icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mona777
10. feb 2011

@yvett14 tenisky 20163 sú otvorené, teda obla - asi to boli skúšacie - lebo sú aj tak trochu zaspinené -

mona777
10. feb 2011

@jana_toky to som počula - o tých tabletkach ale nepoznam ich

mona777
10. feb 2011

@me @yvett14 @jana_toky @ziza55 no baby rozdelila som to - noo neviem neviem - niektoré veci sú otvorené aj tenisky -asi to vybrali z výkladu 😒 a niektoré sú pekné.
Moje fily sú riadne zaprášené 🙂 ale sú pekné aj nike pre Davida sú pekné - teda tenisky pre detičky sú pekne až na tie jedny spinavé - asi skúšajúce.
Najkrajšie to ma asi jana_toky 🙂 a možno aj me 🙂 🙂 a ziza dreváky 🙂

Ziza čo ides robit s tolkými hodinkami 😀 😀

rozdelila som to môžete po to dojsť

yvett14
10. feb 2011

@nivejka no tak to ti moja neporadim, ja som ešte nedávala moč a ani mi dr nevravela že mám doniesť, tak uvidim žo vlasne bude na buducej poradni 😅 😅 😅

tanija133
10. feb 2011

@jana_toky Jani, asi ranny, a ci to bude o 5 alebo o 7 , ja si myslim ze to je jedno ktory, ved obidva su ranne.

tanija133
10. feb 2011

@jana_toky
@nivejka baby mne uz asi 2 mesiace alebo aj od malicka spava drobec kazde 2 hodky, vzdy zdriemne tak pol hodku a naobed vzdy 3 hodky. Inac citala som o dietati narodenych v znameni Vah, a pise sa tam ze budu vela spinkavat, ze zo spanku cerpaju energiu...Tak som zvedava, ci to tak bude.....Precitajte si ,je to zaujimave....
http://www.cb.cz/havlickuv.brod/mladez/programy...

ziza55
10. feb 2011

@mona777 ahoj moja...darceky to budu..chichi 😉 a co sa tyka mojich veciciek a tenisiek nie su poskodene?vravis moja ze drevaky su pekne?no tak sa tesim..zajtra sa mozem zastavit doobeda?moze byt?a kde mam dojst cicus?

me
10. feb 2011

@mona777 - jééééj super, a kde má dojsť tá moja kamoška, daj ty návrh či k tebe alebo sa niekde stretnúť?

me
10. feb 2011

@nivejka
@jana_toky nalepte to nadránom, cca o 4-5 h a do rána sa hádam vycikajú, ja som to tak robila ked mal Samko týžden

me
10. feb 2011

@mona777 a došlo všetko , je to ok, no inak to ma nasrali že špinavé 😒 čo s tým robili

me
10. feb 2011

@tanija133 ja som dostala od sestry dve knižky o znamení váhy a lev / dcérka / sú dobré a poviem ti že na malú to riadne sedí, no uvidíme či aj na Samka ešte je malý tak sa ešte tak neprejavuje 😀

ziza55
10. feb 2011

@yvett14 aha..diky moja...
baby vy neviete ktory piler?

ziza55
10. feb 2011

@me ty si si preto uz bola moja u moncy?a tvoje su spinave?ty kokos inak sila.. 😒 ..dohvie ci daco nebude aj roztrhane..hm

me
10. feb 2011

@ziza55 dds tretí pilier, kde si sporíš ty i zamestnávateľ odvádza, teda odvádzal ked sme teraz doma tak to je prerušené

ziza55
10. feb 2011

@me ahaaaaaaaa..inak ja ani neviem ktory pilier mam..doslo mi nieco z aegonu ale netusim ktory je to pilier..zeby druhy??hm...ty mas ten treti?myslis ze je tto dobre mat?

mona777
10. feb 2011

@ziza55 zajtra tak o 10.30 idem na sociálku tak bud do vtedy alebo potom sa zastav - po obede. Ostatné nie sú poškodené - aspon sa mi nezdá. Ani jedny nie sú poškodené - len tie čo som písala sú zaprášené - asi ich zobrali z výkladu 😒

mona777
10. feb 2011

@me môže prísť ku mne 🙂 - zajtra poobede alebo ako chces aj dnes večer

me
10. feb 2011

@ziza55 ešte som nebola, mne pôjde preto kamoška, ale musím sa s Moni dohodnúť, my sme mali tretí v robote, tak ked zamestnávateľ prispieval tak som si to dala / tatrabanka/ a druhý mám v generali, druhý to si neuplatnuješ, to znamená že tvoje odvody zo mzdy sa delia, časť ide do II piliera a časť do SP, s tým nič nerobíš, len z tretieho ti príde potvrdenie a to si môžeš uplatniť pri zúčtovaní dane, tento rok to ešte bohvie čo nebude ale ked budeme na rodičáku tak si manželia uplatnia na nás / lebo vlastne my nemáme príjem/ a to sa budú peniažky kotúlať, aspon dúfam 😀 😀 ale to až na rok

mona777
10. feb 2011

@me poskodené nie sú veci - len sú zaprašené topanky niektoré a jedny špinavé - od skúšania a niektoré oblečenie - sú otvorené zo sačkov ale nie poškodené. Však to prišlo z anglicka do chudobnej krajiny dali nam hocičo 🙂

ziza55
10. feb 2011

@mona777 moja tak zajtra okolo 9.30 by som sa zastavila..moze byt?lebo pojdeme aj do trznice kupit lokse 😀 tak po ceste

ziza55
10. feb 2011

@mona777 moni alebo predtou socialkou..si povedz hodinu kedy ti bude najlepsie..bud ked uz budete vychystani..mozem aj skor alebo tesne predtym ako budes odchadzat...kludne si napis...nechcem ti nejak zasahovat do programu 😉

tanija133
10. feb 2011

@me Ja celkom sledujem tieto veci a ja na to trosku verim, ze ma to nieco do seba... 😉

me
10. feb 2011

@tanija133 sú milé tie knižky, nájdi na nete: Dagmar Kludská, horoskop vášho dieťaťa, vydavateľstvo Fragment

mona777
10. feb 2011

@ziza55 ok, môže byť

práve sa mi otočilo dieta na brucho - skoro spadlo zo sedačky - sa mi trasú ruky 😖

mona777
10. feb 2011

@ziza55 može byť aj tak že prídeš okolo 10.30 hod ok?

tanija133
10. feb 2011

@me to si kupim urcite..... 😉 Tento link co som pripojila, tak to mam tiez doma v knihe od Lindy Goodmanovej Slnecne znamenia a na ostatnych to dost sedi.... 😉

tanija133
10. feb 2011

@mona777 No je to betar velky 😉 Uz predsa bude mat 5 mesiacov, budes musiet uz davat vacsi pozor zasa... 😉

ziza55
10. feb 2011

@mona777 jeeeeeeej super 😀 😀 tak davidko sikovny..takze z chrbta na brucho?juj aj ja sa nato tesiiim uz..chi..oki tak o 10.30plati...plusminus 5min 🙂 ...a kam mam dojst?

me
10. feb 2011

@mona777 super šikovný

ziza55
10. feb 2011

@tanija133 no parada..mrknem to potom ten link co si sem hodila...ja mooozem taketo veci 🙂 ..inak vcera som kukala v telke ze astrologovia zistili..ze vlastne ani nie sme tie znamenia ake nam prisluchaju ...ze sa to nejak casom posuva...a malo by sa to prerobit