Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@me @yvett14 @jana_toky @ziza55 no baby rozdelila som to - noo neviem neviem - niektoré veci sú otvorené aj tenisky -asi to vybrali z výkladu 😒 a niektoré sú pekné.
Moje fily sú riadne zaprášené 🙂 ale sú pekné aj nike pre Davida sú pekné - teda tenisky pre detičky sú pekne až na tie jedny spinavé - asi skúšajúce.
Najkrajšie to ma asi jana_toky 🙂 a možno aj me 🙂 🙂 a ziza dreváky 🙂
Ziza čo ides robit s tolkými hodinkami 😀 😀
rozdelila som to môžete po to dojsť
@jana_toky
@nivejka baby mne uz asi 2 mesiace alebo aj od malicka spava drobec kazde 2 hodky, vzdy zdriemne tak pol hodku a naobed vzdy 3 hodky. Inac citala som o dietati narodenych v znameni Vah, a pise sa tam ze budu vela spinkavat, ze zo spanku cerpaju energiu...Tak som zvedava, ci to tak bude.....Precitajte si ,je to zaujimave....
http://www.cb.cz/havlickuv.brod/mladez/programy...
@ziza55 ešte som nebola, mne pôjde preto kamoška, ale musím sa s Moni dohodnúť, my sme mali tretí v robote, tak ked zamestnávateľ prispieval tak som si to dala / tatrabanka/ a druhý mám v generali, druhý to si neuplatnuješ, to znamená že tvoje odvody zo mzdy sa delia, časť ide do II piliera a časť do SP, s tým nič nerobíš, len z tretieho ti príde potvrdenie a to si môžeš uplatniť pri zúčtovaní dane, tento rok to ešte bohvie čo nebude ale ked budeme na rodičáku tak si manželia uplatnia na nás / lebo vlastne my nemáme príjem/ a to sa budú peniažky kotúlať, aspon dúfam 😀 😀 ale to až na rok

@yvett14 tenisky 20163 sú otvorené, teda obla - asi to boli skúšacie - lebo sú aj tak trochu zaspinené -