icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lenkaoravcova
12. feb 2011

@mona777 tak to mozes este aj manzela krmit to vela odsajes 🙂

lenkaoravcova
12. feb 2011

@sofia2008 hm to som tiez este nepocula takze najprv pila aj z flase a potom zrazu nechcela zvlastne ☹

lenkaoravcova
12. feb 2011

@sofia2008 mne maly nechce pit zase ked spi som aj skusala ze ked idem spat dokrmim ho no nic a co bude ked ti nebude spat tolko cez den ? to spi tak vela?

sofia2008
12. feb 2011

@lenkaoravcova no ved to..tak ju nechcem nutit pit, ked je hore, aby sa jej to uplne nesprotivilo..je velmi malo takych deti..no uz som si nejako zvykla..ked zaspi, tak utekam robit mlieko 😠 ale aspon zatial pribera..no ved tak dufam nebude jest do 18 rokov 😀

sofia2008
12. feb 2011

@lenkaoravcova krmim ju o : 04,00, 09,00, 13,00, 16,00, 19,00 a 23,00 priblizne

me
12. feb 2011

@lenkaoravcova najlepší čas na odúčanie od plienok bude keď bude teplo, necháš ho behať vonku / keby ste mali dvor/ s holou prdelou a pindim, keď sa vyciká to sa bude čudovať, ja som takto nechávala malú behať vonku na dvore holú a jej sa náramne páčilo ako ciká, kěd náhodou mala nohavičky tak aj tak si čupla a cikala / cez nohavičky/ a takto sa postupne naučila, cca v máji/júni a potom v auguste mala 2 roky, ale na noc ešte mala plienku, postupne sme skúšali bez nej, ale samozrejme že nehody sa ešte stali 🙂

yvett14
12. feb 2011

@me zlatičko a ty si ako spokojná s vecičkami?

me
12. feb 2011

@emily327 - tie topánočky kúpiš aj v riadnej obuvi, a áno toľko cecá v noci, lebo on sa začne strašne metať, mrviť, kopcovať a ja sa bojím že sa mi úplne prebere tak mu strčím cici, on sa napapá v spánku a spí ďalej, ale zopakuje sa to niekoľko krát cez noc, keby som mu nedala tak sa bude metať dokiaľ sa neprebere, skúšala som ho aj oklamať s dudov ale len niekedy sa podarí, nie vždy je to tak, ale väčšinou

ziza55
12. feb 2011

@malemimi haha druha bude dufam baba...tak bude miska... 🙂 ked uz neni maly misko

me
12. feb 2011

@yvett14 - zlatko ja som ich ešte nevidela, lebo kamoška čo býva v Blave nemá čas zbehnúť pre to, no a potom ešte bude trvať kým mi to prinesie, takže to ešte potrvá 😒 , ale baby vravia že je to OK, tak uvidíme 🙂

ziza55
12. feb 2011

@zuzana_m inak presne aj moj maly..ked niekto cudzi dojde strasny hysak chyti..dnes tu boli obe babky...bracho s frajerkou...vsetci tak na striedacku...juuuj to bolo placu...jasne ze moja mama sa hned urazila a bola smutna..ze sa mu nepaci..ale vysvetli jej ze je to dieta ktore ked vidi furt len mamu a otca..a ked dakto dojde..nepoznaaa..no hruuuuuuuuuza 😒

yvett14
12. feb 2011

@me jooj škoda, škoda že musiš čakať, ja som sa dnes citila ako na druhých vianociach 😀 😀 rozbalovali sme vo vytržení 😀 😀 ale určite sa máš na čo tešiť

me
12. feb 2011

@ziza55 - no veď taká svadba je najlepšia , my sme tiež mali malú cca do 23.00h sme posedeli / podaktorí potančili / a keby som sa vrátila späť tak ešte menšiu by som ju spravila, ja moc nie som na svadby, podľa mňa je to zbytočné vyhadzovanie peňazí, zvlášť v poslednej dobe z toho spravili riadny luxux od topánok, cez šaty , obrúčky až po hostinu a menu 🙂

ziza55
12. feb 2011

@tanija133 chichi..aj my mame s tatom oddelene spalne..kazdy inde..ale normalne som si zvykla..je to celkom fajn..nikdo mi tam nechrape 😀 ..tani super clanok o tom mliecku...a pisu ze nikdy neprilievame čerstvé mliečko do zamrazeného...a ked mam zamrazene mlieko vo velkej nadobe...mozem knemu doliat odstriekane ktore som dala schladit do chladnicky na polhodku?..ty odstriekavas?

mona777
12. feb 2011

@tanija133 tak potom ja som asi vážnejší typ 🙂

ziza55
12. feb 2011

@yvett14 haha...takze vsetko je velke??nevadi..dorastu drobci..inak pekne vecicky 🙂 ..za take 2mes.by som chcela za s daco objednat 🙂..inak aj ja som spokojnaaaaa

mona777
12. feb 2011

@ziza55 nie nemožeš - mlieka musia mať rovnaké teploty. A kedže jedno je zmrazené a jedno schladené tak to nie je jedna teplota 🙂

mona777
12. feb 2011

@lenkaoravcova malý to všetko vypije takže velkému nič nezostane 🙂

ziza55
12. feb 2011

@yvett14 dianka aka je krasna..aku ma peknu gulatu hlavicku..a tie ocka..hm..inak sranda ako sa uz tym drobcom zacinaju krystalizovat..ze aku farbu ociek budu mat,,,baby ma niektore babo hnede ocka uz teraz?
ja som zvedava ake bude mat maly..zatial ma sedotmavozelene...

ziza55
12. feb 2011

@yvett14 ivi ja som par fotiek sem supla vcera mrkni dozadu..plus som este objednala take hodiny stolove a poldecaky arsenal ako darceky 🙂

vejinka
12. feb 2011

@ziza55 my mame tmavo hnede 😉

ziza55
12. feb 2011

@lenkaoravcova hihi..no moj sa teda nevie vytocit na odgrgnutie..max hlavu otoci do strany..s telom ani nehne 😀
@emily327 inak ja musim kloklop s nocnym papanim..spi v postielke..ani neplace ked je hladny..iba sa tak prehadzuje a je nepokojny...tak ho vezmem..napapa sa zo zavretymi ocami a supnem ho spat do posielky a spi dalej..nech mu to vydrzi dlho 🙂

ziza55
12. feb 2011

@mona777 nooo..nevadi moni..ja vam drzim moc palceky aby si to drobec casom rozmyslel 🙂 a klobuk dolu pred tebou mamina..robis pre davidka najlepsie co mozes...aj ked to iste nie je jednoduche

ziza55
12. feb 2011

@mona777 sakra...ja sice teraz uz neodsavam...ale mam takto zamrazene mliecko ..co som ktomu dolievala..myslis ze je to uz nepouzitelne??hm..treba to vyhodit?alebo mu to mozem dat?

me
12. feb 2011

@ziza55 - presne aj malý keď nepozná dobre, alebo dlho nevidí niekoho z rodiny, reve o dušu

a spálne máme tiež oddelené, veď inak sa to ani nedá, ja sa malého bojím prekladať do postieľky, že sa zobudí, vo veľkej posteli spí pokojnejšie a po cici hneď spí ďalej

ziza55
12. feb 2011

@vejinka ahaaa...a myslis ze ked ma mat babo hnede oci..ze by uz teraz mal alebo sa to moze este neskor zafarbit?

vejinka
12. feb 2011

@ziza55 do pol roka mas cas 😉

malemimi
12. feb 2011

@ziza55 hihi tak vidíš...

me
12. feb 2011

@ziza55 oči sa zmenia do pol roka

emily327
12. feb 2011

@mona777 tak to ta obdivujem moja. Ty asi len odsavas a sterilizujes,ze? Velky obdiv moja a ze liter denne, super, to je dobre,ze si neprisla o mliecko 😉 A aku odsavacku pouzivas?