Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
baby mate poistenich drobcov uz??
alebo zeby poistenych? 😅
@lenkaoravcova ...hmmm no konečne by som chcela schudnúť aj jamale bohužiaľ denne do seba tlačím sladké,takže môžem jedine pribrať 😠
Caute baby tak my jsme opat v nemocnici zajtra ma ist mala opat pod anestezu a rozhodne sa ci dostane opat sadru alebo uz konecne len ortezy....len sa bojim ju dat pod anestezu lebo nas stale trapi ta krvava stolica dnes ju mala preistotu zeleno zltu....mám o nu strach.... @malemimi ano davam len pancuchy a bodynko s dlhym rukavom a prikryjem dekou ona tym ze ma sadru tak ma nozicky dost v teple a na druhej strane ani nema velmi rada velke teplo
@lenkaoravcova waw krasna rodinka 😉
@vejinka dobry fotograf 😀
@ziza55 no chceme ale nechame to na buduci rok...
@hirunka juu no to ti verím.... neboj budeme s vami cmuk.... 😉 🙂
@lenkaoravcova krásne foto 😉
@hirunka ach jaj chuda moje, kolko vy toho mate?? Drzte sa a nech ste co najskor zdravi a v poriadku a nech uz mate toto vsetko za sebou cmuk Si fakt slna zena. cmuk
@lenkaoravcova pekne fotecky, krasna rodinka a super fotograf 🙂
@lenkaoravcova ....leni nádherné fotečky a maličký sú -no proste úžasný 🙂 🙂
Baby dostala som ten najkrajsi vianocny darcek malinka uz nema sadru 🙂 iba ortezku
baby dvihaju uz vsetky vase deturence hlavicku?moj maly ked je na brusku tak nie moc...iba ju prehadzuje zo strany na stranu...ale ked je na rukach tak ju drzi pekne ...ale dvihat este nedviha...nevadi?
Malý zaspinkal, tak idem ozdobiť zopár medovníčkov, nech už máme doma vianočnú atomsféru. Večer možno zbehnem do pivnice pohľadať vianočné ozdoby 🙂
no Nivejka dúfam že dnes do -9 s malou nepôjdeš haha som rada že som to včera stihla..a že pocitová teplota je -16 brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 🤐 😵
som sa rozhodla že idem robiť vianočné upratovanie.... malej som už prezliekla perinku do čistého teraz utirieť prach povysávať prezliecť nám posteľné prádlo a tak ...takže ma tu asi dlho neuvidíte a idem to využiť lebo malunká mi zaspinkala pekný dník zatiaľ
@ziza55 nie nemusí sa báť mám takú brožúrku a je tam že až od 3 mes takže naše mimi pôjdu podla toho asi...ale zase moja malá cestuje po postieľke a drží krásne hlavičku hore keď je na rukách ...a prestávam sa báť alebo teda stresovať lebo každé mimi inak dospieva... a som niekde čítala že oni zdvíhajú hlavičku keď majú niečo(neviem čo haha ) v tej chrbtici už dozré takže neboj ...ja som stresovala ale prestala som ...
@mircova moja malá ani za svet je to jedno či hrkaš s niečim alebo sme tam mi no kašle na nás radšej si žužle ručičku hihi ale v kúpelke mi pár krát zdvihla vysoko naozaj vysoko hlavu a držala tak som spokojná ...ona vie kedy je čas...
no letím ja lebo nič nespravím keď sa zobudí...
ahojte kocky, tak som sem po dlhej dobe nakukla a nestacim sa cudovat z fotiek...tusim je povinna profilova fotka s detickami 😀 krasne vsetky do jednej - maminy aj deticky .budem s tym musiet nieco aj ja urobit.
Utorok sme boli na ockovanie do obidvoch noziciek. Nastastie malicka nemala nejake teploty a skoro cely den prespala...chudiatko bola z toho taka utlmena. Vazi uz 5400g a 60 cm... cajik zatial nepije...teda ked som jej parkrat skusala, tak nechcela, ale hadam dnes zas po dlhsej dobe skusime 🙂
nasa bambulka je asi trosku leniva na to dvihanie hlavicky...na brusku parkrat zdvihne ale nie vysoko a ani dlho nevydrzi...ked ju drzim na rukach, uz je to celkom dobre, ale pre istotu jej ruku za hlavickou drzim. No a nauzasnejsi je jej krasny usmev, ked sa zobudi a ja sa jej prihovorim 😉
Tak sa drzte, do vianoc sa tu este isto zastavim...a medzi sviatkami uz bude hadam pohodicka 😉

@emily327 Mna to tiez bavi len ked babky to bavi a bolo by potom toho zbytocne vela a ja chcem konecne schudnut ☹