Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@jana_toky to je dobry napad moja, ale ak ta to velmi boli, tak je tam zapal a ten sa prelieci iba antibiotikami. A s tym odtrhavanim, aj mne to moja robi a nic ma neboli 🙂 Je to hrozne sa rozhodnut, ci hej alebo nie ATB,ze? Clovek sa boji tak o mliecko,ze nevie co ma robit ☹ uz nech si co najskor v pohode 😉 cmuk drz sa moja
@emily327 --No, toto mne podozrivo vyzerá na alergiu. Nemám síce osobnú skúsenosť, ale dcérina kamarátka mala také niečo a veľmi dlho nemohla nosiť žiadne náušnice. Dnes už existujú "antialergické" šperky - asi budeš musieť vyskúšať niečo také. Klasické šperky - či zlaté alebo strieborné obsahujú prídavky iných kovov a to môže vyvolávať alergické reakcie.
--jej natri kalciovou mastou mala bude ok
---moja to tiež mala,ja by som Ti poradila naušničky z chirurgickej ocele ,pripadne biele zlato
---Prepichovanie ušiek nesie so sebou aj zopár možných komplikácií. Okrem spomínanej bolesti a udusenia sa náušničkou alebo jej časťou, môže vzniknúť aj bolestivý zápal v oblasti vpichu. Vtedy treba náušnicu vybrať a ranku dezinfikovať. Môže sa aplikovať aj harmanček alebo repík a hojenie urýchlite aj pôsobením biolampy. Ak v pribehu niekoľkých dní nenastane výrazné zlepšenie, navštívte lekára.
--- Zlatíčko našla som niečo mudre ak pomože - dufam
37,5 opat, baby, asi si vyzdvihnem tie antibiotika ☹
@yvett14 dakujem pekne, no tie nase nausnicky su zo zlata a ja viem podla seba,ze okrem zlteho zlata nemozem ziadne ine. Tie co jej nastrelili to je neviem co, neviem ci ne take tie titanove ci ako sa to povie. Ved uvidim, budem liecit a ked to do nedele neprejde pojdem s tym k lekarovi. Alebo sa to pokusim sama vymenit. Dakujem pekne za mudre rady 😉 cmuk
@mona777 nemuslela som stratit mlieko antibiotikami, len niektore deti citia ten liek v mlieku a nechcu ho pit alebo ked je zapal v prsniku, tak dieta odmieta prsko. Tak som to myslela. 😉
@jana_toky chuda moje, tak to asi neriskuj a chod si pre ne do lekarne, Ak ti do vecera teplota stupne, tak ich nasad 😉 Neboj rychlo sa z toho dostanes cmuk
@mircova jáááj zlato aj ja som si to myslela, ale tým že je prváčka tak veľa sa jej treba venovať, o 11, prípadne 12 ju už mám doma a kolotoč začína, keby bola škôlkárka tak aspon do 15.30 mám pokoj, ale takto a ešte ona nechce sama ísť spať večer, v noci ked sa zobudí tak k nám do postele, no niekedy je to des, cítim sa jak na prášky, zlato ale len občas tak aby som ťa nevylakala 😉 😉 😉
@mona777 že hahaha ja keby že mám 2000 ečok prijem tak si rozbijem hlavu o plafon, až ju budu šiť!! hihi ja len tak skromne v tejto diere http://www.hoteldiamant.sk/sk/index.php

@me ked som mala tu horucku, tiez som mala predtym zimnicu, v podstate priebeh ako u teba. Len to dost boli, ked papa a najhorsie, ze ked tam papa, tak sa hneva a odtrha, opat prisaje a odtrhne ☹ .
Asi vyckam este den a uvidim, zajtra ked tak vyberiem antibiotika v lekarni a na vikend nasadim, nechcem riskovat, ze prijdem o mliecko a nebudem moct kojit ☹