icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

fiorea
13. apr 2010

stojdulka, si poklad, tak potom to isto rusim, lebo sme tam chceli ist hlavne kvoli tomu. no nic, zase zasadne rodinna rada a bude sa hladat kompromis 🙂
silvika, sestricka u mojho gynekologa vyslovene zeny vyzyva, aby sa prezliekli. neviem si predstavit, ze by som sa mala vyzliekat az unho. ale na tom sone, kde merali NT cez brusko, je fakt, ze vsetky boli v nohaviciach. len ja som mala pre istotu suknu, hoci hanbate napisy nemam 😀

andreaerdna, asi nabehnem do tesca, navnadila si ma. melonik je moje najoblubenejsie 🙂

renatka9
13. apr 2010

ahojte drahúšikovia a drahúšik.

tak sa vám hlásim, vysmiata od ucha k ucha... prešťastná opäť.. videla som znova drobčeka nášho. doki mi robil sono cez bruško a krásne bolo maličké vidieť... tak sme mu zo srandy rátali pršteky 🙂 a na ručičke mu jeden chýbal, lebo ho mal celý strčený v pusinke a cmúľal ako besný 😀 akurát teraz bol drobček otočený k nám tváričkou, tak sa nedala zmerať tá šija, takže mi doki robil aj sono zvnútra. máme NT 1,5mm, takže vraj pre mňa optimálne číslo 😀 výsledky z krvi, sterov a moču všetky negatívne, aj na rubeolu, toxoplazmózu a podobne... iba som chudokrvná, takže mi predpísal železo. mám sa vyvarovať psíkom, mačičkám a iným zverstvám, keďže som nikdy neprekonala toxoplazmózu, tak nemám ani protilátky... krvičku mám AB +, takže výborne. o dva týždne na krvičku a o ďalšie dva na sono a poradňu aj s mangelíkom... cvičenie a sex povolený, takže supeeeer 😀
máme aj krásne foto nové, takže neskôr zoskenujem.... juchuuuuuu-juch 😎

renatka9
13. apr 2010

jaj a zabudla som povedať, že máme 11,9cm... takže valibuk alebo valibučka 🙂

fiorea
13. apr 2010

u mojho dokiho ides najprv k sestricke, kde je miesto na prezlecenie a az potom ta pusti dnu k dr. to som este zabudla povedat. neviem, ako je to inde. ale sukna musi byt. a este biele ponozky, maju to tam napisane. aj ked neviem preco. co by ruzove boli moc sexi? 😀

fiorea
13. apr 2010

renatka, gratulation 🙂 pokracuj v teseni, kym to mas cerstve. ja sa uz neviem dockat dalsieho sona 🙂 ale to asi tak skoro nebude... ☹

silvika
13. apr 2010

renatka a nemenil ti termin porodu sak ste tusim o tyzden vacsi nie?

rosannar
13. apr 2010

u nas sa u sestričky prezliekame, ja si vždy dám suknu, lebo vtedy viem, že bude aj vyšetrovať, a u sestričky je plenta, kde sú 3 stoličky, a tam sa prezliekame...a my sa musíme vyzuť a bud ideme bosé alebo máme šlapky a ja si nosím šlapky svoje vlastné...preistotu... 😀

andreaerdna
13. apr 2010

renatka - gratulujem k super spravickam 🙂 A veru, raduj sa, kym to mas v pamati, lebo do dalsieho sona daleko.

rosannar
13. apr 2010

a presný dátum porodu sa mení podľa prvého pohybu, nie?

renatka9
13. apr 2010

ďakujem fiorea 🙂 my budeme mať ďalšie sono 10.05.

no sme o týždeň väčší, ale nemenil termín pôrodu, lebo mne tam najprv dva týždne lietali, ale termín som aj tak mala vyrátaný podľa ms, potom bábo dorástlo a už sme meškali len jeden týždeň, takže som napríklad bola v 11.tt, ale podľa ms by som mala byť už v 12.tt... takže teraz sme to veľkosťou iba dobehli 🙂 termín zostal, ale aj tak vraj doki predpokladá, že budem rodiť neskôr (podľa môjho dlhého cyklu).

silvika
13. apr 2010

fiiha tak to sa necudujem, ze si nosite vselico so sebou skoro ako do telocvicne, ja som v miestnosti kde sa vysetruje a je aj lekarka aj sestra len ja s nimi sama, jasne ze sa da prezliect za plentou na lavicke ale je to stale jedna miestnost, keby som sa do naha vyzliekla asi by sa cudovali ale snad by ma nevyhodili ... a na nohy si nic neprezliekam naaastastie ale veru v trnave maju tiez vselijake zauzivane pravidla aj take som zaszila ze sa sedi vyzlecena a caka kym sa dovysetruje ta zzena co je na stole a hned tam naskoci dalsia

renatka9
13. apr 2010

ďakujem bambuľky 🙂

andreaerdna
13. apr 2010

ros - podla mna sa termin nemeni podla prveho pohybu, ci? Vsak niekto ten pohyb nemusi citit, alebo si nemusi mysliet, ze je to pohyb aj dva tyzdne. Ako tu niekotre babule pisu o tom bublinkovani, je to pohyb ci nie?

fiorea
13. apr 2010

fuuha, silvika, tak toto by som nechcela - mat pri vysetreni cudziu zenu alebo naopak byt pri vysetreni inej... hroza. nas prave sestra pusta k dr po jednej. a vzdy sa teda vchadza v sukni, asi nech nezdrziamvame dokiho, lebo to tam frci ako na pase. da sa 🙂 len tie biele ponozky fakt nechapem 🙂 ale aspon vidim, ze maju ciste dlazky 😀

rosannar
13. apr 2010

andrea...no ale mne doktorka povedala, aby som si odsledovala ten prvý pohyb...aj ked len také motýliky budem cítiť aj to si mám preistotu pamätať a vravela, aby som si pamätala presný dátum 🙂 ...tak neviem...ale ja som to aspon tak počula 🙂

fiorea
13. apr 2010

podla mna ten pohyb uvadzali ako smerodajny, ked este nebolo sono a vychadzali len z datumu menstr.

silvika
13. apr 2010

ked nebol presny termin mens, tak sa dal pouzit aj ten udaj o prvom pohybe

fiorea
13. apr 2010

tak to by ma zaujimalo, ako posunu termin lenok, ked ta uz davno citi pohyby 😀 mozno ju supnu na august 😀 lebo ved pohyby...

tinkarisko
13. apr 2010

Ahojte to mame pocasie co? 😒 Co mate inak new? 🙂 Ja idem zajtra do poradne tak sa tesim 😀

silvika
13. apr 2010

noo supnut ju nemusia, ale mozno jej rychlo pojde porod, sak uvidime ako to tu bude potom prebiehat ktora pojde prva

evka171290
13. apr 2010

Ahojte,ja som tu nova ale rada by som sa pridala do tejto stranky lebo aj ja mam termin v oktobri a strasne sa tesim...🙂

lenok
13. apr 2010

Reniii.... supeeeeer... sa strasne tesiiiimmm 😀 😀 😀
jupiiii.. krasne pocity, vychutnavaj plnymi duskami... 😀 a cakam na fotooo valibucka/y... 😉 ozaj ste veliky.. sak mi len polovicny pri vas 😲 😉 ale sak ja pidiziena, pupek malinkaty... tak nemoooze byt velke, nie? 😉

fiorea
13. apr 2010

evka, vitaj, si tu zatial najmladsia clenka 🙂

silvika
13. apr 2010

baby zasa male brucho neznamena ze je aj babo male, ja som mala male - teda take oproti ostatnym som to tak videla, a babo som mala asi velmi vo vnutri lebo maly teda nebol ani nahodou

rosannar
13. apr 2010

evka...ahoooj....vitaj medzi nami....a ty máš 19 rokov? 🙂 lebo ja mám 20 😀

fiorea
13. apr 2010

no jo, bude sranda, ako budeme postupne odchadzat do porodky 🙂 ktovie ktora bude prva 🙂 ale poslednou by som nechcela byt 🙂

tinkarisko
13. apr 2010

Ahoj evka vitam ta tu u nas. 🙂

rosannar
13. apr 2010

fiorea...no najväčšia sranda by bola, keby sme všetky odrodili v jeden týžden 😀

stojdulka
13. apr 2010

renatka teším sa s tebou 🙂 ...dúfam,že ja dopadnem zajtra rovnako dobre... 🙂
čo sa týka termínu tak mne ho dr. posunula o šesť dní na 13.10. tak uvidíme.. 😉
rosannar,,,teda ak môžeš tak mi v tabuľke zmeň dátum pôrodu..dík... 😉

tinkarisko