Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
NO uz som to nasla, rokmi overeny spankovy rezim podla Giny Ford, tu Vam pridavam link. Vediet to tak pred tym uplne na zaciatku...
http://www.koliska.sk/Spanok_Gina/rezim.htm
podporuje ju aj ta ulitka ona nam o nom povedala a pri zaspavani podla tohoto rezimu aj ulitka vraj pomaha
@ingeborgnicol Vždy ju musim uspinkať, sam nevie zaspinkať ☹ bud ju uspinkam na didke, alebo mame taky košík na kolieskach a ma to tay isty pohyb ako v kocíku a tam vie tiež pekne zaspinkať 😉
ale zaspať v postielke ani za svet, asi bude s nami až do 18tky v manželskej posteli 😀 😀 😀 😀
@ingeborgnicol keby to bolo tak jednoduche, ako je to napisane 😀
@alyze a mozno ze je, niekedy su najjednoduchsie veci priamo nam pod nosom len o nich nevieme: https://www.modrykonik.sk/forum/dojcenie/rutina-pre-babatko-od-giny-ford-a-vase-skusenosti-s-nou/ inak o tomto som pisala ze som mala so synom, len som nevedela ze to niekto vymyslel a dal si to patentovat 🙂)))))))))))))))))
a hlavne pri tom prvom linku si treba precitat aj pokracovanie stran nielen tu jednu 😲 😝
@ingeborgnicol my uz mame skoro druhy tyzden pravidleny rezim....takze...zaspava cca 22, spi do cca 5, potom ju z postieky prekladam do nasej postele k sebe, poleziacky nakojim a pospi este do 8-9 akokedy... potom spi od 10-14 vacsinou na balkone a od 15,30 -18,30 v kociku, to ideme na prechadzku pre starsiu do skolky, na nakup a tak... potom ak kupeme, tak okolo tej 20 a okolo 21 uz kojim a zas spi a tak furt dokolecka...samozrejme +- hodinka hore dolu... vcera napriklad zaspala az o 23.00 ale potiahla do 6,30 nonstop...a zaspava mi vzdy na cecku, takze nijak inak nastastie zatial nemusime uspavat... proste ju len ''odpojim'' a prelozim bud do kociara alebo vecer do postielky... ale uz asi 3 krat sa stalo, ze cucala donekonecna, az kym uz nebolo co a nedalo sa jej zaspat, tak sa zacala nervacit, tak jej ocko zviazal ruky do zavinovacky, silno si ju pritisol, trosku pokolisal a zaspala... nastastie my sme este nejake velke cirkusy pri zaspavani ani raz nemali...
@ivinka77 aj my sme to tak mali ak sme mali den. ale teraz sa nieco stalo a ked po odpojeni polozim do postielky tak je o 40 minut hore. vlastne stale po ulozeni do postielky je o 40 minut najneskvor hore
ale vecsinou o 5
my spavame od 20.00 do tej 6 rana.
@ingeborgnicol no toto presne aj mne robi Viki cez den v postielke... v kociku ani na balkone nie, ale v postielke ano...a ked ju ucicikam , tak sa to opakuje pravidelne kazdych 5-10 minut,. tak som to vzdala a tyram ju dalej na balkone alebo v kociari 🙂 co uz...
@ivinka77 no ce den ti to robi a vecer nie?nechapem....ja tak zufalo hladam nejaky pokus ako ju udrzat v spanku a nemat nocne
@ingeborgnicol no ved prave, to je ten figel...sakra... nechapem ani ja... :( som myslela, ze je to len tymi rukami, ale mozno je to aj tmou... ze ked je tma, tak sa asi nelaka vlastnych ruk alebo co... :(
No rukami to nie je, lebo nasu mame v ulitke 🙂 ale aspon nema od vtedy non stop den a noc prehodene, uz mame dni a noci. len noci nevie zaspinkat. a prehadzuje si uz iba niekedy, od kedy viazeme ruky. ale pre zmenu sa budi niekedy na nohy :_)))))
Mate krasne deticky!!!!!!!!!!!!!obe prilozim aj nasiu dnesnu.
Baby v akych programoch robite detske foto?
@ingeborgnicol ja v takom obyckovom programe picassa
Adel princeznicku ste doma fotili ci v atelieri?
@ingeborgnicol uz si skusala fen, vysavac ci pracku? svagrina si nevie vynachvalit🙂
a zalichotila si mi- fotila som ja cez tyzden doma a troska som si ich upravila🙂
@ingeborgnicol jeeeeejo aka krasna vlasana....odpadnem 🙂
Skusali sme vsetko u nas je asi iny problem. Chlap ju naucil na rukach s anosit ona nikdy ani neplakala nedovolil mi to. a teraz som urobila razny koniec. Lebo ona bola zvynuta sa nosit. teda akonahle zagraucala uz bola hore. a povdala som dost!!!!!!!!!!!!! cely den place a panB sa ma zakazane sa jej dotknut. teda cely den neplace ale vecer. a co bude v noci. vcera to zabralo, v noci uz sme nemali nocnu ale poplakala dva krat a zaspala mi na didke. nie je sa co divit place prvy krat po 3 mesiacoch. ona sama vlastne ani nevie byt, vzdy ked otvorila pusu uz nastepoval panB a uz sa nosila. dokonca uz jej nestacilo sa len tak nosit uz musela byt hore na pleci a chodit s nou.....strasne. a teraz si bije hlavu o mur ked ju vidi plakat co sposobil. zabila by som jeho aj svokru a zajtra i maju prist graatulovat k narodkam sa tesim ma porazi rovno.zas ju budu po tych rukach vlacit.aj ked sa pokrajam.
ale to nam pomoze so spankom aspon na polovicku a ja mozno konecne aj nieco urobim cez den hoci mi to az tak nechyba.
este nikdy v zivote nezaspala sama v postielke, stale na rukach alebo na didke a potom sme ju dali lahnut. ale uz ked ani didka nezabrala podme ho nosit do nepricetna. a niekedy az do rana
@ingeborgnicol no mne tá ulitka vôbec nepomohla, malého ide od zlosti rozhodiť ako sa z nej chce dostať, teda presnejšie na spanie ho zabalím a spinká, ale potom za tri hodiny sa ide zblázniť a reve a reve a musím ho z toho vybrať... ☹
@ivinka77
@ingeborgnicol
@adel22 krásne, nádherné detičky 🙂 🙂 🙂
Napriklad teraz mi normalne odpadla uz pri kupani spala na nohach a ledva sa obliekla aj masaz sme len tak prehrmeli. spapala ledva polku z toho co inokedy, bola hotova a zaspala mi na didke. ako mrtvolka. to pripisujem tomu plakaniu. Dala som ju v ulitke spiacu do postielky. a predpokladam ze podla tradicie by sa mala zobudit cca do pol hodky, alebo 40 minut. a potom bud sa prebere, alebo nie, u nas je to loteria.

@alyze to nevadi ale ma pene tri spinkania..ja som nasla jeden celko pekny rezim podla G. Ford, skusim ho najst na nete, je skoro taky ako som mala pri synovi a sedi. A ako zaspava cez den, uspavas ju, alebo sama zaspava?