icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ejuska85
7. feb 2011

@nivejka nebojis sa ze si babo pomylis flaskou a ze ti nebude chciet cicku?kamoske sa to vypomstilo a uz jej nechcel cicu iba flasku.ja sa vyhybam flasi ked tak lyzicka.mama ho raz krmila zo striekacky ked som bola prec.feniklovy caj som pila ja po porode vyse 2mesiacou caj este nemal ele niekedy nad tym rozmyslam

ejuska85
7. feb 2011

@jana_toky brala som ho pocas tehotenstva a mne vobec nezaberal,povazujem

mona777
7. feb 2011

@vejinka to je pekné - budes sa lúbiť mm 🙂

mona777
7. feb 2011

@lenkaoravcova díky za info zabiatka

mona777
7. feb 2011

@vejinka tie prvé dva kočiky od Graco boli dobré ale tie ostatné majú na figu kolieska - budes nadávat - malé kolesá tvrdé sú zlé

hirunka
8. feb 2011

@emily327 pozerala si tie kociky co som ti pisala?

hirunka
8. feb 2011

@emily327 pozerala si tie kociky co som ti pisala?

malemimi
8. feb 2011

@vejinka fiiiha to je prádielko 😀

malemimi
8. feb 2011

@emily327 počuj ty dávaš na babské rady... neporadí ti dačo na tú seboroická dermatitída... ja jej skúšam na to dávať moje mliečko 😉

vejinka
8. feb 2011

@ejuska85 kludne pi feniklovy caj aj nadalej a pekne sa to dostane do mliecka a maly bude spokojny ja nedam dlho caj az ked zacnem prikrmovat co neviem kedy bude lebo zatial mam mlieka dost.ked prestane grckat asi vtedy skor nie.a v lete bude castejsie na cicke a basta.sak to predne mliecko je jak vodicka.medzi tymi kocikmi su aj take co idu do uplneho lahu a aj pekne a lacne.

vejinka
8. feb 2011

@mona777 to dufam len aby som sa do toho dostala. Pisu ze uni velkost.

vejinka
8. feb 2011

@mona777 tie kociky som sem nedavala koli sebe baby zhanaju ja som len pre inspiraciu ja som spokojna s atlantikom.

vejinka
8. feb 2011

@malemimi dam vediet ci bol z kosielky paf.heh

vejinka
8. feb 2011

inak uz je aj vilko chori.kasle sople dva krat som rano odsavala chudatko dusil sa a erikovi tiez este odsavam to je boj.svokrovci idu v sobotu do svajciarska a budeme tyzden sami.len aby vsetci vyzdraveli a mohli by sme chodit von.

me
8. feb 2011

@vejinka aj my sme chorí, behnem lekárke pre istotu, nech dá aspoň nejaké vitamíny, nádchu má riadnu až mu očká slzia a teplotka len maličká 37,3 po odpočítaní ☹

emily327
8. feb 2011

@hirunka zlatinko pozerala, sak som uz z toho na nervy. Neviem sa rozhodnut, ale nasla som 2 super ponuky, tak sa s vami o nich idem poradit.

nivejka
8. feb 2011

@vejinka ....ty kokso moja--ty budeš sexica!!!.....len,aby sa nestalo,že to mm nezvládne--už len ked ťa takto uvidí v tom prádielku--predsa to tak dlho nebolo a bude sa veru cítiť ako pubertiak 😀

emily327
8. feb 2011

@malemimi zlatko, noneviem na to nic, ale skusaj, mozno to zaberie ani nam to nejako neprechadza ☹ Ale zase to nie je moc vidno ma to len vpredu vo vlaskoch a tym,ze ich ma svetle, tak to nie je moc vidno.

vejinka
8. feb 2011

@nivejka sak to uz nieje najmladsi muhehe

vejinka
8. feb 2011

strana cislo 1000 niesme nejake ukecane?

emily327
8. feb 2011

Dobre ranko, tak nasla som 2 ponuky, su sice pouzivane tie kociariky ale pride mi to za rozumnu cenu, tak by som sa sla na ne pozriet a rozhodla by som sa. Pripajam foto oboch skuste mi poradit prosim. Ktory by ste brali vy? ten prvy je Peg-perego a ten druhy bugaboo frog. Peg ma v cene aj autosedacku a bugaboo je len vanicka a sportova verzia. Prosim poradte, ak mate niektora osobnu skusenost s tymito kocikmi, ktory je aky v praxi 😉 Dakujem pekne cmuk

emily327
8. feb 2011

@vejinka az moc 😀

nivejka
8. feb 2011

@emily327 ....veľmi pekné rifličky aj čapička...Soničja bude prekrásna--už si ju viem v tom predstaviť 😉

vejinka
8. feb 2011

vonku je tak krasne a my chori slak ma trafi

nivejka
8. feb 2011

@vejinka .... 😀 😀 ...tak neni,ale po takej dobe veru môže byť 😉

vejinka
8. feb 2011

@emily327 peg perego.jednozmacne

nivejka
8. feb 2011

@ejuska85 .....ved už nedávam kašičku cez fľašu,lebo mi nechcela veru prso 😒 ....ale čajík jej dávam už po 1.mesiaci--cez fľašu

vejinka
8. feb 2011

@nivejka podla mna sex aj tak nebude za a lebo deti nedovolia za b lebo to nevydrzi a spravi sa skor ako zasunie za c nerozdycha to ked mi to bude male a neobleciem to za d bude unaveny kedze celi den sa bude hrat s erikom kedze svokrovci budu prec za e ja nebudem mat naladu za f zabudneme ze je valentin muhehe

horalka777
8. feb 2011

@vejinka 😀 😀 😀

nivejka
8. feb 2011

@emily327 ....ahoj moja..no ja by som peg perego--ani za svet nechcela--to je môj názor....mám s tej značky vajco a strašne je ťažké samo o sebe---a nemám rada,tie kolieska--je to ako hrkálka--hlavne na naše chodníky a cesty 😖
ale 100ľudí -100chutí...inak vajíčko už nebudeš čoskoro potrebovať 😉