icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

cukruska1920
8. feb 2011

Inak ahojte... tak prvu noc vo vaku sme absolvovali celkom fajn...akurat ze maly bol vytoceny do vsetkych stran 😀

mona777
8. feb 2011

@emily327 áno ten peg perego - ma ho aj kamoška a jej malý je vždy taký vytrasený že až - všetky kamienky pozná po ktorých išli 😀

tanija133
8. feb 2011

@vejinka Na poradni nam dala Dr. skumavku na prekontrolovanie mocu, ci je ok...Kupim ten sacok, uz sa to tu spominalo, lebo uz par dni cakam rano s poharom a nic, a ked necakam tak zrovna sa vycura mimo.... 😉

nivejka
8. feb 2011

@tanija133 ..no sranda..už si ťa predstavujem ako tam stojíš s tým pohárom a čakáš 😀 😀 ....to inak všetky deti absolvujú ten moč--akože musíme dať na vyšetrenie??--mne ešte pediatr.nič nehovorila--ideme až v marci

repi
8. feb 2011

kocky, ja davam malu vo vnutri do sportovej casti uz teraz, aj ked ma len 3,5 mesiaca. Mam ho v byte, lebo pri tom refluxe musi byt vo vyvysenej polohe a takto mi je to najpraktickejsie.Ale stale sa mi dviha dosedu..Myslite, ze jej to nemoze uskodit?

nivejka
8. feb 2011

@repi ..ja mám malú doma tak isto v kočíku,lebo mi je ťažká stále nosiť a tiež máme reflux a tak isto sa mi dvíha do sedu 😉 ......ona má kočík ako aj ohrátku--tam sa aj hraje 😀

ziza55
8. feb 2011

caute kocky prosim vas dr nam predpisala gelik kerasal na supinky vo vlasoch...poznate niekto?treba to potom aj zmyt?alebo naniet a vycesat a nechat tak?nejak som to prepocula lebo maly plakal po ockovani..dikes

tanija133
8. feb 2011

@nivejka tomu ver, stale rano cakam s poharikom, lebo do skumavky by som sa urcite netrafila, fukam mu do pipika a on ma z toho hroznu srandu, ale nevycika s a ani za svet. Ja s Jankou Toky, chodime k tej istej pediatricke, a aj ona odoberala, a tak nam povedala, ze to sa tak vzdy robi v 3 mesiaci, kontorluje sa moc. Neviem ake postupy maju iny pediatri, ale ja som vzdy rada, ked sa niceo kontroluje, akoby s a to nemalo robit vobec... 😉

ziza55
8. feb 2011

@jana_toky dakujeeeeeeeeeeeem cicus micus..tak uz patrim do klubu 30-nikov 😉 ..aj ty budes onedlho

ziza55
8. feb 2011

@ejuska85 no tak radsej neriskuj.. 🙂

tanija133
8. feb 2011

@ziza55 Pipi, vsetko NAJ k 30tke....Zdravie, lasku, a aby bolo aj za co nakupovat.... 😀

tanija133
8. feb 2011

baby, uz sme preskocili 1000 stran 🙂

tanija133
8. feb 2011

@cukruska1920 ja vak mam ,ale nepouzivam ho,lebo zle sa mi v nom koji poleziacky, ja prikryvam paplonikom, a je v pohode , neodkopava sa zatial 🙂

cukruska1920
8. feb 2011

@tanija133 ja zatial paplon nemam... az od roka mu budem davat... ja som mu to vcera kupila a muz to skomentoval ze som ho mohla navliec aj do navliecky na vankus 😠 😀

repi
8. feb 2011

@nivejka a tiez ju mas v tom kociku vo vyvysebej polohe?len dufam, ze sa im tak neposkodi chrbatik..ale nam aj tak nic nepomaha, stale grcame..

cukruska1920
8. feb 2011

@repi a neskusala si gastrotuss baby?? moj jeden cas tiez dost grcal a to mu pomohlo

tanija133
8. feb 2011

@tanija133 Je to celkom dobra vec ten spaci vak, a muz tomu nerozumie... 😉

yvett14
8. feb 2011

@ziza55 Zuzanka všetko najsamlepšie k narodeninám a vítam ťa medzi nami kráskami 30tničkami cmuk 🤐 🤐 🤐

repi
8. feb 2011

@cukruska1920 Som prave prekonala svoj dalsi infarkt... Vcera mi ho muz kupil, lebo janka_toky ho tu chvalila, ale az ked si mi ty napisala, ze je gastrotuss baby mi doslo, ze my taky nemame... my sme jej dali gastrotuss obycajny.Poraziiiiiiiiiiiiiiiiiii ma.. ☹
Ja som len precitala na letaku, ako sa dava detom a tiez je to taky sladky sirupcek, tak mi to nedoslo! Jaj, myslite, ze by sa jej nieco mohlo z tohto stat? Uz som jej ho dala asi 4krat..Pediatricka mi nedviha..☹

emily327
8. feb 2011

@repi neviem poradit, ale urcite kontaktuj lekarku a ak ti to neberie, tak skus aspon lekaren....

cukruska1920
8. feb 2011

@repi nie... nestane sa jej nic len ju moze brusko boliet...je silnejsi...zato treba davat GASTROTUSS BABY

me
8. feb 2011

@ziza55 všetko najlepšie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

me
8. feb 2011

tak mi sme boli u tej lekárky aspon po vitamíny, Samko má presne 7kg a cca 69 cm / lebo som ho merala ja doma/, pribrali sme "len" 400g ale doki hovorí že je to v norme 🙂

me
8. feb 2011

@mona777 - pýtala som sa na ten revalid,tak mala tam napísané že nie sú známe žiadne účinky, ale má sa užívať iba ak na tom pacientka trvá, takže ja ešte počkám, možno zaberú gumový medvedíci - práve som poslala mm do lidla po tri balenia 🙂 🙂 🙂

repi
8. feb 2011

@cukruska1920 ten je silnejsi? lebo nam teda velmi nepomahal..alebo vam to odznelo az nejako postupne?

mircova
8. feb 2011

Ahojte dievčatá, toľko ste toho popísali, že ani neviem,či to všetko stihnem prečítať. Trošku som to tu zanedbávala, ale keď je vonku tak krásne tak sme to museli využiť 🙂 Včera som s malým bola vonku od 13,00 - 15,30h. krásne svietilo slniečko a to celý čas spal dokonca ked sme prišli domov potiahol ešte do 17,00h. som normálne nechápala a čakala, že večer bude vystrájať, ale v pohode o 20,00h. zaspinkal ako vždy a 2x v noci hore. Asi sa mu dobre spinkalo na čerstvom vzduchu a bol z toho unavený, lebo inak si to neviem vysvetliť. 🙂
Dnes idem tiež von, lebo od zajtra sa má pokaiť počasie.

mona777
8. feb 2011

@me diky asi aj ja kupim medvedikov 😅

lenkaoravcova
8. feb 2011

@malemimi super kupon ja platim 4,40 za jednu hodinu ☹ vcera som bola riadne som znicena 😀

ziza55
8. feb 2011

@yvett14
@tanija133
@me dakujem kocandy moje 🙂 😵

mona777
8. feb 2011

@ziza55 tak aj ja sa pridávam, všetko dobré k triciatke aby si vyzerala k svetu ako v dvaciatke 😀