icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
10. feb 2011

@me ked som mala tu horucku, tiez som mala predtym zimnicu, v podstate priebeh ako u teba. Len to dost boli, ked papa a najhorsie, ze ked tam papa, tak sa hneva a odtrha, opat prisaje a odtrhne ☹ .
Asi vyckam este den a uvidim, zajtra ked tak vyberiem antibiotika v lekarni a na vikend nasadim, nechcem riskovat, ze prijdem o mliecko a nebudem moct kojit ☹

emily327
10. feb 2011

@me aha no vidis, to ma vobec nenapadlo,ze to je len vpich ale zase ten vpich bol tou nausnicou, ked jej nastrelovali, tak asi bude vacsia ta dierka ako ked sa iba ihlou, ci nie? Ja fakt neviem co robit, lebo ak jej tie nastrelene dam uz raz dole, tak uz spat ich dat nemozem ☹

mona777
10. feb 2011

@yvett14 ale ja som ti pisala na IP 😀

jana_toky
10. feb 2011

@yvett14
ozaj, ked tu spominas to danove,
baby nezabudnite, ze ked ste mali kolisave prijmi v roku 2010, tak musite riesit aj rocne zuctovanie zdravotneho poistenia. Ale tiez mozete o to poziadat zamestnavatela.
Dalsie tlacivo bohuzial 😖

mona777
10. feb 2011

@jana_toky ale neboj, to zas by bola iná bolesť a mala by si to červené - a ty píšeš že to nie je červené tak je to OK 😅

emily327
10. feb 2011

@jana_toky to je dobry napad moja, ale ak ta to velmi boli, tak je tam zapal a ten sa prelieci iba antibiotikami. A s tym odtrhavanim, aj mne to moja robi a nic ma neboli 🙂 Je to hrozne sa rozhodnut, ci hej alebo nie ATB,ze? Clovek sa boji tak o mliecko,ze nevie co ma robit ☹ uz nech si co najskor v pohode 😉 cmuk drz sa moja

mona777
10. feb 2011

@jana_toky neviem s tými antibiotikami či áno alebo nie - aké ti predpísal? ZINAT?

mona777
10. feb 2011

@malemimi doktorka povedala že to je normálne - že to nič neznamená - tak neviem 😖

mircova
10. feb 2011

@yvett14 to si môžeš uplatniť len ako odpočítateľnú položku z daňového základu, takže by ti to malo znížiť dať a možno budeš mať preplatok na dani a môžeš si to uplatniť len do určitej výšky ( po starom to bolo 12 tis. Sk)

yvett14
10. feb 2011

@emily327 --No, toto mne podozrivo vyzerá na alergiu. Nemám síce osobnú skúsenosť, ale dcérina kamarátka mala také niečo a veľmi dlho nemohla nosiť žiadne náušnice. Dnes už existujú "antialergické" šperky - asi budeš musieť vyskúšať niečo také. Klasické šperky - či zlaté alebo strieborné obsahujú prídavky iných kovov a to môže vyvolávať alergické reakcie.

--jej natri kalciovou mastou mala bude ok

---moja to tiež mala,ja by som Ti poradila naušničky z chirurgickej ocele ,pripadne biele zlato

---Prepichovanie ušiek nesie so sebou aj zopár možných komplikácií. Okrem spomínanej bolesti a udusenia sa náušničkou alebo jej časťou, môže vzniknúť aj bolestivý zápal v oblasti vpichu. Vtedy treba náušnicu vybrať a ranku dezinfikovať. Môže sa aplikovať aj harmanček alebo repík a hojenie urýchlite aj pôsobením biolampy. Ak v pribehu niekoľkých dní nenastane výrazné zlepšenie, navštívte lekára.

--- Zlatíčko našla som niečo mudre ak pomože - dufam

yvett14
10. feb 2011

@mircova hej hej minuli rok mi vrátili 250 ečok, to pomohlo, tak skusim aj teraz!

mona777
10. feb 2011

@emily327 mlieko antibiotikami nestratíš. Ja som užívala v kuse 15 dní ZINAT, pred tým 10 dní iné a 6 dní zase iné a pre tým 5 dní zase ZINAT - lebo doktori nevedeli ktoré mi zaberú na absces - a len ten ZINAT zabral - a sme tu a aj mliečko máme aj David je OK

jana_toky
10. feb 2011

@mona777
no, to presne neviem, moj lekar skrabe ako kocur, ale ja tam nieco na Amal...si....., neviem, ale Zinat to nie je. 😲

mircova
10. feb 2011

@me do kelu a ja ťa vždy dávam môjmu manželovi za príklad ako je super mať takýto rozdiel medzi detmi , že sa to dá zvládnuť 😉 mne sa to celkom pozdáva mať cca 4-5 rokov rozdiel medzi detmi 🙂

mona777
10. feb 2011

@jana_toky dúfam že nie augmentin - lebo ten je na figu - brala som ho 8 dní a potom mi ho vymenili - lebo nič nezabral - len som zbytočne brala antibiotiká ☹

jana_toky
10. feb 2011

37,5 opat, baby, asi si vyzdvihnem tie antibiotika ☹

yvett14
10. feb 2011

@jana_toky kolisavé prijmy to ako čo?? že som mala jeden mesiac 430 a druhy 390??,

me
10. feb 2011

@jana_toky - ja som brala tie antib. keď mala asi cca 1 mesiac a kojila som ju do 16 mesiacov, antib. mliečko nestratíš neboj

me
10. feb 2011

@jana_toky ja by som si ich asi dala a čo ti presne povedal doki keď ti dal recept?

mona777
10. feb 2011

@yvett14 kolísavé príjmy znamená - že si mala aspon jeden mesiac v roku príjem vyšší ako 2169,09 eur

yvett14
10. feb 2011

@mona777 ale ja som čítala IP, ohladom Tovaru ale ak si pisala niečo viac tak hihi je to u Yvett!!

mona777
10. feb 2011

@yvett14 áno písala som viac 🙂

emily327
10. feb 2011

@yvett14 dakujem pekne, no tie nase nausnicky su zo zlata a ja viem podla seba,ze okrem zlteho zlata nemozem ziadne ine. Tie co jej nastrelili to je neviem co, neviem ci ne take tie titanove ci ako sa to povie. Ved uvidim, budem liecit a ked to do nedele neprejde pojdem s tym k lekarovi. Alebo sa to pokusim sama vymenit. Dakujem pekne za mudre rady 😉 cmuk

@mona777 nemuslela som stratit mlieko antibiotikami, len niektore deti citia ten liek v mlieku a nechcu ho pit alebo ked je zapal v prsniku, tak dieta odmieta prsko. Tak som to myslela. 😉

@jana_toky chuda moje, tak to asi neriskuj a chod si pre ne do lekarne, Ak ti do vecera teplota stupne, tak ich nasad 😉 Neboj rychlo sa z toho dostanes cmuk

mona777
10. feb 2011

@emily327 možno to ked sú menšie - ale v takomto veku to už nie - už sú velké 🙂

mircova
10. feb 2011

@yvett14 ešte nestresuj tá zdravotná sa podáva tuším do júna........ale nepredpokladám, že sa to tu niekoho bude týkať a ak áno ona o tom určite vie 🙂

me
10. feb 2011

@mircova jáááj zlato aj ja som si to myslela, ale tým že je prváčka tak veľa sa jej treba venovať, o 11, prípadne 12 ju už mám doma a kolotoč začína, keby bola škôlkárka tak aspon do 15.30 mám pokoj, ale takto a ešte ona nechce sama ísť spať večer, v noci ked sa zobudí tak k nám do postele, no niekedy je to des, cítim sa jak na prášky, zlato ale len občas tak aby som ťa nevylakala 😉 😉 😉

yvett14
10. feb 2011

@mona777 že hahaha ja keby že mám 2000 ečok prijem tak si rozbijem hlavu o plafon, až ju budu šiť!! hihi ja len tak skromne v tejto diere http://www.hoteldiamant.sk/sk/index.php

mona777
10. feb 2011

@mircova no neviem - lebo zamestnávatelovi to musím odovzdať do 15 februára 😉

yvett14
10. feb 2011

@mona777 a pisala si na yvett alebo yvetta? lebo ak na yvett tak tu taký nikto nie je 😀

mona777
10. feb 2011

@yvett14 yvett - ale 14-tku som tam nedala