icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lenok
12. apr 2010

Amadora... musela som sa vratit k Tvojmu prispevku... nejak som ta preskocila 😲
Trasiem pravicou k vysledkom a posielam objatie... juuuuj... to je super, ze ste OKI... krasny dnik ti vinsujem 😉

Andys... neverim, ze v BA nie je tehu v H&M... 😲 mozno si len zle kukala... nie je to zase az tak velke oddelelnie, len taky kici kutik... 😉 iste to tam je... sak ze by v BA nieco nebolo? 😲

Bamb, tak to sa tesim, ze na vedierko su dobre ohlasy... ja zatial nad inym ani neuvazujem a konieckoncov, s ulozenim vanicky asi budeme mat v nasom 2izbaku problem 😝

manee
12. apr 2010

caute babule a babuliak, ja som sa dnes zobudila do anglickeho rana, vonku take pocasie ako v Londine, tak hned som na muza vyhafla dve anglicke vety (ucim sa od zaciatku tehu) a on chudak v soku, ze koho to ma v posteli...
dnes sa tesakujem, idem kuknut take male dvojtyzdnove babo, povarovat, pomojkat....
amadora: super vysledky, vidis a tak si sa bala zavolat....
alenkam, ty sa pekne liec, aby si mala najkrajsiu sobotu v zivote. Hlavne nestresuj a uzivaj si to, vsetko bude dobre...

monique02
12. apr 2010

ahojte kocky a juko 🙂

alenkam to je blbe teraz ochoriet, urcite mozes pinosol, spreje s morskou vodou(physiomer, mar, quixx) a ako pisala ami aj ostatne spreje do nosa su len lokalne takze k babatku by sa nemali dostat 😉 silno drzime prsteky nech si fit

andys aj ja som bola v H&M v blave v auparku a dokonca som sa pytala a odpoved bola ze oni nemaju tehotenske oddelenie, ☹ ale v avione su vacsi tak mozno tam

nanulik a lenok mangelovi gratulujem k uspesnym skuskam 🙂

my sme sa vcera uz predbezne rozpravali o menach a ze chalan by mohol byt andrej a dievca sa mi paci liliana, akoze vsetky ostatne moje navrhy mi drahy zrusil 😅 tieto aspon rezolutne nevylucil, este mame v zalohe alexandra a laura, co sme mali este pri ninke vybrate

kocik mam po ninke, sice polsky, ale ja som s nim bola na toho prveho polroka fakt spokojna, stabilny, pevny, dobre sa ovladal, takyto http://www.pricemania.sk/katalog/kombinovane-ko..., a potom sme kupili kvalitny golfac chicco multi way http://www.najnakup.sk/Porovnaj_kociky_CHICCO-M... a taky urcite kupime aj druhemu krpcovi ak nebude treba kupovat surodenecky kocik, lebo este neviem ako zareaguje ninka ked budeme mat babo 😅

pekny den vsetkym

nanulik
12. apr 2010

amadora gratulieren k dobrým výsledkom. ja som zvedavá ako dopadli tie moje ale to sa dozviem asi až na dalšej poradni, ale myslím že keby niečo bolo tak by mi volali.

ja neviem prečo ale mne sa to vedierko nejako nepozdáva 😒 nehovorím že je zlé ale ja ho nesten. a ešte ma napadlo ked tam bambúh sedí ako si drží hlavičku?

andys11
12. apr 2010

Amadora - pridavam sa ku gratulacii k dobrym vysledkom. Tesim sa s tebou 😉

Lenok... neviem, mozno som kukala skulavymi ockami 🙂 ... ale bola som len v Eurovei a tam mi to prislo take mensie, tak ked pochodim aj dalsie H&Mka v BA mozno na to narazim... nevadi, kupila som si triculka aj v normalnej casti, len este musim do nich trochu dorast a dozriet 😀 ...zatial mam len take prtave brusko, kde je to babo skryte nechapem 🙂

manee
12. apr 2010

a vedierko by som chcela asi aj ja, ale vanicka je tiez nutna, bo ako chcete umyvat ritusku v vedre? To je len na take cvachtanie a ukludnenie. Ze vraj niektore deturence v kybliku aj zaspia. Mile 🙂

manee
12. apr 2010

hlavicku vo vedierku treba podopriet, ked je vacsie udrzi aj same...

monique02
12. apr 2010

ami ja tiez gratulujem k dobrym vysledkom 🙂 🙂 🙂 tesim sa, akurat ze tiez nevidim kde si to pisala 😅

manee ritusu umyjes v umyvadle 😉 😀

pusinqa
12. apr 2010

ahojte,
juko vidím že ti pobyt medzi nami prospieva, žienku hádam vankúšik poteší. v NR sa dá čo to vybrať aj v NY
andys my sme sa pýtali v avione v Hm že tehu oddelenie majú niekde v blave v jednom hm len som si nezapamätala kde 😒 ale skús sa opýtať veď ti povedia
ten kýblik sa mne aj pozdáva, ale mm na to asi nenahovorím 😠
kathi s kočíkom máš pravdu, ten moc neriešim je len na chvíľu, aký bude, taký bude, dôležitejší je športiak ten je na dlhšie, my asi využijeme čo máme doma

juko25
12. apr 2010

pusinqa: no vidis co somnou porobite 😀
ale na to ze BA je BA fakt nic moc a uzasne drahe, verim zev NR tobude lepsie a ked nie tak fakt ostava madarsko alebo rakusko!!
jeziiiiiiš no ked pride manzelka domov hnet riesime ten kyblik.. kocik zatial je tabu! 😀 😎

lenok
12. apr 2010

Moni... dakujeme za gratulaciu 😉

Hej, kamoska malej ritu umyvala v umyvadle, bolo to strasne mile 😉 😀

Andys... sa cudujem, lebo my v mensich mestach mame ovela menej moznosti na nakupy ako v BA, tak gulam oci, ako je mozne, ze mame nieco, co nie je v BA 😀 snad si sa neurazila 😲 😉 ved vies, ako to myslim... my ked nieco nenajdeme v NR, ideme do BA, ale velakrat sa stalo, ze sme z BA /okrem Ikea/ prisli z prazdnymi rukami a nakupili predsa len tu 😉

bamb27
12. apr 2010

dala som si do albumu brusko, a ja ze nerastiem, ale ked sa na to takto kukam, tak aj ano.. jeeej 😉

ja som bola v piatok v takom obchode pretehu tu v BB, vola sa complicite, ale teda neohurilo ma nic, akurat tak v negativnom slova zmysle.. tehu rifle, take ze za sociku sa predavali krajsie rifle a ta cena ze 50ero, no nehrozi.. potom som bola taka znechutena ze sa mi nic nezapacilo ani v inych obchodoch... 😒

manee, ritku umyjes aj inak.. ale ze sa tam miminka vedia krasne vyprdkat a neboli ich potom brusko.. jee to bude smiedśne ked bude bublinkovat 😉

lenok
12. apr 2010

Juko, dalsi napad pre maminku, co? no ta sa do teba druhykrat buchne 😉

lenok
12. apr 2010

Bamb, budeme mat sukromne perlickove kupele 😀 😀 😀

bamb27
12. apr 2010

lenok hahaha... tak to si potom male vezmeme so sebou do vane niekedy... 😉

manee
12. apr 2010

bamb, rastie, rastie, je zjavne, ze tam ktosi byva 😀

juko25
12. apr 2010

lenok: ako ze dverami???? 😀 😀

bamb27
12. apr 2010

manee... dakujem, ale ty aky mas krasny spicacik 😉

manee
12. apr 2010

drahe a hý, idem ja od vas, porobit co to pre domacnost, nech nedostanem hubovu polievku, ze si len sunky valam 😀 😀 😀
heslo dna - ZEHLENIE

lenok
12. apr 2010

Juko, akymi dverami? 😀 😀 😀 Sak vedierkom... 😉

bamb27
12. apr 2010

manee.. take heslo som mala aj ja, len som si ho prespala.. sla som sa na polhodinku vystriet a vstala som o 2 hodiny... inak zehlim rada, nestazujem sa, vzdy si pri tom spravim riadnu diskoteku 😅 .. tak nech ti ide od ruky

juko25
12. apr 2010

lenok: po hlave? 😉

petra269
12. apr 2010

ste ma nakazili tým pozeraním testov na kočíky, tak som sa tým teraz pol hodku zabávala a viete čo?! v nemecku robili testy a vraj len 5 kočíkov ako tak zodpovedá tomu čo by mali, ostatné sú vraj úplne na prd - nebezpečné, vyrábané z toxických latok a tak 😠

lenok
12. apr 2010

Juko, hej 😀 a ty potom musis urobit bu-bu-bu... nezabudni! 😀 😀 😀

bamb27
12. apr 2010

peti, radsej nam ani nehovor co si zistila.. lebo zistime ze vlastne ziadny nie je dobry 😀

lenok
12. apr 2010

Petra, viem... 😉 mm to ma preluskane... 😉

http://www.nasarodina.sk/magazin/modules.php?na...

nam sa zatial najviac pozdava Zekiwa.. ved uvidime 😉

bamb27
12. apr 2010

Peti, toto si studovala, ci rovno na tej nemeckej stranke? http://www.nasarodina.sk/magazin/modules.php?na...

petra269
12. apr 2010

🙂 veru, tak to skoro z tých testov vychádza, budeme ich vozit na fúriku 😀

inak už sa blížime k 200-ke, dnes ju podla mna dáme!

petra269
12. apr 2010

bamb, aj ten link čo si dala ty, a ešte hocijaké ostatné, ale všade sa to točí iba okolo toho jedného nemeckého testovania, viac sa asi nerobilo

lenok
12. apr 2010

Petra, asi nie.. ale nemci maju kvalitne veci, auta, nemam preco pochybovat... len ma sklamal Quinny Speedy... 😲 bol moj favorit ☹