Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Ahojte, my sme dnes boli v Avione na nakupoch. Boli sme Sonicke kupit vianocny darcek 🙂 Kupili sme jej krasne zlate nausnicky, dokonca mi predavac dal zlavu - no v talianskom zlatnictve 😀 som sa mu asi pacila xixi ale zlava 4 eura potesila 🙂 Velmi sa z nich tesime, uz sa nevieme dockat kedy ich bude mat mala na uskach. Ale musime pockat do januara kedy bude ockovana a az o mesiac jej dame nastrelit uska a o mesiac na to zase vymenit tie titanove nausnicky, takze najskor ich bude mat az v marci ☹ Ale nevadi, vydrzime. Konecne som sa nenervacila pri nakupovani, lebo sme zobrali vanicku a malinka na striedacku spinkala a vobec neplackala, jaj skvela babatko. Vydrzala nepapat 4,5 hodiny. MM sme kupili kosele k obleku a mne Gravimilk 😀 Kazdemu co potrebuje 😀 A este bonus na koniec, ked sme uz nakupili aj potraviny v Hypernove, tak reku,ze si vyberiem tie peniazky co mi prisli - priplatok k prispevku pri narodeni dietata a tak som si vystala aj s malou frontu asi 20 minut a ked som uz bola pri okienku, tak mi teta povedala,ze to mozem iba u nas na poste v Rovinke 😀 Tak som sa usmiala a odisla no na porazenie. A co ste porabali dnes vy? Ja by som este mala zarobit cesto na medovniky ale akosi sa mi nic nechce fnuk alebo idem,lebo ich neurobim nikdy 😀
@mona777 ahoj moja uz nekojim potych vsetkych stresoch som to vzdala a je to takto lepsie pre mna aj pre malu. Mlieko sa mi tvori minimalne uz ani neodsavam ani nemam ziadne tlaky nic. Dokonca som aj menstruaciu dostala aj ked taku slabu. A ako sa prejavuje ten abces? V januari idem na gyndu ak sa mi dovtedy uplne nezastavi laktacia tak si necham zastaviz
@mona777 Ach jaj chudatko ty si toho vytrpis ☹
@mircova Krasne babo a aj medovnicky vyzeraju super 🙂
@lenkaoravcova velmi pekné fotečky , ste tam všetci takí zlatučkí
@nivejka Ta tvoja doktorka mi pripomina moju svokru, aj ona je pediatricka, ale tie jej sposoby a ako jedna s mamicka a co vsetko na detoch oibjavuje aj ked nic nemaju.....Neboj malinka je urcite v poriadku, ty ako matka to musis citit najlepsie 😉 Ona aj na mojich detoch teda jej vnukoch stale nieco hlada, co by mohla kritizovat vrrrrrrrrrrr.
@emily327 vela stastia v nastrelovani...mne od nastrelenia hnisaju usi boli to jak das a to uz je mesiac od nastrelenia....ktovie mne to kazia mozno hormony neviem..no nieje to nic prijemne kazdy den cistenie a framikoinom potierat..mno ale nechcem ta vystrasit..kazdy reaguje inak... 😔
@mircova krasne fotecky - Mirko je zlatucky a medovnicky profesionalne krasne 😉 ja uz medovnicky mam tiez napecene, ale nezdobim - pred dvoma rokmi som mala asi nanic polevu, nestvrdla dobre a ked som ich dala na seba, tak sa mi vsetky polepili a rozmazali...tak som si povedala, ze naposledy 😀 ale tento rok sme si vychutnali zdobenie aspon v matkovej skolke na predvianocnych dielanach
@hirunka ale to tým že si prestala odsávať však? ja odsávam stále lebo mam vela mlieka - len neviem ako to budem stíhať ked nebude manžel doma alebo sestra (ktorí mi pomahali tieto dva týždne po operácii). V pondelok mi budú bud rezať tú kozu sprostú alebo neviem ako to chcú spraviť. a ako sa to prejavuje: je to také tvrdé miesto v tvare trojuholníka - širšia časť jej tesne nad dvorcom a užšia smerom hore. tá širšia čast sú dva abscesy - jeden vybrali a druhý si nevšimli - hoci má až 6 cm!!!!!! ale ja mam nejaké zváštne abscesy lebo si s nimi nevedia rady - ich typické abscesy sú hmatatelné - hrče, s horúčkami, ja nemam hrču ani horúčku ja mam trojuholník 😠
@lenkaoravcova @tanjia133 to teda si užívam materskú naplno - najkrajšie vianoce - trpnem celú sobotu nedelu čo bude v pondelok - čo zase domastia - ako ma dorezu a čo zase zistia že zle spravili - už mam jednu dieru v prse a teraz budem mat druhú a možno o týžden dalšiu - ked zistia že to zle spravili
ahojte žienky 🙂 je možné že mám fakt smotanu v tych prsiach či čo? samozrejme srandujem...ale boli sme v stredu na poradni a tá moja malá opica váži už 6450 g. ... 😀 idem si prečítať akosa máte ,ja celkom fajn,manžel zobral dva týždne voľno,tak niesom na ten zhon Vianočny sama....dnes sme balili darčeky a v pondelok začinam s veľkym upratovanim...a chcem sa opytat na ako dlho chodite von s babatkami?
@lenkaoravcova ....Leni já tu moju doktorku nechápem--ako ten jazýček vyplazuje od narodenia to áno,ale ked mi zapotila,že sa jej zdajú očká pri sebe-tak to je aj na mňa veľa--ved vidím nie?...na tú neurologiu jasne,že pôjdem sme objednaný už 2.týždeň na kramároch,ale tam je taký nával,že nám to dala až na 3.2.--tak skúsim tú neurologičku v Modre,čo ma pediatrička velice posiela--asi kamošky sú 😖 a takto jej dohadzuje pacientky.....prisám bohu ako tvoja svokra---mať takú svokru...tak ma poráža z nej 😠
ahojte babule... 🙂 ...tak mi sme dnes boli na zlatých--zase 😅 --je nám to bližšie.....ľudíííí a ľudííí no hrôza...
2x som kojila v tej hroznej prebaľovacej miestnosti,čo sa vlastne ani nepodobá---ani neviem,ako ten čas letel a nakoniec sme tam pobudli nejaké 4hodinky---prišli sme domov a Lili ako keby ju vymenili--dobručká ako anjelik a len sa smiala a brblala--asi bola tiež šťastná ,že je konečne doma 😀
@vejinka jaké máš v těch uších náušnice? Ona to může být reakce na kov, já můžu jen zlaté, stříbrné anebo z chirurgické oceli. Možná by bylo lepší to nemazat tím framykoinem, protože ta rána se má pak tendenci hojit a srůstat. A navíc jsou to ATB ☹ Zkus si udělat roztok vody se solí. Mě to poradili na piercing, co jsem měla v břiše, je to dezinfekční, vyplaví to i hnis, je to levné a rychlé. Je to potřeba minimálně 2x denně propláchnout celou dírku, náušnici určitě při tom nevytahovat, ale popotahovat ji v uchu tak, aby tam všude ten roztok prošel. Rána se pak bude zacelovat jen po obvodu.
@mona777 holka, ty si vytrpíš,...moc ti budu držet pěstičky, aby ti to dobře dopadlo. Akorát nevím, jestli Ružinov je to správný místo,...já měla absces pod ránou po císařském řezu a s těma doktorama na šestinedělí jsem si to tam teda užila ☹ tak snad to bude na jiném oddělení lepší, budu na tebe myslet 😉
@zuzana_m fuuuuha, tak to jste pěkně přibrali. Aspoň je vidět, že malou netrápíš hlady 🙂 Jinak ven chodíme, když se zadaří cca 1 hodinu dopoledne a 1 hod odpoledne.

a drzim palce aby malicky uz nemusel ziadne sádry