icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
11. feb 2011

bože baby vy ste toho zase popísali, aj som sa zasmiala

@mona777 dobré hlášky na zizu 😀 😀 😀

@ziza55 - cicuš ty tiež vieš zapotiť, že zmeniť meno, a kde si bola doteraz? 😀 😀 😀

@tanija133 - tak ten dreft nepoznám, vyskúšam, znie to lákavo, mám rada také voňavé, len či to je aj na citlivú pokožku?
@mona777
@vejinka - ja sa zase dnes teším , mm mal o 100€ vyššiu, splnili plán nadpriemerne 🙂

@ziza55
@mona777 inak baby môžme byť spokojné, mne dnes doniesla kolegyňa pre malého súpravu Lonsdale / tú sivú/ a kúpila ju za 17€ na mimibazare idú od 15€ / my ju máme za cca 10€/, nike pre malého ma vyšli cca 11€ a našla som ich v jednom e-shope kde ich predávajú za 30€ !!!, no a crocsy pre malú ma vyšli na 3,33€ a na mimibazare tie isté od 12€, takže dobre sme nakúpili / ja len dúfam že bude všetko sedieť veľkosťou/ 😀 😀 😀

me
11. feb 2011

@mona777 moja a to si nemohla robiť akože "na čierno", ja som tiež nastúpila na materskú 22.8. ale veselo som chodila ďalej, škoda že si prišla o ten týždeň

mona777
11. feb 2011

@me ja nehovorím že sme zle kúpili ale zaprášené tenisky mi nemuseli posielať - ved sú angličania, ešte kebyže objednávam z ukrajiny tak chápem 🙂

mona777
11. feb 2011

@me mne sestrička gynekologa povedala že sa nič nedeje a robia to bežne takto - tak neviem ako to tie baby zahrali na sociálke 🙂

me
11. feb 2011

@jana_toky ja tiež radšej športovo hlavne teraz pri kočíkaní a na vysoké opätky som tiež už neni zvyknutá, pekne oblečená len do práce ako ty hovoríš, lebo na personálnom som robila 🙂

me
11. feb 2011

@mona777 no veď ako si písala do chudobnej krajiny poslali aj zaprášené, do rakúska by iste také neposlali 😀 😀 😀

mona777
11. feb 2011

baby idem spat - lepsie povedané odsávať 😖 dobrú nocku

emily327
11. feb 2011

No zienky, dnes bol narocny den. Mala mi spava kazdy den minimalne 4 hodinky a dnes, ked som chora tak spala iba hodku a pol a od 13:30 bola hore. Chudatko uz mala take zaslzene ocka, aj som jej odsavala, lebo ma sopliky, zaspala iba pred chvilkou. Kamoska mi dala sterilnu rusku a tak tu chodim ako na operacke. No uz je po spani ☹ Sonicka nie a nie zaspat a zase odsavame boze chutatko je to neskutocny kolotoc, odsavanie a do toho plac, takze zase soplik a zase odsavanie ☹ A o mojom hrdle ani nepisem, ale co tam po mne, hlavne nech je Sonicka zdravucka... Ak nas nakazila svokra tak ma zakaz navstev navzdy k nam ..... No teraz do zaciatku marca uz nikto lebo za tyzden a pol ideme na ockovanie a to tyzden po ockovani vie cela rodina,ze ma vstup k nam zakazany.... Som rada,ze je vikend pred nami, ze je mm doma, to mi ju bude davat iba na kojenie a ja sa budem liecit a hadam aj Sonicku vyliecime. Baby myslite,ze som ju mohla ja prechladit a ze ma sopliky z dlhej prechadzky?? Suseda ma tu obvinila,ze som s nou dlho von a ze to preto je chora ☹ fnuk zase super pocit,ze som nahovno matka ☹

me
11. feb 2011

@ziza55 ty si taká maska / v dobrom/ , sranda ťa čítať, a počuj to bežne vínko s colou, tak zato ti malý tak dobre spí, vyskúšam 😀 😀 😀 😀 😀

me
11. feb 2011

@emily327 to sa nemôžeš obviňovať, tomu sa jednoducho nedá zabrániť, môj mal už 3x soplíky a čo mám robiť, jednoducho sa tomu nedá vyhnúť a prechádzky jej len dobre spravia, neobviňuj sa prosím ťa, nie si zlá matka, práveže veľmi starostlivá 😉

emily327
11. feb 2011

@jana_toky jaj ty si moja krvna skupina 😀 ani ja nerada nakupujem, iba ked musim.... A jasne,ze do prace je to ine 😉
Super,ze sa uz malemu kozicka hoji a ze uz to bude za chvilku aj prec. 😉

@ziza55 to je neskutocne zdieranie, no tak take topanocky by som nekupovala, hlavne nie teraz ked je dieta v overale, fusaku a kociari,ze ich ani nie je vidno, to mi nedava ziadnu logiku. Ja si myslim,ze je dobre zainvestovat do kvalitnych topanociek ale az ked dietatko chodi. A inak nie kazda znackova draha obuv je dobra pre dietatko. Vela ortopedov o tom uz toho popisalo..... ziadne premenuvavanie dietata 😀 ty sa uz asi velmi nudis,ze vymyslas taketo hluposti,ze????? jaj mamina 😀 a ako by si mu to raz vysvetlila????

me
11. feb 2011

idem sa ospršiť a potom ešte sem nakuknem, čo nové 😀

emily327
11. feb 2011

@me @ziza55 fuuha,ze vinko s colou hm no vy ste uz ake moderne mamicky 🙂 ja by som sa alkoholu nedotkla ani nahodou ked kojim. A som zasadne proti alkoholu a cigaretam pocas tehotenstva a pocas kojenia. Ale sak kazda sme ina. Ale vy si teda trufate 😀

emily327
11. feb 2011

@me dakujem moja, len ma to hneva,ze mi tu barskto povie,ze preco ma mala sopel a pripisuje vinu mne. Kaslem uz vsetko, lebo som z toho na prasky. Stale mi nepriamo ludia davaju za vinu nieco za co ja nemozem. Kebyze malu necham holu na balkone alebo v kociari a som s nou von cely den, tak sa jej nic nestane a ja tu pol dna spekulujem co jej dat, aby jej nebola zima ani teplo a aj tak som urobila zle lebo som vobec bola von. To fakt pomoze, ked je cloveku na hovno,lebo je chory ☹ Este,ze mam vas babulky moje 😉 cmuk dakujem

me
11. feb 2011

@emily327 zlato ja som si robila srandu, alkohol neznášam, nikdy mi nechutil a v tehotenstve a počas kojenia by som nikdy nič nevypila a už vôbec nefajčila 😉

me
11. feb 2011

@tanija133 - Táni to je ten Dreft baby and sensitive?

lenkaoravcova
11. feb 2011

@mona777 aha takze ked som isla normlane ako mi vypisali do knizky mam narok normalne na 6 tyzdnov na viac hej? a ty nemas lebo si sla neskor ako si mala, chapem to dobre?

tanija133
11. feb 2011

@me Ano, jasne Dreft sensitive, maju ho uplne vade, taka velka zelena flaska, a je na nom take babatko nakreslene, vyskusaj, strasne pekne vonia,a aj maleho vecicky, potom ho vzdy voniam, som na nom stale prilepena, mna sa uz nezbavi 😀 Inac som si dnes kupila tu knizku Dagmar Kludska Vahy, co sme vcera pisali, ale neviem kedy ju budem citat, ked som stale tu ,ked mam cas... 😉

ejuska85
11. feb 2011

@mona777 tiez pouzivam slyz sice kratko ale sa mi paci ze si ho vyrobym sama je lacny a eko,zatial periem len nase veci riskovy dominam lovelu a aj jemu budem prat v nom

ziza55
11. feb 2011

@mona777 spekulant davidko..len tak ho neosalis..cooo 😉 ..pocuj moja a co keby si ho nechala vyhladovat...ak bude musiet pit z prsa...vies..ze by si to vydrzala..aj ked bude plakat urcite najprv..ale nakoniec vypije..uvidis 😉

me
11. feb 2011

@mona777
@ejuska85 a to máte odkiaľ ten sliz, teda ako ste na to prišli? ja som to ešte nepočula 🙂

me
11. feb 2011

@tanija133 podobne, ja tu mám už týždeň dva časopisy/mamina,dieťa/, čo mi sestra priniesla a ešte som sa do nich nekukla, no a o knižkách môžem snívať ešte asi cca 2 roky 😀

ziza55
11. feb 2011

@emily327 inak dohvie...ak mam pravdu povedat aj ja som nato hned myslela ci ste nemohli ochoriet s tym kazdodennych prechadzok...vies ked je taky caas...asi to netreba stym prechadzanim prehanat..za kazdu cenu 😒 ..prajem skore uzdravenie kocky 😉

me
11. feb 2011

idem si ja lahnúť, zachvílu príde mm z poobednej a bude sa mi rehotať že som závisláčka na koníkovi, no čo ja zato môžem, som 😀

ziza55
11. feb 2011

@me cicus micus..ja si dam vecer pohar vinka s kolou hocikedy 😉 ..nerobim nejake striktne obmedzenia..ze kolu by som nemala...a pod..dam si na co mam chut ..a maly neprotestuje,,v noci spi fajn..kloklop..chodi cca o 19tej-20tej...potom sa zobudi okolo 02-03tej a potom az rano 🙂

me
11. feb 2011

@ziza55 nóóó, tak na tej cole niečo bude, keď tak dobre spí, idem si aj ja dať za pohár cicuš 😀

tanija133
11. feb 2011

@me Taky tak, dne ssom povedala ze idem o 9 spat, a je 22:15 a susim tu a tukam, asi som tiez zavisla..... 😀

me
11. feb 2011

@ziza55 - dokelu ale to ti fakt dobre spí, čo by ja zato dala, ja to už ani nerátam ale v priemere 4-5x sme hore na papanie určite ☹

ziza55
11. feb 2011

@emily327 mate pravdu baby...stym premenovanim asi nebudem spekulovat.. 🙂
tie tenisky co ma na teraz tie adidasy su mu troska velke..takze budemenosit o mesiac...a to uz vo fusaku nebudeme 🙂 ...kupila som krasnu zanovnu bundicku ralf lauren..ktomu riflicky a tenisky..tesim sa ze konecne mozme drobcov krasne obliekat a nebudu strceni vo fusaku
a jasne ze budem investovat aj do kvalitnych topanociek....ale na to ma este cas aby sme riesili ortopedov..toto bude len do kocika na paradu...a vy mate aku velkost tych tenisiek?

me
11. feb 2011

@tanija133 no vidíš moja aj ja som predchvílou povedala že idem a furt tu čumím do toho 😀