icon

Novozámčanky II

lucik77
8. jún 2008

Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.

Tak vitajte!!!

deina
1. dec 2008

Tibor? To snad nie. 😀 😝

28kg, tak to je riadny macisko.

Neobjednavala si sa u neurologicky? Chodis asi k Szalaiovej, nie? Neviem o inej v NZ... ja sa radsej objednavam (nastastie tam nechodime casto), lebo aj v stredu tam byva velmi vela ludi a sice beru babetka dopredu, ale maly uz nie je take male babetko.

katika1
1. dec 2008

držím palce.. roland nechce daniela??? sprav to ako ja..začala som navrhovať všeliaké otrasné mená a sa zlakol a povedal, že dobre tak radšej Riško 😀

renika
1. dec 2008

kati, Rišo nechcel Riška? Veď to je krásne meno!
moni, dajte Richarda, to meno nemá chybu 🙂

renika
1. dec 2008

čím kŕmili to tučné dieťa? 😲 Brrrrrr

monica25
1. dec 2008

sestra mi ukazala minule jednu malu kt.ma asi 50 a chodi do skolky vobec nevyzerala ako 4 rocna....,ale ako 15 ..bola aj vyssia,aj strasne silna....tak sa nehodila medzi tie deticky v skolke...to je ta o kt.som ti tusim kati rozpravala,ze ju ohradili v ohradke aby "nerobila bordel"a aby neplakala,bola ticho jej v kuse jedlo davali...

no ak nas v stredu nezobere,tak uz az na bud. rok.....skorsie sa tam uz nedotrepem a urcite nie z novorodeniatkom...,tam sa vzdy caka aj ked si zaplatis 2 kila....jedna tam bola s malym objednana na 10 ja som odchadzala o 11 este sedela v cakarni...a tiez si za to zaplati 2 kila....bola na cass objednana a predsa....

katika1
1. dec 2008

reni nechcel ani za nič 😠 tak som navrhla kadejakých Tadeášov a Zvonimírov a hned súhlasil 😀
aj podla mna je to meno nááádherné 😵
ale on to nechcel, lebo vraj či je on kral alebo čo, že po nom bude mať malý meno 🙄 popritom aj keby on nebol richard, chcela by som riška 🙂

monica25
1. dec 2008

reni-cvicim...hej ale vtedy sa ani nepohne 😠
vzdy ked sa ulozim spat tak vtedy vyvadza 😝
richard sa aj mne paci 🙂
tibor-to nie...ale ani roland nexcel rolanda dat malemu aj vtedy vymislal...nicholas...a uz ani neviem ake mena,ale nakoniec som vyhrala ja a maly je roland a mne sa to lubi 😀 aj alergologicka nam povedala,ze maly ma "vznesene"meno...roland rudolf madar 😀 😀 😀
deina-k szalaiovej-ano 😉

katika1
1. dec 2008

reni podla mna malo poruchu
a ešte tam bolo aj 8 ročné dievčatko a vážilo 200kg.. fúúúúúj.. a tá vraj bola prekrmená, lebo mama do nej furt pchala.. a aj na tom videu mala pred sebou obrovský tanier s hranolkami a tlačila to do seba 😝 😝 😝
chcete to vidieť? najdem to

monica25
1. dec 2008

a maly roli v poslednej dobe vstava o 9 😎

deina
1. dec 2008

200kg? Boooze, to sem radsej ani nedavaj. 😝

Musim sa pochvalit, ze malemu asi vysli uz vsetky zuby, ktore sli - styri za posledny tyzden, hore, ale uz su vonku, tak hadam uz bude dobre.

katika1
1. dec 2008

moni aj riško vstával asi dva týždne o 9tej, pol 10tej a už druhý den, čo sa reže ten očák tak o 7mej 🙄

katika1
1. dec 2008

ok nedám 😅

deina
1. dec 2008

A daj, som zvedava. 😀

katika1
1. dec 2008

😀 počkaj

deina
1. dec 2008

Chuda chlapcek, pisu tam, ze ma asi poruchu stitnej zlazy, tak mu hadam pomozu, no a to dievcatko, no des. 😨 Ale aj mama bola riadny kus zenskej. 😝

deina
1. dec 2008

Ake brusisko! 😀 Riadne sa tam to male hybe, uz si na ten pocit ani poriadne nepamatam.

katika1
1. dec 2008

http://www.mojevideo.sk/video/109b/maly_hlados....
pre reniku.. aby ste takto nedopadli 😀

monica25
1. dec 2008

chudak chlapcek...
a za obezitu malej moze jej mama....ak ju vzkrmovala....

katika1
1. dec 2008

ale toto je dokonalé... no náááááááááádhera 😵 😵 😵 😀 😀 😀
http://www.mojevideo.sk/video/312/vysmiate_stvo...

monica25
1. dec 2008

kati- 😀 😀 😀

monica25
1. dec 2008

tie deticky...rozkosne,nadherne 😵 😀 😵

katika1
1. dec 2008

aj ty budeš mať také 😵 síce len jedno ale postačí 😀

monica25
1. dec 2008

no dokopy 2 🙂 .....ale nexcela by som mat dvojicky 3icky....naraz tolko malych babetiek...aj ked je to krasne,ale staci aj jedno..... 😉

katika1
1. dec 2008

ale také malinké som myslela jedno.. a dúfam, že bude drobec, nie ako roli 😀 nech je čo najdlhšie drobátko 😵

monica25
1. dec 2008

to by som xcela aj ja 😀 ked uz tak nech je mini... 🙂
vcera mi kamoska pisala sa jej nar.dievcatko...4kg a 56 cm....spolu sme boli v skotsku....ona teraz zije v rusku...,vydala sa za rusa 🙂

katika1
1. dec 2008

aha o nej si mi hovorila.. no riadnu ženu porodila 😀 dlhá ako týžden prd výplatou 😲
inak aj malý oliver mal 3600g a 50cm.. čo je síce tak akurát, ale nie na také mini žiena, čo má syna s mini chlapom 😅 som sa riadne čudovala 😅

monica25
1. dec 2008

no a vola sa Nelly Alexejevna Kapranova...sa mi strasne strasne paci jej meno 😵
no roli uz sspinka idem sa aj ja ulozit na moj poobednajsi spanok...
ideme aj svokrovi gratulovat mal meniny...sice min.tyz.ale bol cely vikend v praci....tak sme to nechali na dnes...