icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bamb27
8. apr 2010

pus... to sa ti len zda... tyzden som abstinovala, ale momentalne su jahody a ananas jedine ovocie, ktore mi ide... ked to mam tu v robote rozlozene, tak sa ma vsetci pytaju ze kde mam sampanske, ci sa chladi... 😀

juko, nuz podprsenku niecim skrabkacim si musis vypchat 😀 ...ozaj, juko, taka zavazna tema je tu dneska, ty sa chodis kukat na sono?

pusinqa
8. apr 2010

júúúj škoda že musím aj učiť 😀 šak vás potom kuknem 😎

retkvicka
8. apr 2010

ja tiez ficim na jahodach 🙂. mnam. zatial take tie hypermarketove. ale uz sa tesim, ako budu tetky stat na trhu a predavat plne kose normalnych vonavych jahod. aj u manzelovych rodicov na zhradke ked vyrastu. tusim toho roku im spasiem zahradku 😀 .

renatka9
8. apr 2010

no veru mala by som viac oddychovať. možno sa hodím na týždeň na PN a hotovo. ja by som chcela začať chodiť cvičiť, k tej pôrodnej asistentke na predpôrodne cvičenia, ale doki mi zatiaľ zakázal civčenie, keď som ho vtedy raz musela nečakane navštíviť.

no a doki vraj zásadne nepúšťa mangelíkov do vnútra, kým sa robia vnútorné soná. vraj to muži dlho predýchvajú... ale aj tak som rozhorčená, lebo ja idem teraz na meranie NT, tak to už bude sono z vrchu, tak neviem, čo to má znamenať! 😔 sestrička povedala, že nech ešte počkám do ďalšej poradne... no pekne, takto som musela toho môjho nadšenca doma sklamať 😖

renatka9
8. apr 2010

inak vítam tehulienku z mužskej strany... som rada, že aj "druhá strana" tu má zastúpenie 🙂

tinkarisko
8. apr 2010

Ahojte baby ako sa mate? A co mate nove? Ja idem na sono 14.4 a uz sa nevieme dockat. 😀 A uz sa strasne tesime aj s mojim muzickom.

bamb27
8. apr 2010

retvi, to je pravda, zatial su tie jahody len take akoze jahody, nevonave... ja som si zasadila balkonovo-lesne jahodky.. uvidim co z toho bude 😅

renatka, ja som chcela chodievat cvicit pilates, je to fajn na chrbatik... aj predtym som chodila, aj mi povedali ze mi niektore cviky prisposobia na tehu verziu, ale mavam to hned po praci a ja tu vzdy ledva vydrzim a doma musim oddychovat, tak som nechcela silit...

lenok
8. apr 2010

No... Juko.. mastit ich treba... mne fajne pomaha i vonia detsky olejcek Johnson&Johnson - levandulovy... mnam.... ale bud jemny, lebo prsia su /teda aspon tie moje 😉 / velmi naliate a citlive 😉

Ozaj, co sono? Bol si kuknut skriatka? Moj mm ma ist so mnou zajtra, ale sak ma Renka vyplasila, takze zavolam sestricke 😒

juko25
8. apr 2010

bamb27: niecim skrabacim? ved nestaci ze uz som si musel kupit o cislo naviac este aj skrabkacim.. napr?
no ja som este nebol pozriet ale na 4D pojdem
renatka9: dakujem za privitanie som tu rad

juko25
8. apr 2010

lenok: no popravde uz som nad tym rozmyslal ze detsky olejcek, jooj aj moje su citlive 😝 asi az moc

petra269
8. apr 2010

Čaute babulky, vítam aj tatina Juka,

ja som práve dotlačila parížsky šalát mňam. dnes sa mi straaašne ale straaašne nechcelo ísť už do práce. fuj neviem ako to tu dnes vydržím. Museli sme si vypisovať plán dovoleniek na tento rok, tak som si to dala tak, že už od polky júla by som si začala čerpať vlastne až do materskej, takže ešte 3 mesiace do roboty.

Renatka ta sestrička cecilka je teda dobre odveci že ti takéto niečo povedala - nehorázne!

bamb27
8. apr 2010

presne tak juko, musis kupit o 2 cisla vacsiu aby sa ti tam zmestil aj jezko, oni casom dorastu a potom uz ani svrbiet nebudu a jezka vyhodis... no a samozrejme, jezka mozes poliat aj tym masaznym levandulovym onym ako pise lenok 😉

lenok
8. apr 2010

Juko.. tak mastit vsetko a vsetky... 😀 spokojnost a pohoda v rodine je na nezaplatenie 😉

juko25
8. apr 2010

bamb27: beriem na vedomie vase cenne rady

petra269
8. apr 2010

No Renatka mne tiež ešte včera robil sono zvnútra ale povedal že už naposledy že od budúceho razu už budeme cez bruško. A som teda aj rada, lebo ma včera celé podbruško bolelo až do večera z toho sona.

juko25
8. apr 2010

lenok: mastim mastim vsetko a vstky! 😎

bamb27
8. apr 2010

juko a co by si radsej, maleho loptosa ci fesandu? 😉

retkvicka
8. apr 2010

no my sme boli v utorok v poradni a dr. zacala najprv sono zospodu, ale hovorila, ze uz sa velmi neda, lebo drobec je velky na to. tak potom robila cez brusko 😵 .

bamb27
8. apr 2010

peti, este furt zvnutra? ...ja uz som moje prve a zatial posledne sono v 10tt absolvovala cez brusko, tie postupy su fakt u kazdho doktora poriadne odlisne, co?

lenok
8. apr 2010

Juko, verim, ze vela stranok z netu uz mas prelustrovanych, ale kdyby aj neeeeeeeee... tak ti pridavam par linkov....
studiruj, my sa v tychto strankach vyzivame 😉

http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=15-t...
http://www.predporodnapriprava.sk/index.php?loc...

http://www.mamicka.sk/articles.html?&s=3108

http://www.najmama.sk/clanok/1031/15-tyzden-teh...

renatka9
8. apr 2010

bamb... aj ja sa toho obávam, že nebudem vládať, lebo to asi bude bývať po robote, no ale veď uvidíme...
juko... a ty máš termín vtedy, keď aj jaaaa, tak to budeme prežívať spolu 🙂 a aj si dáte zistiť pohlavie drobcove?
lenok... no veru cecilka ma s týmto zaskočila, vraj mirec málokedy púšťa tak skoro mengelíka... a to som to pritom brala ako hotovú vec, že ide a hotovo.
petra... aj ja som dneska tlačila parížsky... to ja moooc ľubiti 😝

juko25
8. apr 2010

hmmm!! ani neviem ale ked fesanda bude po maminke aj s takými modrými ockamy tak beriem!!!

juko25
8. apr 2010

no jasne ze si dame zistit aha vsimam ze to mame spolu! noo bude veselo! vy budete v nemocnici a ja tu potom ostanem sám

renatka9
8. apr 2010

a chystáš sa aj k pôrodu? a ty si z Galanty?

noooo, inak tvoja drahá má veru krásne modré okále 🙂

juko25
8. apr 2010

lenok: ze dakujem budem to potrebovat urcite, ale keby tak ja sa radsej opytam a nemusim tolko citat hi hi 😅

lenok
8. apr 2010

Juko... Ty nas tu budes davat potom psychicky dokopy, lebo nase nalady, myslienky a rozhovory budu mierne chaoticke 😉 Jako... slovo chlapa... pohlad na svet... nazory das... 😉 Oprieme sa o teba... dobre?

juko25
8. apr 2010

renatka: som z okresu galanta , no asi ano slubil som mangelke ze tam budem!! a ked mi do toho nic nepride tak tam budem

juko25
8. apr 2010

lenok: jasne ved som dost velky znesiem vela a aj psichicky som vitrenovany!!

alenkam.
8. apr 2010

juko neboj, my sa pri tebe prestriedame.... 🙂

andys11
8. apr 2010

Jeeej, mame tu tatina? Vitaj Juko 🙂

Ja som sa dnes rano inak zobudila v dobre naladicke, pekne do kupelne, umyt zubky a so zubnou kefkou v ustach ma natiahlo jak nikdy a uz to slo.... takze mam za sebou aj prve bleeee 😒 .... ale prezila som a uz "zarezavam" v robote (to znamena, ze citam,co ste od vcera popisali 😉