icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

cukruska1920
9. feb 2011

@lenkaoravcova no len ja mam len tu jednu... tak neviem... a co som citala navod co mam k tomu tak tam je napisane ze ked sa dieta zacne premiestnovat po postielke tak treba dokupit podlozku aby bol monitorovony vacsi priestor...ale asi to vyskusam tak ze ho polozim mimo tej podlozky a uvidim co to bude robit

mircova
9. feb 2011

@ziza55 tak super, že vám to pomohlo 🙂 nám prvý krát pomohol olivový olej - umyť a vyčesať, ale potom sa to vrátilo a to pomohol ten krém od biodermy, čo mi poradila janka-toky, ten je fakt super 😉

mona777
9. feb 2011

@yvett dnes je to už v rakusku - v linz

lenkaoravcova
9. feb 2011

@emily327 a co tak brio go byvaju nato dobre akcie je otacaci do oboch stran uplne do lahu, polohovatelne nozicky a ked si ho kupis u toho mojho znameho z hlohovca da tio este zlavu 10 percent 🙂

lenkaoravcova
9. feb 2011

@emily327 je to sice viac ako si mala dat za bugaboo ale predsa ked to chces mat pre dve deticky podla mna dobra cenaa pocula som nanho iba same chvali 🙂

lenkaoravcova
9. feb 2011

@nivejka hej tie probiotika su drahe ja mam aj ten dophilus a biogaiu a ta stal tusim az 12 eur, a kvoli comu ti to kazala davat ci len tak preventivne?

lenkaoravcova
9. feb 2011

@jana_toky neboj je to jednoduche na 30 ml vody oide jedna odmerka suseneho mlieka 🙂 a prevarenu dojcensku vodu urcite davat nemusis ja davam z vodovodu a nikdy ani jeden z nich s tym problem nemal 🙂

lenkaoravcova
9. feb 2011

@ziza55 mne svokra vravela ze je to dobre na travenie a na vsetky bacily ze nech mu to davam ale tiez som sa pytala aj nivejky preco jej to kazala dokina 🙂

lenkaoravcova
9. feb 2011

@jana_toky zlatinko krasne

lenkaoravcova
9. feb 2011

@cukruska1920 hm to je divne malo by to fungovat ja mam dve take male podlozky ze mozes dat jednu alebo dve ale urcite to staci na celu postielku proste maly tma nie je a ja si vylozim nohu na postielku a je zapnuty monitor tak nic nepipa az ked ju dam prec vyskusaj a uvidis 🙂

lenkaoravcova
9. feb 2011

AHojte baby nam uz dva dni nedje vytah v dome, tak dnes som si s LEom zaposilovala ked sme lsi na plavanie. A najblizsie dni ani nepojde, museli objednat nejaky monot novy, ze az buduci tyzden takze fasa ani von s nimi nemozem lebo dvoch zniest dole aj s kocikom zo 4. poschodia no nie som samovrah ☹

yvett14
9. feb 2011

@jana_toky Adamko je nádherný chlapček, Bože ako nám tie detičký krásneju!! ved aj maju byť po kom také krásne 😀 😀 nedávno to boli také malé žabky a teraz z očí mu sršií sto čertikov, je utešený- krásny cmuk

yvett14
9. feb 2011

@mona777 Zlatíčko tak mi potom daj vedieť, takto to vyzerá že cez vikend sa budeme tešiť 😀 😀 ja potom dám otcovi vedieť čo a kde a dohodneme to. hej? som strašne zvedavá- ja som ako malé decko!! 😝 😝

yvett14
10. feb 2011

Dobré ránko dievčence, ako ste sa mi nabuvkali? určite ste krásne ružovučké,spokojné a šťastné 😀 😀 😀 no my sme mali taku veselu noc, o 22 h mi ťažko zaspala o 3 sme už boli hore a papali, znova o 6 sme znova hore, takže mala som veľa času na rozmyšlanie 😅 😅 😅 viete čo by ste mi mohli poradit? danové priznanie pre mna za minulý rok mi má robiť zamestnávatel alebo ja mám ist na danové po papier a pýtať prijem od zamestnávatela, lebo moja užasná teta na osobnom je korunovaná krava tak aby som sa na nu prichystala.my máme v robote taký system že ak nepodpisem papier tak si robim sama, len neviem či mám ist po papier o prijme za minulý rok.ja som to už od roka zabudla.dakujééém 🤐 🤐 🤐

malemimi
10. feb 2011

@jana_toky inak ja som mala tie zavrate vcera, potom zacala boliet hlava a nasledne horucka
.................no ja našťastie ee ja niekedy na počko takto reagujem...len je to nechutné som nevedela ani sedieť nie to chodiť ale potom o 18tej to prešlo a bolo dobre
@mircova ja som niekde čítala, že to treba umývať čiernym čajom, ale nemám to odskúšané

................hmmm no keby to má dakto vyskúšané... 😒

malemimi
10. feb 2011

@ziza55 baby ktore kojite....jedno kojenie davate z oboch prs alebo nastriedacku z jedneho a dalsie kojenie z druheho?..ja kojim vzdy z oboch kazde kojenie...neviem ci robim dobre alebo zle
.......................kojím s oboch keď si vypýta 😉
@emily327 tie zavraty mavas casto? Ci len dnes? najskor to bude nizky tlak
.......................no to bol nízky tlak zmena počasia 😉
@jana_toky jee no to je zlaté 😀 😀 😀

ziza55
10. feb 2011

@jana_toky asi taha aj tak to zadne..ved doposial priberal kilo mesacne a viac..

ziza55
10. feb 2011

@emily327 dakujeeeeeeem za radu 🙂

ziza55
10. feb 2011

@lenkaoravcova my mame brio...som veelmi spokojna s hlbokym...dufam ze aj sportak bude fajn 😉

ziza55
10. feb 2011

@lenkaoravcova a on je ulne do lahu?mne sa zda ze iba do pololahu ked som ho skusala

nivejka
10. feb 2011

@lenkaoravcova ...presne tak-len preventívne kázala tie probiotiká 🙂

ziza55
10. feb 2011

@mona777 monci prosim ta ake je to c zasielky?lebo som to skusila vyhladat na tej stranke DHL a nevyhladalo mi to.davala som toto c.3025120317

malemimi
10. feb 2011

holky malá si teraz grcla a také žlté tam bolo čo to je?

malemimi
10. feb 2011

@nivejka a ako sa máte dnes?

nivejka
10. feb 2011

dobré ránko kočeny 🙂 ....tak zase sme mali horúčky od večera--no ale čípok to istil 🙂
malá sa zobudila zase len 1x na kojenie a to až o 04hod ráno--v noci som k nej vstávala,lebo mi nešlo do hlavy,že nie je hladná--no ale ona pekne spinkala a tak som jej odmerala len teplotku s tým bezdotykovým teplomerom a spala som dalej 😵

cukruska1920
10. feb 2011

Dobre ranko.. maly dnesnu noc na mna skusal figle... o pol 4 zacal mrncat asi ze je hladny ale nechala som ho tak..potom si zacal cmulat prsty a zostalo ticho 😀 ale o pol 6 som mu uz dala papat... inak viete co nechapem...ked mu urobim 120ml mliecka tak niekedy sa stane ze mu po papani vygrcne a ked mu spravim 200ml tak nic.. uz aj s muzom sme sa o tom bavili ze ktovie od coho to zavisi...vam sa take nestava?

malemimi
10. feb 2011

@nivejka no tak nech to vyspinká...mne malá nejak nevie posledné dni asi zaspať ako ju dám do postielky sa tam trepe krúti a teda sa aj odkopáva s paplóna a mrnčí tak som ju túto noc zobala k sebe a pri mne hneď spinkala ale ajo som ju dala do postielky bola hore ale potom zaspala ale stále sa tak trepe

nivejka
10. feb 2011

@malemimi ....ahoj moja--dakujem za opýtanie....teraz je bez-teplotky,lebo ráno o 4.tej som jej dala čípok...zobudila sa mi o 7,45h a teraz sa už pripravuje zase na spánok.....inak odkedy máme teplotky je ako vymenená z čertice je anjelik 😀

malemimi
10. feb 2011

@nivejka hihi no sa jej nečuduj veď je oslabená