icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

rosannar
13. apr 2010

stojdulka....noo zmením...ale ak môžeš, napíš mi to do IP aby som to večer našla...diki 😉

stojdulka
13. apr 2010

ok...napíšem 😉

rosannar
13. apr 2010

tinkarisko....to hej....

mne to teraz vychádza na 9.10.2010 lebo krpec preskočil jeden týžden, teraz mal byť 13+2tt a bol14+2tt a priemer zo všetkého bol vlastne 14+0tt 😀

renatka9
13. apr 2010

lenok.... ďakujem vychutnávam veru... foto naskenujem, hneď ako tu ostanem na chvíľku sama... lebo u nás v práci necítim úprimné tešenie a prežívanie tejto radosti spolu so mnou... ☹ radšej spomínam čo najmenej noviniek o mojom tehu, lebo potom sa to aj tak vždy obráti proti mne... ale čo vám budem rozprávať... určite to poznáte aspoň niektoré 😔

vítam evku 🙂

inak aj ja som veru zvedavá, že ako to tu v takom októbri bude vyzerať, dúfam, že si tu nebudem písať sama so sebou 😀

lenok.... a vykoľko ste to teraz merali?

lenok
13. apr 2010

Evka... vitaaaj... 😉

Jaj, a Reni, mame rovnaku krvnu skupinu 😀

rosannar
13. apr 2010

renatka...no ja mám v práci také zmiešané pocity z môjho tehotenstva...niekedy je to super, fakt sa tešia somnou ale niekedy vidno, že je to nútené... 😖

magdalenocka
13. apr 2010

vitaj medzi nami najmladsia clenka evka...no sme zvedave co vsetko mas uz za sebou-ake vysetrenia, merania a pod...

silvika ty nie si priamo z TT?

a ja som citala ze v 15-tom tyzni ma mat male nejakych 12-14 cm, tak renatka to ma ukazkove
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=23

renatka a gratulujem k dobrym vysledkom...ozaj a pohlavie neskusal zistit?

renatka9
13. apr 2010

lenok... a je to tu, veď to bolo od začiatku jasné, že my rovnaká krvinka, ta ne? 😎

inak som ešte zabudla povedať, že náš drobec si z nás trošku vystrelil, lebo sa nám tak nastavil, že to vyzeralo, že je chlapček... ale planý poplach, bola to len pupočníková šnúra 😀 takže uvidíme na budúce 😅

renatka9
13. apr 2010

magdalenočka, pohlavie viď vyššie 🙂
inak asi je to fakt ukážkové, lebo o dva dni idem do 15tt, takže to presne s tou veľkou sedí 😉

magdalenocka
13. apr 2010

baby a ako je tot teda s tou krvnou skupinou? ked renatka hovori ze AB+ je dobre, tak aka skupina nie je dobra? ja zistim v piatok co mam, kedze doteraz som v zdr.karte nenasla zmienku o svojej kr.skupine

renatka9
13. apr 2010

veľkosťou som chcela napísať 😀

rosannar
13. apr 2010

my sme teraz pupočníkovú šnúru ani nevideli, ved ledva ho vedela takto celého odfotiť....mi tam vrtala s tým, no ale našťastie sa podarilo 😀

renatka9
13. apr 2010

magdalenočka, ak si Rh pozitív, teda +, tak je všetko v pohode ak by si mala Rh negat. (-), tak potom by tvoj mangelík nemal byť Rh+. tak mi to vysvetlil doki.

rosannar
13. apr 2010

magdalenocka...krvú skupinu by si mala mať napísanú aj tehotenskej knižke 😉

bamb27
13. apr 2010

renatka, riaaden obrik 😉 gratulujeem, inak aj ja som AB+ 😉

magdalenocka, vsetky krvne skupiny su dobre, nie je ziadna zla neboj... drobny problem vznika len ak ty mas skupinu negativnu a tvoj muz pozitivnu... ale s tym si vedia poradit 😅

silvika
13. apr 2010

magdalenocka som ano, ale gyn. mam v ba, v minulosti som bola odkazana na tt a porodnicu som vyuzila nasu domacu.

renatka9
13. apr 2010

magdalenočka, tu je dobré info o tej krvi:

http://zena.atlas.sk/nepriatel-v-krvi/deti/teho...

magdalenocka
13. apr 2010

no to som zvedava ako to budem mat s tou krvou...dufam ze som plus, lebo moj muzik tiez nevie aku ma skupinu a museli by mu zobrat krv a to on by asi skolaboval, kedze ho nepichali aspon 15 rokov...
ros a testy mi robili ale vysledky povedali ze budem mat az o mesiac a to je teraz v piatok...resp. ak by bolo nieco zle ze mi zavolaju skor, ale nevolali

fiorea
13. apr 2010

vy tu vypisujete dlzku baba a ja ju neviem ☹ stale mi povedia len tu CRL, co je od temena po zadocek, takze sa potom citim tak malo 🙂

evka171290
13. apr 2010

Dievcata dakujem za privitanie...🙂 no ja si este stale nejako neuvedomujem ze vo mne niekto rastie...xi kedze o mesiac maturujem tak momentalne je vsetko prednejsie bohuzial a neviem sa zatial tak tesit a tak si to uzivat ale uz nech mam po vsetkych stresoch a bude konecne klud...je pravda ze ked je matka v tehotenstve casto uzialena alebo vystresovana tak to moze tak vplyvat na dieta ze ked sa narodi moze byt viac podrazdene a nervozne?dakujem

petra269
13. apr 2010

renatka gratulirujem, to ste teda ozaj veliký 🙂

A vítam Evku 😉

magdalenocka
13. apr 2010

silvika tak kde i vlastne rodila? ked v TT bola si spokojna?

renatka dakujem , uz tomu rozumiem

lenok
13. apr 2010

Reni, minuly tyzden mal cca 7 cm, ale doki spekuloval, sam si nie je isty TP.. kvoli cyklu, takze mi stale lietaju 2 tt... 😨 takze ani velmi neriesim... tyzden dva hore-dolu... 😉
Hehe, tak drobec srandista uz od malicka? Betaarik jeden... 😉

Bamb, Reni... to sa predsa pozna... 😀 😉

magdalenocka
13. apr 2010

teraz ma fiorea zmiatla s tou dlzkou...ja myslim ze tdlzka sa vzdy meria a uvadza od hlavicky po zadocek...ci ako to tebe merali renatka?

rosannar
13. apr 2010

evka...tak len dobre zmaturuj aby aj malé sa malo v pohode a v klude...a čo rodičia? ak sa smiem spýtať 😉

fiorea
13. apr 2010

evka, tak sa nestresuj 😉 maturita je fakt len prva vacsia skuska. takych este bude 🙂 o chvilu mas po skole a mozes sa sustredit na ine veci.

ale sa mi mudruje, ked ja som si SS aj VS odkrutila v klidku 😒

ale moja mama maturovala so mnou v brusku a zvladla to 🙂

rosannar
13. apr 2010

magdalenocka...no aj ja viem, že sa bábo meria od hlavičky až po zadoček...nožičky sa tam nerátajú

bamb27
13. apr 2010

fio, ved CRL je od temena po zadocek... s nozickami sa to meria az neskor.. nemas malo, neboj... len ono to teraz rastie moc divoko

askorka23
13. apr 2010

ahojte dievcence bola som v poradni nase dievcatko ma cca 8 cm sme zdravy tak sa tesime 🙂 Sofinak od rana skusa moju trpezlivost nechcela zaspat maleho zobudila nakoniec zaspali a teraz tam spinkaju a ja mam cas na oddych upratovat kuchynu sa mi nechce 😉

rosannar
13. apr 2010

moja krsná už na stužkovej sa stužkovala s brušiskom 😀