Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Fnuk, zasa mi stupa teplota, aj ked len 37,3. Normalne mam strach, ze maly pri vysokej teplote prestane papat a ze budem musiet nabehnut na Nutrilon.
Boze baby, ja som si vcera citala navod na krabicke a som kukala jak puk 😅 , ze snad nez to zarobim, mi aj dieta zomrie od hladu. A to fakt sa musi prevarat dojcenska voda, nesmie sa dat z vodovodu? Obdivujem vsetky, ktore nemozu kojit, ako to robia, hlavne v noci... 😎
Kocky, tie co ste uz odoberali moc babatku do toho sacika, brali ste rano moc, alebo mozem mu dat sacok v noci, resp. nad ranom 4-5 hod a bude to ok? Alebo az uplne po prebudeni, aby to bolo "cerstvejsie" ??? Dik.
@jana_toky ....ty máš teplotu?....dojčenskú vodu som prevárala,lebo na etikete písalo--že prevariť...ale je aj lucka,ktorú netreba--tiež to píše na etiketke.....inak ja som to vzdala a už pár dní dávam z vodovodu prevarenú--boninka písala,že BA voda je dobrá a môžeme ju dávať bábätkám 😉
😖 @jana_toky @me @yvett @ziza55 baby zatial nič neprišlo - ja hned napíšem ked balík príde. dúfam že to bude tento týžden. Inak ja som zistila že sebe a davidkovi som objednla len jedny botasky ☹ tie jedny mi vypadli ked som objednávala. Taka som nahnevaná - sa mi tam páčili dvoje este a zabudla som. Objednala som akurát tak pre sestrine deti ako darčeky - zase len im - vždy kupujem len im - som zitila - už si musím uvedomit ze mam aj ja babo
baby ..akurat som volala s kamoskou...chcela chodit s malym na plavanie vtedy ked my...ale zevraj pediatricka jej povedala..ze kedze maly bude v tom case ockovany proti rotavirusom a ze tam musi byt tyzdnovy odstup...lebo zevraj deti v bazene by sa mohli od neho nakazit..kedze sa to vylucuje stolicou...nie je to divne?co si myslite o tom?
ahojte moje 🙂 som sem nakukla, sto rokov som tu nebola a pozerám že ste už prekonali 1000-cku 😀 dobre vieme pletkovať 😀 akurat čitam simi a janka aky moč? 😕 to vam kazala doktorka? nam nič nespomenula a ideme az v marci na poradnu.....to na čo? cmuk
@nivejka ..možno na vylučenie, či nemaju problem s ladvinami..
no my sme teraz prišlo domov od 12tej sme boli vonku a zase mi trebalo cikať tak som musela utekať a idem sa naobedovať a malunká je na balkóne a spinká ešte 😉 no úplne super ale nohy ma zase bolia ako koňa tá pomalá chôdza mi nerobí dobre 😀 😀
@emily327 framykoinom je antibiotikum.... dávaj jej kalciovu masť na to 😉 poradila mi to tuším mona alebo kto
ale čo si veď ty stále píšeš ako ste zdravé a tak a tieto pár razy somariny tak to nerieš...ja som to tu nepísala ale napíšem to potom na FB tak uvidíš....
tak tak keď bude chcieť sama sa posadí 😉
nohavičky??? akože gaťky??
juj holky nejaké brutalne závraty mám sa mi točí hlava
ešteže malá spí lebo neviem čo by som robila fakt neviem ani sedieť =ä
@tanija133 hej? lebo ja som myslela ze ked nebude lezat na podlozke ze to bude signalizovat
Teplota mi skace stale tesne nad 37 ☹ . Baby, myslite, ze by som mala ist na gynu s tym prsom? Alebo sa chodi priamo do nejakej prsnikovej ambulancie. Ci mam ist klasickemu lekarovi kvoli teplote? Ja neviem ☹ ☹ ☹ ☹
@mircova my mame tie chrasticky na hlavicke ,,,dr nam predpisala kerasal gel...ja viem ze janka toky pisala ze je to na ho...o a nepomohlo to adamkovi..ale ja musim povedat ze nam naodiv ano...vcera som mu to dala raz a dnes poobede druhy krat a tristvrtina tych chrasticiek je prec...pekne som to vycesala

@nivejka
No teda, vy behate stale po lekaroch ☹ , ale hlavne ze je Lilien v poriadku. Tie probiotika som tiez kupovala, 10EUR a este ja krava som ich zabudla dat do chladnicky - som zistila po 4 dnoch, tak som musela kupit nove 😝