Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ok...napíšem 😉
tinkarisko....to hej....
mne to teraz vychádza na 9.10.2010 lebo krpec preskočil jeden týžden, teraz mal byť 13+2tt a bol14+2tt a priemer zo všetkého bol vlastne 14+0tt 😀
lenok.... ďakujem vychutnávam veru... foto naskenujem, hneď ako tu ostanem na chvíľku sama... lebo u nás v práci necítim úprimné tešenie a prežívanie tejto radosti spolu so mnou... ☹ radšej spomínam čo najmenej noviniek o mojom tehu, lebo potom sa to aj tak vždy obráti proti mne... ale čo vám budem rozprávať... určite to poznáte aspoň niektoré 😔
vítam evku 🙂
inak aj ja som veru zvedavá, že ako to tu v takom októbri bude vyzerať, dúfam, že si tu nebudem písať sama so sebou 😀
lenok.... a vykoľko ste to teraz merali?
Evka... vitaaaj... 😉
Jaj, a Reni, mame rovnaku krvnu skupinu 😀
renatka...no ja mám v práci také zmiešané pocity z môjho tehotenstva...niekedy je to super, fakt sa tešia somnou ale niekedy vidno, že je to nútené... 😖
vitaj medzi nami najmladsia clenka evka...no sme zvedave co vsetko mas uz za sebou-ake vysetrenia, merania a pod...
silvika ty nie si priamo z TT?
a ja som citala ze v 15-tom tyzni ma mat male nejakych 12-14 cm, tak renatka to ma ukazkove
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=23
renatka a gratulujem k dobrym vysledkom...ozaj a pohlavie neskusal zistit?
lenok... a je to tu, veď to bolo od začiatku jasné, že my rovnaká krvinka, ta ne? 😎
inak som ešte zabudla povedať, že náš drobec si z nás trošku vystrelil, lebo sa nám tak nastavil, že to vyzeralo, že je chlapček... ale planý poplach, bola to len pupočníková šnúra 😀 takže uvidíme na budúce 😅
magdalenočka, pohlavie viď vyššie 🙂
inak asi je to fakt ukážkové, lebo o dva dni idem do 15tt, takže to presne s tou veľkou sedí 😉
baby a ako je tot teda s tou krvnou skupinou? ked renatka hovori ze AB+ je dobre, tak aka skupina nie je dobra? ja zistim v piatok co mam, kedze doteraz som v zdr.karte nenasla zmienku o svojej kr.skupine
veľkosťou som chcela napísať 😀
my sme teraz pupočníkovú šnúru ani nevideli, ved ledva ho vedela takto celého odfotiť....mi tam vrtala s tým, no ale našťastie sa podarilo 😀
magdalenočka, ak si Rh pozitív, teda +, tak je všetko v pohode ak by si mala Rh negat. (-), tak potom by tvoj mangelík nemal byť Rh+. tak mi to vysvetlil doki.
magdalenocka...krvú skupinu by si mala mať napísanú aj tehotenskej knižke 😉
renatka, riaaden obrik 😉 gratulujeem, inak aj ja som AB+ 😉
magdalenocka, vsetky krvne skupiny su dobre, nie je ziadna zla neboj... drobny problem vznika len ak ty mas skupinu negativnu a tvoj muz pozitivnu... ale s tym si vedia poradit 😅
magdalenocka som ano, ale gyn. mam v ba, v minulosti som bola odkazana na tt a porodnicu som vyuzila nasu domacu.
magdalenočka, tu je dobré info o tej krvi:
no to som zvedava ako to budem mat s tou krvou...dufam ze som plus, lebo moj muzik tiez nevie aku ma skupinu a museli by mu zobrat krv a to on by asi skolaboval, kedze ho nepichali aspon 15 rokov...
ros a testy mi robili ale vysledky povedali ze budem mat az o mesiac a to je teraz v piatok...resp. ak by bolo nieco zle ze mi zavolaju skor, ale nevolali
vy tu vypisujete dlzku baba a ja ju neviem ☹ stale mi povedia len tu CRL, co je od temena po zadocek, takze sa potom citim tak malo 🙂
Dievcata dakujem za privitanie...🙂 no ja si este stale nejako neuvedomujem ze vo mne niekto rastie...xi kedze o mesiac maturujem tak momentalne je vsetko prednejsie bohuzial a neviem sa zatial tak tesit a tak si to uzivat ale uz nech mam po vsetkych stresoch a bude konecne klud...je pravda ze ked je matka v tehotenstve casto uzialena alebo vystresovana tak to moze tak vplyvat na dieta ze ked sa narodi moze byt viac podrazdene a nervozne?dakujem
renatka gratulirujem, to ste teda ozaj veliký 🙂
A vítam Evku 😉
silvika tak kde i vlastne rodila? ked v TT bola si spokojna?
renatka dakujem , uz tomu rozumiem
Reni, minuly tyzden mal cca 7 cm, ale doki spekuloval, sam si nie je isty TP.. kvoli cyklu, takze mi stale lietaju 2 tt... 😨 takze ani velmi neriesim... tyzden dva hore-dolu... 😉
Hehe, tak drobec srandista uz od malicka? Betaarik jeden... 😉
Bamb, Reni... to sa predsa pozna... 😀 😉
teraz ma fiorea zmiatla s tou dlzkou...ja myslim ze tdlzka sa vzdy meria a uvadza od hlavicky po zadocek...ci ako to tebe merali renatka?
evka...tak len dobre zmaturuj aby aj malé sa malo v pohode a v klude...a čo rodičia? ak sa smiem spýtať 😉
evka, tak sa nestresuj 😉 maturita je fakt len prva vacsia skuska. takych este bude 🙂 o chvilu mas po skole a mozes sa sustredit na ine veci.
ale sa mi mudruje, ked ja som si SS aj VS odkrutila v klidku 😒
ale moja mama maturovala so mnou v brusku a zvladla to 🙂
magdalenocka...no aj ja viem, že sa bábo meria od hlavičky až po zadoček...nožičky sa tam nerátajú
fio, ved CRL je od temena po zadocek... s nozickami sa to meria az neskor.. nemas malo, neboj... len ono to teraz rastie moc divoko
ahojte dievcence bola som v poradni nase dievcatko ma cca 8 cm sme zdravy tak sa tesime 🙂 Sofinak od rana skusa moju trpezlivost nechcela zaspat maleho zobudila nakoniec zaspali a teraz tam spinkaju a ja mam cas na oddych upratovat kuchynu sa mi nechce 😉
moja krsná už na stužkovej sa stužkovala s brušiskom 😀

stojdulka....noo zmením...ale ak môžeš, napíš mi to do IP aby som to večer našla...diki 😉