noci sa mu nejako nechce spať... ale dnes som bola taká zlomená, že som decko odovzdala mame a musela som si 2,5 hodky dospať 😀

tinasc
30. jan 2013

@ivinka77 moj má 6380 a 60 cm... na poslednej poradni... teraz ideme bud. týždeň a som zvedavá... doktorka len že aký je to chlapisko 🙂

ivinka77
30. jan 2013

61 cm a 5300 g
Preto sa pytam, lebo doktorka sa tvarila akoby bola neviem aka strasna buchta ☹ no mne sa zda uplne normalna...

ivka228
30. jan 2013

@ingeborgnicol nedospavas??? Si neuveritelna. Ja by som vydrzala mozno tyzden a potom by som urcite odkvecla. A bez muza tak dlho by som tiez nevydrzala. Proste na teba nemam. Klobuk dolu.

ivka228
30. jan 2013

My sme v nedelu vazili 5230g a mali sme 62 cm. V porovnani s vami sme trosku chudsi, ale to sme malinko priberali v prvom mesiaci. Teraz uz papame o stosest.

jgiovanna504
30. jan 2013

My sme mali minuli stredu 4960g a 59 cm.pozeram, ze asi najmenej z vas. pritom papame o stosest,ale nam asi rychlo pali,lebo doktorka bola velmi spokojna :D

alyze
autor
30. jan 2013

@slady daj link, nech aj my cvicime 😀

alyze
autor
30. jan 2013

hups tak na nasa je z vas tusim najmladsia a uz ma 62 a 5890g tak to neviem ci nas pochvalia na poradni, alebo sprdnu 😀

alyze
autor
30. jan 2013

ked ona je taky maminkin cecek 😀

alyze
autor
30. jan 2013

@alis434 my sme tiez mavali koliku, ale nam zacinala okolo druhej v noci apekne az do ranka 😉 tiez sme si uzili, musim si zaklopkat, ze uz je to zatim ok 🙂 a uz dva tyzdne pekne kaka sama a pred tym len s rekt.rurkou ☹
Takze som vyspinkana stastna mamicka a sucitim s tymi co tahaju nocne, je to des 😖

alis434
30. jan 2013

Vsetky v tejto skupinke mame rovnako stare deticky tak sa chcem spytat ci uz sa snazia vase deti chytat hracky. Citala som ze v tretom mesiaci uz chytaju jednu ruku druhou a pomaly buchaju po hrackach ked nad nimi visia ale moja maka nema snahu, este si ich neobjavila

alis434
30. jan 2013

my sme dostali vzdy vynadane ze priberame viac ako tabulky ukazuju ale my sme bohuzial na umelom mliecku a tato ma dva metre a adekvatne k tomu papa tak ma apetit asi po nom 🙂

ingeborgnicol
30. jan 2013

My mame 5400 a 59cm, ale my sme predcasni boli se mensi 🙂 troska a chudsi 🙂) a tiez sme len kojeni...

No a Slady moze sa cvicit ked zena kji? ja necvicim preto, lebo vsade som citala, ze sa kyselina mliecna cvicenim uvolnuje do mlieka a ze je to pre babo nebezpecne. nie je to pravda, ci?

aby neobdivujte a, to mi napisete ked budem pisat z psychiatrie, ja len cakam kedy ma odvali, zatial mi nic nie je ale verim tomu zeorganizmus to nemoze vydrzat dlho....

Ja som ju fakt ulozila o 18.30 ako vcera a zase spi. Sice uz som jej asi 5x davala cecok, ale je tvrda a ja sa modlim aby do rana, mne by nevadilo kojit aj kazdych 20 minut a vstavat o stvrtej, len nech v noci spinka 🙂))

ivinka77
30. jan 2013

Baby a davat ockovat aj proti rtavirusom?

alis434
30. jan 2013

@ivinka77 uz ste boli naprvom ockovani?

mata884
30. jan 2013

@ingeborgnicol drzim palce.. a malickej sladke sny prajem ;)

slady
30. jan 2013

@alis434 no moja este nie, ale za to uz komunikuje, smejka sa na mna ked jej rozpravam a ked chcem aby chvilu ticho lezala ta musim kecat o sto dvesto, vtedy pocuva a cusi 🙂

ivka228
30. jan 2013

@alis434 tak nas chyti hracku len ked mu ju do rucky vlozim, ale potom ju uz drzi pevne a hrka ostosest. A rucky si uz tiez objavuje. Dnes sme pokrocili na druhy level, lebo si ich prvykrat chytil spolu a kukal na ne. Alebo skor skulil, lebo ich ma kratke a hneval sa, ked si ich pustil. V podstate sam na seba. No zlaty bol.

ivka228
30. jan 2013

@slady aj moj sa smejka najviac ked mu vykladam a ja vykladam dookola to iste. 🙂

ivka228
30. jan 2013

@alis434 my ideme 12.2., uz teraz mam strach.

alis434
30. jan 2013

@ivka228 my ideme 21.2. a davas ho ockovat obe vakciny naraz? Ja som neni zastanca neockovania ale rozmyslam ze jej to aspon rozdelim

ingeborgnicol
30. jan 2013

No chlap prave isiel kocikovat.zobudila sa o 22.30 a zacala nocnu.keby aspon medzitym pospala ale nie...tak isiel kocikovat aby pospala a nebola tenzna v kuse do siedmej rana tak aspon nieco v kociari pospi a nebude az taka nervna,

ivka228
31. jan 2013

@alis434 tak to ti neviem. Nic mi nespominala Dr. ze by sa mali davat obe naraz. Dufam, ze to tak nebude. Musim jej ist zavolat.

ivka228
31. jan 2013

@ingeborgnicol A nepomohlo by ju dat iba do kocika a dat napr. do kupelne k otvorenemu oknu? Tak by nazaspala?

jgiovanna504
31. jan 2013

@ingeborgnicol citala si tuto knihu? http://www.ulozto.sk/xjfFpdg/kazde-dieta-sa-vie... je to taka "necitliva" kniha,je skor pre starsie deti, ale podla mna by si par tipov mohla vyskusat..hadam nieco zaberie ;)

ivinka77
31. jan 2013