Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@sofia2008 hm to som tiez este nepocula takze najprv pila aj z flase a potom zrazu nechcela zvlastne ☹
@sofia2008 mne maly nechce pit zase ked spi som aj skusala ze ked idem spat dokrmim ho no nic a co bude ked ti nebude spat tolko cez den ? to spi tak vela?
@lenkaoravcova no ved to..tak ju nechcem nutit pit, ked je hore, aby sa jej to uplne nesprotivilo..je velmi malo takych deti..no uz som si nejako zvykla..ked zaspi, tak utekam robit mlieko 😠 ale aspon zatial pribera..no ved tak dufam nebude jest do 18 rokov 😀
@lenkaoravcova krmim ju o : 04,00, 09,00, 13,00, 16,00, 19,00 a 23,00 priblizne
@lenkaoravcova najlepší čas na odúčanie od plienok bude keď bude teplo, necháš ho behať vonku / keby ste mali dvor/ s holou prdelou a pindim, keď sa vyciká to sa bude čudovať, ja som takto nechávala malú behať vonku na dvore holú a jej sa náramne páčilo ako ciká, kěd náhodou mala nohavičky tak aj tak si čupla a cikala / cez nohavičky/ a takto sa postupne naučila, cca v máji/júni a potom v auguste mala 2 roky, ale na noc ešte mala plienku, postupne sme skúšali bez nej, ale samozrejme že nehody sa ešte stali 🙂
@emily327 - tie topánočky kúpiš aj v riadnej obuvi, a áno toľko cecá v noci, lebo on sa začne strašne metať, mrviť, kopcovať a ja sa bojím že sa mi úplne prebere tak mu strčím cici, on sa napapá v spánku a spí ďalej, ale zopakuje sa to niekoľko krát cez noc, keby som mu nedala tak sa bude metať dokiaľ sa neprebere, skúšala som ho aj oklamať s dudov ale len niekedy sa podarí, nie vždy je to tak, ale väčšinou
@zuzana_m inak presne aj moj maly..ked niekto cudzi dojde strasny hysak chyti..dnes tu boli obe babky...bracho s frajerkou...vsetci tak na striedacku...juuuj to bolo placu...jasne ze moja mama sa hned urazila a bola smutna..ze sa mu nepaci..ale vysvetli jej ze je to dieta ktore ked vidi furt len mamu a otca..a ked dakto dojde..nepoznaaa..no hruuuuuuuuuza 😒
@ziza55 - no veď taká svadba je najlepšia , my sme tiež mali malú cca do 23.00h sme posedeli / podaktorí potančili / a keby som sa vrátila späť tak ešte menšiu by som ju spravila, ja moc nie som na svadby, podľa mňa je to zbytočné vyhadzovanie peňazí, zvlášť v poslednej dobe z toho spravili riadny luxux od topánok, cez šaty , obrúčky až po hostinu a menu 🙂
@tanija133 chichi..aj my mame s tatom oddelene spalne..kazdy inde..ale normalne som si zvykla..je to celkom fajn..nikdo mi tam nechrape 😀 ..tani super clanok o tom mliecku...a pisu ze nikdy neprilievame čerstvé mliečko do zamrazeného...a ked mam zamrazene mlieko vo velkej nadobe...mozem knemu doliat odstriekane ktore som dala schladit do chladnicky na polhodku?..ty odstriekavas?
@lenkaoravcova malý to všetko vypije takže velkému nič nezostane 🙂
@lenkaoravcova hihi..no moj sa teda nevie vytocit na odgrgnutie..max hlavu otoci do strany..s telom ani nehne 😀
@emily327 inak ja musim kloklop s nocnym papanim..spi v postielke..ani neplace ked je hladny..iba sa tak prehadzuje a je nepokojny...tak ho vezmem..napapa sa zo zavretymi ocami a supnem ho spat do posielky a spi dalej..nech mu to vydrzi dlho 🙂

@mona777 tak to mozes este aj manzela krmit to vela odsajes 🙂