icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
9. feb 2011

@nivejka
No teda, vy behate stale po lekaroch ☹ , ale hlavne ze je Lilien v poriadku. Tie probiotika som tiez kupovala, 10EUR a este ja krava som ich zabudla dat do chladnicky - som zistila po 4 dnoch, tak som musela kupit nove 😝

jana_toky
9. feb 2011

Fnuk, zasa mi stupa teplota, aj ked len 37,3. Normalne mam strach, ze maly pri vysokej teplote prestane papat a ze budem musiet nabehnut na Nutrilon.
Boze baby, ja som si vcera citala navod na krabicke a som kukala jak puk 😅 , ze snad nez to zarobim, mi aj dieta zomrie od hladu. A to fakt sa musi prevarat dojcenska voda, nesmie sa dat z vodovodu? Obdivujem vsetky, ktore nemozu kojit, ako to robia, hlavne v noci... 😎

jana_toky
9. feb 2011

Kocky, tie co ste uz odoberali moc babatku do toho sacika, brali ste rano moc, alebo mozem mu dat sacok v noci, resp. nad ranom 4-5 hod a bude to ok? Alebo az uplne po prebudeni, aby to bolo "cerstvejsie" ??? Dik.

jana_toky
9. feb 2011

@mona777 No, proste chlap. 😖

nivejka
9. feb 2011

@jana_toky ....ty máš teplotu?....dojčenskú vodu som prevárala,lebo na etikete písalo--že prevariť...ale je aj lucka,ktorú netreba--tiež to píše na etiketke.....inak ja som to vzdala a už pár dní dávam z vodovodu prevarenú--boninka písala,že BA voda je dobrá a môžeme ju dávať bábätkám 😉

mona777
9. feb 2011

@jana_toky 🙂

mona777
9. feb 2011

😖 @jana_toky @me @yvett @ziza55 baby zatial nič neprišlo - ja hned napíšem ked balík príde. dúfam že to bude tento týžden. Inak ja som zistila že sebe a davidkovi som objednla len jedny botasky ☹ tie jedny mi vypadli ked som objednávala. Taka som nahnevaná - sa mi tam páčili dvoje este a zabudla som. Objednala som akurát tak pre sestrine deti ako darčeky - zase len im - vždy kupujem len im - som zitila - už si musím uvedomit ze mam aj ja babo

nivejka
9. feb 2011

@jana_toky ...vidíš moja ešteže sa pýtaš,aký ten moč má byť---či ranný,lebo ani ja neviem--si zlatá,ked sa pýtaš ako prvá 😀

ziza55
9. feb 2011

@jana_toky
@nivejka baby a ti e prebiotika je potrebne brat..viem ze pri sucastnom uzivani antibiotik treba ..ale aj mimo toho?

nivejka
9. feb 2011

@ziza55 ....ved to sa aj v lekárni čudovala lekárnička,že načo mi to dokina kázala,ked nemáme antibiotiká,ale že je to dobré črevnú floru a tak...

ziza55
9. feb 2011

baby ..akurat som volala s kamoskou...chcela chodit s malym na plavanie vtedy ked my...ale zevraj pediatricka jej povedala..ze kedze maly bude v tom case ockovany proti rotavirusom a ze tam musi byt tyzdnovy odstup...lebo zevraj deti v bazene by sa mohli od neho nakazit..kedze sa to vylucuje stolicou...nie je to divne?co si myslite o tom?

zuzana_m
9. feb 2011

ahojte moje 🙂 som sem nakukla, sto rokov som tu nebola a pozerám že ste už prekonali 1000-cku 😀 dobre vieme pletkovať 😀 akurat čitam simi a janka aky moč? 😕 to vam kazala doktorka? nam nič nespomenula a ideme az v marci na poradnu.....to na čo? cmuk

nivejka
9. feb 2011

@zuzana_m ..ahoj 🙂 .....no nám to kázala dnes dr.,kedže sme ju prepadli z teplotami,ale že to musia vyšetriť moč všetkým bábätkám,ale o aké vyšetrenie sa presne jedná neviem 😒

slavuska30
9. feb 2011

@nivejka ..možno na vylučenie, či nemaju problem s ladvinami..

malemimi
9. feb 2011

no my sme teraz prišlo domov od 12tej sme boli vonku a zase mi trebalo cikať tak som musela utekať a idem sa naobedovať a malunká je na balkóne a spinká ešte 😉 no úplne super ale nohy ma zase bolia ako koňa tá pomalá chôdza mi nerobí dobre 😀 😀

malemimi
9. feb 2011

@jana_toky ja dúfam tiež že nie ale čo to môže byť?

malemimi
9. feb 2011

@emily327 framykoinom je antibiotikum.... dávaj jej kalciovu masť na to 😉 poradila mi to tuším mona alebo kto
ale čo si veď ty stále píšeš ako ste zdravé a tak a tieto pár razy somariny tak to nerieš...ja som to tu nepísala ale napíšem to potom na FB tak uvidíš....
tak tak keď bude chcieť sama sa posadí 😉
nohavičky??? akože gaťky??

malemimi
9. feb 2011

@ziza55 no to neviem .... 😖 hmm no ale som tiež niečo počula že keď zle utrú deti a sú tam ďalšie tak to môžu chytiť ale či bola o tomto reč... netuším

malemimi
9. feb 2011

juj holky nejaké brutalne závraty mám sa mi točí hlava
ešteže malá spí lebo neviem čo by som robila fakt neviem ani sedieť =ä

mona777
9. feb 2011

@yvett @ziza55 @me @jana_toky aktuálna informácia kde sa zásielka nachádza je tu: http://www.dhl.sk/content/sk/sk/express/sledova...

jana_toky
9. feb 2011

@zuzana_m
no mne hovorila lekarka, ze po tretom mesiaci je to povinne, robia sa nejake testy 😒

cukruska1920
9. feb 2011

@tanija133 hej? lebo ja som myslela ze ked nebude lezat na podlozke ze to bude signalizovat

jana_toky
9. feb 2011

@malemimi
inak ja som mala tie zavrate vcera, potom zacala boliet hlava a nasledne horucka 😢

jana_toky
9. feb 2011

@mona777 jeeeej, super, sa tesim 😀

jana_toky
9. feb 2011

@malemimi juj, to keby som vedela ☹

jana_toky
9. feb 2011

Teplota mi skace stale tesne nad 37 ☹ . Baby, myslite, ze by som mala ist na gynu s tym prsom? Alebo sa chodi priamo do nejakej prsnikovej ambulancie. Ci mam ist klasickemu lekarovi kvoli teplote? Ja neviem ☹ ☹ ☹ ☹

sofia2008
9. feb 2011

@jana_toky dcera mojej kolegyne bola s prsnikom na gynekologii na pohotovsti..mne ked sa tak zapaloval prsnik a bolel ma, tak som vosla do vane s horucou vodou, rozmasirovala to bolestive miesto a potom to na cely vecer a noc natrela slivkovym lekvarom, to mi poradil znamy dr.

mona777
9. feb 2011

@jana_toky musis ku gynekologovi, a utekaj s tym co najskor. dufam že nie je tvoj gyndoš Dr. Začok ako moj - lebo ti to len pokašle poriadne tak ako mne ☹ 😒 😠

mircova
9. feb 2011

@malemimi počuj ty dávaš na babské rady... neporadí ti dačo na tú seboroická dermatitída... ja jej skúšam na to dávať moje mliečko
.................................ja som niekde čítala, že to treba umývať čiernym čajom, ale nemám to odskúšané

ziza55
9. feb 2011

@mircova my mame tie chrasticky na hlavicke ,,,dr nam predpisala kerasal gel...ja viem ze janka toky pisala ze je to na ho...o a nepomohlo to adamkovi..ale ja musim povedat ze nam naodiv ano...vcera som mu to dala raz a dnes poobede druhy krat a tristvrtina tych chrasticiek je prec...pekne som to vycesala