icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ingeborgnicol
2. feb 2013

@alyze to nevadi ale ma pene tri spinkania..ja som nasla jeden celko pekny rezim podla G. Ford, skusim ho najst na nete, je skoro taky ako som mala pri synovi a sedi. A ako zaspava cez den, uspavas ju, alebo sama zaspava?

ingeborgnicol
2. feb 2013

NO uz som to nasla, rokmi overeny spankovy rezim podla Giny Ford, tu Vam pridavam link. Vediet to tak pred tym uplne na zaciatku...
http://www.koliska.sk/Spanok_Gina/rezim.htm
podporuje ju aj ta ulitka ona nam o nom povedala a pri zaspavani podla tohoto rezimu aj ulitka vraj pomaha

alyze
autor
2. feb 2013

@ingeborgnicol Vždy ju musim uspinkať, sam nevie zaspinkať ☹ bud ju uspinkam na didke, alebo mame taky košík na kolieskach a ma to tay isty pohyb ako v kocíku a tam vie tiež pekne zaspinkať 😉

alyze
autor
2. feb 2013

ale zaspať v postielke ani za svet, asi bude s nami až do 18tky v manželskej posteli 😀 😀 😀 😀

alyze
autor
2. feb 2013

@ingeborgnicol keby to bolo tak jednoduche, ako je to napisane 😀

ingeborgnicol
2. feb 2013

@alyze a mozno ze je, niekedy su najjednoduchsie veci priamo nam pod nosom len o nich nevieme: https://www.modrykonik.sk/forum/dojcenie/rutina-pre-babatko-od-giny-ford-a-vase-skusenosti-s-nou/ inak o tomto som pisala ze som mala so synom, len som nevedela ze to niekto vymyslel a dal si to patentovat 🙂)))))))))))))))))

ingeborgnicol
2. feb 2013

a hlavne pri tom prvom linku si treba precitat aj pokracovanie stran nielen tu jednu 😲 😝

ivinka77
2. feb 2013

@ingeborgnicol my uz mame skoro druhy tyzden pravidleny rezim....takze...zaspava cca 22, spi do cca 5, potom ju z postieky prekladam do nasej postele k sebe, poleziacky nakojim a pospi este do 8-9 akokedy... potom spi od 10-14 vacsinou na balkone a od 15,30 -18,30 v kociku, to ideme na prechadzku pre starsiu do skolky, na nakup a tak... potom ak kupeme, tak okolo tej 20 a okolo 21 uz kojim a zas spi a tak furt dokolecka...samozrejme +- hodinka hore dolu... vcera napriklad zaspala az o 23.00 ale potiahla do 6,30 nonstop...a zaspava mi vzdy na cecku, takze nijak inak nastastie zatial nemusime uspavat... proste ju len ''odpojim'' a prelozim bud do kociara alebo vecer do postielky... ale uz asi 3 krat sa stalo, ze cucala donekonecna, az kym uz nebolo co a nedalo sa jej zaspat, tak sa zacala nervacit, tak jej ocko zviazal ruky do zavinovacky, silno si ju pritisol, trosku pokolisal a zaspala... nastastie my sme este nejake velke cirkusy pri zaspavani ani raz nemali...

ingeborgnicol
2. feb 2013

@ivinka77 aj my sme to tak mali ak sme mali den. ale teraz sa nieco stalo a ked po odpojeni polozim do postielky tak je o 40 minut hore. vlastne stale po ulozeni do postielky je o 40 minut najneskvor hore

ingeborgnicol
2. feb 2013

ale vecsinou o 5

emmka9
2. feb 2013

my spavame od 20.00 do tej 6 rana.

adel22
2. feb 2013

Moje slniečko🙂

ivinka77
2. feb 2013

@ingeborgnicol no toto presne aj mne robi Viki cez den v postielke... v kociku ani na balkone nie, ale v postielke ano...a ked ju ucicikam , tak sa to opakuje pravidelne kazdych 5-10 minut,. tak som to vzdala a tyram ju dalej na balkone alebo v kociari 🙂 co uz...

ivinka77
2. feb 2013

@emmka9 a kojis ??? a cez den ako ?

ivinka77
2. feb 2013

@adel22 kraaaasnu kocku mas...
tu su moje herecky aktualne...

ingeborgnicol
2. feb 2013

@ivinka77 no ce den ti to robi a vecer nie?nechapem....ja tak zufalo hladam nejaky pokus ako ju udrzat v spanku a nemat nocne

ivinka77
2. feb 2013

@ingeborgnicol no ved prave, to je ten figel...sakra... nechapem ani ja... :( som myslela, ze je to len tymi rukami, ale mozno je to aj tmou... ze ked je tma, tak sa asi nelaka vlastnych ruk alebo co... :(

ingeborgnicol
2. feb 2013

No rukami to nie je, lebo nasu mame v ulitke 🙂 ale aspon nema od vtedy non stop den a noc prehodene, uz mame dni a noci. len noci nevie zaspinkat. a prehadzuje si uz iba niekedy, od kedy viazeme ruky. ale pre zmenu sa budi niekedy na nohy :_)))))

ingeborgnicol
2. feb 2013

Mate krasne deticky!!!!!!!!!!!!!obe prilozim aj nasiu dnesnu.
Baby v akych programoch robite detske foto?

ivinka77
2. feb 2013

@ingeborgnicol ja v takom obyckovom programe picassa

ingeborgnicol
2. feb 2013

Michelle dnes 🙂

ingeborgnicol
2. feb 2013

Adel princeznicku ste doma fotili ci v atelieri?

adel22
2. feb 2013

@ingeborgnicol uz si skusala fen, vysavac ci pracku? svagrina si nevie vynachvalit🙂
a zalichotila si mi- fotila som ja cez tyzden doma a troska som si ich upravila🙂

ivinka77
2. feb 2013

@ingeborgnicol jeeeeejo aka krasna vlasana....odpadnem 🙂

ingeborgnicol
2. feb 2013

Skusali sme vsetko u nas je asi iny problem. Chlap ju naucil na rukach s anosit ona nikdy ani neplakala nedovolil mi to. a teraz som urobila razny koniec. Lebo ona bola zvynuta sa nosit. teda akonahle zagraucala uz bola hore. a povdala som dost!!!!!!!!!!!!! cely den place a panB sa ma zakazane sa jej dotknut. teda cely den neplace ale vecer. a co bude v noci. vcera to zabralo, v noci uz sme nemali nocnu ale poplakala dva krat a zaspala mi na didke. nie je sa co divit place prvy krat po 3 mesiacoch. ona sama vlastne ani nevie byt, vzdy ked otvorila pusu uz nastepoval panB a uz sa nosila. dokonca uz jej nestacilo sa len tak nosit uz musela byt hore na pleci a chodit s nou.....strasne. a teraz si bije hlavu o mur ked ju vidi plakat co sposobil. zabila by som jeho aj svokru a zajtra i maju prist graatulovat k narodkam sa tesim ma porazi rovno.zas ju budu po tych rukach vlacit.aj ked sa pokrajam.

ale to nam pomoze so spankom aspon na polovicku a ja mozno konecne aj nieco urobim cez den hoci mi to az tak nechyba.

ingeborgnicol
2. feb 2013

este nikdy v zivote nezaspala sama v postielke, stale na rukach alebo na didke a potom sme ju dali lahnut. ale uz ked ani didka nezabrala podme ho nosit do nepricetna. a niekedy az do rana

tinasc
2. feb 2013

@emmka9 no tak to gratulujem 🙂 len nech mu to vydrží 🙂

tinasc
2. feb 2013

@ingeborgnicol no mne tá ulitka vôbec nepomohla, malého ide od zlosti rozhodiť ako sa z nej chce dostať, teda presnejšie na spanie ho zabalím a spinká, ale potom za tri hodiny sa ide zblázniť a reve a reve a musím ho z toho vybrať... ☹

tinasc
2. feb 2013

@ivinka77
@ingeborgnicol
@adel22 krásne, nádherné detičky 🙂 🙂 🙂

ingeborgnicol
2. feb 2013

Napriklad teraz mi normalne odpadla uz pri kupani spala na nohach a ledva sa obliekla aj masaz sme len tak prehrmeli. spapala ledva polku z toho co inokedy, bola hotova a zaspala mi na didke. ako mrtvolka. to pripisujem tomu plakaniu. Dala som ju v ulitke spiacu do postielky. a predpokladam ze podla tradicie by sa mala zobudit cca do pol hodky, alebo 40 minut. a potom bud sa prebere, alebo nie, u nas je to loteria.