icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

slavuska30
11. feb 2011

ahojte baby, chcem sa opýtať v čom periete vecičky, lebo ja v Lovele, ale ked sa malý zakaká až bodičko, tak mi to nevypere dobre 😝

jana_toky
11. feb 2011

@mircova
no, teplota je fuc, prso uz boli trochu menej, lenze prave mi maly tak stlacil bradavku, ze mi zacala tiect krv, tak to si mala pocut ten rev. Ja ho snad budem musiet dokrmovat, uz z toho prsa ani jest nechce ☹ ☹ ☹

yvett14
11. feb 2011

@janajh vitaj medzi nami dievča 🤐

jana_toky
11. feb 2011

@slavuska30
ahoj Slavka, ja tiez pouzival Lovelu, ale zakakane veci musim najprv streknut Vanisom na skvrny, trochu preprat v rukach a az potom to davam do pracky s Lovelou 😉

yvett14
11. feb 2011

@emily327 včera mi suseda povedala že niekde čitala že homeo su len cukor a voda že nie je dobré ich brať, že by pravda??? 😕 😕

slavuska30
11. feb 2011

@jana_toky čau Jani, dík za radu, vyskúšam..lebo mi ostavali normalne škvrny na tom..skúšala som to tým kokosovým mydlom, ale nefungovalo.. 😠

yvett14
11. feb 2011

@slavuska30 ja mám teraz obyčajný bonux tekutý, nerobim moc rozdiel v prachu ale aviváž mám sensitivku. lebo ked budu staršie a budem mat len obyčajný prach nieže sa mi vyhádze s prachu ked bude zvyknutá na detské prachy

slavuska30
11. feb 2011

@yvett14 ja mžem len detske prášky, lebo malý je vyhádzaný ako hrom..má citlivú pokožku..a môj oco omylom dal Peťkove veci do prania s ostatnými a teraz maly vyzerá jak muchotrávka... 😀 😀

nivejka
11. feb 2011

@yvett14 ....tak z toho vaku mi vyliezla v pohode,lebo je to na malé gombíky a tie sa rozopli--neodolali nápor nožičiek 😀
a nad ten lávorik sa mi vycikala,tak ako dievčatká dávame cikať vonku na trávičku 😀
najprv som ju tam posadila,ale zistila som,že to tak nie je dobrý nápad--ved by sa v tom okúpala---a aj som sa čudovala koľko veľa sa vycikala---som ani neverila,že taká malinká taaaak moc ciká 😀

nivejka
11. feb 2011

@mircova .... 😀 😀 ..no veru--ešte to nejako musíme zvládnuť obliekanie sa naučiť---len nám to chvíľu potrvá 😅

me
11. feb 2011

@slavuska30
@jana_toky presne ako Janka to robím aj ja, zaprať, vanish, lovela - práčka

me
11. feb 2011

@nivejka
@jana_toky
tak to som rada, že je lepšie

me
11. feb 2011

@janajh vitaj medzi nami

@mona777 no do kelu, tak neni to bohvie čo, to ma mrzí, tešila som sa aký super darček mu dáme, no veď uvidím, bude mu na jeseň / snáď/

slavuska30
11. feb 2011

@me ..no lebo tie kakanice...des...xixixixixi..dneska ma este aj ocural..potvoriak maly 😀 😀 😀

nivejka
11. feb 2011

@emily327 .....jááj ste choručké mooje---to je už všade vo vzduchu a určite ti to priniesla návšteva 😖
moja veľa medíku si dávaj do čaju....snad to Soničke viac neprepukne...
dnes ako som bola zaniesť ten moč--ty kokso plná čakáreň a tak strašne choré detičky,že mi až zle bolo z toho,že tam som z malou len som ju presúvala,čo najdalej od nich....a doktorka musíte počkať--skoro ma vystrelo--hovorím,že ja z malou ani dnu nejdem--len jej dám ten moč---otras....

me
11. feb 2011

@slavuska30 presne ja som tiež na nervy, že lovela je slabá ale používam ju už keď malá bola bábätko lebo má háklivú pokožku, tak aby som nemusela milión práškov používať tak ju dávam aj teraz, bojím sa aby aj on nemal nejakú reakciu na obyčajný, ale zdá sa mi slabý na tú ich kakanicu 😀 😀

me
11. feb 2011

@emily327 rýchle uzdravenie prajem

slavuska30
11. feb 2011

@me no ved to...ta ich citliva koža..ja som rozmýšlal, ze vyskusam ten batole prasok alebo persil senzitiv..včera som si to vsimla v metre, či nebudu silnejsie..dcere som pravala aj v mydovych vločkach..

nivejka
11. feb 2011

@vejinka ...moja máš krásnych chlapcov 😉 ....Vilko to je riadna chlapina... 🙂 🙂

nivejka
11. feb 2011

@me 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

me
11. feb 2011

tak boli sme vypiť ten rotarix, plakal - nechutil mu, ale bol aj unavený teraz spinká, no a doki mi vravela že keď je čisto kojené dieťa, tak začína sa s príkrmami už v 6 mesiaci / čiže dovŕšený 5 mesiac / a to dokonca aj s obilninami čiže piškótka, sušienka, slížiky do polievky, lebo sa zistilo že keď skôr začnú tak je potom menšie riziko celiakie, že črievka si skôr začnú zvykať,tak toto je najnovší trend, vravela som že sa to stále mení, pri Emmke sme dávali obilniny až v 8 mesiaci, takže za mesiac varíme prvú polievočku som zvedavá, či sa bude tak zalizovať 😀 😀 😀

me
11. feb 2011

@slavuska30 presne moja aj ja som sa natrápila s mydlovými vločkami, dokonca som si ich "vyrábala" strúhala som mydlo, no des a potom som objavila lovelu a odvtedy som jej verná ale 100% spokojná nie, inak ten persil by podľa mňa bol silnejší, asi vyskúšam

emily327
11. feb 2011

@slavuska30 aho jmoja aj ja periem v lovele ale zakakane veci, najprv hned zaprat v studenej vode a naliat na flak vanish a nechat namocene aspon den a vyprat v lovele pri 40 stupnoch 😉

slavuska30
11. feb 2011

@me ja som ich kupovala v takej krabici ich predavali...este vyskušam ten vaniš a ked nič..tak persil...

me
11. feb 2011

@lenkaoravcova ďakujem moja za mail/knižku, už len nájsť si čas prečítať to 🙂 🙂 🙂

mircova
11. feb 2011

@slavuska30 presne ako píše jana_toky a krásne to vyperie 🙂

me
11. feb 2011

@slavuska30 dlho si tu nebola moja, čo ako kĺbiky, lepšie, čo hovorí fešák Kusin

slavuska30
11. feb 2011

@mircova budem skusat..dakujem..

slavuska30
11. feb 2011

@me 😀 😀 😀 fešák 😀 😀 dobre sa naneho pozera....uz je to lepsie, ortezka len na 3t le na spanie a potom zahodit a ked bude mat maly 7m tak na kontrolu..

mircova
11. feb 2011

@emily327 možno ste ochoreli aj z tohto počasia, neustále zmeny najprv mrazy, potom teplo slnečno a dnes je to des 😠 skoro sa uzdravte držím palce 🙂

aj mm je chorý tak dúfam, že malý od neho neochorie, dnes pôjdem asi k mame nech si to doma vyleží sám ☹