Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
všetky ste si pomenili profilovky musíme sa zajtra pekne odfotiť a voľačo poriešiť, papa dobrú nocku všetkým
caute baby chcem sa s vami poradit..........mala mi v noci spi od pol deviatej vecera az do stvrtej nie je to aj vela? aj ked cez az tolko nespi
@hirunka aj mne tak malý spáva, zaspí okolo 21,00 plus - mínus polhodina a potom spí do tretej, alebo štvrtej. Dnes bol hore aj o druhej, bol pocikaný a kým som ho prebalila už znovu spinkal do štvrtej, ani som ho nestihla nakŕmiť.
Ale keď sa nedostaneme cez deň von, tak mi toľko nevydrží spať. A tebe???
Cez deň mi toľko nespinká 😉
@mircova no my von nechodime lebo malinka ma sadru a do kocika sa nezmesti a v nositku sa mi to zda nebezpecne ked sa tak smyka...........ale mala ma taky den ze o tej stvrtej rano sa zobudi napapa potom spi do siestej siedmej napapa sa a je hore az do dalsieho papania..........napapa sa okolo jedenastej a potom spi poobede ked sa zobudi tak sa naje a je hore az do kupania........kupeme ju okolo pol siedmej siedmej.........teraz sme ju dva dni neskor kupali a uz ju to trocha rozhodilo takze tak .........ked pekne papa a pribera tak podla mna nie je dovod aby som ju v noci viackrat budila..........ale keby pediater vedel kolko mi spi v noci tak by mi vynadal ale radsej mu to nehovorim viem co je pre moju malu najlepsie
@mircova
@hirunka ahojte, prave o tom citam 😉 Vobec dietatko netreba budit v noci na papanie, pokial pekne pribera. Dokonca je to tak,ze cim je dietatko starsie od toho 3.mesiaca,ze uz moze prespinkat aj celu noc a cez den je hore a spinka len malinko. Uz sa to zacina menit po tom 2.mesiaci. Aj Sonicka to ma takto,ze uz spinka cez den ovela menej ako spinkavala. Objavuje svet a viac sa hrajka a rozprava s nami xixi Takze je to uplne v poriadku cmuk
caute baby...mate uz urobenu doma vianocnu vyzdobu?my tu nebyvame dlho..takze nic nemame chichi..stromcek budeme mat len taky malicky na stol...chystam sa ist ale na nakupy...nejake dekoracie na stol...do okna ale netusim co a kam..neviete mi dat nejake tipy?nieco na dotvorenie vian.atmosery...advent.veniec sa uz asi kupit neoplati...
@ziza55 ahoj, ano ja uz mam vianocnu dekoraciu ale len taku mini, adventny veniec a mame velky 180cm stromcek 😉 Inak sme ho kupili uz aj s ozdobami a poviem ti super cena a skvela ponuka. Fakt na to kolko stal sme cakali,ze tam bude zopar ozdob a bolo tam 60 ozdob a to krasnych, krasne snehove vlocky, vianocne gule roznych rozmerov a sisky no nadhera. Ak chces napriklad taku vyzdobu na okno,ze mas sablonu a sprej = sneh tak to maju v Carefure. A lacnu vyzdobu kupis aj v Tesco 😉 Ale moc by som sa vyzdobou netrapila 😉 cmuk Ako dlho byvate v Podunajskych? Boli sme tam vcera na nakup 🙂
@emily327 no ja tu byvam od malicka...ale s priatelom sme si kupili byt nedaleko od maminy asi pred rokom...ja som bola tiez tescu vcera...ale toto tesco v biskupiciach je take ciganske...xi...nic tu nemaju...chcela som panske tielka obycajne..a ze nemame 😒
@emily327 ahaaa.--dakujem za rady...a ta sablona...to funguje takym stylom..ze len prilozim na okno----a nastriekam a sablonu odlozim..a na okne ostane len to nastriekane??ty si to videla?je to pekne?vyrazne? a kde ste kupili stromcek a zakolko?dikes
@ziza55 ano? o kolkej si bola v Tescu? mozno sme sa tam aj stretli 😀 no ja som bola fest podrazdena, neohladuplni ludia, narazali mi do kocika a mala sa mi v kuse budila a kazdy cumel do kocika a hikal,ze ake krasne babo, neviem ci ja nie som normalna ale fest mi to vadi. A ano ta sablona funguje presne tak ako si napisala cmuk a vyzera to fajn. ja som to tiez chcela ale my mame zaluzie a tak by to z bytu moc vidno nebolo a davat to kvoli susedom to nepotrebujem, hlavne ma odradza potom umyvanie okien xixi A stromcek sme kupili v Tescu v Petrzalke, za 40 euro 🙂 Ale fakt super cena lebo mam pocit,ze len ozdoby stali 30 euro fakt 6 balikov ozdob ani sme ich vsetky na stromcek nedali, tolko ich je 🙂 Aj byt som s nimi vyzdobila xixi Na panske tielka treba ist na Mileticku 😀 Mam rada Vianoce ale neznasam ten zhon okolo nich, cloveku hned pokazi naladu fnuk vsetci su ako z retaze utrhnuti ☹
@emily327 jeeej no tak to bola fakt super cena...a je pekny...potom sem supni foto aj ked... bude ozdobeny tesiiiim sa 😉 a to ste kupovali zvlast a dokopy to vyslo 40eur alebo bola akcia ze to predavali spolu...v tescu som bola asi okolo 15-16hod,nerada tam chodim...sami cigan...xixix...akurat pagace tam maju dobre 😉 ..chcela som ustnu vodu listerine oranzovu a ani to nemali.....do billy som chodila rada ale poslednu dobu sa mi zda predrazena..a do lidla sme nechodili ...pripadalo mi to tam ako v sklade ale prave naopak poslednu dobu mi pride lidl v pohode...da sa tam ajn nakupit a niektore potraviny su fakt kvalitne
co sa tyka tej okennej dekoracie...xixi...mna by to potom aspon prinutilo tie okna umyt 😀 😀
@ziza55 nie nie to vsetko bolo v jednej krabici so stromcekom, oni to mali vystavene s tymi ozdobami a vjednom baleni bolo vsetko za tu cenu 40 euro. No my sme boli okolo 13:00 v tesco vcera a ja v Lidl rada nakupujem, uz v Irsku sme nakupovali v Lidl. No uz je ozdobeny musim dat foto 🙂 Dnes som chcela ist na prechadzku ale fuci a snezi hm tak zase nic. Nejako sa mi nechce ist do toho necasu.
@emily327 to uz takto skoro mate stromcek postaveny............my staviame az 23.decembra...........keby bolo podla manzela tak by sme stavali 24. decembra na stedry den lebo on je tak zvyknuty z domu ale ja som povedala ze sa bude stavat 23. lebo z toho je este dost bordel a nemienim aj na stedry den behat s vysavacom........to uz len navarit a uzivat si
baby, mate na postielke kolotoc? Ten moj maly ma tusim z neho strach, este melodia ok, ale zvieratiek ako keby sa bal ☹ , chvilu sice pozera po nich, ale po par sekundach spusti plac a musim dat kolotoc mimo ☹
@mircova že sa to môže objaviť hoci kedy do 3 mes 😉
@emily327 jee no super ozdoby mi máme tiež kúpený umelí ale aj šišky na tom a trochu posnežené.... 😉 ale mama chce živý tak možno bude živý uvidíme...
@hirunka mm už min vík chcel stavať a to ho musím krotiť a podarilo sa mi to len do tohto vík..ak by bolo na mne tiež staviame 22.12-23.12
no tak som bola u lekara pre vysledky............virus nemame, bakterialne vysledky este neboli cele ale to co bolo bolo v poriadku takze neviem co to malej je........ale myslim ze mozno z nutrilonu to je uvidime.........lekar povedal ze jej mam davat probiotika biogaia a potom ked sa vratime z nemocnice poriesime ten nutrilon........ale som stastna ze nema virus ani ziadny zapal nic.......ulavilo sa mi

@tanija133 ste velmi krásnučký, Miško je kus chlapa už!! zlatučký aj profilovka zmenená- super fotečka