icon

Novozámčanky II

lucik77
8. jún 2008

Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.

Tak vitajte!!!

renika
25. nov 2008

ahojte
Všetko Naj našim Katkám ♥ Nech ste zdravé, šťastné, krásne a vaše detičky vám robia radosť každý deň! Katike prajem veeeeľa šťastia pri skúškach 🙂

moni, Roli nech sa skoro uzdravý! Keďže má atb, tak zlepšenie je už veľmi blízko. A hlavne, aby si to ty od neho takto ku koncu tehu nedostala! K tej dr. - nevedela by som chodiť s dieťaťom k niekomu, kto nie je milý, nemá vzťah k deťom a vadí mu buchnutie skrinky. Kam to chodíš? Ja by som na tvojom mieste hneď menila dr. K našej tak rada idem, ona je milá, zlatá, všetko vysvetlí a mám z nej veľmi dobrý pocit a ona zo mňa asi tiež, raz mi povedala, že veľmi kľudná mamička 😀

serafinka, gratulácia k chodeniu!!! Darinka je šikovná 🙂

serafinka1
25. nov 2008

ďakujeme 😉

renika
25. nov 2008

ako si urobila tú poslednú fotku v albume chorvátsko?

monica25
25. nov 2008

reni-diky 🙂
no aj ja rozmyslam ,ze najdeme si inu.....nechodim k nej rada .....len tu kartu...poslem manzela nech ju on vypita.....
ku Galovicovej...aj catrin tam chodi predtym ako sme odisli na dovolenku ma jej chvalila,ze som zodpovedna mamicka a predsa....mne sa zda aj taka "nafukana"ako"keby robila svoju pracu za to ze musi,nie koli tomu,ze ma k tomu vztach

renika
25. nov 2008

moni k tej som aj ja chcela chodiť s Maxom, ale nepoznala som ju, len kvôli tomu, že ona predpisuje homeopatiká a to sa mi páči, že nie hneď lieky..Atb vraj u nej nie je zvykom predpisovať. Aké vám dala?

monica25
25. nov 2008

sumamed,nam dala+este calcium,fenistil kvapky a pamycon do nosa....

ani ja som ju nepoznala....ja som ani jednu detsku dr.nepoznala,ja som prisla do nz.2 mesiace pred porodom....,nemala som tu ziadnu znamu a nvedela som sa s nikym poradit o dr.a Galovicovu nam odporucila mojej svokry sefka......

renika
25. nov 2008

tak to si bola na tom podobne ako ja. Tiež som žiadnu pediatričku nepoznala ani v NZ ani v KN. Vedela som len, že k nám ho dať nechcem 🤐 A potom som sa spýtala tu a tuším Klaudi chválila túto, potom aj Katika k nej išla, aj moja kamoška tu od nás, tak potom aj ja.

dobre som sa porezala ako som Maxovi robila obed, au ☹

katky kde ste? Oslavujete?

monica25
25. nov 2008

reni-asi hej...vcera mal riso nar.dnes kati meniny 😀
a druha katka,neviem.....asi aj ona 😉
au reni ☹

katika1
25. nov 2008

ahojte 🙂 dakujem 😵
catrin všetko naj naj naj 😉 kedy dojdete? 😵 Nutkovci k nám tiež asi prídu v nedelu.. sa teším 😵
seraf Darinka je šikovnica.. aj Riško začal v 11tich mes. 🙂
Inak aj ja aj Rišo sme začali v 10mes chodiť.. a to si neviem predstaviť 10mesačné dieťa 😕 za ten mesiac naberú riadnu stabilitu a odvahu 🙂 prečo predávaš kočík? 😕 ved len nedávno ste ho kúpili, nie?
renulienka tu som, neoslavujem.. učím sa.. oslavovali sme včera chlapove narodeniny 😵

renika
25. nov 2008

jaaj, tak to bude big party, keď to majú takto naraz 😎 Možno začali už dnes, nečakajú do víkendu 😀

katika1
25. nov 2008

reni ja som včera robila černohorský rezen a porezala som sa na jednom prste a na druhom som si porajbala so zemiakmy kožu 🙄 no šikovnosť neopúšťaj ma 🙄
moni už máš dosť čiapočiek pre anjelika malého????

renika
25. nov 2008

kati, ja som začala chodiť v 9m a ani to mame nechcem veriť. Ale keď mi to aj moja teta potvrdila, ktorá bola u nás vtedy nonstop, tak asi fakt a mám to zaznačené aj v takej komunistickej knižke o dieťati 😀
ako ma pekne voláš katulienka 🙂

serafinka predáva kočík? 😕

katika1
25. nov 2008

reni nebude party.. včera dostal svoju oblúbenú večeru, darček a pusu 😀 a dali sme si víno a normálne ma z neho trochu švaclo.. šla som spať o 12tej a ráno som mala vstať 5.40 a zaspala som, tak som nešla do školy 😀

renika
25. nov 2008

aj ja vždy krájam zemiaky o prst a potom mám na palci také porezané čiarky, Riki keď to vidí, vždy mi prinesie dosku na krájanie

renika
25. nov 2008

no 5:40 by som po víne ani ja nevstala 😝 Ja si nepamätám ako chutí alkohol
a včera mali naši výročie svadby 🙂

katika1
25. nov 2008

hej inzerát je na hlavnej stránke
ja mám najradšej ked ma volajú Katuška.. tak ma volá mamina a Rišiak 🙂 a Riško mi začal normálne hovoriť Katka 😅 😀 Katka mamiňa.. 😀 😀 😀 ale len občas..
dnes ráno som na neho kričala do spálne, že pod sem.. a on mne naspäť, že pod sem! 😀 😀 😀 opakovať malý, tolko papuluje, že dovidenia
a ked ho zaniečo znosím nahodí anjelsky úsmev a povie mi nonono 😵 no hnevaj sa na neho potom 🙄

ewinah111
25. nov 2008

Ahojte maminy. 😉 Renika ,mozes mi prosim ta napisat kde si davala robit tortu macka pú????je kráááásna 🙂 a urcite bola aj chutovo super.

katika1
25. nov 2008

kolké?
to aj ja robím a tiež mi vždy donesie dosku 😀 ale ja nerada krájam na doske, radšej v ruke 🙂 a ked mi pomáha, on vždy krája na doske a úplne ma to irituje, lebo mu to trvá 300 hodín 😀

renika
25. nov 2008

ako si ho naučila zliezať z postele? Ja učím Maxa, že prvé sú nožičky, väčšinou sa mu to aj podarí, ale niekedy zase zlieza hlavou

Maxim sa práve zobudil, ideme papať

katika1
25. nov 2008

ewinah ak si z nz robia takú pod panorámou v meste 😉

renika
25. nov 2008

kati, siedme. Na svadbe som im bola ako 16 ročná 🙂
s tými zemiakmi to presne zase všetko opakujete! Aj Riki krája na doske a ja sa na to neviem pozerať. On zase na to ako ja krájam v ruke 😝

ewinah111
25. nov 2008

katika,ano som priaaaamo z NZ 😉 .

ewinah111
25. nov 2008

pardon oprava,,Katuška,, 😀

katika1
25. nov 2008

reni párkrát som mu to ukázala, že najprv nohy a potom nech sa zošuchne a naučil sa 😉 horšie je, že teraz vždy večer, ked už spí takú hodinky sa zobudí, hladá ma a dotrepe sa do obyvačky za mnou 🙄 s dudlom v puse, ktorý si vezme z nočného stolíka a s plyšovým havom, ktorého pevne drží, aby sa cestou nebál.. viete aké je to krááááásne 😵 a príde, že mamina búva ja .. takže ho musím ísť opať uložiť, on ma hladká a zbúva.. no zožrala by som ho vtedy 😵

katika1
25. nov 2008

wowo, to sa tak pozde brali? 😲
ewinah dakujem 😀 ale vy nemusíte, postačí aj Katka 😀

ewinah111
25. nov 2008

tak teda beriem na vedomie 🙂

katika1
25. nov 2008

ew a kde bývaš?

katika1
25. nov 2008

inak aj ja mám takú strašnú chut ísť niekam na svadbu 😔 ale hroznú! a nikto sa nechce brať..
švagriná o mesiac rodí a svadba v nedohladne, modrému žralkovi kočka rodí každú chvilu a svadba ništ.. tá dnešná mládež! 😀 😀 😀 😀
na svoju nemám až takú chuť 😀

ewinah111
25. nov 2008

katika pri bille 😉

klaudi68
25. nov 2008

ahojte
Všetko najlepšie všetkým Katkám k meninám 😵

Aj Viki už od nedele chodí, konečne sme sa aj tohoto dočkali 🙂